Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD POL. ALI' TERME vs ASD RANDAZZESE (Apr 24, 2016)

 
Box Score
 

Serie C League - 2016
ASD POL. ALI' TERME 24, ASD RANDAZZESE 6
Apr 24, 2016 at Randazzo (Murazzo Rotto)

ASD POL. ALI' TERME   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SPARACINO Alessandro ss 
RACITI Roberto lf 
FALCONE Francesco 2b 
   PALO CARMEN ph/2b 
FIUMARA Salvatore 3b 
GRILLO Alfio 1b 
GALLETTA Salvatore c 
MENTO Piero cf 
   SAVASTA Fabio ph/cf 
MINUTOLI Letterio dh 
   MALLUZZO Michele ph/dh 
FALCONE Marco rf 
SCHEPIS Piero p 
   TODARO SANTI p 
   GONZALEZ S. Journey p 
Totals  44  24  21  17  21  13  10 
  
ASD RANDAZZESE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
FRANCO Jvan ss 
FRANCO Marco cf/p 
CAVALLARO Carlo p/cf 
   DRAGOJ Marjus cf 
IMBROGIO P. Vincenzo c 
GULLOTTO Mauro A. rf 
   RAGAGLIA Luca rf 
MASSIMINO Carmelo S. 3b 
CARTILLONE Maurizio 1b 
   SANGANI Saverio 2b 
LONGHITANO Salvatore lf 
   LONGHITANO Andrea lf 
SPARTA' Francesco 2b/1b 
Totals  23  14  21  12  12 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
ASD POL. ALI' TERME. 200 596 2 - 24 21  5
ASD RANDAZZESE...... 500 100 0 -  6  4  6
-----------------------------------------
E - FALCONE F 2; FIUMARA; GRILLO A; MENTO; FRANCO J 2; CAVALLARO C; IMBROGIO; GULLOTTO; CARTILLONE. DP - ALI 2; RAD 1. LOB - ALI 10; RAD 12. 3B - IMBROGIO. HBP - GALLETTA 2; MENTO; LONGHITANO S. SH - FRANCO J. SB - FRANCO J; CARTILLONE; LONGHITANO S. CS - FALCONE M; FRANCO J; GULLOTTO.

ASD POL. ALI' TERME   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SCHEPIS Piero   2.0  17 
TODARO SANTI W  3.0  13 
GONZALEZ S. Journey   2.0 
  
ASD RANDAZZESE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CAVALLARO Carlo L  4.0  12  25  26 
FRANCO Marco   3.0  17  19  29 

Win - TODARO. Loss - CAVALLARO C. Save - None. WP - FRANCO M 4; CAVALLARO C. HBP - by SCHEPIS (LONGHITANO S); by CAVALLARO C (MENTO); by FRANCO M (GALLETTA); by FRANCO M (GALLETTA). PB - GALLETTA; IMBROGIO 3.

Umpires - HP: PULVIRENTI Giancarlo 1B: ROMANO Luigi
Start: 15:30 Time: 3:10 Attendance:
Game notes: Scorer: GRASSO Salvatore, Cala' I. A.
SCHEPIS faced 2 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

Serie C League - 2016
ASD POL. ALI' TERME 24, ASD RANDAZZESE 6
Apr 24, 2016 at Randazzo (Murazzo Rotto)

ASD POL. ALI' TERME starters: 21/ss SPARACINO; 23/lf RACITI; 22/2b FALCONE F; 24/3b FIUMARA; 27/1b GRILLO A; 44/c GALLETTA; 18/cf MENTO; 10/dh MINUTOLI; 7/rf FALCONE M; 19/p SCHEPIS;

ASD RANDAZZESE starters: 30/ss FRANCO J; 18/cf FRANCO M; 14/p CAVALLARO C; 57/c IMBROGIO; 10/rf GULLOTTO; 49/3b MASSIMINO; 85/1b CARTILLONE; 5/lf LONGHITANO S; 41/2b SPARTA';

