Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

LONGBRIDGE 2000 vs PROGETTO BAS TERAMAN (Apr 23, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
LONGBRIDGE 2000 23, PROGETTO BAS TERAMAN 10 (Game 2) - Composite Box Score
Apr 23, 2017 at Atri (TE) (Comunale)

LONGBRIDGE 2000   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RONDELLI ss 
MERTENS cf 
FERINI lf 
RAGAZZO lf 
TAVERAS 1b 
TASSONI c 
VALERIO 2b 
SALOMON dh 
BEGHELLI ph 
FERRI ph/3b 
CAPPIELLO 3b/p 
CENTORINO rf 
PLAZOLLES ph/rf 
NANETTI p 
GHEBREIGZIAB p 
Totals   38  23  16  14  11  21  12 

PROGETTO BAS TERAMAN  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
COLMANARES lf 
FAINI 2b 
PASQUALONI ss 
SPINELLI rf/p 
TAMAYO dh 
MICOLUCCI 1b  12 
CENTOFANI ph 
COLLELUORI c/3b 
TUTTOLANI M 3b 
BERNABEI 3b 
MARINELLI c 
D'ALONZO F pr/c 
MOTORGA cf 
COLANTONIO p 
PAOLINI p 
DELLORLET G p 
DELLORLET A p/rf 
Totals   27  10  10  21  11 

LONGBRIDGE 2000   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NANETTI Davide   1.1  14 
GHEBREIGZIABIHER Sam W  4.2  15  17 
CAPPIELLO Gioacomo   1.0 
 
PROGETTO BAS TERAMAN  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
COLANTONIO Gianluca   2.0  16 
PAOLINI Lorenzo   1.0 
DELL' ORLETTA Gianlu L  3.1  18  21 
DELL'ORLETTA Alessan   0.0 
SPINELLI Riccardo   0.2 

Umpires - HP: ZANNONI Christian 1B: LELLI Nazzareno
Start: 15:30 Time: 3:35 Attendance:
Game notes: Scorers - COLANTONIO Greta.
COLANTONIO faced 4 batters in the 3rd.
PAOLINI faced 2 batters in the 4th.
DELLORLET A faced 3 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
LONGBRIDGE 2000 23, PROGETTO BAS TERAMAN 10 (Game 2)
Apr 23, 2017 at Atri (TE) (Comunale)

LONGBRIDGE 2000 starters: 47/ss RONDELLI; 85/cf MERTENS; 70/lf FERINI; 1/1b TAVERAS; 28/c TASSONI; 2/2b VALERIO; 17/dh SALOMON; 69/3b CAPPIELLO; 22/rf CENTORINO; 48/p NANETTI;

PROGETTO BAS TERAMAN starters: 33/lf COLMANARES; 8/2b FAINI; 28/ss PASQUALONI; 22/rf SPINELLI; 77/dh TAMAYO; 31/1b MICOLUCCI; 17/c COLLELUORI; 59/3b BERNABEI; 21/cf MOTORGA; 42/p COLANTONIO;

LONGBRIDGE 2000 1st - RONDELLI walked. MERTENS reached on a fielding error by 1b, advanced to second on the error; RONDELLI advanced to second, advanced to third on the error. FERINI struck out looking. TAVERAS walked. TASSONI reached on a fielder's choice, RBI; TAVERAS advanced to second on a fielder's choice; MERTENS out at third 3b unassisted; RONDELLI scored, unearned. VALERIO tripled to right center, 2 RBI; TASSONI scored, unearned; TAVERAS scored, unearned. SALOMON flied out to 1b. 3 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

PROGETTO BAS TERAMAN 1st - COLMANARES singled to right field. FAINI singled to right field; COLMANARES advanced to third. PASQUALONI singled to center field, RBI; FAINI advanced to second; COLMANARES scored. SPINELLI walked; PASQUALONI advanced to second; FAINI advanced to third. TAMAYO singled to center field, 2 RBI; SPINELLI advanced to second; PASQUALONI scored; FAINI scored. MICOLUCCI reached on a fielder's choice, out on the play; TAMAYO out on double play ss to 2b; SPINELLI advanced to third, scored on a throwing error by c, unearned. COLLELUORI popped up to p. 4 runs, 4 hits, 1 error, 0 LOB.

