Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD POL. ALI' TERME vs CUS CATANIA (May 22, 2016)

 
Box Score
 

Serie C League - 2016
CUS CATANIA 13, ASD POL. ALI' TERME 10
May 22, 2016 at BElpasso (Warriors Field)

ASD POL. ALI' TERME   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SPARACINO Alessandro lf/3b 
SAVASTA Antonio ss 
FALCONE Francesco 2b/p 
FIUMARA Salvatore 3b 
   DE NATALE Fabiano lf 
GRILLO Alfio 1b 
MENTO Piero cf 
GIUFFRIDA Giuseppe dh 
   MALLUZZO Michele pr/rf 
MINUTOLI Letterio rf/2b 
TODARO SANTI c 
   GIUFFRE' c 
IRRERA Andrea p 
   GONZALEZ S. Journey p 
Totals  37  10  13  24  13 
  
CUS CATANIA   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
BONFIGLIO Valentino ss 
AVENI Gabriele N. lf 
VAZZANO Nicola cf 
BOTTA 1b 
   BOEMI Antonino G pr/rf 
ASTUTO Pierangelo 3b 
RUSSO Antonino rf/p 
MESSINA Pietro p 
   CIANCITTO Giorgio G. rf/1b 
LONGO M. Giacomo V. 2b 
BALISTRERI Giuseppe c 
Totals  33  13  10  13  12  10  27  11 

Score by Innings                       R  H  E
----------------------------------------------
ASD POL. ALI' TERME. 230 300 00   2 - 10 13  1
CUS CATANIA......... 000 020 1(10)X - 13 10  4
----------------------------------------------
E - TODARO; BONFIGLIO 3; LONGO. DP - ALI 1; CAT 1. LOB - ALI 9; CAT 8. 2B - FALCONE F; CIANCITTO. HBP - SAVASTA A; MENTO. SF - MENTO. SB - SPARACINO; MENTO 2; BONFIGLIO; AVENI Ga; ASTUTO; CIANCITTO; LONGO. CS - AVENI Ga; RUSSO.

ASD POL. ALI' TERME   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
IRRERA Andrea   6.2  21  29 
GONZALEZ S. Journey L  0.2  10  10  12 
FALCONE Francesco   0.2 
  
CUS CATANIA   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MESSINA Pietro   4.0  19  25 
RUSSO Antonino W  5.0  18  21 

Win - RUSSO. Loss - GONZALEZ. Save - None. WP - GONZALEZ. HBP - by MESSINA (MENTO); by RUSSO (SAVASTA A). BK - GONZALEZ. PB - TODARO 2; BALISTRERI.

Umpires - HP: FICHERA Fabio 1B: VIRGILLITO Francesco
Start: 11:00 Time: 3:27 Attendance: 8
Weather: Sunny Game notes: Scorer: BARBERA Alessandro,
MESSINA faced 1 batter in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Serie C League - 2016
CUS CATANIA 13, ASD POL. ALI' TERME 10
May 22, 2016 at BElpasso (Warriors Field)

ASD POL. ALI' TERME starters: 21/lf SPARACINO; 0/ss SAVASTA A; 22/2b FALCONE F; 24/3b FIUMARA; 27/1b GRILLO A; 18/cf MENTO; 14/dh GIUFFRIDA; 10/rf MINUTOLI; 77/c TODARO; 0/p IRRERA;

CUS CATANIA starters: 10/ss BONFIGLIO; 11/lf AVENI Ga; 23/cf VAZZANO; 0/1b BOTTA; 24/3b ASTUTO; 26/rf RUSSO; 38/p MESSINA; 30/2b LONGO; 28/c BALISTRERI;

ASD POL. ALI' TERME 1st - SPARACINO walked. SAVASTA A flied out to lf. FALCONE F doubled to left field; SPARACINO advanced to third. FIUMARA singled to left field, RBI; FALCONE F advanced to third; SPARACINO scored. GRILLO A reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by ss, RBI; FIUMARA out at second ss to 2b; FALCONE F scored. MENTO grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

CUS CATANIA 1st - BONFIGLIO struck out swinging. AVENI Ga grounded out to 1b unassisted. VAZZANO walked. BOTTA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 2nd - GIUFFRIDA reached on a fielding error by ss. MINUTOLI struck out swinging. TODARO struck out swinging. SPARACINO singled to center field; GIUFFRIDA advanced to second. SAVASTA A singled to right field; SPARACINO advanced to second; GIUFFRIDA advanced to third. FALCONE F singled through the left side, 2 RBI; SAVASTA A advanced to second; SPARACINO scored, unearned; GIUFFRIDA scored, unearned. FIUMARA singled to center field, RBI; FALCONE F advanced to second; SAVASTA A scored, unearned. GRILLO A struck out swinging. 3 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

