Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Buffaloes B&J Bovisi vs Saronno Baseball C. (Jul 17, 2016)

 
Composite Box Score
 

Campionato Serie C Zona 1
Saronno Baseball C. 7 (10-2), Buffaloes B&J Bovisi 4 (9-2) - Composite Box Score
Jul 17, 2016 at Saronno (Comunale)

Buffaloes B&J Bovisi  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PUTTI cf 
MIRAGLIA ss 
VAGHI 1b 
GARCIA LUNA 3b 
PEZZUTTO c 
KLOCKER rf 
NERI rf 
MARZORATI dh 
PETROZZA ph/dh 
BOCCATO 2b 
ESCALANTE p 
LAZZARINI lf 
FLORENCIO p/2b 
Totals   32  24  12 

Saronno Baseball C.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CAVALIERE 2b 
GIROLA cf 
ABREU ss 
BALLAR rf 
GALBAN c  11 
BORDIN 1b 
IACONO dh 
TAROCCO lf 
LUSIAN N 3b 
ZANIBONI p 
TOSI p 
Totals   32  12  27  11 

Buffaloes B&J Bovisi  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FLORENCIO R. Billy J L  6.0  12  26  35 
ESCALANTE Ivannier   2.0  10 
 
Saronno Baseball C.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ZANIBONI Davide   3.0  10  16 
TOSI Daniele W  6.0  22  28 

Umpires - HP: IACONO Sebastian 1B: GRASSI Marco
Start: 15:30 Time: 3:30 Attendance: 50
Weather: Sunny Game notes: Scorers - AGOSTINONE Renato, VANDI Marco

 
Play-by-Play
 

Campionato Serie C Zona 1
Saronno Baseball C. 7 (10-2), Buffaloes B&J Bovisi 4 (9-2)
Jul 17, 2016 at Saronno (Comunale)

Buffaloes B&J Bovisi starters: 68/cf PUTTI; 88/ss MIRAGLIA; 46/1b VAGHI; 13/3b GARCIA LUNA; 27/c PEZZUTTO; 37/rf KLOCKER; 1/dh MARZORATI; 33/2b BOCCATO; 75/lf LAZZARINI; 85/p FLORENCIO;

Saronno Baseball C. starters: 7/2b CAVALIERE; 24/cf GIROLA; 10/ss ABREU; 56/rf BALLAR; 33/c GALBAN; 60/1b BORDIN; 84/dh IACONO; 82/lf TAROCCO; 72/3b LUSIAN N; 25/p ZANIBONI;