LONGBRIDGE 2000 2nd - CAPPIELLO grounded out to ss. CENTORINO tripled to center field. RONDELLI grounded out to 2b, SAC, RBI; CENTORINO scored. MERTENS struck out swinging, reached first on a passed ball. MERTENS stole second. FERINI struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PROGETTO BAS TERAMAN 2nd - BERNABEI struck out swinging. MOTORGA singled to right field. MOTORGA stole second. COLMANARES walked. FAINI walked; COLMANARES advanced to second; MOTORGA advanced to third. PASQUALONI walked, RBI; FAINI advanced to second; COLMANARES advanced to third; MOTORGA scored. SPINELLI hit by pitch, RBI; PASQUALONI advanced to second; FAINI advanced to third; COLMANARES scored. TAMAYO doubled to right center, 3 RBI; SPINELLI scored; PASQUALONI scored; FAINI scored. GHEBREIGZIAB to p for NANETTI. MICOLUCCI grounded out to ss. COLLELUORI flied out to rf. 5 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

LONGBRIDGE 2000 3rd - TAVERAS walked. TASSONI walked; TAVERAS advanced to second. TAVERAS stole third. VALERIO walked; TASSONI advanced to second. TAVERAS scored on a wild pitch. SALOMON walked; VALERIO advanced to second; TASSONI advanced to third. COLLELUORI to 3b. PAOLINI to p for COLANTONIO. MARINELLI to c for BERNABEI. VALERIO advanced to third on a wild pitch; TASSONI scored on a wild pitch. SALOMON stole second. CAPPIELLO singled to left field, RBI; SALOMON advanced to third; VALERIO scored. CENTORINO reached on a fielder's choice; CAPPIELLO advanced to second on a fielder's choice; SALOMON out at home c unassisted. RONDELLI struck out swinging. MERTENS flied out to 1b. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

PROGETTO BAS TERAMAN 3rd - MARINELLI grounded out to p. MOTORGA grounded out to 3b. COLMANARES tripled to center field. FAINI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

LONGBRIDGE 2000 4th - FERINI doubled to left center. TAVERAS doubled to left center, advanced to third on the throw, RBI; FERINI scored. DELLORLET G to p for PAOLINI. TASSONI grounded out to ss, SAC, RBI; TAVERAS scored. VALERIO walked. VALERIO advanced to second on an error by c, failed pickoff attempt. VALERIO scored on a passed ball, unearned. SALOMON grounded out to 2b. CAPPIELLO singled to right center. CENTORINO grounded out to 1b unassisted. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

PROGETTO BAS TERAMAN 4th - PASQUALONI singled up the middle. SPINELLI reached on a fielder's choice; PASQUALONI out at second ss to 2b. SPINELLI advanced to second on a passed ball. SPINELLI advanced to third on a wild pitch. TAMAYO flied out to cf, SF, RBI; SPINELLI scored, unearned. MICOLUCCI walked. COLLELUORI reached on a fielder's choice; MICOLUCCI out at first ss to 1b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

LONGBRIDGE 2000 5th - RONDELLI singled down the lf line. RONDELLI stole second. MERTENS grounded out to 3b; RONDELLI advanced to third, scored on a throwing error by 1b, unearned. FERINI singled to third base, advanced to second on a throwing error by 3b. FERINI advanced to third on a wild pitch. TAVERAS grounded out to 3b. TASSONI singled to center field, RBI; FERINI scored, unearned. VALERIO reached on a throwing error by 3b, advanced to second on a throwing error by 1b, advanced to third on the error; TASSONI scored on the error, unearned. SALOMON reached on a fielding error by 3b; VALERIO scored on the error, unearned. CAPPIELLO singled to center field, advanced to second on an error by cf, advanced to third on the error; SALOMON advanced to third, scored on the error, unearned. CENTORINO grounded out to 3b. 5 runs, 4 hits, 6 errors, 1 LOB.

