Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BJ Bovisio Masciago vs Club Altopiano B.S. (Jul 23, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie C Zona 1 - 2017
BJ Bovisio Masciago at Club Altopiano B.S. - Composite Box Score
Jul 23, 2017 at Seveso (MB) (G. Pistocchini)

BJ Bovisio Masciago   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOCCATO ss 
NERI lf 
ESCALANTE ph/lf 
PUTTI cf 
PETROZZA ph/cf 
GARCIA LUNA 3b 
ZAPPELLA ph/3b 
DOTTI rf 
LAZZARINI ph/rf 
PEZZUTTO c  11 
ARIENTI 1b 
KLOCKER ph/1b 
MARZORATI dh 
SANVITO ph/dh 
BONIARDI 2b 
FLORENCIO 2b 
VAGHI p 
MIRAGLIA p 
Totals   40  16  17  13  10  21 

Club Altopiano B.S.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ALI ss 
POLENTES 2b/3b 
PONZONI c  11 
BATTISTEL 1b 
KHAN S 3b/p 
PERBONI dh 
CASTAGNOLI 2b 
CASSAMAGNAG0 lf 
FRASSON cf 
CERIZZA rf 
FORBICIA rf 
VERONESI p 
Totals   25  10  21 

BJ Bovisio Masciago   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VAGHI Oscar   1.1  12 
MIRAGLIA Mauro W  5.2  10  19  25 
 
Club Altopiano B.S.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VERONESI Giorgio L  4.0  21  28 
KHAN Sikandar   3.0  10  19  20 

Umpires - HP: VIRGILI Antonio
Start: 15:30 Time: 3:00 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorers - SORZE Maurizio, MARZORATI Daniele

 
Play-by-Play
 

Serie C Zona 1 - 2017
BJ Bovisio Masciago at Club Altopiano B.S.
Jul 23, 2017 at Seveso (MB) (G. Pistocchini)

BJ Bovisio Masciago starters: 33/ss BOCCATO; 57/lf NERI; 68/cf PUTTI; 13/3b GARCIA LUNA; 8/rf DOTTI; 27/c PEZZUTTO; 9/1b ARIENTI; 1/dh MARZORATI; 0/2b BONIARDI; 46/p VAGHI;

Club Altopiano B.S. starters: 65/ss ALI; 41/2b POLENTES; 67/c PONZONI; 11/1b BATTISTEL; 24/3b KHAN S; 31/dh PERBONI; 17/lf CASSAMAGNAG0; 62/cf FRASSON; 57/rf CERIZZA; 27/p VERONESI;

BJ Bovisio Masciago 1st - BOCCATO singled to third base. BOCCATO stole second. NERI walked. NERI stole second; BOCCATO stole third. PUTTI struck out swinging. GARCIA LUNA doubled to left field, 2 RBI; NERI scored; BOCCATO scored. DOTTI singled to center field, RBI; GARCIA LUNA scored. PEZZUTTO struck out looking. ARIENTI singled to third base; DOTTI advanced to second. MARZORATI struck out looking. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

Club Altopiano B.S. 1st - ALI hit by pitch. POLENTES reached on a fielder's choice; ALI out at second 2b to ss. PONZONI flied out to ss. POLENTES stole second. BATTISTEL walked. KHAN S flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

BJ Bovisio Masciago 2nd - BONIARDI walked. BOCCATO singled to left field; BONIARDI advanced to second. NERI reached on a dropped fly by lf; BOCCATO advanced to second on the error; BONIARDI advanced to third on the error. PUTTI hit by pitch, RBI; NERI advanced to second; BOCCATO advanced to third; BONIARDI scored, unearned. GARCIA LUNA reached on a dropped fly by cf; PUTTI advanced to second on the error; NERI advanced to third on the error; BOCCATO scored on the error, unearned. DOTTI walked, RBI; GARCIA LUNA advanced to second; PUTTI advanced to third; NERI scored, unearned. PEZZUTTO reached on a fielder's choice, RBI; DOTTI out at second ss to 2b; GARCIA LUNA advanced to third; PUTTI scored, unearned. PEZZUTTO stole second. PEZZUTTO advanced to third on a wild pitch; GARCIA LUNA scored on a wild pitch, unearned. ARIENTI walked. MARZORATI struck out swinging. BONIARDI grounded out to p. 5 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

Club Altopiano B.S. 2nd - PERBONI flied out to cf. CASSAMAGNAG0 singled to shortstop. CASSAMAGNAG0 advanced to second on a wild pitch. FRASSON walked. CERIZZA singled to pitcher, bunt; FRASSON advanced to second; CASSAMAGNAG0 advanced to third. ALI walked, RBI; CERIZZA advanced to second; FRASSON advanced to third; CASSAMAGNAG0 scored. POLENTES walked, RBI; ALI advanced to second; CERIZZA advanced to third; FRASSON scored. PONZONI walked, RBI; POLENTES advanced to second; ALI advanced to third; CERIZZA scored. MIRAGLIA to p for VAGHI. BATTISTEL flied out to lf, SF, RBI; ALI scored. KHAN S walked; PONZONI advanced to second; POLENTES advanced to third. PERBONI flied out to cf. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

