Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

DYNOS VERONA vs CODOGNO BAS '67 (Jul 09, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
CODOGNO BAS '67 15, DYNOS VERONA 10 (Game 1) - Composite Box Score
Jul 09, 2017 at Codogno (LO) (Comunale)

DYNOS VERONA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FANTONI c 
ORRASCH 3b 
MANTOVANI F cf 
MANTOVANI M dh/p 
TODESCHINI 1b 
MOSCONI rf 
LEAL ss 
FALZI lf 
BRAGA ph 
PICCOLBONI P 2b 
PICCOLI 2b 
ALDEGHIERI p 
GIARRAPUTO p 
Totals   39  10  11  24 

CODOGNO BAS '67   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BARBAROTTO dh 
ZAZZI C. cf 
ZAMORA ss 
CORIO c 
RASOIRA 3b 
CAPRA 1b 
RAMBERTI rf 
ALBERI lf 
BERRA 2b 
NODARI p 
RUIZ p 
Totals   33  15  10  14  13  27 

DYNOS VERONA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ALDEGHIERI Samuel   2.1  11  18 
GIARRAPUTO Stefano L  1.0  11 
MANTOVANI Massimo   4.2  18  19 
 
CODOGNO BAS '67   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NODARI Mirco W  6.0  25  31  11 
RUIZ T. Ohmil S  3.0  14  17 

Umpires - HP: FALZI Giorgio 1B: IACONO Sebastian
Start: 11:00 Time: 3:25 Attendance:
Weather: Sunny Game notes: Scorer - SPELTA Sabrina, ZIBRA Francesco

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
CODOGNO BAS '67 15, DYNOS VERONA 10 (Game 1)
Jul 09, 2017 at Codogno (LO) (Comunale)

DYNOS VERONA starters: 2/c FANTONI; 55/3b ORRASCH; 21/cf MANTOVANI F; 13/dh MANTOVANI M; 53/1b TODESCHINI; 44/rf MOSCONI; 5/ss LEAL; 16/lf FALZI; 22/2b PICCOLBONI P; 3/p ALDEGHIERI;

CODOGNO BAS '67 starters: 3/dh BARBAROTTO; 2/cf ZAZZI C.; 11/ss ZAMORA; 30/c CORIO; 18/3b RASOIRA; 22/1b CAPRA; 29/rf RAMBERTI; 25/lf ALBERI; 10/2b BERRA; 6/p NODARI;

DYNOS VERONA 1st - FANTONI singled to center field. ORRASCH singled to left field; FANTONI advanced to second. MANTOVANI F reached on a fielding error by 2b, advanced to second on the throw; ORRASCH advanced to second, advanced to third on the error; FANTONI advanced to third, scored on an error by c, unearned. MANTOVANI M reached on a fielder's choice; MANTOVANI F advanced to third on a fielder's choice; ORRASCH out at home ss to c to 3b to c. TODESCHINI fouled out to 3b. MOSCONI grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

CODOGNO BAS '67 1st - BARBAROTTO struck out swinging, out at first c to 1b. ZAZZI C. struck out swinging. ZAMORA flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

DYNOS VERONA 2nd - LEAL flied out to lf. FALZI walked. PICCOLBONI P singled to right field; FALZI advanced to third. FANTONI doubled to left field, advanced to third on the throw, 2 RBI; PICCOLBONI P scored; FALZI scored. ORRASCH fouled out to 1b. MANTOVANI F walked. MANTOVANI M walked; MANTOVANI F advanced to second. TODESCHINI reached on a fielder's choice; MANTOVANI M advanced to second on a fielder's choice; MANTOVANI F out at third 3b unassisted. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

CODOGNO BAS '67 2nd - CORIO walked. CORIO advanced to second on a wild pitch. RASOIRA grounded out to p. CAPRA walked. RAMBERTI struck out looking. ALBERI singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; CAPRA advanced to second, advanced to third on the throw; CORIO scored. BERRA struck out swinging, reached first on a passed ball; ALBERI advanced to third on a passed ball; CAPRA scored on a passed ball, unearned. BARBAROTTO walked; BERRA advanced to second. ZAZZI C. walked, RBI; BARBAROTTO advanced to second; BERRA advanced to third; ALBERI scored, unearned. ZAMORA flied out to rf. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

DYNOS VERONA 3rd - MOSCONI singled to shortstop. LEAL grounded out to ss; MOSCONI advanced to second. FALZI flied out to rf. PICCOLBONI P popped up to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CODOGNO BAS '67 3rd - CORIO struck out swinging. RASOIRA singled to right field. RASOIRA stole second. CAPRA walked. RAMBERTI walked; CAPRA advanced to second; RASOIRA advanced to third. ALBERI singled to right field, advanced to second on the throw, 2 RBI; RAMBERTI advanced to third; CAPRA scored; RASOIRA scored. BERRA walked. GIARRAPUTO to p for ALDEGHIERI. BARBAROTTO walked, RBI; BERRA advanced to second; ALBERI advanced to third; RAMBERTI scored. ZAZZI C. walked, RBI; BARBAROTTO advanced to second; BERRA advanced to third; ALBERI scored. ZAMORA flied out to rf, SF, RBI; BARBAROTTO advanced to third; BERRA scored. CORIO flied out to rf. 5 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

