Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CIEMME OLTRETORRENTE vs B.C. SETTIMO A.S.D. (Apr 29, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
CIEMME OLTRETORRENTE 7, B.C. SETTIMO A.S.D. 1 (Game 2) - Composite Box Score
Apr 29, 2018 at Settimo Torinese (Valter Aluffi)

CIEMME OLTRETORRENTE  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
POMPONI ss/2b 
CASANA 2b 
AGOLETTI cf 
BIANCHI 2b/ss 
D'AMICO dh 
LOMBARDI pr/dh 
LORI 3b 
ZANACCA 1b 
PIETRUCCI c 
SIGNORASTRI rf 
FERRARI lf 
TONELLI lf 
SORRENTINO c/1b 
MORETTI p 
CECCAROLI p 
GHILLIANI p 
FAVA p 
Totals   35  11  27  12 

B.C. SETTIMO A.S.D.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CARRILLO dh 
LUONGO rf 
BAGARIN ph/rf 
VARALDA lf/1b 
SILVA 3b 
CIRILLO 1b/c 
SALVATORE A cf 
FORTE c 
SALVATORE S lf 
NISI 2b 
CALVO ss 
MENEGHELLO p 
BROSSA p 
Totals   31  27 

CIEMME OLTRETORRENTE  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MORETTI Nicolò W  6.0  18  21 
CECCAROLI Riccardo   1.0 
GHILLIANI Michele   1.0 
FAVA R. Marcello   1.0 
 
B.C. SETTIMO A.S.D.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MENEGHELLO P Niccolò L  4.2  20  27 
BROSSA Alberto   4.1  15  17 

Umpires - HP: CHECCHI Marco 1B: GIUDICI Daniele
Start: 15:30 Time: 2:30 Attendance: 67
Weather: Cloudy Game notes: Scorers - SARACCO Gian Carlo, BELTRANDO Bruna, PESENTI Angelo.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
CIEMME OLTRETORRENTE 7, B.C. SETTIMO A.S.D. 1 (Game 2)
Apr 29, 2018 at Settimo Torinese (Valter Aluffi)

CIEMME OLTRETORRENTE starters: 30/ss POMPONI; 7/cf AGOLETTI; 21/2b BIANCHI; 84/dh D'AMICO; 43/3b LORI; 15/1b ZANACCA; 12/rf SIGNORASTRI; 90/lf FERRARI; 57/c SORRENTINO; 18/p MORETTI;

B.C. SETTIMO A.S.D. starters: 80/dh CARRILLO; 54/rf LUONGO; 5/lf VARALDA; 12/3b SILVA; 15/1b CIRILLO; 68/cf SALVATORE A; 28/c FORTE; 53/2b NISI; 58/ss CALVO; 76/p MENEGHELLO;

