Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Old Rags Lodi vs Euroacque Piacenza (Jun 10, 2016)

 
Composite Box Score
 

Campionato Serie C Zona 1
Euroacque Piacenza 9 (4-1), Old Rags Lodi 8 (5-1) - Composite Box Score
Jun 10, 2016 at Piacenza (De Benedetti)

Old Rags Lodi   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GARDENGHI c 
COLON M. cf 
RAMBERTI 1b 
SCALA rf 
RUIZ T. S dh 
CHINOSI 2b 
CONTARDI lf 
MARI 3b 
CAIMMI ss 
FERRI p 
AMATO p 
MONTANARI p 
Totals   35  11  26  10 

Euroacque Piacenza   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MINOIA 3b 
BERRA ss 
ANELLI cf/p 
CALDERON 1b 
ROSSI D 2b/lf 
GAMBINI dh/lf 
PINOIA lf 
BOSI ph/rf 
CARSANA c  10 
BALDINI ph 
NACCARELLA rf 
AGOSTI ph/2b 
SCORSOGLIO p 
MACAK p 
Totals   32  14  27 

Old Rags Lodi   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FERRI Andrea   2.0  14 
AMATO Francesco   6.0  22  28 
MONTANARI Giorgio L  0.2 
 
Euroacque Piacenza   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SCORSOGLIO Andrea   3.0  12  17 
MACAK Aldin   4.2  18  24 
ANELLI Christian W  1.1 

Umpires - HP: BIANCHI Vittorio 1B: SANNA GianLuca
Start: 20:30 Time: 3:10 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: Scorer - RONCORONI Fausto
SCORSOGLIO faced 1 batter in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Serie C Zona 1
Euroacque Piacenza 9 (4-1), Old Rags Lodi 8 (5-1)
Jun 10, 2016 at Piacenza (De Benedetti)

Old Rags Lodi starters: 69/c GARDENGHI; 24/cf COLON M.; 2/1b RAMBERTI; 27/rf SCALA; 25/dh RUIZ T. S; 71/2b CHINOSI; 3/lf CONTARDI; 41/3b MARI; 11/ss CAIMMI; 22/p FERRI;

Euroacque Piacenza starters: 3/3b MINOIA; 12/ss BERRA; 2/cf ANELLI; 25/1b CALDERON; 20/2b ROSSI D; 10/dh GAMBINI; 31/lf PINOIA; 96/c CARSANA; 14/rf NACCARELLA; 4/p SCORSOGLIO;