PROGETTO BAS TERAMAN 5th - MARINELLI singled to second base. D'ALONZO F pinch ran for MARINELLI. MOTORGA reached on a fielder's choice; D'ALONZO F out at second ss to 2b. MOTORGA out at second c to 2b, caught stealing. COLMANARES flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

LONGBRIDGE 2000 6th - D'ALONZO F to c. RONDELLI doubled down the lf line. MERTENS grounded out to p. FERINI doubled to right center, out at third cf to ss to 3b, RBI; RONDELLI scored. TAVERAS flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

PROGETTO BAS TERAMAN 6th - FAINI doubled to center field. PASQUALONI flied into double play ss to 2b; FAINI out on the play. SPINELLI grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

LONGBRIDGE 2000 7th - TASSONI walked. VALERIO grounded out to 3b; TASSONI advanced to third. BEGHELLI pinch hit for SALOMON. BEGHELLI singled to center field, RBI; TASSONI scored. DELLORLET A to p for DELLORLET G. CAPPIELLO hit by pitch; BEGHELLI advanced to second. CAPPIELLO advanced to second on a fielder's choice; BEGHELLI scored on a throwing error by c, caught stealing. PLAZOLLES pinch hit for CENTORINO. PLAZOLLES walked. PLAZOLLES stole second; CAPPIELLO stole third. RONDELLI walked. SPINELLI to p. DELLORLET A to rf for TAMAYO. TUTTOLANI M to 3b for COLLELUORI. / for DELLORLET A. MERTENS walked, RBI; RONDELLI advanced to second; PLAZOLLES advanced to third; CAPPIELLO scored. FERINI doubled to right center, 3 RBI; MERTENS scored; RONDELLI scored; PLAZOLLES scored. TAVERAS singled to second base; FERINI advanced to third. FERINI scored on a passed ball. TASSONI singled to center field; TAVERAS advanced to second. VALERIO flied out to cf. FERRI pinch hit for BEGHELLI. FERRI struck out swinging. 7 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

PROGETTO BAS TERAMAN 7th - RAGAZZO to lf for FERINI. FERRI to 3b. CAPPIELLO to p. PLAZOLLES to rf. / for GHEBREIGZIAB. DELLORLET A struck out looking. CENTOFANI pinch hit for MICOLUCCI. CENTOFANI walked. CENTOFANI advanced to second on a passed ball. TUTTOLANI M struck out swinging. D'ALONZO F grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


LONGBRIDGE 2000 23, PROGETTO BAS TERAMAN 10 (Apr 23, 2017 at Atri (TE)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
LONGBRIDGE 2000..... 313 351 7 - 23 16  1
PROGETTO BAS TERAMAN 450 100 0 - 10 10  9
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: LONGBRIDGE 2000 - NANETTI Davide; GHEBREIGZIABIHER Sam(2); CAPPIELLO Gioacomo(7) and
TASSONI Riccardo. PROGETTO BAS TERAMAN - COLANTONIO Gianluca; PAOLINI Lorenzo(3);
DELL' ORLETTA Gianlu(4); DELL'ORLETTA Alessan(7); SPINELLI Riccardo(7) and COLLELUORI Lorenzo;
MARINELLI Stefano; D'ALONZO Federico.
Win-GHEBREIGZIABIHER Sam  Loss-DELL' ORLETTA Gianlu  T-3:35  A-0
Game notes:
Scorers - COLANTONIO Greta.

COLANTONIO faced 4 batters in the 3rd.
PAOLINI faced 2 batters in the 4th.
DELLORLET A faced 3 batters in the 7th.
IBAF