Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

PALF. REGGIO EMILIA vs AVIGLIANA BEES (Apr 15, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
PALF. REGGIO EMILIA 8, AVIGLIANA BEES 6 (Game 2) - Composite Box Score
Apr 15, 2018 at Avigliana (TO) (Comunale)

PALF. REGGIO EMILIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GASPARINI 2b 
CERIALI L ss 
BIAGINI 1b  14 
GREGORINI lf 
RICCO' P. L. 3b/p 
FAZIO B rf 
MORILLO J rf 
RICCO' P. F. p/3b 
PERRICONE FZ c 
ARDISSONE cf 
CERIOLI A ph/cf 
MONTANARI ph/cf 
ESPINOSA F p 
Totals   31  15  10  27  13 

AVIGLIANA BEES   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MELIS 2b/ss 
VALETTI 3b 
PASCOLI lf 
FESTA T cf 
BARBERI U c 
GIACCONE dh/p 
OLDANO ss/p 
MANTIA cf/lf 
GIROLA 1b 
FESTA F rf 
GIAROLA F p 
MARELLO p 
Totals   34  27  16 

PALF. REGGIO EMILIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RICCO' P. Fabio W  6.0  25  29  10 
RICCO' P. Luca   2.1  10 
ESPINOSA F. Ruben D. S  0.2 
 
AVIGLIANA BEES   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIAROLA Filippo L  2.0  10  14 
MARELLO Simone   1.1 
GIACCONE Lorenzo   3.2  13 
OLDANO Matteo   2.0 

Umpires - HP: MELILLI Maurizio 1B: DI DIO Renato
Start: 15:30 Time: 3:40 Attendance: 50
Weather: Cloudy Game notes: Scorer - BLACHE Francesca, VIETTI Eleonora.
GIAROLA F faced 3 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
PALF. REGGIO EMILIA 8, AVIGLIANA BEES 6 (Game 2)
Apr 15, 2018 at Avigliana (TO) (Comunale)

PALF. REGGIO EMILIA starters: 5/2b GASPARINI; 10/ss CERIALI L; 33/1b BIAGINI; 58/lf GREGORINI; 17/3b RICCO' P. L.; 16/rf FAZIO B; 34/p RICCO' P. F.; 32/c PERRICONE FZ; 77/cf ARDISSONE;

AVIGLIANA BEES starters: 55/2b MELIS; 69/3b VALETTI; 39/lf PASCOLI; 56/c BARBERI U; 50/dh GIACCONE; 91/ss OLDANO; 9/cf MANTIA; 24/1b GIROLA; 48/rf FESTA F; 34/p GIAROLA F;

PALF. REGGIO EMILIA 1st - GASPARINI singled through the right side. CERIALI L doubled to center field; GASPARINI advanced to third. BIAGINI struck out swinging. GREGORINI singled to second base. RICCO' P. L. grounded into double play ss to c to 1b; GASPARINI out on the play. 0 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

AVIGLIANA BEES 1st - MELIS walked. MELIS stole second. VALETTI struck out swinging. PASCOLI flied out to 2b. BARBERI U walked. GIACCONE flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 2nd - FAZIO B walked. RICCO' P. F. singled to center field; FAZIO B advanced to second. PERRICONE FZ grounded out to p, SAC; RICCO' P. F. advanced to second; FAZIO B advanced to third. ARDISSONE singled through the left side, RBI; RICCO' P. F. advanced to third; FAZIO B scored. ARDISSONE stole second. GASPARINI flied out to lf, SF, RBI; ARDISSONE advanced to third; RICCO' P. F. scored. CERIALI L flied out to lf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

AVIGLIANA BEES 2nd - OLDANO reached on a fielding error by 3b. OLDANO stole second. MANTIA grounded out to ss. GIROLA singled to center field; OLDANO advanced to third. FESTA F singled to pitcher, bunt, RBI; GIROLA advanced to third; OLDANO scored, unearned. FESTA F stole second. MELIS singled through the left side, RBI; FESTA F advanced to third; GIROLA scored. MELIS stole second. MELIS advanced to third on a wild pitch; FESTA F scored on a wild pitch. VALETTI tripled to right center, RBI; MELIS scored. PASCOLI struck out looking. BARBERI U struck out looking. 4 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 3rd - BIAGINI walked. BIAGINI stole second. GREGORINI doubled to center field, RBI; BIAGINI scored. RICCO' P. L. doubled through the right side, RBI; GREGORINI scored. MARELLO to p for GIAROLA T. FAZIO B grounded out to p, SAC; RICCO' P. L. advanced to third. RICCO' P. F. walked. PERRICONE FZ grounded out to ss, RBI; RICCO' P. F. advanced to second, advanced to third on the throw; RICCO' P. L. scored. RICCO' P. F. out at home c unassisted, caught stealing. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 3rd - GIACCONE grounded out to ss. OLDANO grounded out to 3b. MANTIA flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 4th - CERIOLI A pinch hit for ARDISSONE. CERIOLI A singled to pitcher. GASPARINI singled to pitcher, bunt; CERIOLI A advanced to second. CERIALI L singled through the right side; GASPARINI advanced to second; CERIOLI A advanced to third. BIAGINI infield fly to ss. GREGORINI hit by pitch, RBI; CERIALI L advanced to second; GASPARINI advanced to third; CERIOLI A scored. RICCO' P. L. singled to center field, 2 RBI; GREGORINI advanced to second; CERIALI L scored; GASPARINI scored. GIACCONE to p. / for MARELLO. FAZIO B flied into double play p to 2b to 3b; GREGORINI out on the play. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