ASD POL. ALI' TERME 1st - SPARACINO singled to left field. RACITI reached on an error by ss; SPARACINO advanced to second. FALCONE F flied out to lf. FIUMARA grounded out to p; RACITI advanced to second; SPARACINO advanced to third. GRILLO A singled to right field, advanced to second on an error by rf, RBI; RACITI advanced to third, scored on the error, unearned; SPARACINO scored, unearned. GALLETTA grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 1st - FRANCO J walked. FRANCO J stole second. FRANCO M singled to center field, advanced to second on an error by cf; FRANCO J advanced to third, scored on the error. CAVALLARO C grounded out to p; FRANCO M advanced to third. FRANCO M scored on a passed ball. IMBROGIO tripled to center field. GULLOTTO walked. GULLOTTO advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by c, caught stealing; IMBROGIO advanced to home on a fielder's choice. MASSIMINO walked. CARTILLONE struck out to catcher; MASSIMINO advanced to second on a fielder's choice; GULLOTTO advanced to third on a fielder's choice. LONGHITANO S hit by pitch. SPARTA' walked, RBI; LONGHITANO S advanced to second; MASSIMINO advanced to third; GULLOTTO scored, unearned. FRANCO J walked, RBI; SPARTA' advanced to second; LONGHITANO S advanced to third; MASSIMINO scored, unearned. FRANCO M flied out to ss. 5 runs, 2 hits, 2 errors, 3 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 2nd - MENTO hit by pitch. MINUTOLI singled to center field; MENTO advanced to second. MINUTOLI advanced to second on a wild pitch; MENTO advanced to third on a wild pitch. FALCONE M struck out swinging. SPARACINO flied out to ss. RACITI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 2nd - CAVALLARO C reached on a fielding error by 2b. IMBROGIO walked; CAVALLARO C advanced to second. GULLOTTO flied out to p. MASSIMINO grounded into double play ss to 2b to 1b; IMBROGIO out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 3rd - FALCONE F struck out looking. FIUMARA flied out to ss. GRILLO A singled to left field. GALLETTA singled to right field; GRILLO A advanced to second. MENTO struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 3rd - CARTILLONE walked. LONGHITANO S walked; CARTILLONE advanced to second. TODARO to p for SCHEPIS. LONGHITANO S stole second; CARTILLONE stole third. SPARTA' walked. FRANCO J flied out to ss. FRANCO M fouled into double play ss to 3b; CARTILLONE out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 4th - MINUTOLI singled to center field. FALCONE M singled to shortstop; MINUTOLI advanced to second. MINUTOLI advanced to third on a passed ball. SPARACINO singled to shortstop, RBI; FALCONE M advanced to second; MINUTOLI scored. RACITI singled to right field; SPARACINO advanced to second; FALCONE M advanced to third. FALCONE F infield fly to ss. FIUMARA singled to right field, RBI; RACITI advanced to second; SPARACINO advanced to third; FALCONE M scored. GRILLO A flied out to ss. GALLETTA singled to shortstop, RBI; FIUMARA advanced to second; RACITI advanced to third; SPARACINO scored. MENTO singled to center field, 2 RBI; GALLETTA advanced to third; FIUMARA scored; RACITI scored. MINUTOLI grounded out to 3b. 5 runs, 7 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 4th - CAVALLARO C grounded out to ss. IMBROGIO grounded out to 2b. GULLOTTO walked. MASSIMINO walked; GULLOTTO advanced to second. CARTILLONE walked; MASSIMINO advanced to second; GULLOTTO advanced to third. LONGHITANO S walked, RBI; CARTILLONE advanced to second; MASSIMINO advanced to third; GULLOTTO scored. MASSIMINO out at home 2b to c. 1 run, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 5th - FRANCO M to p. CAVALLARO C to cf. FALCONE M singled to shortstop. SPARACINO walked; FALCONE M advanced to second. RACITI singled to