Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

VALBRUNA ACCIAI VIC vs SULTAN TIGER CERVIGN (May 07 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
SULTAN TIGER CERVIGN 7, VALBRUNA ACCIAI VIC 1 (Game 2) - Composite Box Score
May 07 2017 at Cervignano D.F. (UD) (Comunale)

VALBRUNA ACCIAI VIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ERLE P 3b 
SALVIATI cf 
TOMBEL lf 
MOCCIA ss 
ERLE A ss 
MONTI c 
SANCHEZ lf/cf 
FABRIS dh 
BOGONI ph 
BUENO SILVA rf 
BARCA 2b 
CHIMETTO 1b 
GIUSTI p 
DAL CERE' p 
GIRARDI p 
Totals   29  11  24 

SULTAN TIGER CERVIGN  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MARI c/3b 
GARCIA cf 
VIDILI 2b 
TOMASIN A rf 
MICEU 1b  14 
VALENTINUZZI dh/p 
VALENTI lf 
SANTIN ss 
DOTTI 3b 
SILVESTRI c 
PUZZI p 
Totals   32  27 

VALBRUNA ACCIAI VIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIUSTI Emilio L  6.0  23  25 
DAL CERE' Luca   1.2  11 
GIRARDI Elia   0.1 
 
SULTAN TIGER CERVIGN  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PUZZI Riccardo W  5.2  20  23 
VALENTINUZZI Marco S  3.1  11 

Umpires - HP: SEPULVEDA Daniel K 1B: POZZAR Valentino
Start: 15:30 Time: 2:55 Attendance:
Weather: Partialy Cloudy Game notes: Scorers - BATTISTELLA Marco: GRUER Maila: CESARINI Stefania
GIUSTI faced 1 batter in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
SULTAN TIGER CERVIGN 7, VALBRUNA ACCIAI VIC 1 (Game 2)
May 07 2017 at Cervignano D.F. (UD) (Comunale)

VALBRUNA ACCIAI VIC starters: 93/3b ERLE P; 70/cf SALVIATI; 32/ss MOCCIA; 76/c MONTI; 7/lf SANCHEZ; 13/dh FABRIS; 0/rf BUENO SILVA; 16/2b BARCA; 0/1b CHIMETTO; 86/p GIUSTI;

SULTAN TIGER CERVIGN starters: 5/c MARI; 55/cf GARCIA; 12/2b VIDILI; 24/rf TOMASIN A; 3/1b MICEU; 63/dh VALENTINUZZI; 27/lf VALENTI; 43/ss SANTIN; 0/3b DOTTI; 26/p PUZZI;

VALBRUNA ACCIAI VIC 1st - ERLE P grounded out to 3b. SALVIATI struck out looking. MOCCIA reached on a fielding error by ss. MOCCIA advanced to second on a wild pitch. MONTI reached on a fielding error by ss; MOCCIA advanced to third on the error. SANCHEZ struck out looking. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 2 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 1st - MARI struck out looking. GARCIA fouled out to 1b. VIDILI singled to shortstop. TOMASIN A flied out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 2nd - FABRIS grounded out to p. BUENO SILVA grounded out to 3b. BARCA fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 2nd - MICEU struck out looking. VALENTINUZZI singled to right field. VALENTI singled through the left side; VALENTINUZZI advanced to second. SANTIN reached on a fielder's choice; VALENTI out at second 2b to ss; VALENTINUZZI advanced to third. SANTIN stole second. DOTTI struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 3rd - CHIMETTO struck out looking. ERLE P flied out to cf. SALVIATI grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 3rd - MARI walked. GARCIA grounded out to ss; MARI advanced to second. VIDILI singled to left field,; MARI advanced to third. TOMASIN A flied out to ss. MICEU reached on a fielding error by ss; VIDILI scored on the error, unearned; MARI scored on the error, unearned. VALENTINUZZI flied out to cf. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 4th - MOCCIA flied out to lf. MONTI doubled to right center. SANCHEZ hit by pitch. FABRIS grounded out to p, SAC; SANCHEZ advanced to second; MONTI advanced to third. SANCHEZ advanced to third on a wild pitch; MONTI scored on a wild pitch. BUENO SILVA walked. BARCA grounded out to p. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 4th - ERLE A to ss for MOCCIA. VALENTI flied out to lf. SANTIN grounded out to 1b unassisted. DOTTI flied out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 5th - MARI to 3b. SILVESTRI to c for DOTTI. CHIMETTO struck out looking. ERLE P lined out to 2b. SALVIATI fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 5th - MARI struck out swinging. GARCIA walked. GARCIA out at second c to 2b, caught stealing. VIDILI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 6th - ERLE A grounded out to ss. MONTI struck out swinging. SANCHEZ singled to right center. VALENTINUZZI to p. / for PUZZI. FABRIS struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 6th - TOMBEL to lf for SALVIATI. SANCHEZ to cf. TOMASIN A flied out to lf. MICEU flied out to cf. VALENTINUZZI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 7th - BUENO SILVA struck out swinging. BARCA struck out swinging. CHIMETTO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 7th - VALENTI singled to center field. DAL CERE' to p for GIUSTI. SANTIN grounded out to p, SAC; VALENTI advanced to second. SILVESTRI intentionally walked. MARI lined into double play ss to 2b; SILVESTRI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 8th - ERLE P hit by pitch. TOMBEL fouled out to 1b. ERLE A grounded out to p, SAC; ERLE P advanced to second. MONTI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 8th - GARCIA singled to second base. GARCIA stole second, advanced to third on a throwing error by c. VIDILI struck out looking. TOMASIN A walked. MICEU reached on a fielding error by ss, RBI; TOMASIN A advanced to second; GARCIA scored. VALENTINUZZI singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; MICEU advanced to second, advanced to third on the throw; TOMASIN A scored. VALENTI singled to right field, advanced to second on the throw, 2 RBI; VALENTINUZZI scored; MICEU scored, unearned. SANTIN out at first 1b to p; VALENTI advanced to third. SILVESTRI doubled to left center, RBI; VALENTI scored, unearned. GIRARDI to p for DAL CERE'. SILVESTRI advanced to third on a wild pitch. MARI walked. GARCIA flied out to c. 5 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 9th - SANCHEZ grounded out to 3b. BOGONI pinch hit for FABRIS. BOGONI grounded out to 1b unassisted. BUENO SILVA struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


SULTAN TIGER CERVIGN 7, VALBRUNA ACCIAI VIC 1 (May 07 2017 at Cervignano D.F. (UD)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
VALBRUNA ACCIAI VIC. 000 100 000  -  1  2  3
SULTAN TIGER CERVIGN 002 000 05X  -  7  9  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: VALBRUNA ACCIAI VIC - GIUSTI Emilio; DAL CERE' Luca(7); GIRARDI Elia(8) and
MONTI Alberto. SULTAN TIGER CERVIGN - PUZZI Riccardo; VALENTINUZZI Marco(6) and MARI Marco;
SILVESTRI Matteo.
Win-PUZZI Riccardo  Save-VALENTINUZZI Marco  Loss-GIUSTI Emilio  T-2:55  A-0
Weather: Partialy Cloudy
Game notes:
Scorers - BATTISTELLA Marco: GRUER Maila: CESARINI Stefania

GIUSTI faced 1 batter in the 7th.
IBAF