DYNOS VERONA 4th - FANTONI walked. ORRASCH reached on a fielder's choice; FANTONI advanced to second on a throwing error by 2b. MANTOVANI F singled to left field; ORRASCH advanced to second; FANTONI advanced to third. MANTOVANI M singled to center field, RBI; MANTOVANI F advanced to second; ORRASCH advanced to third; FANTONI scored, unearned. TODESCHINI flied out to cf, SF, RBI; MANTOVANI F advanced to third; ORRASCH scored. MOSCONI flied out to rf, SF, RBI; MANTOVANI F scored, unearned. LEAL grounded out to 2b. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

CODOGNO BAS '67 4th - RASOIRA walked. CAPRA popped up to p. RAMBERTI reached on a throwing error by 2b; RASOIRA advanced to second, advanced to third on the error. RAMBERTI stole second. ALBERI walked. PICCOLI to 2b for PICCOLBONI P. BERRA hit by pitch, RBI; ALBERI advanced to second; RAMBERTI advanced to third; RASOIRA scored. BARBAROTTO reached on a fielder's choice, RBI; BERRA advanced to second; ALBERI advanced to third; RAMBERTI scored, unearned. ZAZZI C. walked, RBI; BARBAROTTO advanced to second; BERRA advanced to third; ALBERI scored. MANTOVANI M to p. / for GIARRAPUTO. ZAMORA singled to right field, advanced to second on the throw, 2 RBI; ZAZZI C. advanced to second, out at third rf to 2b to 3b; BARBAROTTO scored, unearned; BERRA scored. CORIO doubled to left field, RBI; ZAMORA scored, unearned. CORIO advanced to third on a passed ball. RASOIRA struck out looking. 6 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

DYNOS VERONA 5th - FALZI flied out to cf. PICCOLI struck out swinging. FANTONI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CODOGNO BAS '67 5th - CAPRA singled to center field. RAMBERTI struck out swinging. ALBERI grounded out to 3b; CAPRA advanced to second. BERRA doubled, out at third lf to 3b, RBI; CAPRA scored. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

DYNOS VERONA 6th - ORRASCH grounded out to ss. MANTOVANI F lined out to p. MANTOVANI M flied out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CODOGNO BAS '67 6th - BARBAROTTO struck out looking. ZAZZI C. singled to shortstop. ZAMORA walked; ZAZZI C. advanced to second. CORIO flied out to cf. RASOIRA reached on a fielder's choice; ZAMORA out at second 2b to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

DYNOS VERONA 7th - RUIZ to p for NODARI. TODESCHINI flied out to ss. MOSCONI flied out to ss. LEAL flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CODOGNO BAS '67 7th - CAPRA fouled out to 1b. RAMBERTI flied out to cf. ALBERI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

DYNOS VERONA 8th - FALZI flied out to lf. PICCOLI reached on a fielding error by 2b. FANTONI flied out to ss. ORRASCH walked; PICCOLI advanced to second. MANTOVANI F singled to center field, RBI; ORRASCH advanced to second; PICCOLI scored, unearned. MANTOVANI M walked; MANTOVANI F advanced to second; ORRASCH advanced to third. TODESCHINI singled to right field, RBI; MANTOVANI M advanced to second; MANTOVANI F advanced to third; ORRASCH scored, unearned. MOSCONI singled to center field, 2 RBI; TODESCHINI advanced to second; MANTOVANI M scored, unearned; MANTOVANI F scored, unearned. LEAL struck out swinging. 4 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

CODOGNO BAS '67 8th - BERRA doubled to third base. BARBAROTTO singled to right field; BERRA advanced to third. ZAZZI C. flied into double play 2b to 1b; BARBAROTTO out on the play. ZAMORA flied out to rf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

DYNOS VERONA 9th - BRAGA pinch hit for FALZI. BRAGA walked. PICCOLI flied out to ss. FANTONI singled to right field; BRAGA advanced to second. ORRASCH popped up to c. MANTOVANI F flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


CODOGNO BAS '67 15, DYNOS VERONA 10 (Jul 09, 2017 at Codogno (LO)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
DYNOS VERONA........ 120 300 040  - 10 11  1
CODOGNO BAS '67..... 035 610 00X  - 15 10  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: DYNOS VERONA - ALDEGHIERI Samuel; GIARRAPUTO Stefano(3); MANTOVANI Massimo(4) and
FANTONI Andrea. CODOGNO BAS '67 - NODARI Mirco; RUIZ T. Ohmil(7) and CORIO Giuseppe.
Win-NODARI Mirco  Save-RUIZ T. Ohmil  Loss-GIARRAPUTO Stefano  T-3:25  A-0
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - SPELTA Sabrina, ZIBRA Francesco
IBAF