Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SULTAN TIGER CERVIGN vs SAGER EUROPA BC (May 14, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
SAGER EUROPA BC 6, SULTAN TIGER CERVIGN 2 (Game 1) - Composite Box Score
May 14, 2017 at Bagnaria Arsa (UD) (Parrocchiale)

SULTAN TIGER CERVIGN  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MARI 3b 
GARCIA cf 
VIDILI 2b 
TOMASIN A rf 
MICEU 1b 
VALENTINUZZI dh 
VALENTI lf 
SANTIN ss 
D'ORIANO ss 
SILVESTRI c 
COSSAR p 
SORANZIO p 
Totals   36  10  13  24  11 

SAGER EUROPA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
COLUSSI c  14 
BERTOLDI ss/p 
FELIZ cf 
PORTELLI D 3b 
FEDELE dh/rf 
PLUSIGH rf/lf 
MIAN 1b/p 
BERGAGNA D 2b/ss 
DORIGO rf/1b 
BOSCAROL lf/2b 
ORSO p 
Totals   33  10  27 

SULTAN TIGER CERVIGN  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
COSSAR Andrea L  5.2  23  28 
SORANZIO Dino   2.1  10  13 
 
SAGER EUROPA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ORSO Gabriele W  6.0  22  30 
MIAN Carlo   1.1 
BERTOLDI Francesco S  1.2 

Umpires - HP: SEPULVERA Kelly 1B: BASSAN Fulvio
Start: 11:00 Time: 3:13 Attendance:
Weather: Sunny Game notes: Scorers - CURCI Matteo, PASSARO Roberta, GRUER Maila

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
SAGER EUROPA BC 6, SULTAN TIGER CERVIGN 2 (Game 1)
May 14, 2017 at Bagnaria Arsa (UD) (Parrocchiale)

SULTAN TIGER CERVIGN starters: 5/3b MARI; 55/cf GARCIA; 12/2b VIDILI; 24/rf TOMASIN A; 3/1b MICEU; 63/dh VALENTINUZZI; 27/lf VALENTI; 43/ss SANTIN; 11/c SILVESTRI; 25/p COSSAR;

SAGER EUROPA BC starters: 14/c COLUSSI; 41/ss BERTOLDI; 25/cf FELIZ; 33/3b PORTELLI D; 50/dh FEDELE; 28/1b MIAN; 11/2b BERGAGNA D; 18/rf DORIGO; 20/lf BOSCAROL; 22/p ORSO;

SULTAN TIGER CERVIGN 1st - MARI struck out swinging. GARCIA singled to center field. VIDILI singled to third base; GARCIA advanced to second. VIDILI advanced to second on a fielder's choice; GARCIA out at third c to 3b. TOMASIN A flied out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 1st - COLUSSI walked. BERTOLDI grounded out to p, SAC; COLUSSI advanced to second. FELIZ walked. PORTELLI D singled to right field; FELIZ advanced to second; COLUSSI advanced to third. FEDELE grounded into double play ss to 2b to 1b; PORTELLI D out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 2nd - MICEU singled up the middle. VALENTINUZZI struck out swinging. VALENTI flied out to ss. SANTIN singled to left field; MICEU advanced to second. SILVESTRI walked; SANTIN advanced to second; MICEU advanced to third. MARI hit by pitch, RBI; SILVESTRI advanced to second; SANTIN advanced to third; MICEU scored. GARCIA struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

SAGER EUROPA BC 2nd - MIAN reached on a fielding error by 3b. BERGAGNA D singled to right field; MIAN advanced to second. DORIGO out at first p to 2b, SAC; BERGAGNA D advanced to second; MIAN advanced to third. BOSCAROL reached on a fielder's choice; BERGAGNA D advanced to third on a fielder's choice; MIAN out at home 3b to c. COLUSSI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 3rd - VIDILI hit by pitch. VIDILI advanced to second on a passed ball. TOMASIN A walked. MICEU walked; TOMASIN A advanced to second; VIDILI advanced to third. VALENTINUZZI reached on a fielder's choice; MICEU advanced to second on a fielder's choice; TOMASIN A advanced to third on a fielder's choice; VIDILI out at home p to c. VALENTI struck out swinging. SANTIN flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

SAGER EUROPA BC 3rd - BERTOLDI walked. FELIZ grounded out to p; BERTOLDI advanced to second. PORTELLI D flied out to cf. FEDELE struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 4th - SILVESTRI struck out swinging. MARI hit by pitch. GARCIA reached on a fielder's choice; MARI out at second 3b to 2b. GARCIA advanced to second on a muffed throw by ss, assist by c, caught stealing. GARCIA advanced to third on a muffed throw by 3b, assist by c, caught stealing. VIDILI hit by pitch. TOMASIN A flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 4th - MIAN doubled to center field. MIAN advanced to third on a wild pitch. BERGAGNA D grounded out to 3b. MIAN out at third p to 3b, picked off. DORIGO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 5th - MICEU walked. VALENTINUZZI flied out to ss. VALENTI flied out to rf. MICEU stole second. SANTIN struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 5th - BOSCAROL singled to center field. COLUSSI flied out to cf. BOSCAROL stole second. BERTOLDI reached on a fielder's choice to third base; BOSCAROL advanced to third. FELIZ singled up the middle, RBI; BERTOLDI advanced to second; BOSCAROL scored. PORTELLI D struck out looking. FEDELE struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 6th - SILVESTRI flied out to 1b. MARI struck out looking. GARCIA singled through the right side. VIDILI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 6th - MIAN singled to left field. BERGAGNA D grounded out to p; MIAN advanced to second. DORIGO grounded out to 1b unassisted; MIAN advanced to third. BOSCAROL reached on a fielding error by ss; MIAN scored on the error, unearned. COLUSSI doubled to center field, advanced to third on a throwing error by cf, RBI; BOSCAROL scored, unearned. SORANZIO to p for COSSAR. D'ORIANO to ss for SANTIN. BERTOLDI flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 7th - FEDELE to rf. MIAN to p. DORIGO to 1b. / for ORSO. TOMASIN A struck out swinging. MICEU tripled to right field. VALENTINUZZI reached on a fielder's choice; MICEU out at third 3b unassisted. VALENTI singled to center field; VALENTINUZZI advanced to second. D'ORIANO walked; VALENTI advanced to second; VALENTINUZZI advanced to third. SILVESTRI struck out looking. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

SAGER EUROPA BC 7th - FELIZ singled to center field. PORTELLI D hit by pitch; FELIZ advanced to second. PORTELLI D advanced to second on a wild pitch; FELIZ advanced to third on a wild pitch. FEDELE flied out to rf. MIAN reached on a fielder's choice; PORTELLI D advanced to third on a fielder's choice; FELIZ out at home ss to c. MIAN stole second. BERGAGNA D struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 8th - PLUSIGH to rf for FEDELE. MARI fouled out to 3b. GARCIA singled through the right side. VIDILI singled through the left side; GARCIA advanced to second. BERTOLDI to p. PLUSIGH to lf. MIAN to 1b. BERGAGNA D to ss. DORIGO to rf. BOSCAROL to 2b. VIDILI advanced to second on a wild pitch; GARCIA advanced to third on a wild pitch. TOMASIN A struck out looking. MICEU flied out to rf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 8th - DORIGO struck out swinging. BOSCAROL grounded out to 3b. COLUSSI singled to left field. BERTOLDI walked; COLUSSI advanced to second. FELIZ homered to left field, 3 RBI; BERTOLDI scored; COLUSSI scored. PORTELLI D hit by pitch. PLUSIGH fouled out to 3b. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 9th - VALENTINUZZI struck out looking. VALENTI struck out swinging. D'ORIANO hit by pitch. SILVESTRI doubled to center field, RBI; D'ORIANO scored. MARI struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


SAGER EUROPA BC 6, SULTAN TIGER CERVIGN 2 (May 14, 2017 at Bagnaria Arsa (UD)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
SULTAN TIGER CERVIGN 010 000 001  -  2 10  3
SAGER EUROPA BC..... 000 012 03X  -  6 10  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SULTAN TIGER CERVIGN - COSSAR Andrea; SORANZIO Dino(6) and SILVESTRI Matteo.
SAGER EUROPA BC - ORSO Gabriele; MIAN Carlo(7); BERTOLDI Francesco(8) and COLUSSI Mauro.
Win-ORSO Gabriele  Save-BERTOLDI Francesco  Loss-COSSAR Andrea  T-3:13  A-0
HR EUR - FELIZ E. Almando.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - CURCI Matteo, PASSARO Roberta, GRUER Maila
IBAF