Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

EUROACQUE PIACENZA vs CIEMME OLTRETORRENTE (Apr 22, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
CIEMME OLTRETORRENTE 9, EUROACQUE PIACENZA 2 (Game 1) - Composite Box Score
Apr 22, 2018 at Parma (PR) (Cavalli)

EUROACQUE PIACENZA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MINOIA 3b 
BORLINI ph/3b 
HENRIQUEZ ss 
CETTI cf 
IMBERTI ph 
CAPRA 1b 
PINOIA ph 
HATMA c 
GAMBINI ph/c 
CALDERON lf 
PEREZ dh 
NACCARELLA ph/dh 
ROSSI D 2b 
AGOSTI ph/2b 
BOSI rf 
MOLINA rf 
PELUSO R p 
LAMBRI p 
MACAK p 
Totals   37  10  24 

CIEMME OLTRETORRENTE  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BIANCHI 2b 
AGOLETTI cf 
DADDI lf 
MATTIOLI pr/lf 
FERRARI rf 
D'AMICO p 
TONELLI pr/p 
ZANACCA 1b 
LORI 3b 
CECCAROLI 3b 
LOMBARDI ss 
POMPONI ph/ss 
ONOFRI c 
SORRENTINO c 
Totals   36  10  10  15  27 

EUROACQUE PIACENZA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PELUSO R. Eduardo L  5.2  10  24  32 
LAMBRI Eugenio   0.0 
MACAK Aldin   2.1  10  12 
 
CIEMME OLTRETORRENTE  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
D'AMICO N. Enrique W  7.0  30  33  11 
TONELLI Luca   2.0 

Umpires - HP: CAMPORI Angelo 1B: ALMONTE R.Kenny A.
Start: 11:00 Time: 3:12 Attendance: 60
Game notes: Scorer - BOSCAROL Sonia.
LAMBRI faced 4 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
CIEMME OLTRETORRENTE 9, EUROACQUE PIACENZA 2 (Game 1)
Apr 22, 2018 at Parma (PR) (Cavalli)

EUROACQUE PIACENZA starters: 3/3b MINOIA; 7/ss HENRIQUEZ; 23/cf CETTI; 41/1b CAPRA; 12/c HATMA; 25/lf CALDERON; 29/dh PEREZ; 20/2b ROSSI D; 8/rf BOSI; 50/p PELUSO R;

CIEMME OLTRETORRENTE starters: 21/2b BIANCHI; 7/cf AGOLETTI; 58/lf DADDI; 90/rf FERRARI; 84/p D'AMICO; 15/1b ZANACCA; 43/3b LORI; 22/ss LOMBARDI; 77/c ONOFRI;

