Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CIEMME OLTRETORRENTE vs PALF. REGGIO EMILIA (May 12, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
CIEMME OLTRETORRENTE 6, PALF. REGGIO EMILIA 2 (Game 2) - Composite Box Score
May 12, 2018 at Reggio Emila (RE) (Caselli)

CIEMME OLTRETORRENTE  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
POMPONI ss 
MATTIOLI cf/lf 
SIGNORASTRI rf 
D'AMICO dh 
LORI 3b 
ZANACCA 1b  10 
FERRARI lf 
AGOLETTI cf 
MAGELLI 2b 
BIANCHI 2b 
SORRENTINO c 
CANNATA ph 
ONOFRI pr/c 
MORETTI p 
LOMBARDI p 
Totals   32  27  12 

PALF. REGGIO EMILIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VECCHI 2b 
CERIALI L ss 
BIAGINI 3b 
RICCO' P. L. lf 
FODERARO 1b  12 
CERIOLI A rf 
MORILLO J cf 
SPAGGIARI dh 
PANUCCI ph/dh 
PERRICONE FZ c 
PERRICONE FB c 
RICCO' P. F. p 
GASPARINI p 
GANASSI p 
Totals   33  11  27  13 

CIEMME OLTRETORRENTE  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MORETTI Nicoḷ W  7.0  26  30 
LOMBARDI Matteo S  2.0 
 
PALF. REGGIO EMILIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RICCO' P. Fabio L  7.0  26  29 
GASPARINI Nico   0.0 
GANASSI Luca   2.0 

Umpires - HP: LUPPI Fabio 1B: FERRAGUTI Alberto
Start: 20:30 Time: 2:45 Attendance: 62
Weather: Cloudy Game notes: Scorer - BROGLIA Gian Luca
GASPARINI faced 2 batters in the 8th.
MORETTI faced 1 batter in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
CIEMME OLTRETORRENTE 6, PALF. REGGIO EMILIA 2 (Game 2)
May 12, 2018 at Reggio Emila (RE) (Caselli)

CIEMME OLTRETORRENTE starters: 30/ss POMPONI; 11/cf MATTIOLI; 12/rf SIGNORASTRI; 84/dh D'AMICO; 43/3b LORI; 15/1b ZANACCA; 90/lf FERRARI; 0/2b MAGELLI; 57/c SORRENTINO; 18/p MORETTI;

PALF. REGGIO EMILIA starters: 24/2b VECCHI; 11/ss CERIALI L; 33/3b BIAGINI; 17/lf RICCO' P. L.; 22/1b FODERARO; 12/rf CERIOLI A; 29/cf MORILLO J; 99/dh SPAGGIARI; 32/c PERRICONE FZ; 34/p RICCO' P. F.;

