Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BLU FIOI PONZANO VEN vs RANGERS BC (Jul 02, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
RANGERS BC 13, BLU FIOI PONZANO VEN 3 (Game 2) - Composite Box Score
Jul 02, 2017 at Fogliano Redipuglia (Comunale)

BLU FIOI PONZANO VEN  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MILAN R ss 
AMODIO ph 
DE LA ROSA 2b 
CROSATO ph 
DUPRE' c 
BETTIOL p/lf 
GOMEZ cf 
CECCON lf 
BARLETTA p 
MILAN D p 
VASQUEZ 3b 
SCANDIUZZI 1b 
BIANCHIN lf 
ZAMBON rf 
COGO rf 
Totals   25  18  11 

RANGERS BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FALLACARA cf 
IELINI ss 
SPANGHERU ph/2b 
LUPO 3b 
MATTIAZZI lf 
BOSCAROL 2b/ss 
VARIN dh 
SERRA rf 
VIEZZOLI c 
MACCAGNAN 1b 
DEL GAUDIO p 
ZIO p 
Totals   33  13  17  12  21 

BLU FIOI PONZANO VEN  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BETTIOL Fabio L  0.1 
BARLETTA Alberto   4.2  21  25 
MILAN Davide   1.0 
 
RANGERS BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DEL GAUDIO Marco W  5.0  17  20 
ZIO Stefano   2.0 

Umpires - HP: FINOCCHIARO Alessand 1B: SEPULVEDA Daniel K
Start: 15:30 Time: 2:20 Attendance: 105
Weather: Running - Partly Cloudy Game notes: Scorers - COSSAR Tamara: MARANGONI Barbara

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
RANGERS BC 13, BLU FIOI PONZANO VEN 3 (Game 2)
Jul 02, 2017 at Fogliano Redipuglia (Comunale)

BLU FIOI PONZANO VEN starters: 96/ss MILAN R; 45/2b DE LA ROSA; 7/c DUPRE'; 21/p BETTIOL; 12/cf GOMEZ; 92/lf CECCON; 33/3b VASQUEZ; 10/1b SCANDIUZZI; 11/rf ZAMBON;

RANGERS BC starters: 65/cf FALLACARA; 12/ss IELINI; 29/3b LUPO; 23/lf MATTIAZZI; 4/2b BOSCAROL; 21/dh VARIN; 11/rf SERRA; 15/c VIEZZOLI; 34/1b MACCAGNAN; 19/p DEL GAUDIO;

BLU FIOI PONZANO VEN 1st - MILAN R walked. MILAN R stole second. DE LA ROSA grounded out to 2b; MILAN R advanced to third. DUPRE' grounded out to 2b, RBI; MILAN R scored. BETTIOL struck out looking. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RANGERS BC 1st - FALLACARA singled to center field. IELINI reached on a fielder's choice; FALLACARA advanced to second on a throwing error by ss, advanced to third. LUPO homered to left center, 3 RBI; IELINI scored; FALLACARA scored, unearned. MATTIAZZI singled to shortstop. BOSCAROL grounded out to 2b; MATTIAZZI advanced to second. VARIN singled to right field, RBI; MATTIAZZI scored. VARIN stole second. SERRA doubled down the lf line, RBI; VARIN scored. BETTIOL to lf. BARLETTA to p for CECCON. VIEZZOLI struck out swinging. MACCAGNAN grounded out to 2b. 5 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

BLU FIOI PONZANO VEN 2nd - GOMEZ flied out to rf. BARLETTA walked. VASQUEZ flied out to ss. SCANDIUZZI reached on a fielder's choice; BARLETTA out at second 2b to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RANGERS BC 2nd - FALLACARA tripled to left center. IELINI grounded out to 2b. LUPO singled to center field, RBI; FALLACARA scored. MATTIAZZI singled up the middle; LUPO advanced to third. BOSCAROL flied out to cf, SAC, RBI; LUPO scored. VARIN singled to shortstop; MATTIAZZI advanced to second, advanced to third on an error by 1b. SERRA walked; VARIN advanced to second. VIEZZOLI struck out looking. 2 runs, 4 hits, 1 error, 3 LOB.