EUROACQUE PIACENZA 1st - MINOIA grounded out to 2b. HENRIQUEZ flied out to rf. CETTI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 1st - BIANCHI struck out looking. AGOLETTI struck out swinging, out at first c to 1b. DADDI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 2nd - CAPRA grounded out to 2b. HATMA walked. CALDERON flied out to cf. PEREZ flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 2nd - FERRARI struck out swinging. D'AMICO walked. ZANACCA flied out to lf. LORI doubled to right center; D'AMICO advanced to third. LOMBARDI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 3rd - ROSSI D struck out swinging. BOSI flied out to lf. MINOIA flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 3rd - ONOFRI struck out swinging. BIANCHI walked. AGOLETTI struck out swinging. DADDI singled to second base; BIANCHI advanced to second. MATTIOLI pinch ran for DADDI. FERRARI walked; MATTIOLI advanced to second; BIANCHI advanced to third. D'AMICO walked, RBI; FERRARI advanced to second; MATTIOLI advanced to third; BIANCHI scored. ZANACCA flied out to rf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 4th - MATTIOLI to lf. HENRIQUEZ flied out to cf. CETTI struck out swinging. CAPRA singled to pitcher. HATMA singled to third base; CAPRA advanced to second. CALDERON flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 4th - LORI singled to shortstop. LOMBARDI flied out to c. ONOFRI flied out to ss. BIANCHI singled to left field; LORI advanced to second. BIANCHI advanced to second on a passed ball; LORI advanced to third on a passed ball. AGOLETTI walked. MATTIOLI struck out looking. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 5th - PEREZ singled to left field. ROSSI D fouled out to c. BOSI singled to second base; PEREZ advanced to second. MINOIA struck out looking. HENRIQUEZ flied out to lf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 5th - FERRARI struck out swinging, out at first c to 1b. D'AMICO singled to right field. ZANACCA reached on a dropped fly by cf; D'AMICO advanced to second on the error. LORI fouled out to 3b. LOMBARDI struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 6th - CETTI singled to right field. CAPRA reached on a fielder's choice; CETTI advanced to second on an error by ss. HATMA singled through the left side; CAPRA advanced to second; CETTI advanced to third. CALDERON singled through the left side, RBI; HATMA advanced to second; CAPRA advanced to third; CETTI scored, unearned. PEREZ hit by pitch, RBI; CALDERON advanced to second; HATMA advanced to third; CAPRA scored. ROSSI D struck out looking. BOSI struck out swinging. MINOIA flied out to rf. 2 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 6th - MOLINA to rf for BOSI. ONOFRI hit by pitch. BIANCHI walked; ONOFRI advanced to second. AGOLETTI singled to pitcher, bunt; BIANCHI advanced to second; ONOFRI advanced to third. MATTIOLI infield fly to p. FERRARI struck out swinging. D'AMICO walked, RBI; AGOLETTI advanced to second; BIANCHI advanced to third; ONOFRI scored. LAMBRI to p for PELUSO R. ZANACCA walked, RBI; D'AMICO advanced to second; AGOLETTI advanced to third; BIANCHI scored. LORI doubled down the lf line, 2 RBI; ZANACCA advanced to third; D'AMICO scored; AGOLETTI scored. LOMBARDI walked. ONOFRI singled to right field, 2 RBI; LOMBARDI advanced to third; LORI scored; ZANACCA scored. MACAK to p for LAMBRI. BIANCHI walked; ONOFRI advanced to second. AGOLETTI struck out swinging. 6 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 7th - HENRIQUEZ grounded out to p. CETTI walked. CAPRA flied out to lf. GAMBINI pinch hit for HATMA. GAMBINI reached on a fielding error by ss; CETTI advanced to second. CALDERON grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 7th - GAMBINI to c. MATTIOLI struck out looking. FERRARI hit by pitch. FERRARI advanced to second on a balk. D'AMICO singled to right field; FERRARI advanced to third. TONELLI pinch ran for D'AMICO. TONELLI advanced to second on a wild pitch; FERRARI scored on a wild pitch. ZANACCA doubled to left field, RBI; TONELLI scored. LORI grounded out to ss. POMPONI pinch hit for LOMBARDI. POMPONI struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 8th - TONELLI to p. POMPONI to ss. SORRENTINO to c for ONOFRI. CECCAROLI to 3b for LORI. NACCARELLA pinch hit for PEREZ. NACCARELLA struck out looking. AGOSTI pinch hit for ROSSI D. AGOSTI walked. MOLINA struck out looking. BORLINI pinch hit for MINOIA. BORLINI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 8th - BORLINI to 3b. NACCARELLA to dh. AGOSTI to 2b. SORRENTINO grounded out to ss. BIANCHI reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error. AGOLETTI struck out swinging. MATTIOLI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 9th - HENRIQUEZ singled to center field. IMBERTI pinch hit for CETTI. HENRIQUEZ advanced to second on a wild pitch. IMBERTI struck out looking. PINOIA pinch hit for CAPRA. PINOIA grounded out to p. GAMBINI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


CIEMME OLTRETORRENTE 9, EUROACQUE PIACENZA 2 (Apr 22, 2018 at Parma (PR)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
EUROACQUE PIACENZA.. 000 002 000  -  2  8  2
CIEMME OLTRETORRENTE 001 006 20X  -  9 10  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: EUROACQUE PIACENZA - PELUSO R. Eduardo; LAMBRI Eugenio(6); MACAK Aldin(6) and
HATMA E. Starling; GAMBINI Andrea. CIEMME OLTRETORRENTE - D'AMICO N. Enrique; TONELLI Luca(8)
and ONOFRI Sebastiano; SORRENTINO Fabio.
Win-D'AMICO N. Enrique  Loss-PELUSO R. Eduardo  T-3:12  A-60
Game notes:
Scorer - BOSCAROL Sonia.

LAMBRI faced 4 batters in the 6th.
IBAF