Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

VALBURNA ACCIAI VIC. vs TEAM PAPALINI PESARO (Sep 23, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2017
VALBURNA ACCIAI VIC. 15, TEAM PAPALINI PESARO 6 - Composite Box Score
Sep 23, 2017 at Pesaro (PU) (Comunale)

VALBURNA ACCIAI VIC.  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ERLE P 3b 
BOTTERI 2b 
BARCA ph/2b 
MOCCIA ss 
ERLE A ph/ss 
CASAROTTO 1b  14 
TOMBEL rf 
SALVIATI ph/rf 
MONTI c 
MOJICA A. cf 
CHIMETTO dh 
ROSSI ph/dh 
SANCHEZ lf 
ZIN ph/lf 
FABIANI p 
DAL CERE' p 
Totals   35  15  11  15  12  27  15 

TEAM PAPALINI PESARO  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RUSPINI 1b 
BARO ss 
ALESSANDRI ph/2b 
RIDOLFI F 2b/ss 
CELATI G ph 
CRINELLI c 
BATTAGLINI A ph 
BELLUCCI lf 
MORDINI ph 
ALBERTONI cf 
VAMPA rf 
BARTOLI Ma 3b 
BATTAGLINI F dh 
CELATI M ph 
IACOMUCCI p 
MELCHIORRI p 
DAMIANI p 
TRAU' p 
Totals   33  27  15 

VALBURNA ACCIAI VIC.  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FABIANI Paolo   1.2  11 
DAL CERE' Luca W  7.1  27  30  13 
 
TEAM PAPALINI PESARO  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
IACOMUCCI Thomas L  5.0  21  26 
MELCHIORRI Marco   2.0  14 
DAMIANI Giacomo   1.0 
TRAU' Iacopo   1.0 

Umpires - HP: CARINGELLA Michele 1B: DE MARIA Alberto
Start: 15:00 Time: 3:48 Attendance:
Weather: Sunny Game notes: Scorer - GIORDANO Luigi
IACOMUCCI faced 3 batters in the 6th.
MELCHIORRI faced 4 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2017
VALBURNA ACCIAI VIC. 15, TEAM PAPALINI PESARO 6
Sep 23, 2017 at Pesaro (PU) (Comunale)

VALBURNA ACCIAI VIC. starters: 93/3b ERLE P; 54/2b BOTTERI; 32/ss MOCCIA; 75/1b CASAROTTO; 72/rf TOMBEL; 76/c MONTI; 0/cf MOJICA A.; 89/dh CHIMETTO; 7/lf SANCHEZ; 74/p FABIANI;

TEAM PAPALINI PESARO starters: 30/1b RUSPINI; 10/ss BARO; 25/2b RIDOLFI F; 24/c CRINELLI; 26/lf BELLUCCI; 21/cf ALBERTONI; 18/rf VAMPA; 92/3b BARTOLI Ma; 32/dh BATTAGLINI F; 13/p IACOMUCCI;

VALBURNA ACCIAI VIC. 1st - ERLE P struck out swinging, out at first c to 1b. BOTTERI singled down the lf line. MOCCIA flied out to rf. CASAROTTO singled through the right side; BOTTERI advanced to third. CASAROTTO stole second. TOMBEL singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; CASAROTTO scored; BOTTERI scored. MONTI struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

TEAM PAPALINI PESARO 1st - RUSPINI flied out to lf. BARO grounded out to ss. RIDOLFI F grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBURNA ACCIAI VIC. 2nd - MOJICA A. grounded out to ss. CHIMETTO hit by pitch. SANCHEZ grounded into double play ss to 2b to 1b; CHIMETTO out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TEAM PAPALINI PESARO 2nd - CRINELLI walked. BELLUCCI walked; CRINELLI advanced to second. ALBERTONI reached on a fielder's choice, bunt, advanced to second; BELLUCCI advanced to second, scored on the error, unearned; CRINELLI advanced to third on a throwing error by c, scored on the error, unearned. VAMPA hit by pitch. BARTOLI Ma flied out to rf. BATTAGLINI F flied out to 2b. RUSPINI walked; VAMPA advanced to second; ALBERTONI advanced to third. BARO walked, RBI; RUSPINI advanced to second; VAMPA advanced to third; ALBERTONI scored, unearned. DAL CERE' to p for FABIANI. RIDOLFI F singled to center field, 3 RBI; BARO scored, unearned; RUSPINI scored, unearned; VAMPA scored, unearned. RIDOLFI F advanced to second on a wild pitch. CRINELLI grounded out to 3b. 6 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

VALBURNA ACCIAI VIC. 3rd - ERLE P walked. BOTTERI singled to pitcher, bunt; ERLE P advanced to second. MOCCIA tripled down the rf line, 2 RBI; BOTTERI scored; ERLE P scored. CASAROTTO tripled to center field, RBI; MOCCIA scored. TOMBEL flied out to lf, SF, RBI; CASAROTTO scored. MONTI grounded out to ss. MOJICA A. tripled to center field. CHIMETTO flied out to lf. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

TEAM PAPALINI PESARO 3rd - BELLUCCI struck out looking. ALBERTONI hit by pitch. ALBERTONI stole second. VAMPA grounded out to 1b unassisted. BARTOLI Ma grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBURNA ACCIAI VIC. 4th - SANCHEZ walked. ERLE P reached on a fielder's choice; SANCHEZ out at second 3b to 2b. ERLE P out at second c to ss, caught stealing. BOTTERI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TEAM PAPALINI PESARO 4th - BATTAGLINI F grounded out to 2b. RUSPINI grounded out to 2b. ALESSANDRI pinch hit for BARO. ALESSANDRI singled to center field. ALESSANDRI advanced to second on a wild pitch. RIDOLFI F fouled out to c. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

VALBURNA ACCIAI VIC. 5th - ALESSANDRI to 2b. RIDOLFI F to ss. MOCCIA flied out to 3b. CASAROTTO struck out looking. TOMBEL struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TEAM PAPALINI PESARO 5th - CRINELLI flied out to c. BELLUCCI singled to left field. ALBERTONI reached on a throwing error by p; BELLUCCI advanced to second, advanced to third on the error. VAMPA reached on a fielder's choice; ALBERTONI advanced to second on a fielder's choice; BELLUCCI out at home 1b to c. BARTOLI Ma flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

VALBURNA ACCIAI VIC. 6th - MONTI singled through the left side. MOJICA A. walked; MONTI advanced to second. CHIMETTO singled through the left side, RBI; MOJICA A. advanced to second; MONTI scored. MELCHIORRI to p for IACOMUCCI. SANCHEZ walked; CHIMETTO advanced to second; MOJICA A. advanced to third. ERLE P walked, RBI; SANCHEZ advanced to second; CHIMETTO advanced to third; MOJICA A. scored. BOTTERI reached on a fielder's choice, RBI; ERLE P out at second 2b to ss; SANCHEZ advanced to third; CHIMETTO scored. MOCCIA reached on an error by 3b, RBI; BOTTERI advanced to second; SANCHEZ scored. MOCCIA stole second; BOTTERI stole third. CASAROTTO flied into double play cf to 3b; BOTTERI out on the play. 4 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

TEAM PAPALINI PESARO 6th - BATTAGLINI F grounded out to p. RUSPINI walked. ALESSANDRI flied out to rf. RIDOLFI F reached on a fielder's choice; RUSPINI out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBURNA ACCIAI VIC. 7th - TOMBEL singled to left field. MONTI walked; TOMBEL advanced to second. MONTI stole second; TOMBEL stole third. MOJICA A. flied out to cf. CHIMETTO struck out swinging. SANCHEZ grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

TEAM PAPALINI PESARO 7th - CRINELLI reached on a throwing error by 3b. BELLUCCI reached on a fielder's choice; CRINELLI advanced to second on a throwing error by 3b. ALBERTONI walked; BELLUCCI advanced to second; CRINELLI advanced to third. VAMPA grounded into double play p to c to 1b; ALBERTONI advanced to second; BELLUCCI advanced to third; CRINELLI out on the play. BARTOLI Ma flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 2 LOB.

VALBURNA ACCIAI VIC. 8th - ERLE P walked. BOTTERI hit by pitch; ERLE P advanced to second. MOCCIA walked; BOTTERI advanced to second; ERLE P advanced to third. CASAROTTO walked, RBI; MOCCIA advanced to second; BOTTERI advanced to third; ERLE P scored. DAMIANI to p for MELCHIORRI. TOMBEL walked, RBI; CASAROTTO advanced to second; MOCCIA advanced to third; BOTTERI scored. MONTI walked, RBI; TOMBEL advanced to second; CASAROTTO advanced to third; MOCCIA scored. MOJICA A. reached on a fielder's choice, RBI; MONTI out at second ss to 2b; TOMBEL advanced to third; CASAROTTO scored. ROSSI pinch hit for CHIMETTO. MOJICA A. advanced to second on a wild pitch. ROSSI grounded out to 2b, RBI; MOJICA A. advanced to third; TOMBEL scored. ZIN pinch hit for SANCHEZ. ZIN grounded out to p. 5 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

TEAM PAPALINI PESARO 8th - ROSSI to dh. ZIN to lf. CELATI M pinch hit for BATTAGLINI F. CELATI M grounded out to 2b. RUSPINI grounded out to 1b unassisted. ALESSANDRI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBURNA ACCIAI VIC. 9th - TRAU' to p for DAMIANI. ERLE P singled to left field. BARCA pinch hit for BOTTERI. BARCA struck out looking. ERLE A pinch hit for MOCCIA. ERLE A walked; ERLE P advanced to second. CASAROTTO flied out to 3b. SALVIATI pinch hit for TOMBEL. SALVIATI reached on a fielder's choice; ERLE A out at second 2b to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

TEAM PAPALINI PESARO 9th - BARCA to 2b. ERLE A to ss. SALVIATI to rf. CELATI G pinch hit for RIDOLFI F. CELATI G grounded out to ss. BATTAGLINI A pinch hit for CRINELLI. BATTAGLINI A grounded out to 2b. MORDINI pinch hit for BELLUCCI. MORDINI struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


VALBURNA ACCIAI VIC. 15, TEAM PAPALINI PESARO 6 (Sep 23, 2017 at Pesaro  (PU))
----------------------------------------------------------------------
VALBURNA ACCIAI VIC. 204 004 050  - 15 11  4
TEAM PAPALINI PESARO 060 000 000  -  6  3  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: VALBURNA ACCIAI VIC. - FABIANI Paolo; DAL CERE' Luca(2) and MONTI Alberto.
TEAM PAPALINI PESARO - IACOMUCCI Thomas; MELCHIORRI Marco(6); DAMIANI Giacomo(8);
TRAU' Iacopo(9) and CRINELLI Cristiano.
Win-DAL CERE' Luca  Loss-IACOMUCCI Thomas  T-3:48  A-0
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - GIORDANO Luigi

IACOMUCCI faced 3 batters in the 6th.
MELCHIORRI faced 4 batters in the 8th.
IBAF