BJ Bovisio Masciago 3rd - BOCCATO flied out to rf. ESCALANTE pinch hit for NERI. ESCALANTE flied out to 1b. PUTTI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Club Altopiano B.S. 3rd - ESCALANTE to lf. CASSAMAGNAG0 struck out looking. FRASSON struck out swinging. CERIZZA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BJ Bovisio Masciago 4th - FORBICIA to rf for CERIZZA. GARCIA LUNA struck out swinging. DOTTI grounded out to 2b. PEZZUTTO singled to third base. ARIENTI walked; PEZZUTTO advanced to second. MARZORATI singled to left field; ARIENTI advanced to second; PEZZUTTO advanced to third. BONIARDI walked, RBI; MARZORATI advanced to second; ARIENTI advanced to third; PEZZUTTO scored. BOCCATO flied out to cf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Club Altopiano B.S. 4th - FLORENCIO to 2b for BONIARDI. ALI struck out swinging. POLENTES struck out looking. PONZONI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BJ Bovisio Masciago 5th - POLENTES to 3b. KHAN S to p. CASTAGNOLI to 2b for PERBONI. / for VERONESI. ESCALANTE struck out looking. PUTTI struck out swinging. GARCIA LUNA singled to third base. DOTTI singled to right field; GARCIA LUNA advanced to second. PEZZUTTO flied out to 1b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Club Altopiano B.S. 5th - BATTISTEL walked. KHAN S struck out swinging. CASTAGNOLI singled to second base; BATTISTEL advanced to second. CASSAMAGNAG0 hit by pitch; CASTAGNOLI advanced to second; BATTISTEL advanced to third. BATTISTEL out at home p to c, caught stealing. FRASSON struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BJ Bovisio Masciago 6th - KLOCKER pinch hit for ARIENTI. KLOCKER reached on a dropped fly by rf. SANVITO pinch hit for MARZORATI. SANVITO struck out swinging. FLORENCIO singled to third base; KLOCKER advanced to second. BOCCATO singled to right field; FLORENCIO advanced to second; KLOCKER advanced to third. ESCALANTE singled to third base, RBI; BOCCATO advanced to second; FLORENCIO advanced to third; KLOCKER scored, unearned. PETROZZA pinch hit for PUTTI. PETROZZA singled to right field, RBI; ESCALANTE advanced to second; BOCCATO advanced to third; FLORENCIO scored. ZAPPELLA pinch hit for GARCIA LUNA. ZAPPELLA singled to first base, RBI; PETROZZA advanced to second; ESCALANTE advanced to third; BOCCATO scored. LAZZARINI pinch hit for DOTTI. LAZZARINI singled to center field, 2 RBI; ZAPPELLA advanced to third; PETROZZA scored; ESCALANTE scored. LAZZARINI stole second; ZAPPELLA stole home. LAZZARINI stole third. LAZZARINI out at home c unassisted, caught stealing. PEZZUTTO walked. KLOCKER flied out to cf. 6 runs, 6 hits, 1 error, 1 LOB.

Club Altopiano B.S. 6th - SANVITO to dh. PETROZZA to cf. ZAPPELLA to 3b. LAZZARINI to rf. KLOCKER to 1b. FORBICIA singled to shortstop. ALI reached on a fielder's choice; FORBICIA out at second 2b to ss. POLENTES hit by pitch; ALI advanced to second. PONZONI flied out to cf. BATTISTEL struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BJ Bovisio Masciago 7th - SANVITO struck out swinging. FLORENCIO tripled to right field. BOCCATO struck out swinging. ESCALANTE doubled to center field, RBI; FLORENCIO scored. PETROZZA grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Club Altopiano B.S. 7th - KHAN S doubled to right field. CASTAGNOLI walked. CASSAMAGNAG0 singled to pitcher; CASTAGNOLI advanced to second; KHAN S advanced to third. FRASSON struck out swinging. FORBICIA struck out swinging. ALI struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


BJ Bovisio Masciago 16, Club Altopiano B.S. 4 (Jul 23, 2017 at Seveso (MB))
----------------------------------------------------------------------
BJ Bovisio Masciago. 350 106 1 - 16 17  0
Club Altopiano B.S.. 040 000 0 -  4  6  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BJ Bovisio Masciago - VAGHI Oscar; MIRAGLIA Mauro(2) and PEZZUTTO Riccardo.
Club Altopiano B.S. - VERONESI Giorgio; KHAN Sikandar(5) and PONZONI Giovanni.
Win-MIRAGLIA Mauro  Loss-VERONESI Giorgio  T-3:00  A-30
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - SORZE Maurizio, MARZORATI Daniele
Comitato Nazionale Classificatori