Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD NETTUNO 2 B.C. vs RAMS B.C. VITERBO (Apr 29, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie A2 BASEBALL - 2018
RAMS B.C. VITERBO 9 (6-1), ASD NETTUNO 2 B.C. 5 (3-4) (Game 1) - Composite Box Score
Apr 29, 2018 at Viterbo (VT) (G. Massini)

ASD NETTUNO 2 B.C.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BULFONE ss/p 
VISALLI dh 
FRANCUCCI cf 
CARADONNA cf/2b 
FACCENDINI rf/c 
MERCURI D 3b 
TARTAGLIA 1b 
CIANFRIGLIAP lf 
DE SANTIS c 
D'ALESSIO ph 
OLIVIERI rf 
SCERRATO 2b/ss 
PECCI p 
CIANFRIGLIAC p 
Totals   35  13  24 

RAMS B.C. VITERBO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
URQUIOLA ss 
CARLETTI rf 
GENTILI R 3b 
PROIETTI 1b 
MANDOLINI lf 
DE IACOBIS c 
DE ANGELIS 2b/p 
CEPPARI dh 
VAGLIO 2b 
VINCENTI cf 
FANALI p 
Totals   30  27  13 

ASD NETTUNO 2 B.C.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PECCI Federico   6.1  23  29 
CIANFRIGLIA Carlo L,1-1  0.2 
BULFONE Leonardo   1.0 
 
RAMS B.C. VITERBO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FANALI Stefano   7.0  11  29  33  10 
DE ANGELIS Manuel W,2-0  2.0 

Umpires - HP: ROMANO Emanuele 1B: BICCARI Antonio
Start: 11:00 Time: 2:50 Attendance: 60
Weather: Sunny Game notes: Scorer - MODICA Michele
FANALI faced 1 batter in the 8th.
CIANFRIGLIAC faced 3 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Serie A2 BASEBALL - 2018
RAMS B.C. VITERBO 9 (6-1), ASD NETTUNO 2 B.C. 5 (3-4) (Game 1)
Apr 29, 2018 at Viterbo (VT) (G. Massini)

ASD NETTUNO 2 B.C. starters: 3/ss BULFONE; 49/dh VISALLI; 46/cf CARADONNA; 21/rf FACCENDINI; 43/3b MERCURI D; 99/1b TARTAGLIA; 13/lf CIANFRIGLIAP; 12/c DE SANTIS; 41/2b SCERRATO; 29/p PECCI;

RAMS B.C. VITERBO starters: 5/ss URQUIOLA; 21/rf CARLETTI; 34/3b GENTILI R; 9/1b PROIETTI; 14/lf MANDOLINI; 42/c DE IACOBIS; 11/2b DE ANGELIS; 16/dh CEPPARI; 51/cf VINCENTI; 28/p FANALI;

ASD NETTUNO 2 B.C. 1st - BULFONE singled to center field. VISALLI singled to right field; BULFONE advanced to second, out at third rf to 3b. CARADONNA reached on a fielder's choice; VISALLI out at second 2b to ss. FACCENDINI singled to center field; CARADONNA advanced to third. FACCENDINI advanced to second on a wild pitch; CARADONNA scored on a wild pitch. MERCURI D grounded out to p. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

RAMS B.C. VITERBO 1st - URQUIOLA walked. CARLETTI struck out swinging; URQUIOLA stole second. URQUIOLA advanced to third on a passed ball. GENTILI R walked. GENTILI R out at first c to ss to 1b, caught stealing; URQUIOLA advanced to home on a fielder's choice, unearned. PROIETTI struck out looking. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD NETTUNO 2 B.C. 2nd - TARTAGLIA lined out to 3b. CIANFRIGLIAP grounded out to 2b. DE SANTIS flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RAMS B.C. VITERBO 2nd - MANDOLINI flied out to rf. DE IACOBIS singled to right field. DE ANGELIS singled through the right side; DE IACOBIS advanced to second. CEPPARI flied out to 2b. VINCENTI fouled out to 1b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD NETTUNO 2 B.C. 3rd - SCERRATO grounded out to 3b. BULFONE hit by pitch. VISALLI singled to left field; BULFONE advanced to second. CARADONNA walked; VISALLI advanced to second; BULFONE advanced to third. FACCENDINI reached on a fielder's choice; CARADONNA advanced to second; VISALLI advanced to third; BULFONE out at home 3b to c. MERCURI D flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

RAMS B.C. VITERBO 3rd - URQUIOLA struck out swinging. CARLETTI flied out to rf. GENTILI R flied out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD NETTUNO 2 B.C. 4th - TARTAGLIA singled up the middle. CIANFRIGLIAP reached on a fielder's choice; TARTAGLIA advanced to second on a throwing error by 3b. DE SANTIS reached on a fielder's choice, bunt; CIANFRIGLIAP advanced to second; TARTAGLIA out at second 3b to ss. SCERRATO singled to left field, RBI; DE SANTIS advanced to second, advanced to third on the throw; CIANFRIGLIAP scored, unearned. BULFONE singled to right field, RBI; SCERRATO advanced to third; DE SANTIS scored, unearned. VISALLI flied out to rf, SF, RBI; SCERRATO scored, unearned. CARADONNA flied out to rf. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

