Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BLU FIOI PONZANO VEN vs VALBRUNA ACCIAI VIC (Jul 16, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
VALBRUNA ACCIAI VIC 7, BLU FIOI PONZANO VEN 6 (Game 1) - Composite Box Score
Jul 16, 2017 at Vicenza (VI) (Comunale)

BLU FIOI PONZANO VEN  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SCANDIUZZI c/1b  10 
DUPRE' 2b/c 
BETTIOL 3b 
GOMEZ cf 
MONTAGNER 1b/p 
MILAN R ss 
DE LA ROSA p/2b 
CECCON rf 
ZAMBON lf 
Totals   32  12  26  12 

VALBRUNA ACCIAI VIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ERLE P 3b 
BOTTERI 2b 
MOCCIA ss 
CHAPELLI dh 
CHIMETTO ph 
CASAROTTO 1b  11 
TOMBEL rf 
MOJILA rf 
SANCHEZ lf 
SALVIATI cf 
MONTI c 
DAL CERE' p 
FABIANI p 
Totals   34  27  12 

BLU FIOI PONZANO VEN  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DE LA ROSA Erik Alex   5.0  21  25 
MONTAGNER Lorenzo L  3.2  13  16 
 
VALBRUNA ACCIAI VIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DAL CERE' Luca   4.0  16  25 
FABIANI Paolo W  5.0  16  24 

Umpires - HP: Venzo Valerio 1B: Garbin Paolo
Start: 10:58 Time: 3:20 Attendance:
Weather: Sunny Game notes: Scorers - ROSSI AndreaL FRANCESCHINI Tiziano

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
VALBRUNA ACCIAI VIC 7, BLU FIOI PONZANO VEN 6 (Game 1)
Jul 16, 2017 at Vicenza (VI) (Comunale)

BLU FIOI PONZANO VEN starters: 10/c SCANDIUZZI; 7/2b DUPRE'; 21/3b BETTIOL; 12/cf GOMEZ; 25/1b MONTAGNER; 96/ss MILAN R; 45/p DE LA ROSA; 92/rf CECCON; 11/lf ZAMBON;

VALBRUNA ACCIAI VIC starters: 93/3b ERLE P; 54/2b BOTTERI; 32/ss MOCCIA; 31/dh CHAPELLI; 75/1b CASAROTTO; 72/rf TOMBEL; 7/lf SANCHEZ; 70/cf SALVIATI; 76/c MONTI; 83/p DAL CERE';

BLU FIOI PONZANO VEN 1st - SCANDIUZZI singled to right field. SCANDIUZZI out at second c to ss, caught stealing. DUPRE' walked. BETTIOL walked; DUPRE' advanced to second. GOMEZ hit by pitch; BETTIOL advanced to second; DUPRE' advanced to third. MONTAGNER struck out swinging. MILAN R grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 1st - ERLE P reached on a dropped fly by c. BOTTERI grounded out to p, SAC, bunt; ERLE P advanced to second. ERLE P advanced to third on a wild pitch. MOCCIA grounded out to ss, RBI; ERLE P scored, unearned. CHAPELLI struck out looking. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

BLU FIOI PONZANO VEN 2nd - DE LA ROSA singled to third base. CECCON walked; DE LA ROSA advanced to second. ZAMBON grounded out to 1b unassisted, SAC; CECCON advanced to second; DE LA ROSA advanced to third. SCANDIUZZI flied out to rf. DUPRE' singled to center field, 2 RBI; CECCON scored; DE LA ROSA scored. BETTIOL walked; DUPRE' advanced to second. GOMEZ reached on a fielder's choice; BETTIOL out at second ss to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 2nd - CASAROTTO singled to shortstop. TOMBEL singled to right field; CASAROTTO advanced to second. SANCHEZ out at first 1b to 2b, SAC, bunt; TOMBEL advanced to second; CASAROTTO advanced to third. SALVIATI struck out looking. MONTI hit by pitch. ERLE P reached on a fielder's choice, RBI; MONTI advanced to second on a fielder's choice, advanced to third, out at home p to c; TOMBEL scored on a throwing error by ss, unearned; CASAROTTO scored. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

BLU FIOI PONZANO VEN 3rd - MONTAGNER struck out swinging. MILAN R grounded out to ss. DE LA ROSA walked. CECCON walked; DE LA ROSA advanced to second. ZAMBON walked; CECCON advanced to second; DE LA ROSA advanced to third. SCANDIUZZI singled through the left side, RBI; ZAMBON advanced to second; CECCON advanced to third; DE LA ROSA scored. DUPRE' grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 3rd - BOTTERI struck out swinging. MOCCIA grounded out to 2b. CHAPELLI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BLU FIOI PONZANO VEN 4th - BETTIOL grounded out to ss. GOMEZ doubled to left field. MONTAGNER grounded out to 3b. MILAN R singled through the left side; GOMEZ advanced to third. MILAN R stole second. DE LA ROSA reached on a fielder's choice; MILAN R out at third 3b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 4th - CASAROTTO flied out to cf. TOMBEL reached on a throwing error by c. SANCHEZ grounded out to p. TOMBEL stole second. SALVIATI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BLU FIOI PONZANO VEN 5th - FABIANI to p for DAL CERE'. CECCON grounded out to 2b. ZAMBON grounded out to 2b. SCANDIUZZI singled to center field. DUPRE' flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 5th - MONTI walked. ERLE P singled to shortstop; MONTI advanced to second. BOTTERI reached on a fielder's choice, bunt; ERLE P advanced to second on a fielder's choice; MONTI out at third p to 3b. MOCCIA tripled down the rf line, 2 RBI; BOTTERI scored; ERLE P scored. CHIMETTO pinch hit for CHAPELLI. CHIMETTO singled to first base, RBI; MOCCIA scored. CASAROTTO reached on a fielder's choice; CHIMETTO out at second ss unassisted. TOMBEL doubled to left center; CASAROTTO advanced to third. SANCHEZ flied out to rf. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

BLU FIOI PONZANO VEN 6th - BETTIOL walked. BETTIOL advanced to second on a passed ball. GOMEZ grounded out to 3b; BETTIOL advanced to third on the throw. MONTAGNER flied out to rf, SAC, RBI; BETTIOL scored, unearned. MILAN R flied out to rf. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 6th - SCANDIUZZI to 1b. DUPRE' to c. MONTAGNER to p. DE LA ROSA to 2b. SALVIATI grounded out to 1b unassisted. MONTI flied out to rf. ERLE P grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BLU FIOI PONZANO VEN 7th - DE LA ROSA singled to second base. CECCON struck out swinging. ZAMBON reached on a fielder's choice; DE LA ROSA out at second ss to 2b. ZAMBON advanced to second on a wild pitch. ZAMBON advanced to third on a passed ball. SCANDIUZZI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 7th - BOTTERI hit by pitch. BOTTERI out at second c to 2b, caught stealing. MOCCIA grounded out to p. CHIMETTO flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BLU FIOI PONZANO VEN 8th - DUPRE' lined out to 3b. BETTIOL walked. GOMEZ flied out to cf. MONTAGNER flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 8th - CASAROTTO popped up to 2b. TOMBEL flied out to rf. SANCHEZ doubled to left field. SALVIATI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BLU FIOI PONZANO VEN 9th - MOJILA to rf for TOMBEL. MILAN R singled up the middle. DE LA ROSA walked; MILAN R advanced to second. DE LA ROSA stole second; MILAN R stole third. CECCON walked. ZAMBON reached on a fielder's choice to catcher; CECCON advanced to second; DE LA ROSA advanced to third; MILAN R scored. SCANDIUZZI flied out to cf, SF, RBI; DE LA ROSA scored. DUPRE' grounded out to p, SAC, bunt; ZAMBON advanced to second; CECCON advanced to third. BETTIOL walked. GOMEZ fouled out to 1b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

VALBRUNA ACCIAI VIC 9th - MONTI singled to shortstop. ERLE P grounded out to p, SAC; MONTI advanced to second. BOTTERI reached on a fielder's choice; MONTI advanced to third. MOCCIA intentionally walked; BOTTERI advanced to second. CHIMETTO struck out looking. CASAROTTO singled to right field, RBI; MOCCIA advanced to second; BOTTERI advanced to third; MONTI scored. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


VALBRUNA ACCIAI VIC 7, BLU FIOI PONZANO VEN 6 (Jul 16, 2017 at Vicenza (VI)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
BLU FIOI PONZANO VEN 021 001 002  -  6  9  3
VALBRUNA ACCIAI VIC. 120 030 001  -  7  9  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BLU FIOI PONZANO VEN - DE LA ROSA Erik Alex; MONTAGNER Lorenzo(6) and
SCANDIUZZI Matteo; DUPRE' Marco. VALBRUNA ACCIAI VIC - DAL CERE' Luca; FABIANI Paolo(5) and
MONTI Alberto.
Win-FABIANI Paolo  Loss-MONTAGNER Lorenzo  T-3:20  A-0
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - ROSSI AndreaL FRANCESCHINI Tiziano
IBAF