Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

DELFINI RICCIONE vs PROGETTO BAS TERAMAN (May 07, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
DELFINI RICCIONE 13, PROGETTO BAS TERAMAN 2 (Game 1) - Composite Box Score
May 07, 2017 at Atri (TE) (Centro Turistico)

DELFINI RICCIONE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BERTOZZI 2b/ss 
CANINI cf 
VICHI pr/cf 
MUCCIOLI lf 
BRONZETTI lf 
LUCENA dh 
PANDOLFI pr/dh 
BERNARDI 1b  10 
SIGNOROTTI ph/1b 
ALBINI c 
RODRIGUEZ rf 
GABRIELLI P ph/2b 
GABRIELLI 3b 
ROSSI ss/rf 
CHIARUZZI p 
TOMASSONI p 
Totals   35  13  12  21  11 

PROGETTO BAS TERAMAN  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FAINI rf/lf 
CENTOFANI ph 
PASQUALONI ss 
FORCELLA ph 
TAMAYO 1b 
SPINELLI dh/p 
PAOLINI p 
TUTTOLANI M 3b 
D'ALONZO F lf 
BILLEDDO rf 
MOTORGA cf 
DI GIAMBATTI 2b 
DELLORLET A c 
DELLORLET G p 
Totals   26  21 

DELFINI RICCIONE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CHIARUZZI Marco W  5.0  20  23  10 
TOMASSONI Filippo   2.0 
 
PROGETTO BAS TERAMAN  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DELL' ORLETTA Gianlu L  4.0  13  18 
SPINELLI Riccardo   2.0  15  19 
PAOLINI Lorenzo   1.0 

Umpires - HP: DI CHIARA Marco 1B: RINNOVATORE Carlo
Start: 11:00 Time: 2:40 Attendance:
Game notes: Scorers - COLANTONIO Greta

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
DELFINI RICCIONE 13, PROGETTO BAS TERAMAN 2 (Game 1)
May 07, 2017 at Atri (TE) (Centro Turistico)

DELFINI RICCIONE starters: 41/2b BERTOZZI; 29/cf CANINI; 19/lf MUCCIOLI; 35/dh LUCENA; 32/1b BERNARDI; 4/c ALBINI; 22/rf RODRIGUEZ; 9/3b GABRIELLI; 13/ss ROSSI; 34/p CHIARUZZI;

PROGETTO BAS TERAMAN starters: 8/rf FAINI; 28/ss PASQUALONI; 77/1b TAMAYO; 22/dh SPINELLI; 23/3b TUTTOLANI M; 18/lf D'ALONZO F; 21/cf MOTORGA; 88/2b DI GIAMBATTI; 60/c DELLORLET A; 41/p DELLORLET G;

DELFINI RICCIONE 1st - BERTOZZI grounded out to p. CANINI walked. CANINI stole second. MUCCIOLI flied out to ss. LUCENA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

PROGETTO BAS TERAMAN 1st - FAINI grounded out to 2b. PASQUALONI out at first 1b to p. TAMAYO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

DELFINI RICCIONE 2nd - BERNARDI walked. BERNARDI out at second c to ss to 1b to 2b, caught stealing. ALBINI walked. RODRIGUEZ reached on a fielder's choice; ALBINI out at second 3b to 2b. GABRIELLI lined out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

PROGETTO BAS TERAMAN 2nd - SPINELLI singled through the right side. TUTTOLANI M struck out looking. D'ALONZO F reached on a fielder's choice; SPINELLI advanced to second on a throwing error by ss. MOTORGA grounded out to p; D'ALONZO F advanced to second; SPINELLI advanced to third. DI GIAMBATTI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

DELFINI RICCIONE 3rd - ROSSI flied out to lf. BERTOZZI reached on a dropped fly by ss, advanced to second on the error. BERTOZZI advanced to third on a passed ball. CANINI walked. CANINI stole second. MUCCIOLI grounded out to 2b, SAC, RBI; CANINI advanced to third; BERTOZZI scored, unearned. CANINI scored on a passed ball, unearned. LUCENA singled to second base. BERNARDI singled to second base; LUCENA advanced to second. ALBINI struck out looking. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

PROGETTO BAS TERAMAN 3rd - DELLORLET A grounded out to ss. FAINI flied out to lf. PASQUALONI popped up to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

DELFINI RICCIONE 4th - RODRIGUEZ flied out to cf. GABRIELLI singled to shortstop. ROSSI flied into double play rf to 1b; GABRIELLI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

PROGETTO BAS TERAMAN 4th - TAMAYO popped up to 3b. SPINELLI flied out to cf. TUTTOLANI M reached on a fielding error by ss. D'ALONZO F grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

DELFINI RICCIONE 5th - SPINELLI to p. / for DELLORLET G. BERTOZZI flied out to lf. CANINI walked. CANINI stole second. MUCCIOLI tripled down the rf line, RBI; CANINI scored. LUCENA doubled to right center, RBI; MUCCIOLI scored. BERNARDI reached on a fielding error by 2b; LUCENA advanced to third. BERNARDI stole second. ALBINI flied out to lf, SF, RBI; LUCENA scored, unearned. RODRIGUEZ reached on a fielding error by 2b; BERNARDI advanced to third on the error. GABRIELLI walked; RODRIGUEZ advanced to second. ROSSI struck out swinging. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 3 LOB.

PROGETTO BAS TERAMAN 5th - MOTORGA singled to center field. DI GIAMBATTI grounded out to p; MOTORGA advanced to third. MOTORGA scored on a passed ball. DELLORLET A doubled to center field. FAINI walked. PASQUALONI grounded out to p; FAINI advanced to second; DELLORLET A advanced to third. TAMAYO walked. SPINELLI walked, RBI; TAMAYO advanced to second; FAINI advanced to third; DELLORLET A scored. TUTTOLANI M grounded out to p. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

DELFINI RICCIONE 6th - BERTOZZI singled to left field. BERTOZZI stole second. CANINI singled to center field, RBI; BERTOZZI scored. VICHI pinch ran for CANINI. MUCCIOLI flied out to cf. VICHI stole second. LUCENA reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error; VICHI scored on the error. PANDOLFI pinch ran for LUCENA. PANDOLFI stole third. BERNARDI singled to right center, RBI; PANDOLFI scored, unearned. BERNARDI stole second. ALBINI walked. ALBINI advanced to second on a passed ball; BERNARDI advanced to third on a passed ball. RODRIGUEZ reached on a fielding error by ss; ALBINI advanced to third on the error; BERNARDI scored on the error, unearned. RODRIGUEZ advanced to second on a wild pitch; ALBINI scored on a wild pitch, unearned. GABRIELLI grounded out to 2b; RODRIGUEZ advanced to third. ROSSI reached on a fielding error by 3b; RODRIGUEZ scored on the error, unearned. BERTOZZI flied out to cf. 6 runs, 3 hits, 3 errors, 1 LOB.

PROGETTO BAS TERAMAN 6th - VICHI to cf. BRONZETTI to lf for MUCCIOLI. PANDOLFI to dh. TOMASSONI to p for CHIARUZZI. D'ALONZO F grounded out to p. MOTORGA struck out swinging. DI GIAMBATTI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

DELFINI RICCIONE 7th - FAINI to lf. PAOLINI to p for SPINELLI. BILLEDDO to rf for D'ALONZO F. VICHI flied out to lf. BRONZETTI singled to left field. PANDOLFI flied out to cf. SIGNOROTTI pinch hit for BERNARDI. SIGNOROTTI tripled to right center, RBI; BRONZETTI scored. ALBINI doubled to left field, RBI; SIGNOROTTI scored. GABRIELLI P pinch hit for RODRIGUEZ. GABRIELLI P singled up the middle; ALBINI advanced to third. GABRIELLI hit by pitch; GABRIELLI P advanced to second. ROSSI grounded out to 1b unassisted. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

PROGETTO BAS TERAMAN 7th - BERTOZZI to ss. SIGNOROTTI to 1b. GABRIELLI P to 2b. ROSSI to rf. DELLORLET A struck out swinging. CENTOFANI pinch hit for FAINI. CENTOFANI struck out swinging. FORCELLA pinch hit for PASQUALONI. FORCELLA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


DELFINI RICCIONE 13, PROGETTO BAS TERAMAN 2 (May 07, 2017 at Atri (TE)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
DELFINI RICCIONE.... 002 036 2 - 13 12  2
PROGETTO BAS TERAMAN 000 020 0 -  2  3  6
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: DELFINI RICCIONE - CHIARUZZI Marco; TOMASSONI Filippo(6) and ALBINI Stefano.
PROGETTO BAS TERAMAN - DELL' ORLETTA Gianlu; SPINELLI Riccardo(5); PAOLINI Lorenzo(7) and
DELL'ORLETTA Alessan.
Win-CHIARUZZI Marco  Loss-DELL' ORLETTA Gianlu  T-2:40  A-0
Game notes:
Scorers - COLANTONIO Greta
CEB 2011