Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Club Altopiano Seves vs Buffaloes B&J Bovisi (Jul 24, 2016)

 
Composite Box Score
 

Campionato Serie C Zona 1
Club Altopiano Seves 9 (6-7), Buffaloes B&J Bovisi 5 (10-3) - Composite Box Score
Jul 24, 2016 at Bovisio Masciago (N. Indrigo)

Club Altopiano Seves  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
INSOLIA cf 
AQUILANI 2b/p 
KHAN S p/3b 
BATTISTEL ss 
PERBONI lf 
POSTIGLIONI c 
TREVISAN 1b  10 
VERONESI rf 
ALI 3b/2b 
Totals   37  12  10  27  13 

Buffaloes B&J Bovisi  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PUTTI cf 
FOGLIO 1b 
MIRAGLIA ss 
GARCIA LUNA 3b 
KLOCKER rf 
PEZZUTTO c  12 
NERI lf 
BOCCATO 2b 
MARZORATI dh 
LAZZARINI ph/dh 
ZUIN p 
ESCALANTE p 
Totals   33  27 

Club Altopiano Seves  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KHAN Sikandar W  7.0  25  32  11 
AQUILANI Marco S  2.0 
 
Buffaloes B&J Bovisi  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ZUIN Alessandro   1.1  11 
ESCALANTE Ivannier L  7.2  12  32  39 

Umpires - HP: VIRGILI Antonio
Start: 15:45 Time: 4:15 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: Scorer - CANTONI Gilla

 
Play-by-Play
 

Campionato Serie C Zona 1
Club Altopiano Seves 9 (6-7), Buffaloes B&J Bovisi 5 (10-3)
Jul 24, 2016 at Bovisio Masciago (N. Indrigo)

Club Altopiano Seves starters: 29/cf INSOLIA; 5/2b AQUILANI; 24/p KHAN S; 11/ss BATTISTEL; 31/lf PERBONI; 79/c POSTIGLIONI; 49/1b TREVISAN; 27/rf VERONESI; 65/3b ALI;

Buffaloes B&J Bovisi starters: 68/cf PUTTI; 10/1b FOGLIO; 88/ss MIRAGLIA; 13/3b GARCIA LUNA; 37/rf KLOCKER; 27/c PEZZUTTO; 57/lf NERI; 33/2b BOCCATO; 1/dh MARZORATI; 82/p ZUIN;

Club Altopiano Seves 1st - INSOLIA struck out looking. AQUILANI walked. AQUILANI advanced to second on a wild pitch. KHAN S walked. KHAN S stole second; AQUILANI stole third. BATTISTEL struck out swinging. PERBONI reached on a fielding error by 2b; AQUILANI scored on the error, unearned. PERBONI stole second; KHAN S stole third. PERBONI advanced to third on a passed ball; KHAN S scored on a passed ball, unearned. POSTIGLIONI walked. POSTIGLIONI stole second; PERBONI stole home, unearned. TREVISAN grounded out to 1b unassisted. 3 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 1st - PUTTI fouled out to p. FOGLIO grounded out to p. MIRAGLIA walked. MIRAGLIA advanced to second on a throwing error by p, failed pickoff attempt. GARCIA LUNA walked. MIRAGLIA out at second c to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Club Altopiano Seves 2nd - VERONESI walked. ALI struck out swinging. VERONESI advanced to second on a passed ball. INSOLIA hit by pitch. AQUILANI walked; INSOLIA advanced to second; VERONESI advanced to third. ESCALANTE to p for ZUIN. KHAN S flied out to rf, SF, RBI; INSOLIA advanced to third on the throw; VERONESI scored. BATTISTEL reached on a fielder's choice; AQUILANI out at second ss unassisted. 1 run, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 2nd - KLOCKER struck out swinging. PEZZUTTO flied out to lf. NERI walked. NERI stole second. BOCCATO walked. MARZORATI reached on a fielder's choice; BOCCATO advanced to third on a throwing error by ss; NERI scored on the error, unearned. PUTTI reached on a fielder's choice; MARZORATI out at second ss to 2b. 1 run, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

