Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

VIBRAF DOMUSNOVAS vs INSIEME LATINA (Jul 09, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
INSIEME LATINA 11, VIBRAF DOMUSNOVAS 1 (Game 1) - Composite Box Score
Jul 09, 2017 at Latina (LT) (Mario Zago)

VIBRAF DOMUSNOVAS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MELONI cf/p 
ANGIONI 3b 
SIREUS F c 
ARU R 2b/ss 
CERA ss/2b 
MELIS M rf 
SAIS lf 
CANNAS 1b 
GESSA p 
CAREDDA cf 
Totals   26  20 

INSIEME LATINA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CALISI A ss 
ORTIZ 2b 
FEDERICI 2b 
DI MAGNO lf 
DE BAGGIS 1b 
PIRAS dh 
CECCONI ph 
CALISI M 3b 
DE IACOBIS F cf 
LUDOVISI c 
MATTOZZI rf 
MASSIMI rf 
PEZONE p 
CAMPAGNA p 
Totals   27  11  12  21 

VIBRAF DOMUSNOVAS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GESSA IVANO   2.2  18 
MELONI DANIELE L  4.0  18  26 
 
INSIEME LATINA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PEZONE ANGELO W  5.0  18  19 
CAMPAGNA ANDREA   2.0 

Umpires - HP: MACCIOCCHI Marco 1B: ROMANO Emanuele
Start: 11:00 Time: 2:45 Attendance:
Weather: Sunny Game notes: Scorer - BEGA Aurora, PASSERINI Augusta

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
INSIEME LATINA 11, VIBRAF DOMUSNOVAS 1 (Game 1)
Jul 09, 2017 at Latina (LT) (Mario Zago)

VIBRAF DOMUSNOVAS starters: 32/cf MELONI; 13/3b ANGIONI; 12/c SIREUS F; 42/2b ARU R; 37/ss CERA; 3/rf MELIS M; 16/lf SAIS; 7/1b CANNAS; 11/p GESSA;

INSIEME LATINA starters: 10/ss CALISI A; 14/2b ORTIZ; 30/lf DI MAGNO; 29/1b DE BAGGIS; 55/dh PIRAS; 12/3b CALISI M; 42/cf DE IACOBIS F; 90/c LUDOVISI; 21/rf MATTOZZI; 25/p PEZONE;

VIBRAF DOMUSNOVAS 1st - MELONI struck out swinging. ANGIONI flied out to cf. SIREUS F fouled out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

INSIEME LATINA 1st - ARU R to ss. CERA to 2b. CALISI A flied out to lf. ORTIZ fouled out to 1b. DI MAGNO walked. DE BAGGIS struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

VIBRAF DOMUSNOVAS 2nd - ARU R struck out swinging. CERA singled through the left side. MELIS M flied out to rf. SAIS singled to third base; CERA advanced to second. CANNAS flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

INSIEME LATINA 2nd - PIRAS grounded out to ss. CALISI M doubled to center field. DE IACOBIS F walked. LUDOVISI grounded out to 2b; DE IACOBIS F advanced to second; CALISI M advanced to third. MATTOZZI hit by pitch. CALISI A hit by pitch, RBI; MATTOZZI advanced to second; DE IACOBIS F advanced to third; CALISI M scored. ORTIZ flied out to cf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

VIBRAF DOMUSNOVAS 3rd - GESSA grounded out to 2b. MELONI singled to left field. ANGIONI singled to third base, bunt; MELONI advanced to second. SIREUS F reached on a fielding error by 3b; ANGIONI advanced to second; MELONI advanced to third. ARU R reached on a fielder's choice, advanced to second on the throw, RBI; SIREUS F out on double play ss to 2b to 3b; ANGIONI advanced to third, out on the play; MELONI scored, unearned. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

INSIEME LATINA 3rd - DI MAGNO walked. DE BAGGIS walked; DI MAGNO advanced to second. PIRAS struck out swinging. DI MAGNO stole third. CALISI M flied out to cf, SF, RBI; DI MAGNO scored. DE IACOBIS F walked; DE BAGGIS advanced to second. LUDOVISI singled to left center, RBI; DE IACOBIS F advanced to third; DE BAGGIS scored. MATTOZZI hit by pitch; LUDOVISI advanced to second. MELONI to p. CAREDDA to cf for GESSA. CALISI A flied out to lf. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

VIBRAF DOMUSNOVAS 4th - CERA walked. MELIS M flied out to 2b. SAIS grounded into double play ss to 2b to 1b; CERA out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

INSIEME LATINA 4th - ORTIZ singled through the right side. ORTIZ advanced to second on a balk. DI MAGNO walked. DE BAGGIS walked; DI MAGNO advanced to second; ORTIZ advanced to third. PIRAS fouled out to 1b. CALISI M singled through the left side, 2 RBI; DE BAGGIS advanced to second; DI MAGNO scored; ORTIZ scored. CALISI M advanced to second on a wild pitch; DE BAGGIS advanced to third on a wild pitch. DE IACOBIS F walked. LUDOVISI singled to left field, RBI; DE IACOBIS F advanced to second; CALISI M advanced to third; DE BAGGIS scored. MATTOZZI reached on a fielder's choice to catcher, advanced to second on the error; LUDOVISI advanced to second on a fielder's choice, advanced to third on the error; DE IACOBIS F advanced to third on a fielder's choice, scored on the error; CALISI M scored on a throwing error by ss, unearned. CALISI A flied out to rf, SF, RBI; MATTOZZI advanced to third; LUDOVISI scored, unearned. ORTIZ grounded out to ss. 6 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

VIBRAF DOMUSNOVAS 5th - CANNAS flied out to rf. CAREDDA grounded out to ss. MELONI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

INSIEME LATINA 5th - DI MAGNO walked. DE BAGGIS struck out swinging. PIRAS grounded out to 2b; DI MAGNO advanced to second. DI MAGNO advanced to third on a wild pitch. CALISI M grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

VIBRAF DOMUSNOVAS 6th - FEDERICI to 2b for ORTIZ. MASSIMI to rf for MATTOZZI. CAMPAGNA to p for PEZONE. ANGIONI grounded out to p. SIREUS F reached on a throwing error by 3b. ARU R flied out to cf. CERA doubled to left field; SIREUS F advanced to third. MELIS M fouled out to 1b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

INSIEME LATINA 6th - DE IACOBIS F walked. LUDOVISI walked; DE IACOBIS F advanced to second. MASSIMI reached on a fielder's choice; LUDOVISI advanced to second on a fielder's choice; DE IACOBIS F out at third 3b unassisted. CALISI A flied out to rf. FEDERICI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

VIBRAF DOMUSNOVAS 7th - SAIS struck out swinging. CANNAS flied out to cf. CAREDDA walked. MELONI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

INSIEME LATINA 7th - DI MAGNO singled to right center. DE BAGGIS fouled out to c. CECCONI pinch hit for PIRAS. CECCONI singled up the middle; DI MAGNO advanced to second. DI MAGNO stole third. CALISI M struck out swinging. DE IACOBIS F walked; CECCONI advanced to second. LUDOVISI singled to center field, 2 RBI; DE IACOBIS F advanced to second; CECCONI scored; DI MAGNO scored. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


INSIEME LATINA 11, VIBRAF DOMUSNOVAS 1 (Jul 09, 2017 at Latina (LT)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
VIBRAF DOMUSNOVAS... 001 000 0 -  1  5  1
INSIEME LATINA...... 012 600 2 - 11  8  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: VIBRAF DOMUSNOVAS - GESSA IVANO; MELONI DANIELE(3) and SIREUS FEDERICO.
INSIEME LATINA - PEZONE ANGELO; CAMPAGNA ANDREA(6) and LUDOVISI FRANCESCO.
Win-PEZONE ANGELO  Loss-MELONI DANIELE  T-2:45  A-0
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - BEGA Aurora, PASSERINI Augusta
IBAF