Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SAGER EUROPA BC vs VALBRUNA ACCIAI VIC (May 28, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
VALBRUNA ACCIAI VIC 9, SAGER EUROPA BC 8 (Game 2) - Composite Box Score
May 28, 2017 at Vicenza (VI) (Comunale)

SAGER EUROPA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
COLUSSI 3b/ss 
BERTOLDI ss/p 
FELIZ cf 
PORTELLI D dh/1b 
MIAN 1b/3b 
DORIGO rf/1b 
BERGAGNA D c/ss 
GAZZOLA lf 
PLUSIGH lf 
BOSCAROL 2b 
DEGANIS ph/2b 
PAVIOTTI p 
BARUFFALDI p 
Totals   36  13  24  10 

VALBRUNA ACCIAI VIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ERLE P 3b 
SANCHEZ lf 
MOCCIA ss 
CHAPELLI 1b  10 
TOMBEL cf 
BUENO SILVA dh 
MONTI c 
BOGONI ph/c 
GIACOMAZZI rf 
SALVIATI rf 
BARCA 2b 
CHIMETO ph 
ERLE A pr/2b 
SARTORI p 
FABIANI p 
DAL CERE' p 
Totals   37  12  27  11 

SAGER EUROPA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PAVIOTTI Mattia   5.0  20  25 
BARUFFALDI Federico   0.0 
BERTOLDI Francesco L  3.0  16  17 
 
VALBRUNA ACCIAI VIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SARTORIFabio   4.2  20  27 
FABIANI Paolo   0.1 
DAL CERE' Luca W  4.0  14  19 

Umpires - HP: VENZO Valerio 1B: BRAGA Andrea
Start: 15:30 Time: 3:41 Attendance:
Weather: Sunny
FABIANI faced 2 batters in the 6th.
BARUFFALDI faced 4 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
VALBRUNA ACCIAI VIC 9, SAGER EUROPA BC 8 (Game 2)
May 28, 2017 at Vicenza (VI) (Comunale)

SAGER EUROPA BC starters: 14/3b COLUSSI; 41/ss BERTOLDI; 25/cf FELIZ; 33/dh PORTELLI D; 28/1b MIAN; 18/rf DORIGO; 11/c BERGAGNA D; 31/lf GAZZOLA; 20/2b BOSCAROL; 26/p PAVIOTTI;

VALBRUNA ACCIAI VIC starters: 93/3b ERLE P; 7/lf SANCHEZ; 32/ss MOCCIA; 31/1b CHAPELLI; 72/cf TOMBEL; 98/dh BUENO SILVA; 76/c MONTI; 55/rf GIACOMAZZI; 16/2b BARCA; 0/p SARTORI;

SAGER EUROPA BC 1st - COLUSSI doubled to right field, advanced to third on a throwing error by rf. BERTOLDI grounded out to 3b. FELIZ struck out swinging. PORTELLI D grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 1st - ERLE P flied out to lf. SANCHEZ singled up the middle. MOCCIA singled through the left side, advanced to third on an error by lf; SANCHEZ advanced to second, scored on the error, unearned. CHAPELLI flied out to ss. MOCCIA scored on a wild pitch, unearned. TOMBEL grounded out to 3b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 2nd - MIAN struck out looking. DORIGO walked. BERGAGNA D grounded into double play ss to 1b; DORIGO out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 2nd - BUENO SILVA walked. BUENO SILVA out at second c to ss, caught stealing. MONTI struck out swinging. GIACOMAZZI singled to center field. BARCA walked; GIACOMAZZI advanced to second. ERLE P struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 3rd - GAZZOLA singled through the right side. :::BOSCAROL - Batter INterference:::. BOSCAROL out on batter's interference. COLUSSI reached on a fielder's choice; GAZZOLA out at second rf to ss. BERTOLDI singled to right field; COLUSSI advanced to second. FELIZ walked; BERTOLDI advanced to second; COLUSSI advanced to third. PORTELLI D grounded out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 3rd - SANCHEZ grounded out to p. MOCCIA walked. CHAPELLI reached on a fielding error by ss; MOCCIA advanced to second on the error. TOMBEL reached on a fielder's choice; CHAPELLI advanced to second on a fielder's choice; MOCCIA out at third 3b unassisted. BUENO SILVA singled through the left side; TOMBEL advanced to second; CHAPELLI advanced to third. MONTI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

SAGER EUROPA BC 4th - MIAN flied out to lf. DORIGO tripled down the rf line. BERGAGNA D singled to second base, RBI; DORIGO scored. GAZZOLA flied out to cf; BERGAGNA D advanced to second. BOSCAROL walked. COLUSSI reached on a fielder's choice; BOSCAROL advanced to second on a fielder's choice; BERGAGNA D out at third 3b unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 4th - GIACOMAZZI flied out to rf. BARCA flied out to ss. ERLE P flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 5th - SALVIATI to rf for GIACOMAZZI. BERTOLDI walked. FELIZ singled through the left side; BERTOLDI advanced to third. PORTELLI D reached on a fielding error by 2b; FELIZ advanced to second; BERTOLDI scored on the error. MIAN out at first p to 2b, SAC, bunt; PORTELLI D advanced to second; FELIZ advanced to third. DORIGO intentionally walked. BERGAGNA D reached on a fielder's choice, advanced to second on the error; DORIGO advanced to second on a fielder's choice, advanced to third on the error; PORTELLI D advanced to third on a fielder's choice, scored on the error, unearned; FELIZ scored on a throwing error by 3b, unearned. GAZZOLA struck out swinging, out at first c to 1b. BOSCAROL walked. FABIANI to p for SARTORI. COLUSSI walked, RBI; BOSCAROL advanced to second; BERGAGNA D advanced to third; DORIGO scored, unearned. BERTOLDI singled to left field, 2 RBI; COLUSSI advanced to second; BOSCAROL scored, unearned; BERGAGNA D scored, unearned. FELIZ lined out to 3b. 6 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 5th - SANCHEZ flied out to cf. MOCCIA walked. CHAPELLI singled through the left side; MOCCIA advanced to second. TOMBEL singled to center field; CHAPELLI advanced to second; MOCCIA advanced to third. BUENO SILVA flied out to cf, SF, RBI; CHAPELLI advanced to third; MOCCIA scored. MONTI flied out to cf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 6th - PORTELLI D walked. MIAN walked; PORTELLI D advanced to second. DAL CERE' to p for FABIANI. DORIGO grounded out to 3b, SAC, bunt; MIAN advanced to second; PORTELLI D advanced to third. BERGAGNA D struck out swinging. GAZZOLA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 6th - BARUFFALDI to p for PAVIOTTI. SALVIATI singled to pitcher. CHIMETO pinch hit for BARCA. CHIMETO walked; SALVIATI advanced to second. ERLE A pinch ran for CHIMETO. ERLE P reached on a fielder's choice, SAC; ERLE A advanced to second; SALVIATI advanced to third. SANCHEZ walked, RBI; ERLE P advanced to second; ERLE A advanced to third; SALVIATI scored. COLUSSI to ss. BERTOLDI to p. PORTELLI D to 1b. MIAN to 3b. / for BARUFFALDI. MOCCIA singled up the middle, 2 RBI; SANCHEZ advanced to second; ERLE P scored; ERLE A scored. MOCCIA advanced to second on a passed ball; SANCHEZ advanced to third on a passed ball. CHAPELLI singled through the left side, 2 RBI; MOCCIA scored; SANCHEZ scored. TOMBEL grounded out to 3b; CHAPELLI advanced to second. BUENO SILVA singled through the right side; CHAPELLI advanced to third. BOGONI pinch hit for MONTI. BUENO SILVA stole second. BOGONI hit by pitch. SALVIATI flied out to 2b. ERLE A struck out looking. 5 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

SAGER EUROPA BC 7th - BOGONI to c. ERLE A to 2b. DEGANIS pinch hit for BOSCAROL. DEGANIS flied out to lf. COLUSSI walked. BERTOLDI walked; COLUSSI advanced to second. FELIZ reached on a fielder's choice; BERTOLDI advanced to second on a fielder's choice; COLUSSI out at third 3b unassisted. PORTELLI D grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 7th - COLUSSI to c. BERGAGNA D to ss. DEGANIS to 2b. ERLE P struck out swinging. SANCHEZ struck out swinging, reached first on a throwing error by c. SANCHEZ advanced to second on a wild pitch. MOCCIA reached on a fielding error by ss; SANCHEZ scored on the error, unearned. CHAPELLI reached on a throwing error by 2b, advanced to second on the error; MOCCIA out at second ss to 2b. TOMBEL reached on a fielding error by 2b; CHAPELLI advanced to third on the error. BUENO SILVA reached on a fielder's choice; TOMBEL out at second 2b to ss. 1 run, 0 hits, 4 errors, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 8th - MIAN tripled to right center. DORIGO walked. BERGAGNA D struck out looking. GAZZOLA struck out swinging. DEGANIS reached on a fielding error by ss, RBI; DORIGO advanced to second on the error; MIAN scored on the error, unearned. COLUSSI reached on a fielder's choice; DEGANIS advanced to second on a fielder's choice; DORIGO out at third 3b unassisted. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 8th - PORTELLI D to 3b. MIAN to 2b. DORIGO to 1b. PLUSIGH to lf for GAZZOLA. DEGANIS to rf. BOGONI singled to second base. BOGONI out at second c to 1b to ss to 2b to 3b, caught stealing. SALVIATI singled through the left side. ERLE A struck out swinging. ERLE P struck out looking. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 9th - BERTOLDI grounded out to 3b. FELIZ walked. PORTELLI D struck out looking. MIAN reached on a throwing error by 2b; FELIZ advanced to second on the error. DORIGO grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


VALBRUNA ACCIAI VIC 9, SAGER EUROPA BC 8 (May 28, 2017 at Vicenza (VI)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
SAGER EUROPA BC..... 000 160 010  -  8  8  6
VALBRUNA ACCIAI VIC. 200 015 10X  -  9 12  5
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SAGER EUROPA BC - PAVIOTTI Mattia; BARUFFALDI Federico(6); BERTOLDI Francesco(6) and
BERGAGNA Davide; COLUSSI Mauro. VALBRUNA ACCIAI VIC - SARTORIFabio; FABIANI Paolo(5);
DAL CERE' Luca(6) and MONTI Alberto; BOGONI Matteo.
Win-DAL CERE' Luca  Loss-BERTOLDI Francesco  T-3:41  A-0
Weather: Sunny

FABIANI faced 2 batters in the 6th.
BARUFFALDI faced 4 batters in the 6th.
IBAF