left field, RBI; SPARACINO advanced to third; FALCONE M scored. FALCONE F singled to right field; RACITI advanced to second. FIUMARA singled to right field, 2 RBI; FALCONE F advanced to third; RACITI scored; SPARACINO scored. GRILLO A grounded into double play ss to 2b to 1b; FIUMARA out on the play; FALCONE F scored. GALLETTA hit by pitch. GALLETTA advanced to third on a passed ball. MENTO singled to right field, RBI; GALLETTA scored, team unearned. MINUTOLI walked; MENTO advanced to second. FALCONE M walked; MINUTOLI advanced to second; MENTO advanced to third. SPARACINO walked, RBI; FALCONE M advanced to second; MINUTOLI advanced to third; MENTO scored. SPARACINO advanced to second on a wild pitch; FALCONE M advanced to third on a wild pitch; MINUTOLI scored on a wild pitch. RACITI singled to center field, 2 RBI; SPARACINO scored; FALCONE M scored. FALCONE F grounded out to p. 9 runs, 6 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 5th - SPARTA' grounded out to p. FRANCO J reached on a throwing error by 3b, SAC, advanced to second on the error. FRANCO J out at third c to 3b, caught stealing. FRANCO M walked. CAVALLARO C grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 6th - FIUMARA reached on a muffed throw by 1b, assist by ss. GRILLO A reached on a dropped fly by cf; FIUMARA advanced to second on the error. GALLETTA singled to left field; GRILLO A advanced to second; FIUMARA advanced to third. MENTO walked, RBI; GALLETTA advanced to second; GRILLO A advanced to third; FIUMARA scored, unearned. MALLUZZO pinch hit for MINUTOLI. MALLUZZO reached on a fielder's choice; MENTO advanced to second on a fielder's choice; GALLETTA advanced to third on a fielder's choice; GRILLO A out at home p unassisted. MALLUZZO advanced to second on a passed ball; MENTO advanced to third on a passed ball; GALLETTA scored on a passed ball, unearned. FALCONE M walked. FALCONE M advanced to second on a wild pitch; MALLUZZO advanced to third on a wild pitch; MENTO scored on a wild pitch, unearned. FALCONE M advanced to third on a wild pitch; MALLUZZO scored on a wild pitch, unearned. SPARACINO walked. RACITI singled to shortstop, RBI; SPARACINO advanced to second; FALCONE M scored, unearned. PALO pinch hit for FALCONE F. PALO grounded out to 2b; RACITI advanced to second; SPARACINO advanced to third. FIUMARA singled to shortstop, RBI; RACITI advanced to third; SPARACINO scored, unearned. GRILLO A grounded out to 3b. 6 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 6th - PALO to 2b. MALLUZZO to dh. GONZALEZ to p for TODARO. IMBROGIO singled to left field. GULLOTTO singled to center field; IMBROGIO advanced to second. MASSIMINO struck out swinging. CARTILLONE struck out swinging. LONGHITANO S reached on a muffed throw by 1b; GULLOTTO advanced to second on the error; IMBROGIO advanced to third on the error. SPARTA' struck out looking. 0 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 7th - DRAGOJ to cf for CAVALLARO C. RAGAGLIA to rf for GULLOTTO. SANGANI to 2b for CARTILLONE. LONGHITANO A to lf for LONGHITANO S. SPARTA' to 1b. GALLETTA hit by pitch. SAVASTA F pinch hit for MENTO. SAVASTA F walked; GALLETTA advanced to second. SAVASTA F advanced to second on a wild pitch; GALLETTA advanced to third on a wild pitch. SAVASTA F advanced to third on the error; GALLETTA scored on a throwing error by c, unearned. MALLUZZO grounded out to ss, RBI; SAVASTA F scored, unearned. FALCONE M reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. FALCONE M out at second p to 2b, caught stealing. SPARACINO grounded out to 2b. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 7th - SAVASTA F to cf. FRANCO J grounded out to 1b unassisted. FRANCO M struck out, out at first c to 1b. DRAGOJ grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori