Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Avigliana Bees vs Fossano B.C. (Jun 11, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie C Zona 1 - 2017
Avigliana Bees at Fossano B.C. - Composite Box Score
Jun 11, 2017 at Fossano (CN) (D. Bono)

Avigliana Bees   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FESTA T cf 
FESTA F ph/lf 
GIACCONE 2b 
MICHELOTTI 1b/rf 
TESIO 3b 
OLDANO ss 
BARBERI J. dh/1b 
BARBERI U c 
MANTIA lf/cf 
MARELLO rf/p 
SERCI p 
FERRERO p 
GIAROLA p 
Totals   30  24  12 

Fossano B.C.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PANERO G lf 
SANDRONE J ss 
GHIGLIA M 2b 
GHIGLIA MT 3b 
FORTE S c  10 
PENA DE LEON cf/p 
CONTARDO 1b 
ROLLO G dh 
BERGESE cf 
FORTE L rf 
BONGIOANNI p 
COLOMBO p 
Totals   32  10  27  13 

Avigliana Bees   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SERCI Andrea   3.2  14  15 
FERRERO Alessandro   2.1  11  13 
GIAROLA Filippo   1.0 
MARELLO Simone L  1.0 
 
Fossano B.C.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BONGIOANNI Sacha   7.2  24  32 
COLOMBO Nicola   0.0 
PENA DE LEON Luis D. W  1.1 

Umpires - HP: PUGLIESE Santina
Start: 15:30 Time: 4:15 Attendance: 50
Weather: Sunny Game notes: Scorer - FERRERO GianCarlo
COLOMBO faced 2 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Zona 1 - 2017
Avigliana Bees at Fossano B.C.
Jun 11, 2017 at Fossano (CN) (D. Bono)

Avigliana Bees starters: 84/cf FESTA T; 50/2b GIACCONE; 95/1b MICHELOTTI; 26/3b TESIO; 91/ss OLDANO; 14/dh BARBERI J.; 56/c BARBERI U; 9/lf MANTIA; 45/rf MARELLO; 22/p SERCI;

Fossano B.C. starters: 58/lf PANERO G; 11/ss SANDRONE J; 21/2b GHIGLIA M; 14/3b GHIGLIA MT; 41/c FORTE S; 70/cf PENA DE LEON; 1/1b CONTARDO; 69/dh ROLLO G; 10/rf FORTE L; 4/p BONGIOANNI;

Avigliana Bees 1st - FESTA T struck out looking. GIACCONE popped up to 3b. MICHELOTTI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Fossano B.C. 1st - PANERO G singled to third base, bunt. PANERO G stole second. PANERO G out at third c to 3b, caught stealing. SANDRONE J flied out to rf. GHIGLIA M struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Avigliana Bees 2nd - TESIO struck out swinging. OLDANO grounded out to 3b. BARBERI J. grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Fossano B.C. 2nd - GHIGLIA MT grounded out to 3b. FORTE S flied out to lf. PENA DE LEON walked. CONTARDO reached on a fielder's choice; PENA DE LEON out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Avigliana Bees 3rd - BARBERI U grounded out to 1b unassisted. MANTIA hit by pitch. MANTIA out at second c to ss, caught stealing. MARELLO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Fossano B.C. 3rd - ROLLO G singled to center field. ROLLO G stole second. FORTE L struck out swinging. PANERO G out at first rf to 1b; ROLLO G advanced to third. SANDRONE J flied out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Avigliana Bees 4th - FESTA T walked. FESTA T out at first p to 1b, caught stealing. GIACCONE walked. GIACCONE stole second. MICHELOTTI flied out to 2b. TESIO walked. OLDANO flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Fossano B.C. 4th - GHIGLIA M singled through the left side. GHIGLIA M stole second. GHIGLIA MT flied into double play cf to 3b; GHIGLIA M out on the play. FORTE S singled through the right side. FORTE S stole second. FORTE S advanced to third on a wild pitch. PENA DE LEON singled up the middle, RBI; FORTE S scored. FERRERO to p for SERCI. CONTARDO reached on a throwing error by ss; PENA DE LEON advanced to second, scored on the error, unearned. ROLLO G grounded out to ss. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

Avigliana Bees 5th - BARBERI J. struck out swinging. BARBERI U singled through the left side. MANTIA walked; BARBERI U advanced to second. MANTIA out at second p to ss, caught stealing; BARBERI U advanced to third on a fielder's choice. BARBERI U scored on a wild pitch. MARELLO struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Fossano B.C. 5th - FORTE L walked. PANERO G grounded out to p, SAC; FORTE L advanced to second. SANDRONE J struck out swinging. FORTE L advanced to third on a passed ball. GHIGLIA M singled up the middle, RBI; FORTE L scored, unearned. GHIGLIA MT struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Avigliana Bees 6th - FESTA T struck out swinging. GIACCONE singled to third base. GIACCONE stole second. MICHELOTTI struck out swinging. TESIO singled to center field; GIACCONE advanced to third. TESIO out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Fossano B.C. 6th - FORTE S singled to center field. PENA DE LEON reached on a throwing error by p, advanced to third on the error; FORTE S advanced to second, scored on the error. CONTARDO grounded out to 3b. ROLLO G doubled to left field, RBI; PENA DE LEON scored, unearned. FORTE L flied out to 2b. PANERO G grounded out to 2b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Avigliana Bees 7th - OLDANO hit by pitch. OLDANO advanced to second on a wild pitch. BARBERI J. struck out looking. OLDANO stole third. BARBERI U walked. MANTIA grounded into double play ss to 2b to 1b; BARBERI U out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Fossano B.C. 7th - GIAROLA to p for FERRERO. SANDRONE J walked. GHIGLIA M singled up the middle; SANDRONE J advanced to second. GHIGLIA MT flied out to lf. FORTE S grounded out to ss; GHIGLIA M advanced to second; SANDRONE J advanced to third. GHIGLIA M advanced to third on a wild pitch; SANDRONE J scored on a wild pitch. PENA DE LEON walked. CONTARDO grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Avigliana Bees 8th - MARELLO walked. FESTA F pinch hit for FESTA T. FESTA F singled to center field; MARELLO advanced to second. FESTA F advanced to second on a wild pitch; MARELLO advanced to third on a wild pitch. GIACCONE struck out looking. MICHELOTTI singled to center field, RBI; FESTA F advanced to third; MARELLO scored. MICHELOTTI advanced to second on a passed ball; FESTA F scored on a passed ball, unearned. MICHELOTTI advanced to third on a wild pitch. TESIO flied out to 1b. OLDANO reached on a dropped fly by p; MICHELOTTI scored on the error, unearned. COLOMBO to p for BONGIOANNI. BARBERI J. walked; OLDANO advanced to second. BARBERI U walked; BARBERI J. advanced to second; OLDANO advanced to third. PENA DE LEON to p. BERGESE to cf for ROLLO G. / for COLOMBO. MANTIA walked, RBI; BARBERI U advanced to second; BARBERI J. advanced to third; OLDANO scored, unearned. MANTIA advanced to second on a wild pitch; BARBERI U advanced to third on a wild pitch; BARBERI J. scored on a wild pitch, team unearned. MARELLO singled to second base, RBI; MANTIA advanced to third; BARBERI U scored, team unearned. MARELLO advanced to second on a fielder's choice; MANTIA out at home c to ss to c, caught stealing. 6 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

Fossano B.C. 8th - FESTA F to lf. MICHELOTTI to rf. BARBERI J. to 1b. MANTIA to cf. MARELLO to p. / for GIAROLA. BERGESE singled to second base. BERGESE advanced to second on a wild pitch. FORTE L. Out by rule - Strikeout by rule bunt. FORTE L struck out swinging, bunt. BERGESE advanced to third on a wild pitch. PANERO G reached on a fielder's choice to catcher, SAC, RBI; BERGESE scored. On the same play. PANERO G. SANDRONE J reached on a fielder's choice to catcher, SAC, RBI; PANERO G scored. SANDRONE J stole second. SANDRONE J advanced to third on a passed ball. SANDRONE J out at third c to 3b, caught stealing. GHIGLIA M walked. GHIGLIA M stole second. GHIGLIA M stole third. GHIGLIA MT walked. GHIGLIA MT stole second. FORTE S flied out to 2b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Avigliana Bees 9th - FESTA F grounded out to 2b. GIACCONE reached on a fielding error by ss. MICHELOTTI reached on a fielder's choice; GIACCONE out at second p to 2b. TESIO singled to shortstop; MICHELOTTI advanced to second. OLDANO grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


Fossano B.C. 8, Avigliana Bees 7 (Jun 11, 2017 at Fossano (CN))
----------------------------------------------------------------------
Avigliana Bees...... 000 010 060  -  7  7  2
Fossano B.C......... 000 212 12X  -  8 10  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Avigliana Bees - SERCI Andrea; FERRERO Alessandro(4); GIAROLA Filippo(7);
MARELLO Simone(8) and BARBERI Umberto. Fossano B.C. - BONGIOANNI Sacha; COLOMBO Nicola(8);
PENA DE LEON Luis D.(8) and FORTE Simone.
Win-PENA DE LEON Luis D.  Loss-MARELLO Simone  T-4:15  A-50
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - FERRERO GianCarlo

COLOMBO faced 2 batters in the 8th.
Comitato Nazionale Classificatori