CUS CATANIA 2nd - ASTUTO struck out swinging. RUSSO walked. RUSSO out at first c to ss to 1b, caught stealing. MESSINA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 3rd - MENTO hit by pitch. MENTO stole second. GIUFFRIDA flied out to rf; MENTO advanced to third. MINUTOLI flied out to ss. TODARO flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CUS CATANIA 3rd - LONGO struck out swinging. BALISTRERI struck out swinging. BONFIGLIO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 4th - SPARACINO walked. SPARACINO stole second. SAVASTA A walked. FALCONE F singled to center field, RBI; SAVASTA A advanced to second; SPARACINO scored. FIUMARA flied out to ss. GRILLO A singled through the right side, RBI; FALCONE F advanced to third; SAVASTA A scored. MENTO flied out to cf, SF, RBI; GRILLO A out at first cf to 1b; FALCONE F scored. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

CUS CATANIA 4th - AVENI Ga grounded out to 2b. VAZZANO struck out swinging, reached first on a passed ball. BOTTA grounded out to p; VAZZANO advanced to third. ASTUTO reached on a dropped fly by c. ASTUTO stole second. RUSSO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 5th - GIUFFRIDA walked. MALLUZZO pinch ran for GIUFFRIDA. RUSSO to p. CIANCITTO to rf for MESSINA. MINUTOLI flied out to ss. MALLUZZO out at first c to 1b. TODARO lined out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CUS CATANIA 5th - CIANCITTO walked. LONGO walked; CIANCITTO advanced to second. BALISTRERI struck out swinging. BONFIGLIO grounded out to c; LONGO advanced to second; CIANCITTO advanced to third. AVENI Ga singled to right field, 2 RBI; LONGO scored; CIANCITTO scored. AVENI Ga stole second. AVENI Ga advanced to third on a passed ball. VAZZANO walked. VAZZANO advanced to second on a fielder's choice; AVENI Ga out at home c to ss to c, caught stealing. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 6th - SPARACINO singled down the rf line. SAVASTA A hit by pitch; SPARACINO advanced to second. FALCONE F reached on a fielder's choice; SAVASTA A out on double play 2b to ss to 3b; SPARACINO advanced to third, out on the play. FIUMARA struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CUS CATANIA 6th - SPARACINO to 3b. DE NATALE to lf for FIUMARA. GIUFFRE' to c for TODARO. BOTTA walked. ASTUTO walked; BOTTA advanced to second. RUSSO struck out swinging. CIANCITTO fouled into double play ss to 2b; BOTTA out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 7th - GRILLO A grounded out to ss. MENTO singled to third base. MENTO advanced to second on a passed ball. MALLUZZO struck out swinging. MENTO stole third. MINUTOLI walked. GIUFFRE' flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CUS CATANIA 7th - LONGO grounded out to p. BALISTRERI grounded out to p, bunt. BONFIGLIO walked. BONFIGLIO stole second. AVENI Ga singled to left field, RBI; BONFIGLIO scored. GONZALEZ to p for IRRERA. VAZZANO flied out to cf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 8th - SPARACINO singled up the middle. SAVASTA A popped up to ss. FALCONE F reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by ss; SPARACINO out at second 2b to ss. DE NATALE struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

CUS CATANIA 8th - BOTTA singled up the middle. ASTUTO struck out swinging. BOTTA advanced to second on a wild pitch. RUSSO walked. RUSSO advanced to second on a balk; BOTTA advanced to third on a balk. CIANCITTO doubled to right field, 2 RBI; RUSSO scored; BOTTA scored. LONGO walked; CIANCITTO stole third. LONGO stole second. BALISTRERI singled to right field, 2 RBI; LONGO scored; CIANCITTO scored. BONFIGLIO walked; BALISTRERI advanced to second. AVENI Ga singled to shortstop; BONFIGLIO advanced to second; BALISTRERI advanced to third. VAZZANO walked, RBI; AVENI Ga advanced to second; BONFIGLIO advanced to third; BALISTRERI scored. BOTTA singled to shortstop, RBI; VAZZANO advanced to second; AVENI Ga advanced to third; BONFIGLIO scored. ASTUTO singled to left field, 2 RBI; BOTTA advanced to second; VAZZANO scored; AVENI Ga scored. BOEMI pinch ran for BOTTA. FALCONE F to p. MALLUZZO to rf. MINUTOLI to 2b. / for GONZALEZ. RUSSO reached on a fielder's choice; ASTUTO advanced to second on a fielder's choice; BOEMI out at third p to 3b. CIANCITTO singled to third base, RBI; RUSSO advanced to second; ASTUTO scored. LONGO singled through the left side, RBI; CIANCITTO advanced to second; RUSSO scored. BALISTRERI grounded out to ss. 10 runs, 8 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD POL. ALI' TERME 9th - BOEMI to rf. CIANCITTO to 1b. GRILLO A walked. MENTO fouled out to 3b. MALLUZZO singled to left field; GRILLO A advanced to second. MINUTOLI reached on a fielder's choice; MALLUZZO out at second 3b to 2b; GRILLO A advanced to third. GIUFFRE' reached on a fielder's choice; MINUTOLI advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by 3b; GRILLO A scored on the error, unearned. SPARACINO singled to left field, RBI; GIUFFRE' advanced to second, out at third lf to 3b; MINUTOLI scored, unearned. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori