Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

VALBRUNA ACCIAI VIC vs OASI.S DRAGONS CAST (Apr 25, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
VALBRUNA ACCIAI VIC 6, OASI.S DRAGONS CAST 5 - Composite Box Score
Apr 25, 2017 at Castelfranco V. (UD) (S. tantillo)

VALBRUNA ACCIAI VIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ERLE P 3b 
SALVIATI cf 
MOCCIA ss 
CASAROTTO 1b  11 
MONTI c 
BUENO SILVA rf 
BOTTERI 2b 
GIACOMAZZI lf 
ROSSI dh 
ERLE A pr/dh 
GIRARDI p 
DAL CERE' p 
Totals   29  12  12  27  10 

OASI.S DRAGONS CAST   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'ANGELO A ss 
SALVIATO Fr rf/p 
GUEVARA 3b/lf 
BRUNATI c  13 
PRIOR 1b 
BROSELLI lf/rf 
LOUIS dh 
MORO rf 
SALVIATO Fi ph 
URBINATI 3b 
BERTON 2b 
PORRO cf 
D'ANGELO F p 
PIN p 
Totals   35  27 

VALBRUNA ACCIAI VIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIRARDI Elia W  7.0  25  28 
DAL CERE' Luca   2.0  10  11 
 
OASI.S DRAGONS CAST   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
D'ANGELO Francesco L  0.2 
PIN Mattia   6.1  21  25 
SALVIATO Francesco   2.0 

Umpires - HP: GOBBO Egidio 1B: BIZZOTTO Fiorenzo
Start: 16:00 Time: 3:15 Attendance:
Weather: Cloudy Game notes: Scorers - FACCINI Tony.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
VALBRUNA ACCIAI VIC 6, OASI.S DRAGONS CAST 5
Apr 25, 2017 at Castelfranco V. (UD) (S. tantillo)

VALBRUNA ACCIAI VIC starters: 93/3b ERLE P; 70/cf SALVIATI; 32/ss MOCCIA; 75/1b CASAROTTO; 76/c MONTI; 0/rf BUENO SILVA; 54/2b BOTTERI; 55/lf GIACOMAZZI; 97/dh ROSSI; 85/p GIRARDI;

OASI.S DRAGONS CAST starters: 2/ss D'ANGELO A; 27/rf SALVIATO Fr; 10/3b GUEVARA; 9/c BRUNATI; 30/1b PRIOR; 21/lf BROSELLI; 33/dh LOUIS; 85/2b BERTON; 42/cf PORRO; 24/p D'ANGELO F;

