Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

OASI.S DRAGONS CAST vs SAGER EUROPA BC (Jun 18, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
SAGER EUROPA BC 7, OASI.S DRAGONS CAST 3 (Game 1) - Composite Box Score
Jun 18, 2017 at Castions delle Mura (Parrocchiale)

OASI.S DRAGONS CAST   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'ANGELO A ss 
GUEVARA 1b/3b 
SALVIATO Fr rf 
BRUNATI c 
BERTON 3b/p 
BROSELLI lf 
PRIOR dh/1b 
URBINATI 3b/c 
VOI 2b 
PORRO cf 
SALVIATO Fi p 
PIN p 
Totals   33  24  10 

SAGER EUROPA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BERGAGNA D 3b 
DORIGO rf 
BERTOLDI ss 
FELIZ cf 
COLUSSI c 
PORTELLI D 1b 
DEGANIS lf 
LEVORATO dh 
FEDELE ph/dh 
BOSCAROL 2b 
PAVIOTTI p 
ORSO p 
Totals   32  10  10  27  12 

OASI.S DRAGONS CAST   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SALVIATO Filippo L  3.2  16  18 
PIN Mattia   2.2  10  14 
BERTON Mattia   1.2  10 
 
SAGER EUROPA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PAVIOTTI Mattia W  5.1  18  19 
ORSO Gabriele S  3.2  15  15 

Umpires - HP: SEPULVEDA Kelly D. 1B: FURLAN Ennio
Start: 11:00 Time: 2:57 Attendance: 50
Weather: Sunny Game notes: Scorers - Burlini Stefano, Marangoni Barbara

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
SAGER EUROPA BC 7, OASI.S DRAGONS CAST 3 (Game 1)
Jun 18, 2017 at Castions delle Mura (Parrocchiale)

OASI.S DRAGONS CAST starters: 2/ss D'ANGELO A; 10/1b GUEVARA; 27/rf SALVIATO Fr; 9/c BRUNATI; 21/lf BROSELLI; 30/dh PRIOR; 73/3b URBINATI; 11/2b VOI; 42/cf PORRO; 37/p SALVIATO Fi;

SAGER EUROPA BC starters: 11/3b BERGAGNA D; 18/rf DORIGO; 41/ss BERTOLDI; 25/cf FELIZ; 14/c COLUSSI; 33/1b PORTELLI D; 5/lf DEGANIS; 58/dh LEVORATO; 20/2b BOSCAROL; 26/p PAVIOTTI;