RAMS B.C. VITERBO 4th - PROIETTI struck out swinging to catcher. MANDOLINI grounded out to 3b. DE IACOBIS grounded out to 3b, bunt. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD NETTUNO 2 B.C. 5th - FACCENDINI singled to left field. MERCURI D grounded out to 3b, SAC; FACCENDINI advanced to second. TARTAGLIA flied out to cf. CIANFRIGLIAP lined out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RAMS B.C. VITERBO 5th - DE ANGELIS struck out looking. CEPPARI struck out looking. VINCENTI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD NETTUNO 2 B.C. 6th - DE SANTIS flied out to cf. SCERRATO singled to shortstop. SCERRATO out at second c to 2b, caught stealing. BULFONE singled to center field. VISALLI flied out to p. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

RAMS B.C. VITERBO 6th - URQUIOLA reached on a fielding error by 2b. URQUIOLA stole second. CARLETTI walked. GENTILI R grounded out to p; CARLETTI advanced to second; URQUIOLA advanced to third. PROIETTI singled up the middle, 2 RBI; CARLETTI scored; URQUIOLA scored, unearned. MANDOLINI walked; PROIETTI advanced to second. DE IACOBIS reached on a fielder's choice; MANDOLINI advanced to second; PROIETTI out at third ss to 3b. DE ANGELIS walked; DE IACOBIS advanced to second; MANDOLINI advanced to third. CEPPARI reached on a fielder's choice; DE ANGELIS advanced to second; DE IACOBIS out at third 3b unassisted. 2 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

ASD NETTUNO 2 B.C. 7th - CARADONNA grounded out to ss. FACCENDINI struck out looking. MERCURI D lined out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RAMS B.C. VITERBO 7th - VINCENTI singled to shortstop. URQUIOLA out at first 3b to 2b, SAC; VINCENTI advanced to second. CARLETTI reached on a muffed throw by 1b, assist by 2b; VINCENTI advanced to third on the error. CIANFRIGLIAC to p for PECCI. GENTILI R grounded out to 1b unassisted; CARLETTI advanced to second. PROIETTI singled to right field, 2 RBI; CARLETTI scored, unearned; VINCENTI scored, unearned. MANDOLINI grounded out to 3b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD NETTUNO 2 B.C. 8th - TARTAGLIA singled to center field. DE ANGELIS to p. VAGLIO to 2b for CEPPARI. / for FANALI. CIANFRIGLIAP out at first 3b to 2b, SAC; TARTAGLIA advanced to third. D'ALESSIO pinch hit for DE SANTIS. D'ALESSIO flied out to lf, SF, RBI; TARTAGLIA scored. SCERRATO walked. SCERRATO stole second. BULFONE singled to first base; SCERRATO advanced to third. VISALLI flied out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

RAMS B.C. VITERBO 8th - FACCENDINI to c. OLIVIERI to rf for D'ALESSIO. DE IACOBIS walked. DE ANGELIS walked; DE IACOBIS advanced to second. VAGLIO reached on a fielding error by p, SAC; DE ANGELIS advanced to second; DE IACOBIS advanced to third. BULFONE to p. FRANCUCCI to cf for VISALLI. CARADONNA to 2b. SCERRATO to ss. / for CIANFRIGLIAC. VAGLIO advanced to second on a wild pitch; DE ANGELIS advanced to third on a wild pitch; DE IACOBIS scored on a wild pitch. VINCENTI struck out looking. URQUIOLA flied out to cf, SF, RBI; DE ANGELIS scored, unearned. CARLETTI doubled to right field, RBI; VAGLIO scored, unearned. GENTILI R singled up the middle, RBI; CARLETTI scored, team unearned. GENTILI R advanced to second on a passed ball. PROIETTI hit by pitch. MANDOLINI struck out looking. 4 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD NETTUNO 2 B.C. 9th - CARADONNA singled up the middle. CARADONNA advanced to second on a wild pitch. FACCENDINI grounded out to ss; CARADONNA advanced to third. MERCURI D struck out swinging. TARTAGLIA grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


RAMS B.C. VITERBO 9, ASD NETTUNO 2 B.C. 5 (Apr 29, 2018 at Viterbo (VT)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
ASD NETTUNO 2 B.C... 100 300 010  -  5 13  3      (3-4)
RAMS B.C. VITERBO... 100 002 24X  -  9  7  1      (6-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ASD NETTUNO 2 B.C. - PECCI Federico; CIANFRIGLIA Carlo(7); BULFONE Leonardo(8) and
DE SANTIS Federico; FACCENDINI Francesco. RAMS B.C. VITERBO - FANALI Stefano;
DE ANGELIS Manuel(8) and DE IACOBIS Andrea.
Win-DE ANGELIS Manuel(2-0)  Loss-CIANFRIGLIA Carlo(1-1)  T-2:50  A-60
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - MODICA Michele

FANALI faced 1 batter in the 8th.
CIANFRIGLIAC faced 3 batters in the 8th.
Comitato Nazionale Classificatori