BLU FIOI PONZANO VEN 3rd - ZAMBON struck out looking. MILAN R singled to left field. DE LA ROSA grounded into double play ss to 2b to 1b; MILAN R out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

RANGERS BC 3rd - MACCAGNAN grounded out to ss. FALLACARA walked. SPANGHERU pinch hit for IELINI. SPANGHERU struck out swinging. LUPO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BLU FIOI PONZANO VEN 4th - SPANGHERU to 2b. BOSCAROL to ss. DUPRE' doubled to left field. BETTIOL singled through the right side; DUPRE' advanced to third. GOMEZ walked; BETTIOL advanced to second. BARLETTA reached on a fielder's choice, grounded into double play 3b to 2b; GOMEZ out on the play; BETTIOL out on the play; DUPRE' scored. VASQUEZ flied out to 1b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

RANGERS BC 4th - MATTIAZZI doubled to left field. BOSCAROL singled to pitcher, bunt; MATTIAZZI advanced to third. VARIN singled to shortstop, advanced to second on the error, RBI; BOSCAROL advanced to second, advanced to third on an error by 1b, unearned; MATTIAZZI scored. ::: on the same play :::. BOSCAROL scored on a throwing error by 1b, unearned. SERRA grounded out to ss. VIEZZOLI fouled out to 3b. MACCAGNAN reached on a fielding error by 1b; VARIN advanced to third on the error. FALLACARA lined out to 2b. 2 runs, 3 hits, 3 errors, 2 LOB.

BLU FIOI PONZANO VEN 5th - SCANDIUZZI tripled to left center. ZAMBON reached on a fielding error by 2b, RBI; SCANDIUZZI scored, unearned. MILAN R flied out to cf. DE LA ROSA lined into double play 1b unassisted; ZAMBON out on the play. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

RANGERS BC 5th - COGO to rf for ZAMBON. SPANGHERU grounded out to 3b. LUPO walked. MATTIAZZI singled to left field; LUPO advanced to second. BOSCAROL grounded into double play 3b to 1b; LUPO out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BLU FIOI PONZANO VEN 6th - ZIO to p for DEL GAUDIO. DUPRE' lined out to 3b. BETTIOL singled to shortstop. GOMEZ singled through the left side; BETTIOL advanced to second. BARLETTA struck out swinging. VASQUEZ grounded out to p. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

RANGERS BC 6th - BETTIOL to 1b. MILAN D to p for BARLETTA. BIANCHIN to lf for SCANDIUZZI. VARIN doubled to center field. SERRA singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; VARIN scored. VIEZZOLI singled to left field; SERRA advanced to third. MACCAGNAN walked; VIEZZOLI advanced to second. FALLACARA hit by pitch, RBI; MACCAGNAN advanced to second; VIEZZOLI advanced to third; SERRA scored. SPANGHERU walked, RBI; FALLACARA advanced to second; MACCAGNAN advanced to third; VIEZZOLI scored. LUPO reached on a fielder's choice; SPANGHERU advanced to second on a fielder's choice; FALLACARA advanced to third on a fielder's choice; MACCAGNAN out at home 3b to c. :::LUPO - Passing Proceding Runner:::. MATTIAZZI singled to right field, RBI; LUPO advanced to second, advanced to third on the throw, out on double play c unassisted; SPANGHERU advanced to third, out on the play, assist by rf 1b; FALLACARA scored. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

BLU FIOI PONZANO VEN 7th - BIANCHIN struck out looking. COGO hit by pitch. AMODIO pinch hit for MILAN R. COGO stole second. AMODIO struck out looking. CROSATO pinch hit for DE LA ROSA. CROSATO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


RANGERS BC 13, BLU FIOI PONZANO VEN 3 (Jul 02, 2017 at Fogliano Redipuglia) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
BLU FIOI PONZANO VEN 100 110 0 -  3  6  5
RANGERS BC.......... 520 204 X - 13 17  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BLU FIOI PONZANO VEN - BETTIOL Fabio; BARLETTA Alberto(1); MILAN Davide(6) and
DUPRE' Marco. RANGERS BC - DEL GAUDIO Marco; ZIO Stefano(6) and VIEZZOLI Marco.
Win-DEL GAUDIO Marco  Loss-BETTIOL Fabio  T-2:20  A-105
HR RNG - LUPO P. Vicente J..
Weather: Running - Partly Cloudy
Game notes:
Scorers - COSSAR Tamara: MARANGONI Barbara
IBAF