VALBRUNA ACCIAI VIC 1st - ERLE P struck out swinging. SALVIATI walked. SALVIATI out at second c to ss, caught stealing. MOCCIA walked. MOCCIA advanced to second on a passed ball. CASAROTTO walked. MONTI walked; CASAROTTO advanced to second; MOCCIA advanced to third. BUENO SILVA walked, RBI; MONTI advanced to second; CASAROTTO advanced to third; MOCCIA scored. BOTTERI hit by pitch, RBI; BUENO SILVA advanced to second; MONTI advanced to third; CASAROTTO scored. BOTTERI advanced to second on a throwing error by c; BUENO SILVA scored on the error; MONTI scored on the error. GIACOMAZZI walked. GIACOMAZZI advanced to third on a wild pitch; BOTTERI scored on a wild pitch. ROSSI walked. PIN to p for D'ANGELO F. ERLE P flied out to rf. 5 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 1st - D'ANGELO A singled to pitcher. D'ANGELO A stole second. SALVIATO Fr struck out swinging, out at first c to 1b; D'ANGELO A advanced to third on the throw. GUEVARA flied out to cf, SF, RBI; D'ANGELO A scored. BRUNATI grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 2nd - SALVIATI struck out looking. MOCCIA walked. CASAROTTO fouled out to c. MONTI fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 2nd - PRIOR grounded out to 2b. BROSELLI struck out swinging. LOUIS singled to second base. BERTON flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 3rd - BUENO SILVA flied out to rf. BOTTERI grounded out to 3b. GIACOMAZZI reached on a fielding error by 2b. GIACOMAZZI stole second. ROSSI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 3rd - PORRO grounded out to 2b. D'ANGELO A grounded out to 3b. SALVIATO Fr flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 4th - ERLE P walked. SALVIATI struck out swinging. MOCCIA walked; ERLE P advanced to second. CASAROTTO struck out swinging. MONTI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 4th - GUEVARA singled to left field. BRUNATI grounded out to 1b unassisted; GUEVARA advanced to second. PRIOR struck out swinging. BROSELLI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 5th - BUENO SILVA struck out swinging. BOTTERI struck out looking. GIACOMAZZI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 5th - LOUIS grounded out to 2b. BERTON singled to right center. PORRO singled to center field; BERTON advanced to second. D'ANGELO A singled to center field; PORRO advanced to second; BERTON advanced to third. SALVIATO Fr flied out to cf, SF, RBI; PORRO advanced to third; BERTON scored. D'ANGELO A stole second. GUEVARA flied out to ss. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 6th - ROSSI walked. ERLE A pinch ran for ROSSI. ERLE A stole second. ERLE P grounded out to 2b; ERLE A advanced to third. SALVIATI reached on a fielder's choice to catcher, RBI; ERLE A scored. MOCCIA flied out to rf. CASAROTTO reached on a fielder's choice; SALVIATI out at second ss unassisted. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 6th - ERLE A to dh. BRUNATI grounded out to ss. PRIOR flied out to cf. BROSELLI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 7th - MONTI struck out swinging. BUENO SILVA singled up the middle. BUENO SILVA out at second c to ss, caught stealing. BOTTERI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 7th - LOUIS struck out looking. BERTON struck out looking. PORRO hit by pitch. D'ANGELO A grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 8th - SALVIATO Fr to p. MORO to rf for LOUIS. / for D'ANGELO F. GIACOMAZZI struck out looking. ERLE A walked. ERLE A advanced to second on a wild pitch. ERLE P hit by pitch. SALVIATI struck out swinging. MOCCIA fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 8th - DAL CERE' to p for GIRARDI. SALVIATO Fr walked. SALVIATO Fr stole second. GUEVARA struck out looking. BRUNATI singled to left field, advanced to second on the throw; SALVIATO Fr advanced to third. PRIOR singled through the right side, 2 RBI; BRUNATI scored; SALVIATO Fr scored. BROSELLI grounded out to ss; PRIOR advanced to second. SALVIATO Fi pinch hit for MORO. SALVIATO Fi struck out looking. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 9th - GUEVARA to lf. BROSELLI to rf. URBINATI to 3b for SALVIATO Fi. CASAROTTO flied out to lf. MONTI flied out to 2b. BUENO SILVA reached on a dropped fly by ss. BOTTERI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 9th - BERTON flied out to 2b. PORRO reached on a throwing error by 3b. D'ANGELO A grounded out to 3b; PORRO advanced to second. PORRO stole third. PORRO scored on a wild pitch, unearned. SALVIATO Fr singled to shortstop. SALVIATO Fr advanced to second on a passed ball. GUEVARA fouled out to rf. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


VALBRUNA ACCIAI VIC 6, OASI.S DRAGONS CAST 5 (Apr 25, 2017 at Castelfranco V. (UD))
----------------------------------------------------------------------
VALBRUNA ACCIAI VIC. 500 001 000  -  6  1  1
OASI.S DRAGONS CAST. 100 010 021  -  5  9  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: VALBRUNA ACCIAI VIC - GIRARDI Elia; DAL CERE' Luca(8) and MONTI Alberto.
OASI.S DRAGONS CAST - D'ANGELO Francesco; PIN Mattia(1); SALVIATO Francesco(8) and
BRUNATI Michele.
Win-GIRARDI Elia  Loss-D'ANGELO Francesco  T-3:15  A-0
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers - FACCINI Tony.
CEB 2011