OASI.S DRAGONS CAST 1st - D'ANGELO A flied out to ss. GUEVARA singled through the left side. SALVIATO Fr doubled to left center, advanced to third on the throw; GUEVARA advanced to third, out at home cf to ss to c. BRUNATI grounded out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 1st - BERGAGNA D reached on a throwing error by 3b. DORIGO singled through the right side; BERGAGNA D advanced to second. BERTOLDI hit by pitch; DORIGO advanced to second; BERGAGNA D advanced to third. FELIZ struck out swinging. COLUSSI Mauro - Out by Rule - Dropped infield fly. COLUSSI popped up to 2b. PORTELLI D grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 2nd - BROSELLI out at first 1b to p. PRIOR flied out to cf. URBINATI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 2nd - DEGANIS struck out looking. LEVORATO struck out swinging. BOSCAROL singled through the left side. BERGAGNA D reached on a fielder's choice; BOSCAROL out at second ss unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 3rd - VOI grounded out to ss. PORRO doubled to right center. PORRO stole third. D'ANGELO A flied out to rf, SF, RBI; PORRO scored. GUEVARA struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 3rd - DORIGO singled to right field. BERTOLDI flied out to lf. DORIGO advanced to second on a wild pitch. FELIZ singled to third base; DORIGO advanced to third. COLUSSI struck out swinging. FELIZ out at first p to ss to 1b, caught stealing; DORIGO advanced to home on a fielder's choice. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 4th - SALVIATO Fr struck out looking. BRUNATI flied out to cf. BROSELLI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 4th - PORTELLI D singled through the left side. DEGANIS grounded out to c, SAC; PORTELLI D advanced to second. LEVORATO struck out swinging. BOSCAROL singled down the lf line, advanced to second on an error by lf; PORTELLI D advanced to third, scored, unearned. PIN to p for SALVIATO Fi. BERGAGNA D struck out swinging. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 5th - PRIOR flied out to cf. URBINATI reached on a throwing error by p, bunt, advanced to second. URBINATI stole third. VOI struck out looking. PORRO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 5th - DORIGO struck out looking. BERTOLDI flied out to rf. FELIZ doubled to left field. COLUSSI grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 6th - D'ANGELO A flied out to lf. ORSO to p for PAVIOTTI. GUEVARA grounded out to 2b. SALVIATO Fr singled to pitcher. SALVIATO Fr out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 6th - PORTELLI D singled through the right side. DEGANIS struck out looking. FEDELE pinch hit for LEVORATO. FEDELE hit by pitch; PORTELLI D advanced to second. BOSCAROL struck out swinging. FEDELE out at first c to 1b, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 7th - FEDELE to dh. BRUNATI singled to third base. BROSELLI struck out swinging. BRUNATI out at second c to ss, caught stealing. PRIOR singled to right center. URBINATI grounded out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 7th - BERTON to 3b for BRUNATI. URBINATI to c. BERGAGNA D struck out swinging. DORIGO hit by pitch. BERTOLDI hit by pitch; DORIGO advanced to second. FELIZ doubled to left field, RBI; BERTOLDI advanced to third; DORIGO scored. FELIZ advanced to third on a wild pitch; BERTOLDI scored on a wild pitch. COLUSSI walked. GUEVARA to 3b. BERTON to p. PRIOR to 1b. / to of for PIN. PORTELLI D reached on an error by 3b, SAC, RBI; COLUSSI advanced to second; FELIZ scored. DEGANIS grounded out to ss; PORTELLI D advanced to second; COLUSSI advanced to third. FEDELE singled to center field, advanced to second on the throw, 2 RBI; PORTELLI D scored, unearned; COLUSSI scored, unearned. BOSCAROL grounded out to 3b. 5 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 8th - VOI struck out swinging. PORRO struck out swinging. D'ANGELO A singled to left field. GUEVARA homered to center field, 2 RBI; D'ANGELO A scored. SALVIATO Fr struck out swinging, out at first c to 1b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 8th - BERGAGNA D grounded out to 3b. DORIGO walked. DORIGO stole second. BERTOLDI flied out to cf. FELIZ intentionally walked. COLUSSI walked; FELIZ advanced to second; DORIGO advanced to third. PORTELLI D reached on a fielder's choice; COLUSSI out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

OASI.S DRAGONS CAST 9th - BERTON grounded out to ss. BROSELLI doubled to left field. PRIOR struck out swinging. URBINATI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


SAGER EUROPA BC 7, OASI.S DRAGONS CAST 3 (Jun 18, 2017 at Castions delle Mura) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
OASI.S DRAGONS CAST. 001 000 020  -  3  9  3
SAGER EUROPA BC..... 001 100 50X  -  7 10  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: OASI.S DRAGONS CAST - SALVIATO Filippo; PIN Mattia(4); BERTON Mattia(7) and
BRUNATI Michele; URBINATI Matteo. SAGER EUROPA BC - PAVIOTTI Mattia; ORSO Gabriele(6) and
COLUSSI Mauro.
Win-PAVIOTTI Mattia  Save-ORSO Gabriele  Loss-SALVIATO Filippo  T-2:57  A-50
HR DRG - GUEVARA Carlos Modes.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - Burlini Stefano, Marangoni Barbara
IBAF