Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Buffaloes B&J Bovisi vs Club Altopiano Seves (Jun 12, 2016)

 
Composite Box Score
 

Campionato Serie C Zona 1
Buffaloes B&J Bovisi 13 (6-1), Club Altopiano Seves 12 (2-6) - Composite Box Score
Jun 12, 2016 at Seveso (Pistocchini)

Buffaloes B&J Bovisi  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PUTTI cf 
LOSQUADRO rf/ss 
GARCIA LUNA 3b/2b 
BERNASCONI A dh 
VAGHI 1b 
FOGLIO 1b 
PEZZUTTO c  15 
MIRAGLIA ss/2b 
FLORENCIO 2b/ss 
ZAPPELLA 2b 
MARZORATI ph/rf 
BERNASCONI L ph/rf 
NERI lf 
PETROZZA ph/lf 
SANGREGORIO ph/lf 
ESCALANTE p 
ZUIN p 
BOCCATO p/3b 
Totals   40  13  12  30  12 

Club Altopiano Seves  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VERONESI ss 
PONZONI c/2b 
KHAN S 3b 
PERBONI lf 
TREVISAN 1b  11 
INSOLIA cf 
POSTIGLIONI p/c 
ALI 2b/rf 
MANSOURI rf 
BRAGATO p 
Totals   37  12  11  15  14  30 

Buffaloes B&J Bovisi  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ESCALANTE Ivannier   4.0  15  23 
ZUIN Alessandro   0.0 
BOCCATO Mattia   4.1  12  18 
LOSQUADRO Daniele W  1.2  10 
 
Club Altopiano Seves  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
POSTIGLIONI Giole   3.0  13 
BRAGATO GianLuca L  7.0  12  10  32  37  13 

Umpires - HP: CRESCENZI Emilio
Start: 15:30 Time: 4:45 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorer - ZORZE Maurizio
ESCALANTE faced 2 batters in the 5th.
ZUIN faced 4 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Serie C Zona 1
Buffaloes B&J Bovisi 13 (6-1), Club Altopiano Seves 12 (2-6)
Jun 12, 2016 at Seveso (Pistocchini)

Buffaloes B&J Bovisi starters: 68/cf PUTTI; 18/rf LOSQUADRO; 13/3b GARCIA LUNA; 44/dh BERNASCONI A; 46/1b VAGHI; 27/c PEZZUTTO; 88/ss MIRAGLIA; 17/2b ZAPPELLA; 57/lf NERI; 0/p ESCALANTE;

Club Altopiano Seves starters: 29/ss VERONESI; 67/c PONZONI; 24/3b KHAN S; 31/lf PERBONI; 49/1b TREVISAN; 0/cf INSOLIA; 79/p POSTIGLIONI; 65/2b ALI; 0/rf MANSOURI;

