Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD RANDAZZESE vs ASD POL. ALI' TERME (May 15, 2016)

 
Box Score
 

Serie C League - 2016
ASD RANDAZZESE 10, ASD POL. ALI' TERME 6
May 15, 2016 at Ali' Terme (Comunale)

ASD RANDAZZESE   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
FRANCO Jvan p/ss 
FRANCO Marco cf/1b 
CAVALLARO Carlo 3b/p 
IMBROGIO P. Vincenzo ss/3b 
SGROI Claudio c  11 
CASTRI' Saddeo Alb. rf 
   GULLOTTO Mauro A. ph/cf 
CARTILLONE Maurizio 1b 
   SPARTA' Francesco rf 
SANGANI Saverio 2b 
LONGHITANO Salvatore lf 
Totals  32  10  10  27  17 
  
ASD POL. ALI' TERME   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SPARACINO Alessandro lf 
SAVASTA Antonio ss 
FALCONE Francesco 2b 
FIUMARA Salvatore 3b 
GRILLO Alfio 1b  13 
MENTO Piero cf 
RACITI Roberto dh 
TODARO SANTI c 
   GIUFFRE' c 
FALCONE Marco rf 
   SAVASTA Fabio rf 
GIUFFRIDA Giuseppe p 
   GONZALEZ S. Journey p 
   IRRERA Andrea p 
Totals  37  10  27  14  10 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
ASD RANDAZZESE...... 261 010 000 - 10  9  4
ASD POL. ALI' TERME. 400 000 200 -  6  8  0
-------------------------------------------
E - FRANCO M; CAVALLARO C; CARTILLONE; SANGANI. DP - ALI 3. LOB - RAD 9; ALI 10. 2B - FRANCO J; SAVASTA A; GRILLO A. HBP - FRANCO J; SGROI CL; LONGHITANO S; FALCONE F; FIUMARA; MENTO. SH - SGROI CL. SB - FRANCO J 4; FRANCO M; CAVALLARO C 2; IMBROGIO; SGROI CL; CARTILLONE; SANGANI. CS - TODARO.

ASD RANDAZZESE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FRANCO Jvan   0.0 
CAVALLARO Carlo W  6.0  24  26 
GULLOTTO Mauro A.   3.0  13  13 
  
ASD POL. ALI' TERME   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIUFFRIDA Giuseppe L  1.2  10  17 
GONZALEZ S. Journey   6.1  19  26 
IRRERA Andrea   1.0 

Win - CAVALLARO C. Loss - GIUFFRIDA. Save - None. WP - CAVALLARO C; GIUFFRIDA 2; GONZALEZ. HBP - by FRANCO J (FALCONE F); by FRANCO J (FIUMARA); by CAVALLARO C (MENTO); by GONZALEZ (LONGHITANO S); by GONZALEZ (FRANCO J); by GONZALEZ (SGROI CL). PB - SGROI CL.

Umpires - HP: VIRGILLITO Francesco 1B: MACCARONE Daniela
Start: 15:30 Time: 3:20 Attendance: 12
Weather: Windly Game notes: Scorers: SEBBIO Massimo, CESARIO Marzio
FRANCO J faced 4 batters in the 1st.

 
Play-by-Play
 

Serie C League - 2016
ASD RANDAZZESE 10, ASD POL. ALI' TERME 6
May 15, 2016 at Ali' Terme (Comunale)

ASD RANDAZZESE starters: 30/p FRANCO J; 18/cf FRANCO M; 14/3b CAVALLARO C; 57/ss IMBROGIO; 34/c SGROI CL; 22/rf CRASTRI'; 85/1b CARTILLONE; 2/2b SANGANI; 5/lf LONGHITANO S;

ASD POL. ALI' TERME starters: 21/lf SPARACINO; 0/ss SAVASTA A; 22/2b FALCONE F; 24/3b FIUMARA; 27/1b GRILLO A; 18/cf MENTO; 23/dh RACITI; 77/c TODARO; 7/rf FALCONE M; 14/p GIUFFRIDA;

