Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

PROGETTO BAS TERAMAN vs DELFINI RICCIONE (Jul 02, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
DELFINI RICCIONE 12, PROGETTO BAS TERAMAN 2 (Game 2) - Composite Box Score
Jul 02, 2017 at Riccione (RN) (Neri)

PROGETTO BAS TERAMAN  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
COLMANARES cf 
D'ALONZO F 2b 
TAMAYO 1b 
TUTTOLANI M 3b 
BERNABEI p/lf 
DELLORLET A c 
DELLORLET G ss 
BILLEDDO lf 
PAOLINI p 
CENTOFANI p 
TORCELLA rf 
Totals   32  22  13 

DELFINI RICCIONE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BERTOZZI cf/2b 
GABRIELLI 3b 
CANINI c 
BERNARDI dh 
MAZZOCCHI cf 
PANDOLFI 1b 
LUCENA lf 
BRONZETTI lf 
RODRIGUEZ rf 
SIGNOROTTI rf 
GABRIELLI P 2b/p 
ROSSI ss 
BIONDI p 
Totals   38  12  16  10  24  11 

PROGETTO BAS TERAMAN  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERNABEI Nicoḷ L  4.0  10  22  24 
PAOLINI Lorenzo   3.0  14  15 
CENTOFANTI Simone   0.1 
 
DELFINI RICCIONE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BIONDI Alessandro W  6.0  23  24  10 
GABRIELLI Paolo   2.0  10 

Umpires - HP: DE MARIA Marco 1B: FLOCCUZIO Gianluca
Start: 15:30 Time: 2:30 Attendance:
Weather: Sunny Game notes: Scorer - CICCHESE Gianluigi

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
DELFINI RICCIONE 12, PROGETTO BAS TERAMAN 2 (Game 2)
Jul 02, 2017 at Riccione (RN) (Neri)

PROGETTO BAS TERAMAN starters: 33/cf COLMANARES; 18/2b D'ALONZO F; 77/1b TAMAYO; 23/3b TUTTOLANI M; 59/p BERNABEI; 60/c DELLORLET A; 41/ss DELLORLET G; 11/lf BILLEDDO; 37/rf TORCELLA;

DELFINI RICCIONE starters: 41/cf BERTOZZI; 9/3b GABRIELLI; 29/c CANINI; 32/dh BERNARDI; 55/1b PANDOLFI; 35/lf LUCENA; 22/rf RODRIGUEZ; 26/2b GABRIELLI P; 13/ss ROSSI; 44/p BIONDI;

PROGETTO BAS TERAMAN 1st - COLMANARES singled to center field. D'ALONZO F reached on a fielder's choice; COLMANARES out at second p to ss. TAMAYO singled up the middle; D'ALONZO F advanced to third. TUTTOLANI M reached on a fielder's choice, RBI; TAMAYO out at second 2b to ss; D'ALONZO F scored. BERNABEI struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

DELFINI RICCIONE 1st - BERTOZZI grounded out to 3b. GABRIELLI reached on a fielding error by 3b. CANINI reached on a fielder's choice; GABRIELLI out at second 2b to ss. CANINI stole second. BERNARDI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

PROGETTO BAS TERAMAN 2nd - DELLORLET A grounded out to 3b. DELLORLET G fouled out to c. BILLEDDO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

DELFINI RICCIONE 2nd - PANDOLFI doubled to left center. LUCENA singled through the right side; PANDOLFI advanced to third. LUCENA out at second c to ss, caught stealing; PANDOLFI advanced to home on a fielder's choice. RODRIGUEZ tripled to left field. GABRIELLI P singled to shortstop, RBI; RODRIGUEZ scored. ROSSI reached on a fielder's choice; GABRIELLI P out at second 2b to ss. BERTOZZI doubled to center field; ROSSI advanced to third. GABRIELLI singled up the middle, 2 RBI; BERTOZZI scored; ROSSI scored. CANINI homered to center field, inside the park, 2 RBI; GABRIELLI scored. BERNARDI singled to left field. PANDOLFI flied out to ss. 6 runs, 8 hits, 0 errors, 1 LOB.

PROGETTO BAS TERAMAN 3rd - TORCELLA flied out to rf. COLMANARES flied out to ss. D'ALONZO F grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

DELFINI RICCIONE 3rd - LUCENA flied out to cf. RODRIGUEZ grounded out to ss. GABRIELLI P singled to shortstop. ROSSI reached on a fielder's choice; GABRIELLI P out at second 3b to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PROGETTO BAS TERAMAN 4th - BRONZETTI to lf for LUCENA. TAMAYO singled up the middle. TUTTOLANI M doubled to right field; TAMAYO advanced to third. BERNABEI struck out swinging. DELLORLET A grounded out to ss. DELLORLET G grounded out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

DELFINI RICCIONE 4th - BERTOZZI hit by pitch. BERTOZZI stole second, advanced to third on a throwing error by c. GABRIELLI tripled to left center, RBI; BERTOZZI scored. CANINI fouled out to 3b. BERNARDI grounded out to 2b, RBI; GABRIELLI scored. PANDOLFI walked. BRONZETTI struck out looking. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

PROGETTO BAS TERAMAN 5th - BILLEDDO struck out swinging, reached first on a passed ball. TORCELLA struck out swinging. COLMANARES grounded into double play 2b to ss to 1b; BILLEDDO out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

DELFINI RICCIONE 5th - BERNABEI to lf. PAOLINI to p for BILLEDDO. RODRIGUEZ singled to center field. GABRIELLI P singled to left field; RODRIGUEZ advanced to second. ROSSI flied out to cf. BERTOZZI reached on a fielder's choice; GABRIELLI P out at second ss to 2b; RODRIGUEZ advanced to third. BERTOZZI stole second. GABRIELLI singled to first base, 2 RBI; BERTOZZI scored; RODRIGUEZ scored. CANINI flied out to lf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

PROGETTO BAS TERAMAN 6th - SIGNOROTTI to rf for RODRIGUEZ. D'ALONZO F singled to shortstop. D'ALONZO F advanced to second on a wild pitch. TAMAYO struck out swinging. TUTTOLANI M grounded out to 1b unassisted. BERNABEI hit by pitch. DELLORLET A reached on a fielder's choice; BERNABEI out at second ss unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

DELFINI RICCIONE 6th - BERNARDI flied out to 3b. PANDOLFI flied out to cf. BRONZETTI singled to center field. SIGNOROTTI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PROGETTO BAS TERAMAN 7th - BERTOZZI to 2b. MAZZOCCHI to cf for BERNARDI. GABRIELLI P to p. / for BIONDI. DELLORLET G walked. PAOLINI grounded out to 2b; DELLORLET G advanced to second. TORCELLA doubled down the lf line, RBI; DELLORLET G scored. COLMANARES reached on a fielder's choice; TORCELLA out at third ss to 3b. D'ALONZO F singled to left field; COLMANARES advanced to second. TAMAYO struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

DELFINI RICCIONE 7th - GABRIELLI P hit by pitch. ROSSI reached on a fielder's choice; GABRIELLI P out at second ss to 2b. BERTOZZI singled to left field; ROSSI advanced to second. GABRIELLI singled to left field, RBI; BERTOZZI advanced to second, out at second lf to 3b to ss; ROSSI scored. CANINI fouled out to c. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

PROGETTO BAS TERAMAN 8th - TUTTOLANI M reached on a fielding error by 2b, advanced to second on the error. BERNABEI flied out to lf. DELLORLET A struck out swinging. DELLORLET G flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

DELFINI RICCIONE 8th - CENTOFANI to p for PAOLINI. MAZZOCCHI walked. PANDOLFI hit by pitch; MAZZOCCHI advanced to second. BRONZETTI walked; PANDOLFI advanced to second; MAZZOCCHI advanced to third. SIGNOROTTI reached on a fielder's choice; BRONZETTI advanced to second on a fielder's choice; PANDOLFI advanced to third on a fielder's choice; MAZZOCCHI out at home 1b to c. GABRIELLI P reached on a fielder's choice; SIGNOROTTI advanced to second on a fielder's choice; BRONZETTI advanced to third on a fielder's choice; PANDOLFI scored on an error by c, assist by 3b, unearned. 1 run, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

 
Line score
 


DELFINI RICCIONE 12, PROGETTO BAS TERAMAN 2 (Jul 02, 2017 at Riccione (RN)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
PROGETTO BAS TERAMAN 100 000 10 -  2  7  3
DELFINI RICCIONE.... 060 220 11 - 12 16  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: PROGETTO BAS TERAMAN - BERNABEI Nicoḷ; PAOLINI Lorenzo(5); CENTOFANTI Simone(8) and
DELL'ORLETTA Alessan. DELFINI RICCIONE - BIONDI Alessandro; GABRIELLI Paolo(7) and
CANINI Alberto.
Win-BIONDI Alessandro  Loss-BERNABEI Nicoḷ  T-2:30  A-0
HR RIC - CANINI Alberto.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - CICCHESE Gianluigi
IBAF