Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

Avigliana Bees vs BJ Bovisio Masciago (Sep 30, 2017)

 
Composite Box Score
 

Serie C Zona 1 - 2017
Avigliana Bees at BJ Bovisio Masciago - Composite Box Score
Sep 30, 2017 at Bovisio Masciago(MB) (N. Indrigo)

Avigliana Bees   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FESTA T cf 
GIACCONE 2b 
MICHELOTTI 1b  11 
VASCHETTO dh/ss 
BARBERI J. 3b 
MANTIA lf 
BARBERI U c 
OLDANO ss/p 
FESTA F rf 
GIAROLA p 
MARELLO p 
Totals   38  12  10  10  14  27  13 

BJ Bovisio Masciago   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOCCATO 3b 
NERI lf 
MIRAGLIA ss 
FLORENCIO 2b 
GARCIA LUNA dh 
VAGHI 1b 
LAZZARINI rf 
PEZZUTTO c 
PUTTI cf 
KLOCKER rf/1b 
FOGLIO p 
ESCALANTE p 
Totals   31  10  27  11 

Avigliana Bees   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIAROLA Filippo   4.2  18  22 
MARELLO Simone W  2.1  11 
OLDANO Matteo   2.0 
 
BJ Bovisio Masciago   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FOGLIO Stefano L  3.0  15  24 
ESCALANTE Ivannier   6.0  23  33 

Umpires - HP: FOLTRAN Walter 1B: IACONO Sebastian
Start: 15:00 Time: 4:10 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorer - CANTONI Gilla
FOGLIO faced 1 batter in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Zona 1 - 2017
Avigliana Bees at BJ Bovisio Masciago
Sep 30, 2017 at Bovisio Masciago(MB) (N. Indrigo)

Avigliana Bees starters: 84/cf FESTA T; 50/2b GIACCONE; 95/1b MICHELOTTI; 83/dh VASCHETTO; 14/3b BARBERI J.; 9/lf MANTIA; 56/c BARBERI U; 91/ss OLDANO; 48/rf FESTA F; 34/p GIAROLA;

BJ Bovisio Masciago starters: 33/3b BOCCATO; 57/lf NERI; 88/ss MIRAGLIA; 85/2b FLORENCIO; 13/dh GARCIA LUNA; 46/1b VAGHI; 27/c PEZZUTTO; 68/cf PUTTI; 37/rf KLOCKER; 10/p FOGLIO;

Avigliana Bees 1st - FESTA T reached on a dropped fly by lf. GIACCONE struck out looking. MICHELOTTI singled to shortstop; FESTA T advanced to second. VASCHETTO singled up the middle, RBI; MICHELOTTI advanced to second, out at third cf to c to 3b; FESTA T scored, unearned. VASCHETTO stole second. BARBERI J. walked. MANTIA walked; BARBERI J. advanced to second; VASCHETTO advanced to third. BARBERI U walked, RBI; MANTIA advanced to second; BARBERI J. advanced to third; VASCHETTO scored, unearned. OLDANO singled to center field, 2 RBI; BARBERI U advanced to third; MANTIA scored, unearned; BARBERI J. scored, unearned. FESTA F flied out to rf. 4 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

BJ Bovisio Masciago 1st - BOCCATO grounded out to ss. NERI walked. MIRAGLIA grounded out to ss; NERI advanced to second. FLORENCIO singled up the middle; NERI advanced to third. GARCIA LUNA singled up the middle, RBI; FLORENCIO advanced to second; NERI scored. VAGHI walked; GARCIA LUNA advanced to second; FLORENCIO advanced to third. VAGHI advanced to second on a balk; GARCIA LUNA advanced to third on a balk; FLORENCIO scored on a balk. PEZZUTTO singled to right field, RBI; VAGHI advanced to third; GARCIA LUNA scored. VAGHI stole home. PEZZUTTO out at first c to ss to 1b, caught stealing. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

Avigliana Bees 2nd - FESTA T singled to second base. GIACCONE hit by pitch; FESTA T advanced to second. FESTA T stole third. GIACCONE out at second p to 1b to 2b, caught stealing. MICHELOTTI walked. VASCHETTO flied out to cf. BARBERI J. walked; MICHELOTTI advanced to second. MANTIA grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

BJ Bovisio Masciago 2nd - PUTTI reached on a fielding error by ss. KLOCKER grounded out to 1b unassisted; PUTTI advanced to second. BOCCATO grounded out to ss; PUTTI advanced to third. NERI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Avigliana Bees 3rd - BARBERI U hit by pitch. BARBERI U stole second. OLDANO flied out to p. FESTA F flied out to cf; BARBERI U advanced to third. FESTA T singled to left field, RBI; BARBERI U scored. GIACCONE hit by pitch; FESTA T advanced to second. Dropped foul ball, E2. MICHELOTTI walked; GIACCONE advanced to second; FESTA T advanced to third. VASCHETTO reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; MICHELOTTI advanced to third on the error; GIACCONE scored on the error, unearned; FESTA T scored on the error, unearned. BARBERI J. flied out to rf. 3 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

