Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

PIEMONTE O. VERCELLI vs EUROACQUE PIACENZA (May 13, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
PIEMONTE O. VERCELLI 13, EUROACQUE PIACENZA 5 (Game 2) - Composite Box Score
May 13, 2018 at Piacenza (PC) (De Benedetti)

PIEMONTE O. VERCELLI  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RICOTTA ss 
CAGLIERIS 2b 
TEJADA dh/c 
CARTESAN c/1b  11 
PALANCA L 1b/rf 
PALANCA A rf 
CAFFI rf 
ARTITZU p 
AUDITORE L 3b 
ILICETO lf 
DE ZORZI ph/lf 
CENTRELLA cf 
OLZER p 
FONTANA p 
Totals   44  13  18  27 

EUROACQUE PIACENZA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MINOIA 3b 
BORLINI 3b 
HENRIQUEZ ss 
CETTI cf 
CAPRA 1b 
HATMA c 
GAMBINI c 
CALDERON lf 
GOLZI ph/lf 
ROSSI D 2b 
AGOSTI 2b 
PEREZ dh 
PINOIA rf 
IMBERTI rf 
SANNA p 
MOLINA p 
SCORSOGLIO p 
MACAK p 
ROSSI M p 
Totals   34  15  27  11 

PIEMONTE O. VERCELLI  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
OLZER Gabriele   4.0  15  20 
FONTANA Federico W  2.0 
ARTITZU Marco   3.0  11  12 
 
EUROACQUE PIACENZA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SANNA Lorenzo L  1.1  10  12 
MOLINA Gabriel   4.2  19  21 
SCORSOGLIO Andrea   1.0 
MACAK Aldin   1.0 
ROSSI Marcello   1.0 

Umpires - HP: MAIORANO Giancarlo 1B: SIGNORETTI Maurizio
Start: 15:30 Time: 3:15 Attendance: 60
Weather: Sunny Game notes: Scorer - SARZANA Francesco.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
PIEMONTE O. VERCELLI 13, EUROACQUE PIACENZA 5 (Game 2)
May 13, 2018 at Piacenza (PC) (De Benedetti)

PIEMONTE O. VERCELLI starters: 1/ss RICOTTA; 13/2b CAGLIERIS; 45/dh TEJADA; 69/c CARTESAN; 8/1b PALANCA L; 7/rf CAFFI; 30/3b AUDITORE L; 72/lf ILICETO; 19/cf CENTRELLA; 35/p OLZER;

EUROACQUE PIACENZA starters: 3/3b MINOIA; 7/ss HENRIQUEZ; 23/cf CETTI; 41/1b CAPRA; 12/c HATMA; 25/lf CALDERON; 20/2b ROSSI D; 29/dh PEREZ; 31/rf PINOIA; 69/p SANNA;

PIEMONTE O. VERCELLI 1st - RICOTTA singled through the left side. CAGLIERIS grounded into double play p to ss to 1b; RICOTTA out on the play. TEJADA hit by pitch. CARTESAN doubled to left center, RBI; TEJADA scored. PALANCA L flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 1st - MINOIA walked. MINOIA advanced to second on a wild pitch. MINOIA stole third. HENRIQUEZ flied out to cf, SF, RBI; MINOIA scored. CETTI grounded out to 3b. CAPRA grounded out to 3b. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PIEMONTE O. VERCELLI 2nd - CAFFI walked. AUDITORE L singled through the right side; CAFFI advanced to second. ILICETO flied out to 2b. CENTRELLA singled up the middle; AUDITORE L advanced to second; CAFFI advanced to third. RICOTTA singled to right field, advanced to third on an error by rf, RBI; CENTRELLA advanced to second, scored on the error; AUDITORE L advanced to third, scored on the error; CAFFI scored. CAGLIERIS singled to left field, RBI; RICOTTA scored. TEJADA singled down the lf line; CAGLIERIS advanced to third. MOLINA to p for SANNA. TEJADA stole second. CARTESAN struck out swinging. PALANCA L flied out to cf. 4 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 2nd - HATMA struck out swinging. CALDERON singled to right field. ROSSI D grounded out to 1b unassisted; CALDERON advanced to second. PEREZ flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PIEMONTE O. VERCELLI 3rd - CAFFI flied out to ss. AUDITORE L walked. AUDITORE L stole second. ILICETO flied out to cf. CENTRELLA singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; AUDITORE L scored. RICOTTA singled to right center, out at second cf to c to 2b, RBI; CENTRELLA scored. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 3rd - PINOIA struck out swinging. MINOIA walked. HENRIQUEZ reached on a fielder's choice; MINOIA advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by 3b. CETTI struck out swinging. CAPRA walked; HENRIQUEZ advanced to second; MINOIA advanced to third. HATMA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

