Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

TEAM PAPALINI PESARO vs VALBURNA ACCIAI VIC. (Sep 09, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
TEAM PAPALINI PESARO 9, VALBURNA ACCIAI VIC. 8 - Composite Box Score
Sep 09, 2017 at Vicenza (VI) (Pomari)

TEAM PAPALINI PESARO  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RUSPINI 1b  10 
ALBERTONI cf 
BARO 3b/lf 
CRINELLI c/3b 
RIDOLFI F ss 
BELLUCCI lf/c 
VAMPA rf 
BATTAGLINI F 2b 
ALESSANDRI dh 
CELATI M ph/dh 
BARTOLI Mi p 
IACOMUCCI p 
Totals   36  27  17 

VALBURNA ACCIAI VIC.  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ERLE P 3b 
BOTTERI 2b 
MOCCIA ss 
CHIMETTO 1b 
CASAROTTO dh 
TOMBEL rf 
MONTI c  10 
ZIN cf 
MOJICA A. cf 
SANCHEZ lf 
GIRARDI p 
DAL CERE' p 
Totals   36  14  27 

TEAM PAPALINI PESARO  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
IACOMUCCI Thomas W  8.0  12  32  40  11 
BARTOLI Michele S  1.0 
 
VALBURNA ACCIAI VIC.  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIRARDI Elia   4.0  15  21 
DAL CERE' Luca L  5.0  21  24 

Umpires - HP: CARINGELLA Michele 1B: FALCONE Giuseppe
Start: 15:30 Time: 3:15 Attendance:
Weather: Sunny Game notes: Scorer - FACCINI Tony
GIRARDI faced 4 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
TEAM PAPALINI PESARO 9, VALBURNA ACCIAI VIC. 8
Sep 09, 2017 at Vicenza (VI) (Pomari)

TEAM PAPALINI PESARO starters: 30/1b RUSPINI; 21/cf ALBERTONI; 10/3b BARO; 24/c CRINELLI; 25/ss RIDOLFI F; 26/lf BELLUCCI; 18/rf VAMPA; 32/2b BATTAGLINI F; 3/dh ALESSANDRI; 13/p IACOMUCCI;

VALBURNA ACCIAI VIC. starters: 93/3b ERLE P; 54/2b BOTTERI; 32/ss MOCCIA; 89/1b CHIMETTO; 75/dh CASAROTTO; 72/rf TOMBEL; 76/c MONTI; 25/cf ZIN; 7/lf SANCHEZ; 85/p GIRARDI;

TEAM PAPALINI PESARO 1st - RUSPINI struck out swinging. ALBERTONI struck out swinging. BARO flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBURNA ACCIAI VIC. 1st - ERLE P struck out swinging. BOTTERI grounded out to ss. MOCCIA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TEAM PAPALINI PESARO 2nd - CRINELLI flied out to rf. RIDOLFI F walked. RIDOLFI F advanced to second on a wild pitch. BELLUCCI struck out swinging. VAMPA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBURNA ACCIAI VIC. 2nd - CHIMETTO flied out to 3b. CASAROTTO singled to center field. CASAROTTO out at second c to ss, caught stealing. TOMBEL grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

TEAM PAPALINI PESARO 3rd - BATTAGLINI F popped up to 1b. ALESSANDRI struck out swinging. RUSPINI walked. ALBERTONI reached on a dropped fly by 2b; RUSPINI advanced to third on the error. BARO singled to left field, RBI; ALBERTONI advanced to second; RUSPINI scored, unearned. CRINELLI walked; BARO advanced to second; ALBERTONI advanced to third. RIDOLFI F reached on a fielder's choice; CRINELLI advanced to second on a fielder's choice; BARO out at third 3b unassisted. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

VALBURNA ACCIAI VIC. 3rd - MONTI hit by pitch. ZIN grounded out to p, SAC; MONTI advanced to second. SANCHEZ singled up the middle, out at second cf to p to ss, RBI; MONTI scored. ERLE P singled to center field. ERLE P stole second. BOTTERI flied out to lf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

TEAM PAPALINI PESARO 4th - BELLUCCI flied out to cf. VAMPA struck out swinging. BATTAGLINI F grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBURNA ACCIAI VIC. 4th - MOCCIA doubled to right center. CHIMETTO singled to right field, RBI; MOCCIA scored. CASAROTTO singled to third base, bunt; CHIMETTO advanced to second. TOMBEL singled to third base, bunt; CASAROTTO advanced to second; CHIMETTO advanced to third. MONTI reached on a fielder's choice, RBI; TOMBEL advanced to second on a fielder's choice; CASAROTTO advanced to third on a muffed throw by 3b, assist by ss; CHIMETTO scored, unearned. On the same play. CASAROTTO scored on the error, unearned. MONTI advanced to second on a fielder's choice; TOMBEL out at third c to 3b, caught stealing. ZIN struck out swinging. SANCHEZ out at first 1b to p. 3 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

TEAM PAPALINI PESARO 5th - ALESSANDRI walked. RUSPINI doubled to left center; ALESSANDRI advanced to third. ALBERTONI walked. BARO walked, RBI; ALBERTONI advanced to second; RUSPINI advanced to third; ALESSANDRI scored. DAL CERE' to p for GIRARDI. BARO advanced to second on a wild pitch; ALBERTONI advanced to third on a wild pitch; RUSPINI scored on a wild pitch. CRINELLI singled to center field, advanced to second on the throw, 2 RBI; BARO scored; ALBERTONI scored. RIDOLFI F grounded out to 3b; CRINELLI advanced to third. BELLUCCI fouled out to 1b. VAMPA grounded out to 3b. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBURNA ACCIAI VIC. 5th - ERLE P struck out swinging. BOTTERI grounded out to 2b. MOCCIA doubled to right field. CHIMETTO grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

TEAM PAPALINI PESARO 6th - BATTAGLINI F struck out swinging. ALESSANDRI fouled out to 3b. RUSPINI out at first 1b to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBURNA ACCIAI VIC. 6th - CASAROTTO grounded out to p. TOMBEL hit by pitch. MONTI flied out to lf. ZIN grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

TEAM PAPALINI PESARO 7th - ALBERTONI reached on a dropped fly by 2b. ALBERTONI stole second. ALBERTONI advanced to third on a wild pitch. BARO struck out swinging. CRINELLI doubled to left field, RBI; ALBERTONI scored, unearned. RIDOLFI F singled to right field; CRINELLI advanced to third. RIDOLFI F stole second. BELLUCCI grounded out to ss. VAMPA singled to left field, RBI; RIDOLFI F advanced to third, out at home lf to c; CRINELLI scored, unearned. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

VALBURNA ACCIAI VIC. 7th - SANCHEZ singled up the middle. ERLE P reached on a fielder's choice to second base; SANCHEZ advanced to second. BOTTERI grounded out to p, SAC; ERLE P advanced to second; SANCHEZ advanced to third. MOCCIA intentionally walked. CHIMETTO fouled out to 1b. CASAROTTO doubled to left center, 3 RBI; MOCCIA scored; ERLE P scored; SANCHEZ scored. TOMBEL singled to left field, RBI; CASAROTTO scored. MONTI flied out to lf. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

TEAM PAPALINI PESARO 8th - MOJICA A. to cf for ZIN. BATTAGLINI F grounded out to 3b. CELATI M pinch hit for ALESSANDRI. CELATI M struck out looking. RUSPINI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBURNA ACCIAI VIC. 8th - CELATI M to dh. MOJICA A. doubled to right center. SANCHEZ walked. ERLE P out at first p to 2b, SAC; SANCHEZ advanced to second; MOJICA A. advanced to third. BOTTERI walked. MOCCIA struck out swinging. CHIMETTO reached on a fielder's choice; BOTTERI out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

TEAM PAPALINI PESARO 9th - ALBERTONI struck out looking. BARO reached on a throwing error by ss. BARO stole second. CRINELLI singled to left field, RBI; BARO scored, unearned. RIDOLFI F hit by pitch; CRINELLI advanced to second. BELLUCCI reached on a fielder's choice; RIDOLFI F out at second ss to 2b; CRINELLI advanced to third. BELLUCCI advanced to second on a fielder's choice; CRINELLI scored on a throwing error by 3b, assist by c, caught stealing. VAMPA hit by pitch. BELLUCCI stole third. BATTAGLINI F hit by pitch; VAMPA advanced to second. IACOMUCCI to p for CELATI M. / for IACOMUCCI. IACOMUCCI flied out to cf. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 3 LOB.

VALBURNA ACCIAI VIC. 9th - BARTOLI Mi to p for IACOMUCCI. BARO to lf. CRINELLI to 3b. BELLUCCI to c. CASAROTTO struck out swinging. TOMBEL singled to right field. TOMBEL out at first p to 1b, picked off. MONTI singled down the lf line. MOJICA A. struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


TEAM PAPALINI PESARO 9, VALBURNA ACCIAI VIC. 8 (Sep 09, 2017 at Vicenza (VI))
----------------------------------------------------------------------
TEAM PAPALINI PESARO 001 040 202  -  9  7  1
VALBURNA ACCIAI VIC. 001 300 400  -  8 14  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: TEAM PAPALINI PESARO - IACOMUCCI Thomas; BARTOLI Michele(9) and CRINELLI Cristiano;
BELLUCCI Alessandro. VALBURNA ACCIAI VIC. - GIRARDI Elia; DAL CERE' Luca(5) and MONTI Alberto.
Win-IACOMUCCI Thomas  Save-BARTOLI Michele  Loss-DAL CERE' Luca  T-3:15  A-0
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - FACCINI Tony

GIRARDI faced 4 batters in the 5th.
IBAF