CIEMME OLTRETORRENTE 1st - POMPONI grounded out to p, bunt. AGOLETTI flied out to lf. BIANCHI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 1st - CARRILLO tripled to center field. LUONGO struck out swinging. VARALDA flied out to cf, SF, RBI; CARRILLO scored. SILVA flied out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 2nd - D'AMICO singled through the right side. LORI walked; D'AMICO advanced to second. ZANACCA reached on a fielder's choice, SAC; LORI advanced to second; D'AMICO advanced to third. SIGNORASTRI reached on a fielder's choice; ZANACCA advanced to second on a fielder's choice; LORI advanced to third on a fielder's choice; D'AMICO out at home 3b to c. FERRARI struck out looking. SORRENTINO grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 2nd - TONELLI to lf for FERRARI. CIRILLO struck out looking. SALVATORE A grounded out to p. FORTE grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 3rd - POMPONI walked. AGOLETTI flied out to cf. BIANCHI struck out swinging. D'AMICO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 3rd - NISI grounded out to 3b. CALVO grounded out to p, bunt. CARRILLO singled to catcher, bunt. LUONGO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 4th - LORI walked. ZANACCA singled to left field; LORI advanced to second. SIGNORASTRI singled to third base, bunt; ZANACCA advanced to second; LORI advanced to third. TONELLI reached on a fielder's choice; SIGNORASTRI advanced to second on a fielder's choice; ZANACCA advanced to third on a fielder's choice; LORI out at home 1b to c. SORRENTINO struck out looking. TONELLI advanced to second on a wild pitch; SIGNORASTRI advanced to third on a wild pitch, scored on a throwing error by c, unearned; ZANACCA scored. POMPONI flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 4th - VARALDA flied out to ss. SILVA flied out to rf. CIRILLO flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 5th - AGOLETTI reached on a dropped fly by cf, advanced to second on the error. BIANCHI singled to pitcher, bunt; AGOLETTI advanced to third. D'AMICO singled to left field, RBI; BIANCHI advanced to second; AGOLETTI scored, unearned. LORI walked; D'AMICO advanced to second; BIANCHI advanced to third. ZANACCA struck out looking. SIGNORASTRI flied out to cf, SF, RBI; LORI advanced to second; D'AMICO advanced to third; BIANCHI scored, unearned. LORI advanced to third on a wild pitch; D'AMICO scored on a wild pitch, unearned. TONELLI walked. SORRENTINO singled up the middle, RBI; TONELLI advanced to second; LORI scored, unearned. BROSSA to p for MENEGHELLO. POMPONI doubled down the lf line, RBI; SORRENTINO advanced to third; TONELLI scored, unearned. AGOLETTI hit by pitch. BIANCHI struck out looking. 5 runs, 4 hits, 1 error, 3 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 5th - ::: SALVATOREA. out by rule - Touched by own Batted Ball (TBB) - :::. SALVATORE A grounded out to c unassisted. FORTE singled to pitcher, bunt. NISI grounded out to 3b, SAC; FORTE advanced to second. CALVO grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 6th - VARALDA to 1b. CIRILLO to c. SALVATORE S to lf for FORTE. D'AMICO singled to right field. LOMBARDI pinch ran for D'AMICO. LOMBARDI advanced to second on a wild pitch. LOMBARDI stole third. LORI struck out swinging. ZANACCA grounded out to ss. SIGNORASTRI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 6th - CARRILLO hit by pitch. LUONGO reached on a fielder's choice; CARRILLO out at second ss to 2b. LUONGO stole second, out at third 1b to 3b. VARALDA grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 7th - TONELLI walked. SORRENTINO grounded into double play 2b to ss to 1b; TONELLI out on the play. POMPONI doubled down the rf line. AGOLETTI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 7th - POMPONI to 2b. BIANCHI to ss. CECCAROLI to p for MORETTI. LOMBARDI to dh. SILVA struck out swinging. CIRILLO grounded out to ss. SALVATORE A singled to shortstop. SALVATORE A stole second. SALVATORE S singled to right field; SALVATORE A advanced to third. NISI hit by pitch; SALVATORE S advanced to second. CALVO grounded out to p. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 8th - BIANCHI flied out to cf. LOMBARDI struck out looking. LORI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 8th - CASANA to 2b for POMPONI. PIETRUCCI to c for ZANACCA. SORRENTINO to 1b. GHILLIANI to p for CECCAROLI. CARRILLO flied out to cf. BAGARIN pinch hit for LUONGO. BAGARIN singled to right field. VARALDA flied into double play ss to 1b; BAGARIN out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 9th - BAGARIN to rf. PIETRUCCI struck out swinging to catcher. SIGNORASTRI struck out looking. TONELLI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 9th - FAVA to p for GHILLIANI. SILVA singled up the middle. CIRILLO struck out looking. SALVATORE A flied out to rf. SALVATORE S reached on a fielding error by ss; SILVA advanced to second on the error. NISI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


CIEMME OLTRETORRENTE 7, B.C. SETTIMO A.S.D. 1 (Apr 29, 2018 at Settimo Torinese) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
CIEMME OLTRETORRENTE 000 250 000  -  7  9  1
B.C. SETTIMO A.S.D.. 100 000 000  -  1  7  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CIEMME OLTRETORRENTE - MORETTI Nicolò; CECCAROLI Riccardo(7); GHILLIANI Michele(8);
FAVA R. Marcello(9) and PIETRUCCI Francesco; SORRENTINO Fabio. B.C. SETTIMO A.S.D. -
MENEGHELLO P Niccolò; BROSSA Alberto(5) and FORTE Simone; CIRILLO Riccardo.
Win-MORETTI Nicolò  Loss-MENEGHELLO P Niccolò  T-2:30  A-67
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers - SARACCO Gian Carlo, BELTRANDO Bruna, PESENTI Angelo.
IBAF