Old Rags Lodi 1st - GARDENGHI grounded out to ss. COLON M. singled to left field. RAMBERTI R. Out by rule Batter's illegal action. RAMBERTI grounded out to c unassisted. COLON M. out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Euroacque Piacenza 1st - MINOIA walked. BERRA walked; MINOIA advanced to second. ANELLI flied into double play lf to 3b to 2b; MINOIA out on the play. CALDERON walked; BERRA advanced to second. ROSSI D singled to center field, RBI; CALDERON advanced to second; BERRA scored. GAMBINI walked; ROSSI D advanced to second; CALDERON advanced to third. CALDERON scored on a throwing error by c, unearned. PINOIA struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Old Rags Lodi 2nd - SCALA grounded out to ss. RUIZ T. S grounded out to ss. CHINOSI walked. CONTARDI walked; CHINOSI advanced to second. MARI singled to left field, RBI; CONTARDI advanced to second; CHINOSI scored. CAIMMI singled to left field, RBI; MARI advanced to second; CONTARDI scored. GARDENGHI walked; CAIMMI advanced to second; MARI advanced to third. COLON M. struck out looking. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Euroacque Piacenza 2nd - CARSANA flied out to rf. NACCARELLA walked. MINOIA walked; NACCARELLA advanced to second. BERRA singled to center field, RBI; MINOIA advanced to third; NACCARELLA scored. ANELLI flied out to 1b. BERRA advanced to second on a wild pitch; MINOIA scored on a wild pitch. CALDERON walked. ROSSI D flied out to 2b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Old Rags Lodi 3rd - RAMBERTI reached on a fielding error by ss. SCALA struck out looking. RUIZ T. S walked; RAMBERTI advanced to second. RUIZ T. S stole second; RAMBERTI stole third. RUIZ T. S advanced to third on a wild pitch; RAMBERTI scored on a wild pitch, unearned. CHINOSI flied out to cf. CONTARDI flied out to ss. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Euroacque Piacenza 3rd - AMATO to p for FERRI. GAMBINI reached on a fielding error by 1b. PINOIA struck out looking. GAMBINI out at second c to 2b, caught stealing. CARSANA walked. NACCARELLA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Old Rags Lodi 4th - MARI walked. MACAK to p for SCORSOGLIO. CAIMMI reached on a fielding error by 3b; MARI advanced to second. CAIMMI stole second; MARI stole third. GARDENGHI flied out to ss. COLON M. singled to center field, 2 RBI; CAIMMI scored, unearned; MARI scored. RAMBERTI walked; COLON M. advanced to second. COLON M. out at second p to ss, picked off. SCALA flied out to c. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Euroacque Piacenza 4th - MINOIA walked. MINOIA out at second c to ss, caught stealing. BERRA grounded out to 3b. ANELLI doubled to right field, advanced to third on a fielding error by rf. CALDERON walked. ROSSI D flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Old Rags Lodi 5th - RUIZ T. S flied out to 1b. CHINOSI walked. CONTARDI lined out to 3b. MARI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Euroacque Piacenza 5th - GAMBINI flied out to lf. BOSI pinch hit for PINOIA. BOSI struck out looking. CARSANA hit by pitch. AGOSTI pinch hit for NACCARELLA. AGOSTI doubled to left field; CARSANA advanced to third. MINOIA reached on a throwing error by ss; AGOSTI advanced to third on the error; CARSANA scored on the error, unearned. BERRA flied out to 1b. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Old Rags Lodi 6th - ROSSI D to lf. BOSI to rf. AGOSTI to 2b. CAIMMI hit by pitch. GARDENGHI singled to third base; CAIMMI advanced to second. COLON M. doubled to right field, RBI; GARDENGHI advanced to third; CAIMMI scored. RAMBERTI walked. SCALA walked, RBI; RAMBERTI advanced to second; COLON M. advanced to third; GARDENGHI scored. RUIZ T. S struck out looking. CHINOSI grounded into double play 3b to 1b; RAMBERTI out on the play. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Euroacque Piacenza 6th - ANELLI doubled to left field. CALDERON walked. ROSSI D doubled to center field, RBI; CALDERON advanced to third; ANELLI scored. GAMBINI flied out to 1b. BOSI grounded out to ss. CARSANA struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Old Rags Lodi 7th - CONTARDI struck out looking. MARI struck out swinging. CAIMMI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Euroacque Piacenza 7th - AGOSTI struck out looking. MINOIA grounded out to 3b. BERRA walked. BERRA out at second c to 2b, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Old Rags Lodi 8th - GARDENGHI reached on a fielding error by 2b. COLON A. Out by rule Batter's illegal action. COLON M. grounded out to c unassisted. RAMBERTI struck out swinging. SCALA doubled to left field, RBI; GARDENGHI scored, unearned. RUIZ T. S walked. ANELLI to p. ROSSI D to cf. / for MACAK. GAMBINI to lf. CHINOSI reached on a fielder's choice; RUIZ T. S out at second ss to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Euroacque Piacenza 8th - ANELLI struck out looking. CALDERON flied out to rf. ROSSI D singled to pitcher. GAMBINI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Old Rags Lodi 9th - CONTARDI struck out swinging. MARI flied out to cf. CAIMMI singled to center field. GARDENGHI walked; CAIMMI advanced to second. COLON M. flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Euroacque Piacenza 9th - MONTANARI to p for AMATO. BOSI walked. BALDINI pinch hit for CARSANA. BALDINI singled to center field; BOSI advanced to second. AGOSTI grounded out to 2b; BALDINI advanced to second; BOSI advanced to third. MINOIA walked. BERRA flied out to cf, SF, RBI; BOSI scored. ANELLI doubled to right field, 2 RBI; MINOIA scored; BALDINI scored. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Euroacque Piacenza 9, Old Rags Lodi 8 (Jun 10, 2016 at Piacenza)
----------------------------------------------------------------------
Old Rags Lodi....... 021 202 010  -  8  8  4      (5-1)
Euroacque Piacenza.. 220 011 003  -  9  9  3      (4-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Old Rags Lodi - FERRI Andrea; AMATO Francesco(3); MONTANARI Giorgio(9) and
GARDENGHI Luca. Euroacque Piacenza - SCORSOGLIO Andrea; MACAK Aldin(4); ANELLI Christian(8) and
CARSANA Guglielmo.
Win-ANELLI Christian  Loss-MONTANARI Giorgio  T-3:10  A-40
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - RONCORONI Fausto

SCORSOGLIO faced 1 batter in the 4th.
Comitato Nazionale Classificatori