Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BJ Bovisio Masciago vs Avigliana Bees (Sep 24, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie C Zona 1 - 2017
BJ Bovisio Masciago at Avigliana Bees (Game 2) - Composite Box Score
Sep 24, 2017 at Avigliana (Via Suppo)

BJ Bovisio Masciago   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOCCATO 3b/p 
NERI lf 
FLORENCIO 2b 
MIRAGLIA ss 
GARCIA LUNA dh/3b 
PEZZUTTO c 
PUTTI cf 
KLOCKER rf 
FOGLIO 1b 
ARIENTI p 
ZAPPELLA p 
Totals   35  10  27  11 

Avigliana Bees   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FESTA T cf 
GIACCONE 2b 
MICHELOTTI 1b 
BARBERI U c  10 
VASCHETTO dh 
BARBERI J. 3b 
FESTA F rf 
MARCHESE rf 
MANTIA lf 
OLDANO ss 
SERCI p 
MARELLO p 
FERRERO p 
Totals   32  27  11 

BJ Bovisio Masciago   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ARIENTI Riccardo W  7.0  25  34 
ZAPPELLA Luca   0.2 
BOCCATO Mattia S  1.1 
 
Avigliana Bees   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SERCI Andrea L  1.1  12  13 
MARELLO Simone   2.2  11 
FERRERO Alessandro   5.0  16  21 

Umpires - HP: FORTE GianPiero 1B: DI DIO Renato
Start: 15:30 Time: 4:15 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: Scorer - CANTONI Gilla
MARELLO faced 3 batters in the 5th.
ARIENTI faced 2 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Zona 1 - 2017
BJ Bovisio Masciago at Avigliana Bees (Game 2)
Sep 24, 2017 at Avigliana (Via Suppo)

BJ Bovisio Masciago starters: 33/3b BOCCATO; 57/lf NERI; 85/2b FLORENCIO; 88/ss MIRAGLIA; 13/dh GARCIA LUNA; 27/c PEZZUTTO; 68/cf PUTTI; 37/rf KLOCKER; 10/1b FOGLIO; 9/p ARIENTI;

Avigliana Bees starters: 84/cf FESTA T; 50/2b GIACCONE; 95/1b MICHELOTTI; 56/c BARBERI U; 83/dh VASCHETTO; 14/3b BARBERI J.; 48/rf FESTA F; 9/lf MANTIA; 91/ss OLDANO; 22/p SERCI;

BJ Bovisio Masciago 1st - BOCCATO doubled to left field. NERI reached on a fielding error by ss. FLORENCIO struck out looking. MIRAGLIA struck out looking. GARCIA LUNA reached on a fielding error by ss; NERI advanced to second on the error; BOCCATO advanced to third on the error. PEZZUTTO flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 2 errors, 3 LOB.

Avigliana Bees 1st - FESTA T flied out to 2b. GIACCONE singled to center field. MICHELOTTI walked; GIACCONE advanced to second. BARBERI U reached on a fielding error by ss; MICHELOTTI advanced to second; GIACCONE advanced to third, scored on the error, unearned. VASCHETTO flied out to rf; MICHELOTTI advanced to third. BARBERI J. reached on a muffed throw by 1b, assist by ss; BARBERI U advanced to third on the error; MICHELOTTI scored on the error, unearned. FESTA F fouled out to 1b. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

BJ Bovisio Masciago 2nd - MARCHESE to rf for FESTA F. PUTTI struck out swinging. KLOCKER walked. FOGLIO singled to center field; KLOCKER advanced to second. BOCCATO singled to pitcher, bunt; FOGLIO advanced to second; KLOCKER advanced to third. NERI singled to right field, RBI; BOCCATO advanced to second; FOGLIO advanced to third; KLOCKER scored. FLORENCIO singled to center field, RBI; NERI advanced to second; BOCCATO advanced to third; FOGLIO scored. MIRAGLIA singled to right field, RBI; FLORENCIO advanced to second; NERI advanced to third; BOCCATO scored. MARELLO to p for SERCI. GARCIA LUNA reached on a fielder's choice, grounded into double play 3b to c to ss, assist by 1b; MIRAGLIA advanced to second; FLORENCIO out on the play; NERI out on the play. 3 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

Avigliana Bees 2nd - MANTIA walked. OLDANO reached on a fielder's choice; MANTIA out at second ss to 2b. FESTA T reached on a fielder's choice; OLDANO out at second 3b to 2b. FESTA T advanced to second on a throwing error by c, advanced to third on a throwing error by 1b. GIACCONE walked. MICHELOTTI walked; GIACCONE advanced to second. BARBERI U reached on a fielder's choice; MICHELOTTI out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 3 LOB.