CIEMME OLTRETORRENTE 1st - POMPONI lined out to 2b. MATTIOLI grounded out to 2b. SIGNORASTRI lined out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 1st - VECCHI struck out swinging. CERIALI L grounded out to p. BIAGINI singled to right field. RICCO' P. L. out at first 2b to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 2nd - D'AMICO singled up the middle. LORI singled through the left side; D'AMICO advanced to second. ZANACCA grounded out to p, SAC; LORI advanced to second; D'AMICO advanced to third. FERRARI intentionally walked. MAGELLI walked, RBI; FERRARI advanced to second; LORI advanced to third; D'AMICO scored. SORRENTINO struck out swinging. POMPONI struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 2nd - FODERARO fouled out to 1b. CERIOLI A singled to shortstop. MORILLO J struck out swinging. CERIOLI A stole second. SPAGGIARI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 3rd - MATTIOLI singled to second base. SIGNORASTRI tripled to left center, RBI; MATTIOLI scored. D'AMICO singled through the right side, RBI; SIGNORASTRI scored. LORI grounded into double play p to ss to 1b; D'AMICO out on the play. ZANACCA grounded out to ss. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 3rd - PERRICONE FZ struck out swinging. VECCHI singled to left field. CERIALI L singled to shortstop; VECCHI advanced to second. BIAGINI flied out to lf. RICCO' P. L. singled to second base, advanced to second on the throw, RBI; CERIALI L advanced to second, advanced to third on the throw; VECCHI scored. FODERARO grounded out to ss. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 4th - FERRARI grounded out to 2b. MAGELLI struck out swinging. SORRENTINO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 4th - CERIOLI A singled up the middle. MORILLO J struck out swinging; CERIOLI A stole second. SPAGGIARI grounded out to ss; CERIOLI A advanced to third. PERRICONE FZ singled to center field, RBI; CERIOLI A scored. VECCHI grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 5th - POMPONI doubled to left field. MATTIOLI flied out to cf. POMPONI advanced to third on a wild pitch. SIGNORASTRI struck out swinging. D'AMICO flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 5th - CERIALI L flied out to ss. BIAGINI singled to right field. RICCO' P. L. grounded into double play 3b to 2b to 1b; BIAGINI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 6th - LORI grounded out to 2b. ZANACCA lined out to ss. FERRARI singled to catcher. FERRARI stole second. MAGELLI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 6th - FODERARO grounded out to 2b. CERIOLI A struck out swinging. MORILLO J walked. MORILLO J out at second c to 2b, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 7th - SORRENTINO struck out swinging. POMPONI struck out swinging. MATTIOLI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 7th - BIANCHI to 2b for MAGELLI. PANUCCI pinch hit for SPAGGIARI. PANUCCI walked. PERRICONE FZ grounded out to p, SAC; PANUCCI advanced to second. VECCHI struck out swinging. CERIALI L grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 8th - PANUCCI to dh. GASPARINI to p for RICCO' P. F.. SIGNORASTRI walked. D'AMICO singled up the middle; SIGNORASTRI advanced to second. PERRICONE FB to c for PERRICONE FZ. GANASSI to p for GASPARINI. LORI fouled out to 1b. ZANACCA grounded into double play ss to 2b to 1b; D'AMICO out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 8th - BIAGINI walked. LOMBARDI to p for MORETTI. RICCO' P. L. grounded out to 2b; BIAGINI advanced to second. FODERARO struck out swinging. CERIOLI A struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 9th - FERRARI walked. BIANCHI grounded out to p, SAC; FERRARI advanced to second. CANNATA pinch hit for SORRENTINO. CANNATA reached on a throwing error by ss; FERRARI advanced to third. ONOFRI pinch ran for CANNATA. POMPONI reached on a fielder's choice; ONOFRI advanced to second on a fielder's choice; FERRARI scored on a throwing error by p, unearned. POMPONI stole second; ONOFRI stole third. POMPONI advanced to third on a wild pitch; ONOFRI scored on a wild pitch, unearned. MATTIOLI flied out to cf, SF, RBI; POMPONI scored, unearned. SIGNORASTRI struck out swinging, out at first c to 1b. 3 runs, 0 hits, 2 errors, 0 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 9th - MATTIOLI to lf. AGOLETTI to cf for FERRARI. ONOFRI to c. MORILLO J struck out looking. PANUCCI singled through the left side. PERRICONE FB struck out looking. VECCHI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


CIEMME OLTRETORRENTE 6, PALF. REGGIO EMILIA 2 (May 12, 2018 at Reggio Emila (RE)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
CIEMME OLTRETORRENTE 012 000 003  -  6  8  0
PALF. REGGIO EMILIA. 001 100 000  -  2  9  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CIEMME OLTRETORRENTE - MORETTI Nicoḷ; LOMBARDI Matteo(8) and SORRENTINO Fabio;
ONOFRI Sebastiano. PALF. REGGIO EMILIA - RICCO' P. Fabio; GASPARINI Nico(8); GANASSI Luca(8)
and PERRICONE Fabrizio; PERRICONE Fabio.
Win-MORETTI Nicoḷ  Save-LOMBARDI Matteo  Loss-RICCO' P. Fabio  T-2:45  A-62
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorer - BROGLIA Gian Luca

GASPARINI faced 2 batters in the 8th.
MORETTI faced 1 batter in the 8th.
IBAF