Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

EUROACQUE PIACENZA vs AVIGLIANA BEES (Apr 29, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
AVIGLIANA BEES 9, EUROACQUE PIACENZA 6 (Game 1) - Composite Box Score
Apr 29, 2018 at Avigliana (Comunale)

EUROACQUE PIACENZA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
HENRIQUEZ ss 
CETTI cf 
CAPRA 1b 
HATMA c  10 
CALDERON lf 
PEREZ dh 
AGOSTI 2b 
MOLINA rf 
MINOIA 3b 
PELUSO R p 
LAMBRI p 
Totals   34  24 

AVIGLIANA BEES   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MELIS dh 
GIACCONE 2b 
SANDRONE c 
BARBERI U rf/lf 
VALETTI 3b 
OLDANO ss 
MICHELOTTI 1b 
MANTIA lf 
GIROLA ph/rf 
FESTA T cf 
MIGLIORINI p 
SERCI p 
Totals   32  27 

EUROACQUE PIACENZA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PELUSO R. Eduardo   5.0  20  25 
LAMBRI Eugenio L  3.0  12  13 
 
AVIGLIANA BEES   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MIGLIORINI Andrea   4.0  16  20 
SERCI Andrea W  5.0  18  19 

Umpires - HP: DI DIO Renato 1B: SIGNORETTI Maurizio
Start: 11:05 Time: 2:50 Attendance: 30
Weather: Cloudy Game notes: Scorer - VIETTI Eleonora, BLACHE Francesca.
MIGLIORINI faced 5 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
AVIGLIANA BEES 9, EUROACQUE PIACENZA 6 (Game 1)
Apr 29, 2018 at Avigliana (Comunale)

EUROACQUE PIACENZA starters: 7/ss HENRIQUEZ; 23/cf CETTI; 41/1b CAPRA; 12/c HATMA; 25/lf CALDERON; 29/dh PEREZ; 15/2b AGOSTI; 33/rf MOLINA; 3/3b MINOIA; 50/p PELUSO R;

AVIGLIANA BEES starters: 55/dh MELIS; 50/2b GIACCONE; 6/c SANDRONE; 56/rf BARBERI U; 69/3b VALETTI; 91/ss OLDANO; 95/1b MICHELOTTI; 9/lf MANTIA; 84/cf FESTA T; 68/p MIGLIORINI;

EUROACQUE PIACENZA 1st - HENRIQUEZ flied out to lf. CETTI walked. CETTI out at second p to 1b to ss to p, caught stealing. CAPRA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 1st - MELIS struck out looking. GIACCONE singled to center field. SANDRONE fouled out to c. BARBERI U struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 2nd - HATMA fouled out to 1b. CALDERON grounded out to ss. PEREZ struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 2nd - VALETTI flied out to rf. OLDANO grounded out to ss. MICHELOTTI walked. MICHELOTTI stole second. MANTIA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 3rd - AGOSTI flied out to 2b. MOLINA walked. MINOIA flied out to cf. HENRIQUEZ flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

AVIGLIANA BEES 3rd - FESTA T walked. MELIS singled to pitcher, bunt; FESTA T advanced to second. GIACCONE fouled out to c. SANDRONE walked; MELIS advanced to second; FESTA T advanced to third. BARBERI U singled to center field, 2 RBI; SANDRONE advanced to second; MELIS scored; FESTA T scored. VALETTI flied out to cf; SANDRONE advanced to third. BARBERI U advanced to second on a fielder's choice, advanced to third on the error; SANDRONE scored on a throwing error by c, assist by c 3b, caught stealing. OLDANO singled up the middle, RBI; BARBERI U scored, unearned. OLDANO advanced to third on a wild pitch. OLDANO scored on a wild pitch, unearned. MICHELOTTI struck out looking. 5 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 4th - CETTI singled to center field. CAPRA reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by ss; CETTI out at second ss unassisted. HATMA homered to center field, 2 RBI; CAPRA scored. CALDERON struck out swinging. PEREZ flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 4th - MANTIA grounded out to ss. FESTA T struck out swinging. MELIS flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 5th - AGOSTI reached on a throwing error by 3b. MOLINA singled to center field; AGOSTI advanced to second. MINOIA singled to pitcher, bunt; MOLINA advanced to second; AGOSTI advanced to third. HENRIQUEZ walked, RBI; MINOIA advanced to second; MOLINA advanced to third; AGOSTI scored, unearned. CETTI walked, RBI; HENRIQUEZ advanced to second; MINOIA advanced to third; MOLINA scored. SERCI to p for MIGLIORINI. CAPRA singled to center field, 2 RBI; CETTI advanced to second, out at third cf to 3b; HENRIQUEZ scored; MINOIA scored. HATMA struck out swinging. CALDERON flied out to cf. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

AVIGLIANA BEES 5th - GIACCONE reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. SANDRONE walked. GIACCONE advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. BARBERI U fouled out to 1b. VALETTI singled to third base, advanced to second on the error, RBI; SANDRONE advanced to second, advanced to third on the error; GIACCONE scored, unearned. OLDANO flied out to cf, SF, RBI; VALETTI advanced to third; SANDRONE scored, unearned. MICHELOTTI grounded out to ss. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 6th - PEREZ singled to shortstop. PEREZ advanced to third on a wild pitch. AGOSTI lined into double play 3b to c; PEREZ out on the play. MOLINA singled to shortstop. MINOIA flied out to rf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

AVIGLIANA BEES 6th - LAMBRI to p for PELUSO R. MANTIA struck out swinging. FESTA T grounded out to 1b unassisted. MELIS struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 7th - HENRIQUEZ flied out to rf. CETTI struck out swinging. CAPRA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 7th - GIACCONE singled through the left side. SANDRONE singled through the left side; GIACCONE advanced to second. SANDRONE advanced to second on a balk; GIACCONE advanced to third on a balk. BARBERI U grounded out to 1b unassisted. VALETTI flied out to ss. OLDANO singled to third base, advanced to second on a throwing error by c, RBI; SANDRONE advanced to third, scored on the error, unearned; GIACCONE scored. MICHELOTTI struck out swinging, out at first c to 1b. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 8th - HATMA doubled to center field. CALDERON reached on a fielder's choice; HATMA out at third ss to 3b. PEREZ reached on a fielding error by 2b, advanced to second on the error; CALDERON advanced to second, advanced to third on the error. AGOSTI fouled out to c. MOLINA walked. MINOIA flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

AVIGLIANA BEES 8th - GIROLA pinch hit for MANTIA. GIROLA struck out looking. FESTA T flied out to rf. MELIS walked. MELIS stole second, advanced to third on a throwing error by c. GIACCONE grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 9th - BARBERI U to lf. GIROLA to rf. HENRIQUEZ flied out to 2b. CETTI grounded out to ss. CAPRA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


AVIGLIANA BEES 9, EUROACQUE PIACENZA 6 (Apr 29, 2018 at Avigliana) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
EUROACQUE PIACENZA.. 000 240 000  -  6  8  5
AVIGLIANA BEES...... 005 020 20X  -  9  8  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: EUROACQUE PIACENZA - PELUSO R. Eduardo; LAMBRI Eugenio(6) and HATMA E. Starling.
AVIGLIANA BEES - MIGLIORINI Andrea; SERCI Andrea(5) and SANDRONE Nicoḷ.
Win-SERCI Andrea  Loss-LAMBRI Eugenio  T-2:50  A-30
HR PIA - HATMA E. Starling.
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorer - VIETTI Eleonora, BLACHE Francesca.

MIGLIORINI faced 5 batters in the 5th.
IBAF