BJ Bovisio Masciago 3rd - MIRAGLIA walked. FLORENCIO struck out looking. GARCIA LUNA lined into double play 2b to 1b; MIRAGLIA out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Avigliana Bees 4th - MANTIA singled to right field. ESCALANTE to p for FOGLIO. BARBERI U fouled out to 3b. OLDANO flied out to 2b. FESTA F walked; MANTIA advanced to second. FESTA T struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BJ Bovisio Masciago 4th - VAGHI lined out to ss. PEZZUTTO grounded out to 3b. PUTTI flied out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Avigliana Bees 5th - GIACCONE walked. MICHELOTTI reached on a fielder's choice; GIACCONE advanced to second on a throwing error by 1b. VASCHETTO walked; MICHELOTTI advanced to second; GIACCONE advanced to third. BARBERI J. singled down the rf line, RBI; VASCHETTO advanced to second; MICHELOTTI advanced to third; GIACCONE scored, unearned. MANTIA walked, RBI; BARBERI J. advanced to second; VASCHETTO advanced to third; MICHELOTTI scored. BARBERI U walked, RBI; MANTIA advanced to second; BARBERI J. advanced to third; VASCHETTO scored. OLDANO singled to center field, RBI; BARBERI U advanced to second; MANTIA advanced to third; BARBERI J. scored. FESTA F flied out to lf. FESTA T struck out looking. GIACCONE grounded out to 2b. 4 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

BJ Bovisio Masciago 5th - KLOCKER walked. BOCCATO struck out swinging. NERI singled to shortstop; KLOCKER advanced to second. MIRAGLIA reached on a fielder's choice; NERI out at second ss to 2b; KLOCKER advanced to third. FLORENCIO singled to pitcher, RBI; MIRAGLIA advanced to second; KLOCKER scored. MARELLO to p for GIAROLA. GARCIA LUNA reached on a fielder's choice; FLORENCIO out at second ss to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Avigliana Bees 6th - LAZZARINI to rf for VAGHI. KLOCKER to 1b. MICHELOTTI hit by pitch. VASCHETTO flied out to cf. BARBERI J. struck out looking. MANTIA singled to shortstop; MICHELOTTI advanced to second. BARBERI U walked; MANTIA advanced to second; MICHELOTTI advanced to third. OLDANO flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

BJ Bovisio Masciago 6th - LAZZARINI walked. LAZZARINI advanced to second on a passed ball. PEZZUTTO walked. PUTTI struck out looking. KLOCKER flied into double play cf to 2b; LAZZARINI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Avigliana Bees 7th - FESTA F walked. FESTA T struck out looking. GIACCONE flied out to p. FESTA F advanced to second on a wild pitch. MICHELOTTI singled down the lf line, RBI; FESTA F scored. VASCHETTO walked; MICHELOTTI advanced to second. BARBERI J. grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BJ Bovisio Masciago 7th - BOCCATO flied out to rf. NERI singled to center field. NERI advanced to second on a passed ball. MIRAGLIA walked. FLORENCIO flied out to rf. GARCIA LUNA walked; MIRAGLIA advanced to second; NERI advanced to third. LAZZARINI grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Avigliana Bees 8th - MANTIA hit by pitch. BARBERI U struck out swinging. OLDANO reached on a fielder's choice; MANTIA out at second 3b to 2b. FESTA F flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BJ Bovisio Masciago 8th - VASCHETTO to ss. OLDANO to p. / for MARELLO. PEZZUTTO struck out swinging. PUTTI flied out to rf. KLOCKER walked. BOCCATO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Avigliana Bees 9th - FESTA T grounded out to 2b. GIACCONE grounded out to 2b. MICHELOTTI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BJ Bovisio Masciago 9th - NERI struck out swinging. MIRAGLIA struck out looking. FLORENCIO walked. FLORENCIO stole second. GARCIA LUNA grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Avigliana Bees 12, BJ Bovisio Masciago 5 (Sep 30, 2017 at Bovisio Masciago(MB))
----------------------------------------------------------------------
Avigliana Bees...... 403 040 100  - 12 10  1
BJ Bovisio Masciago. 400 010 000  -  5  6  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Avigliana Bees - GIAROLA Filippo; MARELLO Simone(5); OLDANO Matteo(8) and
BARBERI Umberto. BJ Bovisio Masciago - FOGLIO Stefano; ESCALANTE Ivannier(4) and
PEZZUTTO Riccardo.
Win-MARELLO Simone  Loss-FOGLIO Stefano  T-4:10  A-30
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - CANTONI Gilla

FOGLIO faced 1 batter in the 4th.
Comitato Nazionale Classificatori