Buffaloes B&J Bovisi 1st - PUTTI walked. PUTTI advanced to second on a wild pitch. LOSQUADRO hit into double play p to 1b to 3b; PUTTI out on the play. GARCIA LUNA flied out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Club Altopiano Seves 1st - VERONESI grounded out to ss. PONZONI struck out looking. KHAN S walked. KHAN S stole second. PERBONI singled to center field, RBI; KHAN S scored. TREVISAN flied out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 2nd - BERNASCONI A walked. BERNASCONI A stole second. BERNASCONI A stole third. VAGHI walked. VAGHI out at first p to 1b, caught stealing. PEZZUTTO walked. PEZZUTTO advanced to second on a passed ball. MIRAGLIA grounded out to ss, RBI; PEZZUTTO advanced to third; BERNASCONI A scored. PEZZUTTO scored on a wild pitch, unearned. ZAPPELLA grounded out to p. 2 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Club Altopiano Seves 2nd - INSOLIA walked. INSOLIA advanced to second on a wild pitch. POSTIGLIONI grounded out to p, SAC; INSOLIA advanced to third. ALI walked. MANSOURI struck out looking. VERONESI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 3rd - NERI grounded out to p. PUTTI struck out swinging, reached first on a passed ball. PUTTI stole second. LOSQUADRO flied out to lf. PUTTI stole third. PUTTI scored on a passed ball, unearned. GARCIA LUNA walked. GARCIA LUNA stole second. BERNASCONI A flied out to cf. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Club Altopiano Seves 3rd - PONZONI doubled to right field. KHAN S walked. PERBONI struck out swinging. KHAN S advanced to second on a passed ball; PONZONI advanced to third on a passed ball. TREVISAN struck out looking. INSOLIA struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 4th - PONZONI to 2b. POSTIGLIONI to c. ALI to rf. BRAGATO to p for MANSOURI. VAGHI struck out swinging. PEZZUTTO grounded out to p. MIRAGLIA singled to right field. MIRAGLIA stole second, advanced to third on a muffed throw by 2b. ZAPPELLA lined out to p. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Club Altopiano Seves 4th - POSTIGLIONI walked. POSTIGLIONI stole second. ALI struck out looking. POSTIGLIONI stole third. BRAGATO flied out to 2b. VERONESI walked. PONZONI singled to second base, RBI; VERONESI advanced to third; POSTIGLIONI scored. KHAN S struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 5th - NERI walked. NERI out at second c to ss, caught stealing. PUTTI flied out to 1b. LOSQUADRO walked. GARCIA LUNA homered to center field, 2 RBI; LOSQUADRO scored. BERNASCONI A singled to shortstop. VAGHI flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Club Altopiano Seves 5th - FOGLIO to 1b for VAGHI. PERBONI singled to second base. TREVISAN walked; PERBONI advanced to second. ZUIN to p for ESCALANTE. TREVISAN stole second; PERBONI stole third. INSOLIA walked. POSTIGLIONI doubled to center field, 2 RBI; INSOLIA advanced to third; TREVISAN scored; PERBONI scored. ALI walked. BRAGATO doubled to center field, 3 RBI; ALI scored; POSTIGLIONI scored; INSOLIA scored. BRAGATO advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. On the same play. BRAGATO scored on the error, unearned. BOCCATO to p for ZUIN. VERONESI struck out looking. PONZONI struck out swinging. KHAN S grounded out to 3b. 6 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 6th - PEZZUTTO singled to right field. PEZZUTTO out at second c to ss, caught stealing. MIRAGLIA walked. MARZORATI pinch hit for ZAPPELLA. MARZORATI flied out to 1b; MIRAGLIA advanced to second. NERI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Club Altopiano Seves 6th - LOSQUADRO to ss. MIRAGLIA to 2b. MARZORATI to rf. PERBONI walked. TREVISAN struck out swinging. INSOLIA reached on a fielder's choice; PERBONI out at second 3b to 2b. POSTIGLIONI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 7th - PUTTI reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. PUTTI advanced to third on a wild pitch. LOSQUADRO singled to left field, RBI; PUTTI scored, unearned. GARCIA LUNA flied out to rf. BERNASCONI A flied out to rf. FOGLIO singled to left field; LOSQUADRO advanced to second. PEZZUTTO singled to left field, RBI; FOGLIO advanced to second; LOSQUADRO scored, unearned. MIRAGLIA flied out to 3b. 2 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

Club Altopiano Seves 7th - ALI struck out looking. BRAGATO walked. BRAGATO out at second c to 2b, caught stealing. VERONESI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 8th - MARZORATI flied out to 1b. PETROZZA pinch hit for NERI. PETROZZA struck out swinging. PUTTI singled to shortstop. PUTTI stole second, advanced to third on a muffed throw by 2b. LOSQUADRO singled to center field, RBI; PUTTI scored, unearned. GARCIA LUNA fouled out to 1b. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Club Altopiano Seves 8th - FLORENCIO to 2b for MIRAGLIA. PETROZZA to lf. PONZONI grounded out to 2b. KHAN S walked. KHAN S advanced to second on a wild pitch. PERBONI grounded out to 3b; KHAN S advanced to third. TREVISAN grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 9th - BOCCATO to p for BERNASCONI A. / for BOCCATO. BOCCATO walked. FOGLIO singled to third base; BOCCATO advanced to second. FOGLIO advanced to second on a wild pitch; BOCCATO advanced to third on a wild pitch. PEZZUTTO reached on a dropped fly by cf, advanced to second on the error; FOGLIO advanced to third on the error; BOCCATO scored on the error. FLORENCIO doubled to center field, RBI; PEZZUTTO advanced to third; FOGLIO scored. FLORENCIO stole third; PEZZUTTO stole home, unearned. BERNASCONI L pinch hit for MARZORATI. BERNASCONI L flied out to 1b; FLORENCIO scored on a throwing error by 1b, unearned. SANGREGORIO pinch hit for PETROZZA. SANGREGORIO flied out to ss. PUTTI flied out to 2b. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 0 LOB.

Club Altopiano Seves 9th - BERNASCONI L to rf. SANGREGORIO to lf. INSOLIA hit by pitch. POSTIGLIONI fouled out to 3b. ALI hit by pitch; INSOLIA advanced to second. BRAGATO walked; ALI advanced to second; INSOLIA advanced to third. LOSQUADRO to p. GARCIA LUNA to 2b. BOCCATO to 3b. FLORENCIO to ss. VERONESI singled to left field, RBI; BRAGATO advanced to second; ALI advanced to third; INSOLIA scored. PONZONI singled to right field, 2 RBI; VERONESI advanced to third; BRAGATO scored; ALI scored. KHAN S reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error, RBI; PONZONI advanced to second, advanced to third on the error; VERONESI scored. PERBONI intentionally walked. TREVISAN reached on a fielder's choice; PERBONI advanced to second; KHAN S advanced to third; PONZONI out at home 3b to c. INSOLIA reached on a fielder's choice; TREVISAN out at second ss to 2b. 4 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 10th - Batter set to PUTTI. SANGREGORIO placed on first. BERNASCONI L placed on second. PUTTI flied out to cf. LOSQUADRO singled to shortstop; SANGREGORIO advanced to second; BERNASCONI L advanced to third. GARCIA LUNA hit by pitch, RBI; LOSQUADRO advanced to second; SANGREGORIO advanced to third; BERNASCONI L scored. BOCCATO struck out swinging. SANGREGORIO out at home c unassisted, caught stealing. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Club Altopiano Seves 10th - Batter set to PONZONI. VERONESI placed on first. BRAGATO placed on second. VERONESI advanced to second on a muffed throw by 1b, failed pickoff attempt; BRAGATO advanced to third on the error. PONZONI struck out looking. KHAN S flied out to 1b. PERBONI intentionally walked. TREVISAN struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

 
Line score
 


Buffaloes B&J Bovisi 13, Club Altopiano Seves 12 (Jun 12, 2016 at Seveso)
----------------------------------------------------------------------
Buffaloes B&J Bovisi 021 020 214 1 - 13 12  3      (6-1)
Club Altopiano Seves 100 160 004 0 - 12  8  5      (2-6)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Buffaloes B&J Bovisi - ESCALANTE Ivannier; ZUIN Alessandro(5); BOCCATO Mattia(5);
LOSQUADRO Daniele(9) and PEZZUTTO Riccardo. Club Altopiano Seves - POSTIGLIONI Giole;
BRAGATO GianLuca(4) and PONZONI Giovanni; POSTIGLIONI Giole.
Win-LOSQUADRO Daniele  Loss-BRAGATO GianLuca  T-4:45  A-30
HR BUF - GARCIA LUNA Orlando.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - ZORZE Maurizio

ESCALANTE faced 2 batters in the 5th.
ZUIN faced 4 batters in the 5th.
Comitato Nazionale Classificatori