Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SAGER EUROPA BC vs SULTAN TIGER CERVIGN (Aug 06, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
SULTAN TIGER CERVIGN 10, SAGER EUROPA BC 5 (Game 2) - Composite Box Score
Aug 06, 2017 at Cervignano d. Friuli (Comunale)

SAGER EUROPA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MUSER 2b 
PUTELLI 2b 
DORIGO rf/1b 
BERTOLDI ss 
FELIZ cf 
FEDELE rf 
COLUSSI 3b/p 
BERGAGNA D lf/3b 
PORTELLI D 1b 
CERETTI pr/rf 
PAVIOTTI 1b 
PLUSIGH dh 
LEVORATO ph/dh 
DELNEGRO c 
BARUFFALDI p 
DEGANIS p/lf 
Totals   36  24  15 

SULTAN TIGER CERVIGN  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'ORIANO ss 
FABBRO 3b 
VIDILI dh 
COSSAR 1b  12 
VALENTINUZZI lf 
SANTIN 2b 
MARI c 
GARCIA cf 
BEDOYA rf 
CAZZOLA ph/rf 
CORRAIN p 
SILVESTRI p 
Totals   31  10  10  10  27  17 

SAGER EUROPA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BARUFFALDI Federico L  3.0  12  19 
DEGANIS Alfio   4.2  18  25 
COLUSSI Mauro   0.1 
 
SULTAN TIGER CERVIGN  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CORRAIN Enrico W  7.0  29  32  10 
SILVESTRI Matteo   2.0 

Umpires - HP: GUALTIERO Franco 1B: FURLAN Ennio
Start: 15:30 Time: 2:55 Attendance:
Weather: Sunny Game notes: Scorer - MARANGONI Barbara, VALENTI Francesca

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
SULTAN TIGER CERVIGN 10, SAGER EUROPA BC 5 (Game 2)
Aug 06, 2017 at Cervignano d. Friuli (Comunale)

SAGER EUROPA BC starters: 27/2b MUSER; 18/rf DORIGO; 41/ss BERTOLDI; 25/cf FELIZ; 14/3b COLUSSI; 11/lf BERGAGNA D; 33/1b PORTELLI D; 45/dh PLUSIGH; 3/c DELNEGRO; 13/p BARUFFALDI;

SULTAN TIGER CERVIGN starters: 75/ss D'ORIANO; 2/3b FABBRO; 12/dh VIDILI; 25/1b COSSAR; 63/lf VALENTINUZZI; 43/2b SANTIN; 5/c MARI; 55/cf GARCIA; 35/rf BEDOYA; 30/p CORRAIN;

SAGER EUROPA BC 1st - MUSER struck out looking. DORIGO grounded out to 2b. BERTOLDI walked. BERTOLDI stole second. FELIZ grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 1st - D'ORIANO grounded out to ss. FABBRO hit by pitch. VIDILI reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by ss; FABBRO out at second ss unassisted. COSSAR singled through the right side, RBI; VIDILI scored. VALENTINUZZI singled to right field; COSSAR advanced to third. VALENTINUZZI stole second. VALENTINUZZI advanced to third on a wild pitch; COSSAR scored on a wild pitch. SANTIN flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 2nd - COLUSSI flied out to lf. BERGAGNA D grounded out to 2b. PORTELLI D singled to shortstop. CERETTI pinch ran for PORTELLI D. PLUSIGH walked; CERETTI advanced to second. DELNEGRO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 2nd - DORIGO to 1b. CERETTI to rf. MARI hit by pitch. GARCIA grounded into double play 2b to ss to 1b; MARI out on the play. BEDOYA grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 3rd - MUSER flied out to lf. DORIGO struck out looking. BERTOLDI singled to right field. FELIZ singled to left field; BERTOLDI advanced to second. COLUSSI singled to left center, RBI; FELIZ advanced to second; BERTOLDI scored. BERGAGNA D reached on a fielder's choice; COLUSSI out at second 2b to ss. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 3rd - D'ORIANO hit by pitch. D'ORIANO stole second. FABBRO walked. VIDILI singled down the rf line; FABBRO advanced to second; D'ORIANO advanced to third. COSSAR reached on a fielder's choice; VIDILI advanced to second on a fielder's choice; FABBRO advanced to third on a fielder's choice; D'ORIANO out at home ss to c. VALENTINUZZI singled to center field, 2 RBI; COSSAR advanced to third; VIDILI scored; FABBRO scored. SANTIN singled through the right side, RBI; VALENTINUZZI advanced to third; COSSAR scored. SANTIN stole second. MARI walked. GARCIA flied out to cf, SF, RBI; MARI advanced to second on the throw; SANTIN advanced to third; VALENTINUZZI scored. BEDOYA walked. D'ORIANO flied out to cf. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

SAGER EUROPA BC 4th - CERETTI grounded out to 2b. PLUSIGH grounded out to ss. DELNEGRO hit by pitch. MUSER singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss; DELNEGRO advanced to second, advanced to third on the error. DORIGO doubled to right center, 2 RBI; MUSER scored, unearned; DELNEGRO scored. BERTOLDI struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 4th - DEGANIS to p for BARUFFALDI. FABBRO grounded out to p. VIDILI flied out to cf. COSSAR singled down the lf line. VALENTINUZZI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 5th - FELIZ flied out to cf. COLUSSI fouled out to 1b. BERGAGNA D flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 5th - DORIGO to rf. PAVIOTTI to 1b for CERETTI. SANTIN fouled out to c. MARI walked. GARCIA reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by 2b; MARI out at second ss to 2b. GARCIA advanced to third on a passed ball. BEDOYA lined out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 6th - PAVIOTTI struck out looking. LEVORATO pinch hit for PLUSIGH. LEVORATO grounded out to 3b. DELNEGRO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 6th - LEVORATO to dh. D'ORIANO struck out swinging. FABBRO walked. FABBRO out at second c to ss, caught stealing. VIDILI walked. COSSAR homered to left field, 2 RBI; VIDILI scored. VALENTINUZZI reached on a throwing error by 2b. SANTIN grounded out to 3b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 7th - MUSER grounded out to 2b. DORIGO grounded out to 2b. BERTOLDI doubled to left field. FELIZ reached on a throwing error by 3b; BERTOLDI advanced to third on the error. FELIZ advanced to second on a wild pitch; BERTOLDI scored on a wild pitch, unearned. COLUSSI singled to left field, out at second lf to c to 2b to 1b to ss, RBI; FELIZ scored, unearned. 2 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 7th - PUTELLI to 2b for MUSER. DORIGO to cf. FEDELE to rf for FELIZ. MARI walked. GARCIA singled down the lf line, out at first lf to ss to 2b to 3b to 1b, RBI; MARI scored. BEDOYA struck out looking. D'ORIANO singled to left field. FABBRO grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 8th - SILVESTRI to p for CORRAIN. BERGAGNA D grounded out to p. PAVIOTTI singled to center field. LEVORATO struck out swinging. DELNEGRO reached on a fielding error by ss; PAVIOTTI advanced to second on the error, out at second cf to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

SULTAN TIGER CERVIGN 8th - VIDILI fouled out to 3b. COSSAR walked. VALENTINUZZI doubled to left center; COSSAR advanced to third. SANTIN grounded out to 2b, RBI; VALENTINUZZI advanced to third; COSSAR scored. MARI walked. GARCIA walked; MARI advanced to second. CAZZOLA pinch hit for BEDOYA. COLUSSI to p. BERGAGNA D to 3b. DEGANIS to lf for LEVORATO. / for DEGANIS. CAZZOLA reached on a fielder's choice; GARCIA advanced to second on a fielder's choice; MARI out at third 3b unassisted. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

SAGER EUROPA BC 9th - CAZZOLA to rf. PUTELLI grounded out to 3b. DORIGO flied out to cf. BERTOLDI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


SULTAN TIGER CERVIGN 10, SAGER EUROPA BC 5 (Aug 06, 2017 at Cervignano d. Friuli) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
SAGER EUROPA BC..... 001 200 200  -  5  9  3
SULTAN TIGER CERVIGN 204 002 11X  - 10 10  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SAGER EUROPA BC - BARUFFALDI Federico; DEGANIS Alfio(4); COLUSSI Mauro(8) and DELNEGRO
. SULTAN TIGER CERVIGN - CORRAIN Enrico; SILVESTRI Matteo(8) and MARI Marco.
Win-CORRAIN Enrico  Loss-BARUFFALDI Federico  T-2:55  A-0
HR CER - COSSAR Andrea.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - MARANGONI Barbara, VALENTI Francesca
IBAF