Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BJ Bovisio Masciago vs Malnate Vikings (Jul 16, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie C Zona 1 - 2017
BJ Bovisio Masciago at Malnate Vikings - Composite Box Score
Jul 16, 2017 at Malnate (VA) (A. Giurian)

BJ Bovisio Masciago   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOCCATO 3b/ss 
NERI lf/p 
ZAPPELLA ph/2b 
MIRAGLIA ss/p 
GARCIA LUNA 2b/3b 
PUTTI cf 
MARZORATI ph/rf 
KLOCKER dh/1b 
PEZZUTTO c 
DOTTI rf/lf 
FOGLIO 1b/p 
PETROZZA lf/cf 
ESCALANTE dh/p 
Totals   41  18  15  14  21 

Malnate Vikings   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SARASSO rf 
TOTARO ss 
FORCELLA A ph/ss 
CERIANI 2b 
LAMERA c 
MERLO 1b 
GRACI lf 
EL TAHER lf 
FORCELLA F cf 
GRAPPOLI T 1b/c 
ANIA 3b 
GHIRARDINI dh 
GRAPPOLI N p 
ROTELLI p 
Totals   22  21 

BJ Bovisio Masciago   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ESCALANTE Ivannier   3.0  11  16 
FOGLIO Stefano W  2.0 
NERI Marco   1.0 
MIRAGLIA Mauro   1.0 
 
Malnate Vikings   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GRAPPOLI Nicolo' L  5.0  14  15  33  38 
ROTELLI Ian   2.0  14 

Umpires - HP: PEANO Roberto
Start: 15:30 Time: 3:00 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorer - CANTONI Gilla

 
Play-by-Play
 

Serie C Zona 1 - 2017
BJ Bovisio Masciago at Malnate Vikings
Jul 16, 2017 at Malnate (VA) (A. Giurian)

BJ Bovisio Masciago starters: 33/3b BOCCATO; 57/lf NERI; 88/ss MIRAGLIA; 13/2b GARCIA LUNA; 68/cf PUTTI; 37/dh KLOCKER; 27/c PEZZUTTO; 8/rf DOTTI; 10/1b FOGLIO;

Malnate Vikings starters: 67/rf SARASSO; 86/ss TOTARO; 16/2b CERIANI; 13/c LAMERA; 45/lf GRACI; 46/cf FORCELLA F; 52/1b GRAPPOLI T; 11/3b ANIA; 42/dh GHIRARDINI; 66/p GRAPPOLI N;

BJ Bovisio Masciago 1st - BOCCATO reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. NERI walked. MIRAGLIA lined out to 2b. GARCIA LUNA singled up the middle, advanced to second on a throwing error by cf; NERI advanced to second, advanced to third on the error; BOCCATO advanced to third, scored on the error, unearned. PUTTI reached on a fielding error by 3b, RBI; NERI scored, unearned. KLOCKER walked; PUTTI advanced to second; GARCIA LUNA advanced to third. PEZZUTTO walked, RBI; KLOCKER advanced to second; PUTTI advanced to third; GARCIA LUNA scored, unearned. DOTTI doubled down the rf line, 2 RBI; PEZZUTTO advanced to third; KLOCKER scored, unearned; PUTTI scored, unearned. FOGLIO flied out to ss. BOCCATO singled to shortstop, RBI; DOTTI advanced to third; PEZZUTTO scored, unearned. BOCCATO stole second; DOTTI stole home, unearned. NERI struck out swinging. 7 runs, 3 hits, 3 errors, 1 LOB.

Malnate Vikings 1st - ESCALANTE. ESCALANTE to p. SARASSO flied out to 2b. TOTARO reached on a fielding error by 3b. CERIANI walked; TOTARO advanced to second. LAMERA grounded into double play 3b to 1b; CERIANI advanced to second; TOTARO out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BJ Bovisio Masciago 2nd - MIRAGLIA struck out swinging. GARCIA LUNA grounded out to 2b. PUTTI singled to right field. KLOCKER doubled to center field, RBI; PUTTI scored. PEZZUTTO singled down the lf line, RBI; KLOCKER scored. DOTTI singled to left field; PEZZUTTO advanced to second. DOTTI advanced to second on a wild pitch; PEZZUTTO advanced to third on a wild pitch. FOGLIO grounded out to 3b. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

Malnate Vikings 2nd - GRACI grounded out to ss. FORCELLA F singled to left field. GRAPPOLI T singled to left field; FORCELLA F advanced to second. ANIA struck out swinging. GHIRARDINI walked; GRAPPOLI T advanced to second; FORCELLA F advanced to third. SARASSO grounded out to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

BJ Bovisio Masciago 3rd - BOCCATO flied out to rf. NERI reached on a dropped fly by lf. MIRAGLIA reached on a fielder's choice; NERI out at second 3b to 2b. GARCIA LUNA fouled out to lf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Malnate Vikings 3rd - TOTARO hit by pitch. CERIANI walked; TOTARO advanced to second. LAMERA walked; CERIANI advanced to second; TOTARO advanced to third. GRACI reached on a fielder's choice; LAMERA advanced to second; CERIANI advanced to third; TOTARO out at home 3b to c. FORCELLA F flied out to lf. GRAPPOLI T lined out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

BJ Bovisio Masciago 4th - PUTTI hit by pitch. KLOCKER flied out to cf. PEZZUTTO singled to left field; PUTTI advanced to second. DOTTI singled to pitcher, bunt; PEZZUTTO advanced to second; PUTTI advanced to third. FOGLIO singled to center field, 2 RBI; DOTTI advanced to second; PEZZUTTO scored; PUTTI scored. BOCCATO doubled to left field, RBI; FOGLIO advanced to third; DOTTI scored. NERI flied out to lf. MIRAGLIA hit by pitch. GARCIA LUNA flied out to cf. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

Malnate Vikings 4th - KLOCKER to 1b. FOGLIO to p. / for ESCALANTE. ANIA grounded out to p unassisted. GHIRARDINI walked. SARASSO flied out to 2b. FORCELLA A pinch hit for TOTARO. FORCELLA A struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BJ Bovisio Masciago 5th - FORCELLA A to ss. MERLO to 1b for LAMERA. EL TAHER to lf for GRACI. GRAPPOLI T to c. PUTTI reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. KLOCKER singled through the left side; PUTTI advanced to third. PEZZUTTO flied out to 3b. DOTTI tripled to right field, 2 RBI; KLOCKER scored; PUTTI scored, unearned. FOGLIO grounded out to ss, RBI; DOTTI scored, unearned. BOCCATO singled to center field. NERI flied out to cf. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

Malnate Vikings 5th - CERIANI walked. MERLO reached on a fielder's choice; CERIANI out at second ss to 2b. EL TAHER walked; MERLO advanced to second. EL TAHER advanced to second on a fielder's choice; MERLO out at third p to 2b to 3b, caught stealing. FORCELLA F struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BJ Bovisio Masciago 6th - ROTELLI to p for GRAPPOLI N. MIRAGLIA struck out swinging. GARCIA LUNA reached on a fielding error by 3b. PUTTI walked; GARCIA LUNA advanced to second. KLOCKER walked; PUTTI advanced to second; GARCIA LUNA advanced to third. PEZZUTTO struck out swinging. KLOCKER advanced to second on a wild pitch; PUTTI advanced to third on a wild pitch; GARCIA LUNA scored on a wild pitch, unearned. DOTTI walked. DOTTI advanced to second on a wild pitch; KLOCKER advanced to third on a wild pitch; PUTTI scored on a wild pitch, unearned. FOGLIO grounded out to 2b. 2 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

Malnate Vikings 6th - NERI to p. PETROZZA to lf for FOGLIO. GRAPPOLI T walked. ANIA reached on a fielder's choice; GRAPPOLI T out at second 3b to 2b. ROTELLI to p for GHIRARDINI. / for ROTELLI. ANIA advanced to second on a wild pitch. ROTELLI flied out to cf. SARASSO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BJ Bovisio Masciago 7th - BOCCATO doubled to center field. ZAPPELLA pinch hit for NERI. ZAPPELLA flied out to rf. BOCCATO advanced to third on a wild pitch. MIRAGLIA struck out looking. GARCIA LUNA walked. MARZORATI pinch hit for PUTTI. MARZORATI walked; GARCIA LUNA advanced to second. KLOCKER walked, RBI; MARZORATI advanced to second; GARCIA LUNA advanced to third; BOCCATO scored. PEZZUTTO fouled out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Malnate Vikings 7th - BOCCATO to ss. ZAPPELLA to 2b. MIRAGLIA to p. GARCIA LUNA to 3b. MARZORATI to rf. DOTTI to lf. PETROZZA to cf. FORCELLA A struck out swinging. CERIANI struck out swinging. MERLO hit by pitch. MERLO advanced to second on a passed ball. EL TAHER struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


BJ Bovisio Masciago 18, Malnate Vikings 0 (Jul 16, 2017 at Malnate (VA))
----------------------------------------------------------------------
BJ Bovisio Masciago. 720 332 1 - 18 15  1
Malnate Vikings..... 000 000 0 -  0  2  6
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BJ Bovisio Masciago - ESCALANTE Ivannier; FOGLIO Stefano(4); NERI Marco(6);
MIRAGLIA Mauro(7) and PEZZUTTO Riccardo. Malnate Vikings - GRAPPOLI Nicolo'; ROTELLI Ian(6) and
LAMERA Marco; GRAPPOLI Tommaso.
Win-FOGLIO Stefano  Loss-GRAPPOLI Nicolo'  T-3:00  A-30
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - CANTONI Gilla
Comitato Nazionale Classificatori