AVIGLIANA BEES 4th - CERIOLI A to cf. GIROLA grounded out to 2b. FESTA F singled to shortstop. MELIS singled to left field; FESTA F advanced to second. MELIS stole second; FESTA F stole third. VALETTI walked. PASCOLI reached on a fielder's choice, RBI; VALETTI out at second ss to 2b; MELIS advanced to third; FESTA F scored. BARBERI U grounded out to 1b unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 5th - RICCO' P. F. singled to right field. RICCO' P. F. out at second c to ss, caught stealing. PERRICONE FZ walked. PERRICONE FZ out at second c to ss, caught stealing. CERIOLI A walked. GASPARINI grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

AVIGLIANA BEES 5th - MORILLO J to rf for FAZIO B. GIACCONE grounded out to ss. OLDANO flied out to p. MANTIA walked. GIROLA grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 6th - CERIALI L grounded out to 3b. BIAGINI grounded out to 3b. GREGORINI struck out swinging to catcher. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 6th - FESTA F grounded out to 3b. MELIS flied out to rf. VALETTI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 7th - RICCO' P. L. walked. RICCO' P. L. out at second c to ss, caught stealing. MORILLO J walked. RICCO' P. F. reached on a fielder's choice; MORILLO J out at second 3b to 2b. PERRICONE FZ doubled to left field; RICCO' P. F. advanced to third. CERIOLI A struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

AVIGLIANA BEES 7th - RICCO' P. L. to p. RICCO' P. F. to 3b. PASCOLI struck out swinging. BARBERI U flied out to rf. GIACCONE grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 8th - MELIS to ss. GIACCONE to 2b. OLDANO to p. GASPARINI walked. CERIALI L struck out swinging. GASPARINI stole second, advanced to third on a throwing error by p. FESTA T to cf for PASCOLI. MANTIA to lf. BIAGINI flied into double play lf to 3b; GASPARINI out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 8th - OLDANO hit by pitch. MANTIA grounded out to 3b; OLDANO advanced to second. GIROLA grounded out to ss; OLDANO advanced to third. FESTA F struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 9th - GREGORINI grounded out to 3b. RICCO' P. L. singled to center field. RICCO' P. L. advanced to second on a balk. MORILLO J singled to center field; RICCO' P. L. advanced to third. MORILLO J out at second c to 2b, caught stealing. RICCO' P. F. walked. RICCO' P. F. stole second. PERRICONE FZ walked. MONTANARI pinch hit for CERIOLI A. MONTANARI struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

AVIGLIANA BEES 9th - MONTANARI to cf. MELIS walked. MELIS stole second. VALETTI grounded out to ss; MELIS advanced to third. FESTA T walked. RICCO' P. L. to cf. ESPINOSA F to p for MONTANARI. BARBERI U grounded out to ss, RBI; FESTA T advanced to second; MELIS scored. GIACCONE flied out to rf. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


PALF. REGGIO EMILIA 8, AVIGLIANA BEES 6 (Apr 15, 2018 at Avigliana (TO)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
PALF. REGGIO EMILIA. 023 300 000  -  8 15  1
AVIGLIANA BEES...... 040 100 001  -  6  6  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: PALF. REGGIO EMILIA - RICCO' P. Fabio; RICCO' P. Luca(7); ESPINOSA F. Ruben D.(9) and
PERRICONE Fabrizio. AVIGLIANA BEES - GIAROLA Filippo; MARELLO Simone(3); GIACCONE Lorenzo(4);
OLDANO Matteo(8) and BARBERU Umberto.
Win-RICCO' P. Fabio  Save-ESPINOSA F. Ruben D.  Loss-GIAROLA Filippo  T-3:40  A-50
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorer - BLACHE Francesca, VIETTI Eleonora.

GIAROLA F faced 3 batters in the 3rd.
IBAF