Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

COMCOR ENGINEERING vs REDSKINS IMOLA BSC (Apr 22, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie A2 BASEBALL - 2018
REDSKINS IMOLA BSC 13 (3-2), COMCOR ENGINEERING 11 (3-2) (Game 1) - Composite Box Score
Apr 22, 2018 at Imola (BO) (Tozzona)

COMCOR ENGINEERING   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SCERRATO c 
VECCHI lf 
POMPILIO ss 
MURARI cf 
FRIGGERI 3b 
ANGELOTTI dh 
CORRADO pr 
GIBERTINI 1b 
ALFINITO 2b 
BARALDI rf 
SOTO LOPEZ p 
SINGH p 
PALTRINIERI p 
D'ANGELO p 
Totals   37  11  13  11  24  10 

REDSKINS IMOLA BSC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VELAZQUEZ G. ss 
DIRAFFAELE O dh 
D'AMICO A 3b 
ALEMAN R. c  11 
GNUDI 1b 
TANESINI cf 
COROLI cf 
FOCCHI rf 
RUMENOS 2b 
CORTINI 2b 
SOSA S. J lf 
DIRAFFAELE U p 
FREDDI p 
CLEMENTE p 
Totals   33  13  10  13  27  12 

COMCOR ENGINEERING   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SOTO LOPEZ Erik   2.1  12  16 
SINGH Balraj   2.2  10  12 
PALTRINIERI Alessio L,1-1  0.0 
D'ANGELO Tommaso   3.0  17 
 
REDSKINS IMOLA BSC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DIRAFFAELE Luca W,2-0  6.0  26  29 
FREDDI Luca   1.0 
CLEMENTE Nicolo' S,1  2.0 

Umpires - HP: CARINGELLA Michele 1B: BALZAYAC G. Ezequiel
Start: 10:30 Time: 3:48 Attendance: 55
Weather: Sunny Game notes: Scorer - MASSARI GOZZI Ulpiano
PALTRINIERI faced 5 batters in the 6th.
FREDDI faced 2 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Serie A2 BASEBALL - 2018
REDSKINS IMOLA BSC 13 (3-2), COMCOR ENGINEERING 11 (3-2) (Game 1)
Apr 22, 2018 at Imola (BO) (Tozzona)

COMCOR ENGINEERING starters: 16/c SCERRATO; 22/lf VECCHI; 2/ss POMPILIO; 55/cf MURARI; 36/3b FRIGGERI; 26/dh ANGELOTTI; 23/1b GIBERTINI; 42/2b ALFINITO; 25/rf BARALDI; 13/p SOTO LOPEZ;

REDSKINS IMOLA BSC starters: 10/ss VELAZQUEZ G.; 34/dh DIRAFFAELE O; 16/3b D'AMICO A; 13/c ALEMAN R.; 3/1b GNUDI; 18/cf TANESINI; 43/rf FOCCHI; 4/2b RUMENOS; 24/lf SOSA S. J; 19/p DIRAFFAELE U;

COMCOR ENGINEERING 1st - SCERRATO walked. VECCHI singled to pitcher, bunt; SCERRATO advanced to second. POMPILIO struck out swinging. MURARI singled to left field; VECCHI advanced to second; SCERRATO advanced to third. FRIGGERI singled to shortstop, RBI; MURARI advanced to second; VECCHI advanced to third; SCERRATO scored. ANGELOTTI struck out swinging. GIBERTINI singled to left center, advanced to second on a muffed throw by c, 2 RBI; FRIGGERI advanced to second, advanced to third on the error; MURARI scored; VECCHI scored. ALFINITO singled to left center, 2 RBI; GIBERTINI scored; FRIGGERI scored. BARALDI singled to right center; ALFINITO advanced to third. SCERRATO reached on a fielder's choice; BARALDI out at second ss to 2b. 5 runs, 6 hits, 1 error, 2 LOB.

REDSKINS IMOLA BSC 1st - VELAZQUEZ G. grounded out to 3b. DIRAFFAELE O grounded out to 2b. D'AMICO A struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

COMCOR ENGINEERING 2nd - VECCHI grounded out to p. POMPILIO walked. MURARI singled through the left side; POMPILIO advanced to second. FRIGGERI doubled down the lf line, 2 RBI; MURARI scored; POMPILIO scored. ANGELOTTI grounded out to 2b; FRIGGERI advanced to third. GIBERTINI struck out looking. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

REDSKINS IMOLA BSC 2nd - ALEMAN R. walked. GNUDI walked; ALEMAN R. advanced to second. TANESINI grounded out to p; GNUDI advanced to second; ALEMAN R. advanced to third. GNUDI advanced to third on a wild pitch; ALEMAN R. scored on a wild pitch. FOCCHI singled to right field, RBI; GNUDI scored. RUMENOS reached on a throwing error by ss; FOCCHI advanced to second. SOSA S. J struck out swinging. VELAZQUEZ G. struck out looking. 2 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

COMCOR ENGINEERING 3rd - ALFINITO singled through the left side. BARALDI reached on a fielder's choice; ALFINITO out at second ss to 2b. SCERRATO struck out swinging. BARALDI stole second. VECCHI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

REDSKINS IMOLA BSC 3rd - DIRAFFAELE O walked. D'AMICO A lined out to ss. ALEMAN R. reached on a fielder's choice; DIRAFFAELE O advanced to third on a throwing error by p. GNUDI walked; ALEMAN R. advanced to second. TANESINI singled to left field, RBI; GNUDI advanced to second; ALEMAN R. advanced to third; DIRAFFAELE O scored, unearned. FOCCHI singled to left center, RBI; TANESINI advanced to second; GNUDI advanced to third; ALEMAN R. scored. SINGH to p for SOTO LOPEZ. FOCCHI advanced to second on a wild pitch; TANESINI advanced to third on a wild pitch; GNUDI scored on a wild pitch. RUMENOS struck out swinging. SOSA S. J grounded out to 3b. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

COMCOR ENGINEERING 4th - POMPILIO flied out to lf. MURARI struck out swinging. FRIGGERI hit by pitch. FRIGGERI out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

REDSKINS IMOLA BSC 4th - VELAZQUEZ G. walked. DIRAFFAELE O lined into double play ss to 1b; VELAZQUEZ G. out on the play. D'AMICO A struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

COMCOR ENGINEERING 5th - ANGELOTTI flied out to lf. GIBERTINI lined out to 2b. ALFINITO flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

REDSKINS IMOLA BSC 5th - ALEMAN R. grounded out to 2b. GNUDI singled to right center. TANESINI doubled down the lf line; GNUDI advanced to third. FOCCHI doubled to left center, RBI; TANESINI advanced to third; GNUDI scored. RUMENOS walked. SOSA S. J reached on a fielder's choice; RUMENOS advanced to second; FOCCHI advanced to third; TANESINI out at home p to c. VELAZQUEZ G. flied out to rf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

COMCOR ENGINEERING 6th - BARALDI struck out looking. SCERRATO flied out to lf. VECCHI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

REDSKINS IMOLA BSC 6th - PALTRINIERI to p for SINGH. DIRAFFAELE O walked. D'AMICO A reached on a fielding error by 3b; DIRAFFAELE O advanced to second. ALEMAN R. singled to center field; D'AMICO A advanced to second; DIRAFFAELE O advanced to third. GNUDI walked, RBI; ALEMAN R. advanced to second; D'AMICO A advanced to third; DIRAFFAELE O scored. TANESINI doubled to right field, 2 RBI; GNUDI advanced to third; ALEMAN R. scored; D'AMICO A scored, unearned. D'ANGELO to p for PALTRINIERI. TANESINI advanced to third on a wild pitch; GNUDI scored on a wild pitch. FOCCHI flied out to lf, SF, RBI; TANESINI scored. RUMENOS walked. SOSA S. J walked; RUMENOS advanced to second. VELAZQUEZ G. grounded out to 3b, SAC; SOSA S. J advanced to second; RUMENOS advanced to third. DIRAFFAELE O walked. D'AMICO A reached on a fielder's choice; DIRAFFAELE O out at second ss unassisted. 5 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

COMCOR ENGINEERING 7th - FREDDI to p for DIRAFFAELE U. COROLI to cf for TANESINI. CORTINI to 2b for RUMENOS. POMPILIO grounded out to 2b. MURARI doubled to left field. FRIGGERI fouled out to c. ANGELOTTI singled through the left side; MURARI advanced to third. CORRADO pinch ran for ANGELOTTI. GIBERTINI doubled to right field, out at third rf to c to 3b, 2 RBI; CORRADO scored; MURARI scored. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

REDSKINS IMOLA BSC 7th - ALEMAN R. flied out to rf. GNUDI hit by pitch. COROLI singled to center field; GNUDI advanced to second. FOCCHI flied out to rf. CORTINI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

COMCOR ENGINEERING 8th - ALFINITO walked. BARALDI hit by pitch; ALFINITO advanced to second. CLEMENTE to p for FREDDI. SCERRATO reached on a fielder's choice to third base, SAC; BARALDI advanced to second; ALFINITO advanced to third. VECCHI reached on a fielder's choice; SCERRATO advanced to second; BARALDI advanced to third; ALFINITO out at home ss to c. POMPILIO struck out swinging. MURARI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

REDSKINS IMOLA BSC 8th - SOSA S. J singled up the middle. VELAZQUEZ G. grounded out to 2b; SOSA S. J advanced to second. SOSA S. J stole third. DIRAFFAELE O walked. DIRAFFAELE O advanced to second on a muffed throw by ss, assist by c, caught stealing; SOSA S. J advanced to home on a fielder's choice. On the same play. DIRAFFAELE O advanced to third on a throwing error by ss. D'AMICO A walked. ALEMAN R. flied out to rf, SF, RBI; DIRAFFAELE O scored, unearned. GNUDI flied out to rf. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

COMCOR ENGINEERING 9th - FRIGGERI flied out to cf. CORRADO walked. GIBERTINI walked; CORRADO advanced to second. ALFINITO doubled to left center, out at third lf to ss to c to 3b, 2 RBI; GIBERTINI scored; CORRADO scored. BARALDI struck out looking. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


REDSKINS IMOLA BSC 13, COMCOR ENGINEERING 11 (Apr 22, 2018 at Imola (BO)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
COMCOR ENGINEERING.. 520 000 202  - 11 13  5      (3-2)
REDSKINS IMOLA BSC.. 023 015 02X  - 13 10  1      (3-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: COMCOR ENGINEERING - SOTO LOPEZ Erik; SINGH Balraj(3); PALTRINIERI Alessio(6);
D'ANGELO Tommaso(6) and SCERRATO Gianluca. REDSKINS IMOLA BSC - DIRAFFAELE Luca;
FREDDI Luca(7); CLEMENTE Nicolo'(8) and ALEMAN R. Jose' A..
Win-DIRAFFAELE Luca(2-0)  Save-CLEMENTE Nicolo'(1)  Loss-PALTRINIERI Alessio(1-1)  T-3:48  A-55
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - MASSARI GOZZI Ulpiano

PALTRINIERI faced 5 batters in the 6th.
FREDDI faced 2 batters in the 8th.
Comitato Nazionale Classificatori