Buffaloes B&J Bovisi 1st - PUTTI struck out swinging. MIRAGLIA grounded out to 2b. VAGHI singled to right field, advanced to second on a fielding error by rf. GARCIA LUNA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Saronno Baseball C. 1st - CAVALIERE walked. GIROLA struck out looking. ABREU reached on a fielder's choice; CAVALIERE out at second ss to 2b. BALLAR fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 2nd - PEZZUTTO walked, out at second c to 1b to ss to p. KLOCKER hit by pitch. MARZORATI walked; KLOCKER advanced to second. BOCCATO hit by pitch; MARZORATI advanced to second; KLOCKER advanced to third. LAZZARINI singled to third base, RBI; BOCCATO advanced to second; MARZORATI advanced to third; KLOCKER scored. PUTTI reached on a fielder's choice, bunt; LAZZARINI advanced to second; BOCCATO advanced to third; MARZORATI out at home p to c. MIRAGLIA flied out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Saronno Baseball C. 2nd - GALBAN singled down the lf line, out at second lf to 2b. BORDIN singled to shortstop. IACONO doubled to left field, out at second lf to 3b to 2b, RBI; BORDIN scored. TAROCCO hit by pitch. LUSIAN N grounded out to 1b unassisted. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 3rd - VAGHI flied out to cf. GARCIA LUNA grounded out to 3b. PEZZUTTO hit by pitch. PEZZUTTO stole second. KLOCKER hit by pitch. MARZORATI flied out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Saronno Baseball C. 3rd - CAVALIERE grounded out to 2b. GIROLA doubled down the lf line. ABREU hit by pitch. BALLAR doubled to left center, 2 RBI; ABREU scored; GIROLA scored. BALLAR advanced to third on a wild pitch. GALBAN homered to left center, 2 RBI; BALLAR scored. BORDIN walked. IACONO struck out looking. TAROCCO struck out swinging. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 4th - TOSI to p for ZANIBONI. BOCCATO hit by pitch. LAZZARINI flied out to cf. PUTTI flied out to lf; BOCCATO advanced to second. MIRAGLIA walked. VAGHI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Saronno Baseball C. 4th - LUSIAN N flied out to ss. CAVALIERE hit by pitch. CAVALIERE stole second. GIROLA grounded out to p. ABREU singled to third base; CAVALIERE advanced to third. ABREU stole second. BALLAR walked. GALBAN fouled out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 5th - GARCIA LUNA grounded out to ss. PEZZUTTO walked. KLOCKER struck out looking. PETROZZA pinch hit for MARZORATI. PETROZZA hit by pitch; PEZZUTTO advanced to second. BOCCATO reached on a fielder's choice; PETROZZA out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Saronno Baseball C. 5th - PETROZZA to dh. BORDIN reached on a throwing error by ss. IACONO reached on a fielder's choice; BORDIN out at second 3b to 2b. TAROCCO grounded out to p, SAC; IACONO advanced to second. LUSIAN N singled down the lf line, RBI; IACONO scored, unearned. CAVALIERE reached on a fielder's choice; LUSIAN N out at second ss to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 6th - LAZZARINI struck out swinging. PUTTI struck out looking. MIRAGLIA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Saronno Baseball C. 6th - NERI to rf for KLOCKER. GIROLA doubled to left field. ABREU singled to left field. BALLAR hit into double play p to 1b to c, SAC; ABREU advanced to second; GIROLA advanced to third, out on the play. GALBAN intentionally walked. BORDIN singled to left field; GALBAN advanced to second; ABREU advanced to third, scored on a fielding error by lf. PETROZZA to lf. FLORENCIO to p for LAZZARINI. / for FLORENCIO. IACONO singled to right field; BORDIN advanced to second; GALBAN advanced to third. TAROCCO struck out swinging. 1 run, 4 hits, 1 error, 3 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 7th - VAGHI lined out to 1b. Dropped foul ball, E5. GARCIA LUNA reached on a fielding error by ss. PEZZUTTO flied out to lf. NERI doubled to right center, RBI; GARCIA LUNA scored, unearned. PETROZZA flied out to ss. 1 run, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

Saronno Baseball C. 7th - ESCALANTE to p for BOCCATO. FLORENCIO to 2b. LUSIAN N hit by pitch. CAVALIERE walked; LUSIAN N advanced to second. GIROLA grounded out to c, SAC; CAVALIERE advanced to second; LUSIAN N advanced to third. ABREU hit by pitch. BALLAR infield fly to ss. GALBAN reached on a fielder's choice; ABREU advanced to second; CAVALIERE out at third 3b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 8th - ESCALANTE walked. FLORENCIO reached on a fielding error by ss; ESCALANTE advanced to second. PUTTI reached on a fielder's choice; FLORENCIO out at second 2b to ss; ESCALANTE advanced to third. MIRAGLIA reached on a throwing error by p, advanced to third on the error; PUTTI advanced to second, scored on the error, unearned; ESCALANTE scored on the error, unearned. VAGHI struck out swinging. GARCIA LUNA walked. GARCIA LUNA stole second. PEZZUTTO struck out swinging. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 2 LOB.

Saronno Baseball C. 8th - BORDIN reached on a throwing error by 3b. IACONO flied out to cf. TAROCCO struck out swinging. LUSIAN N struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 9th - NERI flied out to 3b. PETROZZA grounded out to 3b. ESCALANTE struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


Saronno Baseball C. 7, Buffaloes B&J Bovisi 4 (Jul 17, 2016 at Saronno)
----------------------------------------------------------------------
Buffaloes B&J Bovisi 010 000 120  -  4  3  3      (9-2)
Saronno Baseball C.. 014 011 00X  -  7 12  5      (10-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Buffaloes B&J Bovisi - FLORENCIO R. Billy J; ESCALANTE Ivannier(7) and
PEZZUTTO Riccardo. Saronno Baseball C. - ZANIBONI Davide; TOSI Daniele(4) and GALBAN Eugenio.
Win-TOSI Daniele  Loss-FLORENCIO R. Billy J  T-3:30  A-50
HR SAR - GALBAN Eugenio.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - AGOSTINONE Renato, VANDI Marco
Comitato Nazionale Classificatori