ASD RANDAZZESE 1st - FRANCO J singled, bunt. FRANCO J stole second. FRANCO M popped up to 1b. CAVALLARO C singled to first base; FRANCO J advanced to third. CAVALLARO C stole second. IMBROGIO walked. SGROI CL walked, RBI; IMBROGIO advanced to second; CAVALLARO C advanced to third; FRANCO J scored. CRASTRI' walked, RBI; SGROI CL advanced to second; IMBROGIO advanced to third; CAVALLARO C scored. CARTILLONE grounded into double play ss to 2b to 1b; CRASTRI' out on the play. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 1st - SPARACINO walked. SAVASTA A walked; SPARACINO advanced to second. FALCONE F hit by pitch; SAVASTA A advanced to second; SPARACINO advanced to third. FIUMARA hit by pitch, RBI; FALCONE F advanced to second; SAVASTA A advanced to third; SPARACINO scored. FRANCO J to ss. CAVALLARO C to p. IMBROGIO to 3b. GRILLO A reached on a fielder's choice; FIUMARA advanced to second on a fielder's choice; FALCONE F advanced to third on a fielder's choice; SAVASTA A out at home ss to c. MENTO hit by pitch, RBI; GRILLO A advanced to second; FIUMARA advanced to third; FALCONE F scored. RACITI grounded out to 2b, RBI; MENTO advanced to second; GRILLO A advanced to third; FIUMARA scored. TODARO struck out swinging, reached first on a passed ball; MENTO advanced to third on a passed ball; GRILLO A scored on a passed ball, unearned. TODARO out at first c to 2b to 1b, caught stealing. 4 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 2nd - SANGANI walked. LONGHITANO S walked; SANGANI advanced to second. FRANCO J doubled to center field, ground-rule, RBI; LONGHITANO S advanced to third; SANGANI scored. FRANCO M singled to shortstop, RBI; LONGHITANO S scored. FRANCO M stole second; FRANCO J stole third. CAVALLARO C popped up to p. FRANCO M advanced to third on a wild pitch; FRANCO J scored on a wild pitch. IMBROGIO walked. IMBROGIO stole second. SGROI CL singled to center field, 2 RBI; IMBROGIO scored; FRANCO M scored. CRASTRI' out at first rf to 1b; SGROI CL advanced to second. CARTILLONE singled to shortstop; SGROI CL advanced to third. CARTILLONE stole second. CARTILLONE advanced to third on a wild pitch; SGROI CL scored on a wild pitch. SANGANI walked. SANGANI stole second. GONZALEZ to p for GIUFFRIDA. LONGHITANO S hit by pitch. FRANCO J struck out swinging. 6 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 2nd - FALCONE M grounded out to p. SPARACINO struck out swinging. SAVASTA A reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b. FALCONE F grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 3rd - FRANCO M struck out swinging. CAVALLARO C walked. CAVALLARO C stole second. IMBROGIO singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; CAVALLARO C scored. SGROI CL grounded out to p, SAC; IMBROGIO advanced to third. CRASTRI' struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 3rd - FIUMARA flied out to lf. GRILLO A singled to shortstop. MENTO reached on a throwing error by 2b, advanced to second on the error; GRILLO A advanced to second, advanced to third on the error. RACITI grounded out to p. TODARO struck out looking. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 4th - CARTILLONE flied out to 2b. SANGANI grounded out to 1b unassisted. LONGHITANO S struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 4th - FALCONE M struck out looking. SPARACINO fouled out to c. SAVASTA A singled to left field. SAVASTA A advanced to second on a throwing error by p. FALCONE F lined out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 5th - FRANCO J hit by pitch. FRANCO J stole second. FRANCO M singled; FRANCO J advanced to third. FRANCO M advanced to second on a wild pitch. CAVALLARO C walked. IMBROGIO grounded into double play ss to 2b to 1b; CAVALLARO C out on the play; FRANCO M advanced to third; FRANCO J scored. SGROI CL hit by pitch. SGROI CL stole second. GULLOTTO pinch hit for CRASTRI'. GULLOTTO grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 5th - FRANCO M to 1b. GULLOTTO to cf. SPARTA' to rf for CARTILLONE. FIUMARA struck out swinging. GRILLO A singled to center field. MENTO struck out swinging. RACITI out at first rf to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 6th - GIUFFRE' to c for TODARO. SAVASTA F to rf for FALCONE M. SPARTA' grounded out to p. SANGANI grounded out to 2b. LONGHITANO S struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 6th - GIUFFRE' grounded out to ss. SAVASTA F reached on a muffed throw by 1b, assist by ss, advanced to second on the error. SPARACINO walked. SAVASTA A struck out looking. SPARACINO advanced to second on a wild pitch; SAVASTA F advanced to third on a wild pitch. FALCONE F struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 7th - FRANCO J singled to pitcher. FRANCO J stole second. FRANCO M reached on a fielder's choice; FRANCO J out at second 3b to 2b. CAVALLARO C flied out to lf. IMBROGIO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 7th - FRANCO M to cf. CAVALLARO C to 1b. GULLOTTO to p. FIUMARA singled to shortstop. GRILLO A doubled to left field; FIUMARA advanced to third. MENTO struck out swinging. RACITI singled to shortstop, advanced to second on the throw, RBI; GRILLO A advanced to third; FIUMARA scored. GIUFFRE' grounded out to ss, RBI; RACITI advanced to third; GRILLO A scored. SAVASTA F struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 8th - SGROI CL walked. GULLOTTO grounded into double play ss to 2b to 1b; SGROI CL out on the play. SPARTA' struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 8th - SPARACINO grounded out to 3b. SAVASTA A doubled to right field, ground-rule. FALCONE F flied out to rf. FIUMARA grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 9th - IRRERA to p for GONZALEZ. SANGANI grounded out to p. LONGHITANO S grounded out to 1b unassisted. FRANCO J grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 9th - GRILLO A grounded out to 2b. MENTO singled to center field, out at second cf to 2b. RACITI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori