Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Buffaloes B&J Bovisi vs Malnate Vikings (Jul 10, 2016)

 
Composite Box Score
 

Campionato Serie C Zona 1
Buffaloes B&J Bovisi 20 (10-1), Malnate Vikings 10 (1-9) - Composite Box Score
Jul 10, 2016 at Malnate (Gurian)

Buffaloes B&J Bovisi  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PETROZZA lf 
MARZORATI rf 
MIRAGLIA ss 
FLORENCIO 3b 
BERNASCONI A dh/2b 
PEZZUTTO c 
VAGHI 1b 
NERI cf 
PUTTI cf 
KLOCKER rf/lf 
BERNASCONI L ph/lf 
SANGREGORIO 2b 
ESCALANTE p 
BOCCATO p 
FOGLIO p 
Totals   46  20  17  17  27  11 

Malnate Vikings   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GIBERTINI ss 
CERIANI 2b 
RODRIGUEZ E dh/1b 
LAMERA c 
VALDEZ 3b 
CECCHETTI 1b 
CEDANO G. ph/rf 
FORCELLA cf 
GRAPPOLI T rf/1b 
GHIRARDINI rf 
MERLO lf 
ROTELLI lf 
GRAPPOLI N p 
Totals   39  10  13  10  27  16 

Buffaloes B&J Bovisi  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BOCCATO Mattia   3.0  14  18 
FOGLIO Stefano   1.2  13 
ESCALANTE Ivannier W  4.1  18  22 
 
Malnate Vikings   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GRAPPOLI Nicolo'   6.0  26  31 
CEDANO G, Julio M. L  3.0  11  13  20  24 

Umpires - HP: VALENTE Naike
Start: 15:30 Time: 4:15 Attendance: 15
Weather: Sunny Game notes: Scorer - GIAMBARTOLOMEI Dino
GRAPPOLI N faced 2 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Serie C Zona 1
Buffaloes B&J Bovisi 20 (10-1), Malnate Vikings 10 (1-9)
Jul 10, 2016 at Malnate (Gurian)

Buffaloes B&J Bovisi starters: 5/lf PETROZZA; 88/ss MIRAGLIA; 85/3b FLORENCIO; 44/dh BERNASCONI A; 27/c PEZZUTTO; 46/1b VAGHI; 57/cf NERI; 37/rf KLOCKER; 55/2b SANGREGORIO; 33/p BOCCATO;

Malnate Vikings starters: 40/ss GIBERTINI; 16/2b CERIANI; 5/dh RODRIGUEZ E; 13/c LAMERA; 3/3b VALDEZ; 67/1b CECCHETTI; 46/cf FORCELLA; 52/rf GRAPPOLI T; 57/lf MERLO; 66/p GRAPPOLI N;

Buffaloes B&J Bovisi 1st - PETROZZA walked. MIRAGLIA flied out to cf. PETROZZA stole second. FLORENCIO tripled down the rf line, RBI; PETROZZA scored. BERNASCONI A grounded out to 3b, RBI; FLORENCIO scored. PEZZUTTO flied out to cf. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Malnate Vikings 1st - GIBERTINI hit by pitch. CERIANI grounded out to 2b; GIBERTINI advanced to second. RODRIGUEZ E doubled to left field, RBI; GIBERTINI scored. LAMERA flied out to lf. VALDEZ grounded out to p. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 2nd - VAGHI singled down the rf line. NERI flied out to lf. VAGHI stole second. KLOCKER grounded out to ss. SANGREGORIO grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Malnate Vikings 2nd - CECCHETTI struck out looking. FORCELLA struck out looking. GRAPPOLI T singled down the lf line. MERLO popped up to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 3rd - PETROZZA fouled out to 1b. MIRAGLIA struck out looking. FLORENCIO flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Malnate Vikings 3rd - MARZORATI to rf for PETROZZA. KLOCKER to lf. GIBERTINI singled to second base. CERIANI doubled to center field; GIBERTINI advanced to third. RODRIGUEZ E walked. LAMERA hit by pitch, RBI; RODRIGUEZ E advanced to second; CERIANI advanced to third; GIBERTINI scored. VALDEZ flied out to 1b. CEDANO G. pinch hit for CECCHETTI. CEDANO G. walked, RBI; LAMERA advanced to second; RODRIGUEZ E advanced to third; CERIANI scored. FORCELLA reached on a fielding error by 2b, RBI; CEDANO G. advanced to second; LAMERA advanced to third; RODRIGUEZ E scored. GRAPPOLI T popped up to 1b. MERLO fouled out to c. 3 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 4th - CEDANO G. to rf. GRAPPOLI T to 1b. BERNASCONI A reached on a muffed throw by 1b, assist by ss, advanced to second on the error. PEZZUTTO walked. VAGHI reached on a dropped fly by 1b; PEZZUTTO advanced to second on the error; BERNASCONI A advanced to third on the error. NERI grounded into double play p to c to 1b; VAGHI advanced to second; PEZZUTTO advanced to third; BERNASCONI A out on the play. KLOCKER struck out looking. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 2 LOB.

Malnate Vikings 4th - FOGLIO to p for BOCCATO. BERNASCONI A to 2b. FOGLIO to p for SANGREGORIO. / for FOGLIO. GIBERTINI walked. CERIANI singled to first base, bunt; GIBERTINI advanced to third. RODRIGUEZ E walked; CERIANI advanced to second. LAMERA flied out to cf, SF, RBI; GIBERTINI scored. VALDEZ reached on a fielder's choice; RODRIGUEZ E out at second ss to 2b; CERIANI advanced to third. CEDANO G. fouled out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 5th - FOGLIO walked. MARZORATI singled to center field; FOGLIO advanced to second. MIRAGLIA singled to first base, bunt; MARZORATI advanced to second; FOGLIO advanced to third. FLORENCIO reached on a fielder's choice, RBI; MIRAGLIA advanced to second; MARZORATI out at third 3b unassisted; FOGLIO scored. BERNASCONI A singled to center field, RBI; FLORENCIO advanced to third; MIRAGLIA scored. PEZZUTTO flied out to 3b. VAGHI reached on a fielding error by 1b; BERNASCONI A advanced to second on the error; FLORENCIO scored on the error, unearned. NERI grounded out to 3b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

Malnate Vikings 5th - FORCELLA singled to left field. FORCELLA stole second. GRAPPOLI T walked. MERLO W. Out by rule - strickeout by rule. MERLO struck out swinging. GIBERTINI tripled to center field, 2 RBI; GRAPPOLI T scored; FORCELLA scored. CERIANI flied out to cf, SF, RBI; GIBERTINI scored. RODRIGUEZ E walked. LAMERA singled up the middle; RODRIGUEZ E advanced to second. ESCALANTE to p for FOGLIO. VALDEZ grounded out to ss. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 6th - KLOCKER grounded out to ss. ESCALANTE singled to second base. MARZORATI reached on a fielder's choice; ESCALANTE out at second 3b to 2b. MIRAGLIA flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Malnate Vikings 6th - PUTTI to cf for NERI. CEDANO G. walked. FORCELLA flied out to rf. GRAPPOLI T struck out looking. MERLO singled to first base; CEDANO G. advanced to second. GIBERTINI hit by pitch; MERLO advanced to second; CEDANO G. advanced to third. CERIANI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 7th - FLORENCIO walked. FLORENCIO stole second. FLORENCIO advanced to third on a wild pitch. BERNASCONI A walked. RODRIGUEZ E to 1b. CEDANO G. to p. GRAPPOLI T to rf. / for GRAPPOLI N. PEZZUTTO singled to shortstop, RBI; BERNASCONI A advanced to second; FLORENCIO scored. PEZZUTTO advanced to second on a balk; BERNASCONI A advanced to third on a balk. VAGHI grounded out to 3b. PUTTI doubled to center field, 2 RBI; PEZZUTTO scored; BERNASCONI A scored. KLOCKER singled to second base; PUTTI advanced to third. KLOCKER stole second. ESCALANTE grounded out to 3b, RBI; KLOCKER advanced to third; PUTTI scored. MARZORATI fouled out to c. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Malnate Vikings 7th - RODRIGUEZ E singled to shortstop. LAMERA struck out swinging. VALDEZ reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by ss; RODRIGUEZ E out at second ss unassisted. VALDEZ advanced to third on a wild pitch. CEDANO G. singled up the middle, RBI; VALDEZ scored. FORCELLA walked; CEDANO G. advanced to second. GRAPPOLI T singled to left field, RBI; FORCELLA advanced to second; CEDANO G. scored. MERLO struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 8th - MIRAGLIA singled to left field. MIRAGLIA stole second. FLORENCIO reached on a throwing error by 2b; MIRAGLIA advanced to third. FLORENCIO stole second. BERNASCONI A intentionally walked. PEZZUTTO grounded out to p, SAC, RBI; BERNASCONI A advanced to second; FLORENCIO advanced to third; MIRAGLIA scored. VAGHI singled to pitcher, bunt, RBI; BERNASCONI A advanced to third; FLORENCIO scored, unearned. VAGHI stole second. PUTTI grounded out to p, SAC, RBI; VAGHI advanced to third; BERNASCONI A scored, unearned. VAGHI scored on a wild pitch, unearned. KLOCKER walked. ESCALANTE grounded out to p. 4 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Malnate Vikings 8th - GIBERTINI hit by pitch. CERIANI reached on a fielder's choice; GIBERTINI out at second 3b to ss. RODRIGUEZ E reached on a fielder's choice; CERIANI out at second ss to 2b. LAMERA reached on a fielder's choice; RODRIGUEZ E out at second 3b to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 9th - GHIRARDINI to rf for GRAPPOLI T. ROTELLI to lf for MERLO. MARZORATI singled to shortstop. MARZORATI advanced to second on a balk. MARZORATI advanced to third on a balk. MIRAGLIA singled to second base, RBI; MARZORATI scored. FLORENCIO reached on a fielder's choice; MIRAGLIA out at second ss to 2b. FLORENCIO stole second. FLORENCIO stole third. BERNASCONI A singled to left field, RBI; FLORENCIO scored. PEZZUTTO fouled out to 1b. VAGHI tripled to center field, RBI; BERNASCONI A scored. PUTTI singled to shortstop, RBI; VAGHI scored. PUTTI advanced to second on a balk. BERNASCONI L pinch hit for KLOCKER. BERNASCONI L reached on a fielding error by ss; PUTTI advanced to third on the error. ESCALANTE tripled to right field, 2 RBI; BERNASCONI L scored, unearned; PUTTI scored, unearned. ESCALANTE scored on a balk, unearned. MARZORATI grounded out to 3b. 7 runs, 6 hits, 1 error, 0 LOB.

Malnate Vikings 9th - BERNASCONI L to lf. VALDEZ grounded out to 2b. CEDANO G. grounded out to ss. FORCELLA singled to left field. FORCELLA stole second. GHIRARDINI grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Buffaloes B&J Bovisi 20, Malnate Vikings 10 (Jul 10, 2016 at Malnate)
----------------------------------------------------------------------
Buffaloes B&J Bovisi 200 030 447  - 20 17  2      (10-1)
Malnate Vikings..... 103 130 200  - 10 13  5      (1-9)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Buffaloes B&J Bovisi - BOCCATO Mattia; FOGLIO Stefano(4); ESCALANTE Ivannier(5) and
PEZZUTTO Riccardo. Malnate Vikings - GRAPPOLI Nicolo'; CEDANO G, Julio M.(7) and LAMERA Marco.
Win-ESCALANTE Ivannier  Loss-CEDANO G, Julio M.  T-4:15  A-15
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - GIAMBARTOLOMEI Dino

GRAPPOLI N faced 2 batters in the 7th.
Comitato Nazionale Classificatori