Club Altopiano Seves 3rd - PERBONI lined out to ss. POSTIGLIONI struck out swinging. TREVISAN walked. VERONESI grounded out to p, bunt. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 3rd - FOGLIO singled to center field. MIRAGLIA reached on a fielder's choice; FOGLIO out at second ss to 2b. GARCIA LUNA flied out to p. MIRAGLIA stole second. KLOCKER grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Club Altopiano Seves 4th - ALI grounded out to 2b. INSOLIA grounded out to 3b. AQUILANI singled through the left side. KHAN S singled to left field; AQUILANI advanced to second. BATTISTEL fouled out to c. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 4th - PEZZUTTO singled to right field. NERI lined into double play 1b unassisted; PEZZUTTO out on the play. BOCCATO hit by pitch. BOCCATO stole second. MARZORATI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Club Altopiano Seves 5th - PERBONI flied out to 2b. POSTIGLIONI grounded out to ss. TREVISAN walked. VERONESI walked; TREVISAN advanced to second. ALI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 5th - PUTTI grounded out to 3b. FOGLIO grounded out to 2b. MIRAGLIA singled up the middle. GARCIA LUNA grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Club Altopiano Seves 6th - INSOLIA walked. INSOLIA advanced to second on a wild pitch. AQUILANI singled to right field; INSOLIA advanced to third. AQUILANI advanced to second on a fielder's choice; INSOLIA out at home c to ss to c, caught stealing. KHAN S flied out to cf. BATTISTEL lined out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 6th - KLOCKER singled to shortstop. PEZZUTTO reached on a fielder's choice; KLOCKER out at second 3b to 2b. NERI tripled to center field, RBI; PEZZUTTO scored. BOCCATO grounded out to p, SAC, RBI; NERI scored. LAZZARINI pinch hit for MARZORATI. LAZZARINI singled to shortstop. LAZZARINI advanced to second on a wild pitch. PUTTI grounded out to ss. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Club Altopiano Seves 7th - LAZZARINI to dh. PERBONI struck out swinging. POSTIGLIONI singled to left center. POSTIGLIONI stole second. TREVISAN walked. VERONESI singled through the right side, RBI; TREVISAN advanced to third; POSTIGLIONI scored. VERONESI stole second. ALI struck out swinging. INSOLIA struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 7th - FOGLIO flied out to ss. MIRAGLIA walked. MIRAGLIA stole second. GARCIA LUNA flied out to ss. KLOCKER grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Club Altopiano Seves 8th - AQUILANI singled to center field. KHAN S singled to left field; AQUILANI advanced to second. BATTISTEL singled down the lf line, RBI; KHAN S advanced to second; AQUILANI scored. PERBONI flied out to rf. BATTISTEL advanced to second on a fielder's choice; KHAN S out at third c to 3b, caught stealing. POSTIGLIONI struck out looking. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 8th - AQUILANI to p. KHAN S to 3b. ALI to 2b. PEZZUTTO flied out to ss. NERI struck out looking. BOCCATO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Club Altopiano Seves 9th - TREVISAN singled to center field. VERONESI reached on a fielder's choice; TREVISAN out at second p to ss. ALI grounded out to p, SAC; VERONESI advanced to second. INSOLIA singled to center field, RBI; VERONESI scored. AQUILANI singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf; INSOLIA advanced to third, scored on the error, unearned. ESCALANTE to p for NERI. LAZZARINI to lf. / for ESCALANTE. KHAN S reached on a fielding error by 3b; AQUILANI advanced to third on the error. BATTISTEL doubled to left field, RBI; KHAN S advanced to third; AQUILANI scored, unearned. PERBONI fouled out to c. 3 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

Buffaloes B&J Bovisi 9th - LAZZARINI singled to center field. PUTTI walked; LAZZARINI advanced to second. FOGLIO singled down the lf line, RBI; PUTTI advanced to third; LAZZARINI scored. MIRAGLIA flied out to c. GARCIA LUNA singled to center field, RBI; FOGLIO advanced to third; PUTTI scored. KLOCKER lined into double play 2b to ss; GARCIA LUNA out on the play. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Club Altopiano Seves 9, Buffaloes B&J Bovisi 5 (Jul 24, 2016 at Bovisio Masciago)
----------------------------------------------------------------------
Club Altopiano Seves 310 000 113  -  9 12  2      (6-7)
Buffaloes B&J Bovisi 010 002 002  -  5  9  3      (10-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Club Altopiano Seves - KHAN Sikandar; AQUILANI Marco(8) and POSTIGLIONI Giole.
Buffaloes B&J Bovisi - ZUIN Alessandro; ESCALANTE Ivannier(2) and PEZZUTTO Riccardo.
Win-KHAN Sikandar  Save-AQUILANI Marco  Loss-ESCALANTE Ivannier  T-4:15  A-40
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - CANTONI Gilla
Comitato Nazionale Classificatori