BJ Bovisio Masciago 3rd - PEZZUTTO struck out swinging. PUTTI grounded out to 3b. KLOCKER walked. FOGLIO flied out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Avigliana Bees 3rd - VASCHETTO singled up the middle. BARBERI J. flied out to 2b. VASCHETTO stole second. MARCHESE struck out looking. MANTIA walked. OLDANO flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BJ Bovisio Masciago 4th - BOCCATO flied out to rf. NERI singled to center field. NERI out at second c to ss, caught stealing. FLORENCIO flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Avigliana Bees 4th - FESTA T flied out to cf. GIACCONE struck out swinging. MICHELOTTI lined out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BJ Bovisio Masciago 5th - MIRAGLIA walked. GARCIA LUNA walked; MIRAGLIA advanced to second. GARCIA LUNA advanced to second on a wild pitch; MIRAGLIA advanced to third on a wild pitch. PEZZUTTO walked. FERRERO to p for MARELLO. PUTTI reached on a fielder's choice; PEZZUTTO advanced to second; GARCIA LUNA advanced to third; MIRAGLIA out at home ss to c. KLOCKER lined into double play ss unassisted; PEZZUTTO out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Avigliana Bees 5th - BARBERI U walked. VASCHETTO grounded into double play ss to 2b to 1b; BARBERI U out on the play. BARBERI J. walked. MARCHESE struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BJ Bovisio Masciago 6th - FOGLIO walked. BOCCATO walked; FOGLIO advanced to second. NERI struck out swinging. BOCCATO stole second; FOGLIO stole third. FLORENCIO singled to center field, RBI; BOCCATO advanced to third; FOGLIO scored. FLORENCIO stole second; BOCCATO scored on a throwing error by p, unearned. MIRAGLIA flied out to lf. GARCIA LUNA struck out looking. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Avigliana Bees 6th - MANTIA struck out looking. OLDANO reached on a dropped fly by rf. FESTA T struck out looking. GIACCONE grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BJ Bovisio Masciago 7th - PEZZUTTO flied out to ss. PUTTI singled to center field. KLOCKER grounded out to 3b, SAC; PUTTI advanced to second. FOGLIO grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Avigliana Bees 7th - MICHELOTTI singled to left field. MICHELOTTI stole second. MICHELOTTI out at third c to 3b, caught stealing. BARBERI U struck out swinging. VASCHETTO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BJ Bovisio Masciago 8th - BOCCATO singled to right field. BOCCATO advanced to second on a wild pitch. NERI struck out looking. FLORENCIO flied out to rf; BOCCATO advanced to third. MIRAGLIA walked. MIRAGLIA stole second. GARCIA LUNA grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Avigliana Bees 8th - BARBERI J. walked. MARCHESE walked; BARBERI J. advanced to second. ZAPPELLA to p for ARIENTI. MANTIA singled to center field; MARCHESE advanced to second; BARBERI J. advanced to third. OLDANO flied out to p. FESTA T reached on a fielder's choice; MANTIA advanced to second; MARCHESE advanced to third; BARBERI J. out at home 3b to c. GIACCONE hit by pitch, RBI; FESTA T advanced to second; MANTIA advanced to third; MARCHESE scored. MICHELOTTI hit by pitch, RBI; GIACCONE advanced to second; FESTA T advanced to third; MANTIA scored. BOCCATO to p. GARCIA LUNA to 3b. / for ZAPPELLA. BARBERI U grounded out to 2b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

BJ Bovisio Masciago 9th - PEZZUTTO struck out looking. PUTTI walked. KLOCKER grounded out to 2b; PUTTI advanced to second. FOGLIO grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Avigliana Bees 9th - VASCHETTO grounded out to 3b. BARBERI J. hit by pitch. MARCHESE grounded out to 1b unassisted; BARBERI J. advanced to second. MANTIA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


BJ Bovisio Masciago 5, Avigliana Bees 4 (Sep 24, 2017 at Avigliana) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
BJ Bovisio Masciago. 030 002 000  -  5 10  5
Avigliana Bees...... 200 000 020  -  4  4  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BJ Bovisio Masciago - ARIENTI Riccardo; ZAPPELLA Luca(8); BOCCATO Mattia(8) and
PEZZUTTO Riccardo. Avigliana Bees - SERCI Andrea; MARELLO Simone(2); FERRERO Alessandro(5) and
BARBERI Umberto.
Win-ARIENTI Riccardo  Save-BOCCATO Mattia  Loss-SERCI Andrea  T-4:15  A-40
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - CANTONI Gilla

MARELLO faced 3 batters in the 5th.
ARIENTI faced 2 batters in the 8th.
Comitato Nazionale Classificatori