Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SULTAN TIGER CERVIGN vs SAGER EUROPA BC (May 14, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
SAGER EUROPA BC 14, SULTAN TIGER CERVIGN 10 (Game 2) - Composite Box Score
May 14, 2017 at Bagnara Arsa (UD) (Parrocchiale)

SULTAN TIGER CERVIGN  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MARI c 
SILVESTRI c 
GARCIA cf/3b 
VIDILI 2b 
TOMASIN A rf/cf 
MICEU 1b 
VALENTINUZZI dh/p 
VALENTI lf 
SANTIN ss 
D'ORIANO ph/ss 
ABATE ph 
DOTTI 3b 
CORRAIN p 
COSSAR ph 
COLONELLO cf 
PUZZI p 
Totals   42  10  12  24  10 

SAGER EUROPA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
COLUSSI 2b/c 
BERTOLDI ss/p 
FELIZ cf 
PORTELLI D 3b 
MIAN 1b/p 
BERGAGNA D c 
PLUSIGH lf 
LEVORATO lf 
DORIGO rf/1b 
GAZZOLA dh 
FEDELE ph/rf 
BOSCAROL lf/2b 
PAVIOTTI p 
BARUFFALDI p 
Totals   35  14  13  11  27 

SULTAN TIGER CERVIGN  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PUZZI Riccardo   2.0  13 
VALENTINUZZI Marco L  3.0  13  20 
CORRAIN Enrico   2.0  11  12 
TOMASIN Alberto   1.0 
 
SAGER EUROPA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PAVIOTTI Mattia   4.0  18  19 
BARUFFALDI Federico W  3.1  15  16 
MIAN Carlo   1.0 
BERTOLDI Francesco   0.2 

Umpires - HP: BASSAN Fulvio 1B: SEPULVERA Kelly
Start: 15:30 Time: 3:24 Attendance:
Weather: Sunny Game notes: Scorers - CURCI Matteo, COMELLI Barbara
PUZZI faced 3 batters in the 3rd.
PAVIOTTI faced 1 batter in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
SAGER EUROPA BC 14, SULTAN TIGER CERVIGN 10 (Game 2)
May 14, 2017 at Bagnara Arsa (UD) (Parrocchiale)

SULTAN TIGER CERVIGN starters: 5/c MARI; 55/cf GARCIA; 12/2b VIDILI; 24/rf TOMASIN A; 3/1b MICEU; 63/dh VALENTINUZZI; 27/lf VALENTI; 43/ss SANTIN; 0/3b DOTTI; 26/p PUZZI;

SAGER EUROPA BC starters: 14/2b COLUSSI; 41/ss BERTOLDI; 25/cf FELIZ; 33/3b PORTELLI D; 28/1b MIAN; 11/c BERGAGNA D; 18/rf DORIGO; 31/dh GAZZOLA; 20/lf BOSCAROL; 26/p PAVIOTTI;

SULTAN TIGER CERVIGN 1st - MARI flied out to lf. GARCIA walked. VIDILI singled through the left side; GARCIA advanced to second. VIDILI advanced to second on a wild pitch; GARCIA advanced to third on a wild pitch. TOMASIN A struck out swinging. VIDILI advanced to third on a balk; GARCIA scored on a balk. MICEU reached on a fielding error by 3b; VIDILI scored on the error, unearned. VALENTINUZZI reached on a fielder's choice; MICEU out at second ss to 2b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 1st - COLUSSI flied out to cf. BERTOLDI walked. BERTOLDI stole second. FELIZ walked. BERTOLDI stole third. FELIZ advanced to second on a wild pitch; BERTOLDI scored on a wild pitch. PORTELLI D walked. MIAN struck out swinging. BERGAGNA D singled to right field; PORTELLI D advanced to second; FELIZ advanced to third. DORIGO flied out to cf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 2nd - VALENTI fouled out to 1b. SANTIN grounded out to p, bunt. DOTTI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 2nd - GAZZOLA struck out swinging. BOSCAROL struck out swinging. COLUSSI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 3rd - MARI popped up to 3b. GARCIA flied out to rf. VIDILI singled up the middle. VIDILI stole second. TOMASIN A struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 3rd - BERTOLDI walked. BERTOLDI stole second. FELIZ singled to shortstop, RBI; BERTOLDI scored. PORTELLI D walked; FELIZ advanced to second. VALENTINUZZI to p. / for PUZZI. MIAN struck out swinging. BERGAGNA D doubled to right field, RBI; PORTELLI D advanced to third; FELIZ scored. BERGAGNA D advanced to third on a passed ball; PORTELLI D scored on a passed ball, unearned. DORIGO walked. DORIGO stole second. GAZZOLA struck out swinging. BOSCAROL struck out swinging. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 4th - COLUSSI to c. PLUSIGH to lf for BERGAGNA D. BOSCAROL to 2b. MICEU singled to first base. MICEU stole second. VALENTINUZZI homered to left field, 2 RBI; MICEU scored. VALENTI flied out to cf. SANTIN out at first 1b to p. DOTTI struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 4th - SILVESTRI to c for MARI. COLUSSI struck out swinging. BERTOLDI struck out looking. FELIZ walked. PORTELLI D struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 5th - SILVESTRI reached on a fielding error by ss. BARUFFALDI to p for PAVIOTTI. GARCIA struck out looking. VIDILI flied out to cf. TOMASIN A flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 5th - MIAN struck out swinging. PLUSIGH walked. PLUSIGH advanced to second on a throwing error by p, failed pickoff attempt. DORIGO walked. DORIGO advanced to second on a passed ball; PLUSIGH advanced to third on a passed ball, scored on the throw. FEDELE pinch hit for GAZZOLA. FEDELE singled to center field; DORIGO advanced to third. FEDELE stole second. BOSCAROL reached on a fielder's choice, bunt; FEDELE advanced to third on a fielder's choice; DORIGO out at home 1b to c. COLUSSI hit by pitch; BOSCAROL advanced to second. BERTOLDI singled through the left side, RBI; COLUSSI advanced to second; BOSCAROL advanced to third; FEDELE scored. FELIZ singled to center field, advanced to second on the error, 2 RBI; BERTOLDI advanced to third, scored on a throwing error by 2b; COLUSSI scored; BOSCAROL scored. PORTELLI D walked. MIAN walked; PORTELLI D advanced to second; FELIZ advanced to third. PLUSIGH struck out swinging. 5 runs, 3 hits, 2 errors, 3 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 6th - MICEU doubled to left field. MICEU advanced to third on a wild pitch. VALENTINUZZI lined out to ss. VALENTI reached on a fielding error by 3b. SANTIN grounded into double play ss to 2b to 1b; VALENTI out on the play. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 6th - GARCIA to 3b. TOMASIN A to cf. VALENTINUZZI to rf. CORRAIN to p for DOTTI. DORIGO grounded out to p, bunt. FEDELE grounded out to ss. BOSCAROL reached on a throwing error by 3b. COLUSSI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 7th - CORRAIN popped up to 1b. SILVESTRI struck out swinging, out at first c to 1b. GARCIA homered to left field, RBI. VIDILI singled through the left side. TOMASIN A lined out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 7th - BERTOLDI walked. FELIZ doubled to right field, RBI; BERTOLDI scored. PORTELLI D reached on a dropped fly by c. MIAN reached on a fielding error by 3b; PORTELLI D advanced to second; FELIZ advanced to third. PLUSIGH reached on a fielder's choice, RBI; MIAN out at second 2b to ss; PORTELLI D advanced to third; FELIZ scored, unearned. DORIGO singled to right field, advanced to second on a throwing error by rf, RBI; PLUSIGH advanced to second, advanced to third on the error; PORTELLI D scored, unearned. FEDELE reached on a throwing error by ss, out at second 1b to ss; DORIGO scored on the error, unearned; PLUSIGH scored on the error, unearned. BOSCAROL grounded out to ss. 5 runs, 2 hits, 4 errors, 0 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 8th - MICEU doubled to right field. VALENTINUZZI singled to pitcher; MICEU advanced to third. VALENTINUZZI stole second. VALENTI walked. D'ORIANO pinch hit for SANTIN. D'ORIANO reached on a fielder's choice, RBI; VALENTI advanced to second on a fielder's choice; VALENTINUZZI out at third ss to 3b; MICEU scored. MIAN to p. DORIGO to 1b. FEDELE to rf. / for BARUFFALDI. COSSAR pinch hit for CORRAIN. COSSAR grounded into double play 2b to ss to 1b; D'ORIANO out on the play. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 8th - TOMASIN A to p. D'ORIANO to ss. COLONELLO to cf for COSSAR. COLUSSI grounded out to ss. BERTOLDI doubled to center field. FELIZ walked. PORTELLI D grounded into double play ss to 2b to 1b; FELIZ out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 9th - LEVORATO to lf for PLUSIGH. SILVESTRI flied out to cf. GARCIA reached on a fielding error by ss. VIDILI doubled to left field; GARCIA advanced to third. TOMASIN A walked. MICEU singled to center field, RBI; TOMASIN A advanced to second; VIDILI advanced to third; GARCIA scored, unearned. BERTOLDI to p. MIAN to ss. VALENTINUZZI doubled to left field, 2 RBI; MICEU advanced to third; TOMASIN A scored; VIDILI scored. VALENTI reached on a fielding error by 3b; MICEU scored on a throwing error by 3b, unearned. ABATE pinch hit for D'ORIANO. ABATE struck out swinging. COLONELLO struck out looking. 4 runs, 3 hits, 3 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


SAGER EUROPA BC 14, SULTAN TIGER CERVIGN 10 (May 14, 2017 at Bagnara Arsa (UD)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
SULTAN TIGER CERVIGN 200 200 114  - 10 12  7
SAGER EUROPA BC..... 103 050 50X  - 14  9  6
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SULTAN TIGER CERVIGN - PUZZI Riccardo; VALENTINUZZI Marco(3); CORRAIN Enrico(6);
TOMASIN Alberto(8) and MARI Marco; SILVESTRI Matteo. SAGER EUROPA BC - PAVIOTTI Mattia;
BARUFFALDI Federico(5); MIAN Carlo(8); BERTOLDI Francesco(9) and BERGAGNA Davide; COLUSSI Mauro
.
Win-BARUFFALDI Federico  Loss-VALENTINUZZI Marco  T-3:24  A-0
HR CER - GARCIA A. Franklin; VALENTINUZZI Marco.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - CURCI Matteo, COMELLI Barbara

PUZZI faced 3 batters in the 3rd.
PAVIOTTI faced 1 batter in the 5th.
IBAF