PIEMONTE O. VERCELLI 4th - GAMBINI to c for HATMA. CAGLIERIS struck out looking. TEJADA struck out swinging. CARTESAN grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 4th - CALDERON struck out swinging. ROSSI D hit by pitch. ROSSI D stole second. PEREZ doubled to right center, RBI; ROSSI D advanced to third. PINOIA singled down the lf line, RBI; PEREZ scored; ROSSI D scored. MINOIA struck out looking. HENRIQUEZ struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

PIEMONTE O. VERCELLI 5th - PALANCA L struck out swinging. CAFFI singled to second base. CAFFI stole second. AUDITORE L flied out to lf. ILICETO singled to right field; CAFFI advanced to third. ILICETO stole second. CENTRELLA grounded out to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 5th - FONTANA to p for OLZER. CETTI struck out swinging. CAPRA reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. GAMBINI fouled out to 1b. CALDERON singled to third base. ROSSI D struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

PIEMONTE O. VERCELLI 6th - RICOTTA grounded out to ss. CAGLIERIS grounded out to 1b unassisted. TEJADA singled to left field. TEJADA stole second. CARTESAN singled through the left side, advanced to second on an error by lf, RBI; TEJADA scored. CARTESAN advanced to third on a passed ball. CARTESAN scored on a wild pitch, unearned. PALANCA L walked. CAFFI reached on a fielder's choice; PALANCA L out at second ss to 2b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 6th - PEREZ flied out to p, bunt. PINOIA flied out to ss. MINOIA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PIEMONTE O. VERCELLI 7th - AGOSTI to 2b for ROSSI D. IMBERTI to rf for PINOIA. SCORSOGLIO to p for MOLINA. AUDITORE L flied out to cf. ILICETO struck out swinging. CENTRELLA walked. RICOTTA singled to right field; CENTRELLA advanced to second. CAGLIERIS flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 7th - TEJADA to c. CARTESAN to 1b. PALANCA L to rf. ARTITZU to p for CAFFI. / for FONTANA. HENRIQUEZ flied out to 2b. CETTI struck out swinging, out at first c to 1b. CAPRA flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PIEMONTE O. VERCELLI 8th - BORLINI to 3b for MINOIA. MACAK to p for SCORSOGLIO. TEJADA struck out swinging. CARTESAN singled up the middle. PALANCA L reached on a fielder's choice; CARTESAN out at second ss to 2b. PALANCA L advanced to second on a wild pitch. ARTITZU singled through the right side, RBI; PALANCA L scored, unearned. ::: on the same play :::. ARTITZU scored on the error, unearned. No play. AUDITORE L grounded out to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 8th - GAMBINI struck out swinging. GOLZI pinch hit for CALDERON. GOLZI struck out swinging. AGOSTI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PIEMONTE O. VERCELLI 9th - GOLZI to lf. ROSSI M to p for MACAK. DE ZORZI pinch hit for ILICETO. DE ZORZI grounded out to p. CENTRELLA singled to second base. RICOTTA popped up to p. CAGLIERIS reached on a fielding error by 3b; CENTRELLA advanced to second. TEJADA doubled to center field, 2 RBI; CAGLIERIS scored, unearned; CENTRELLA scored, unearned. CARTESAN flied out to lf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 9th - PALANCA A to rf for PALANCA L. DE ZORZI to lf. PEREZ struck out swinging. IMBERTI singled to center field. BORLINI reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; IMBERTI advanced to third on the error. HENRIQUEZ flied out to cf, SF, RBI; IMBERTI scored, unearned. CETTI singled to second base, advanced to second on a throwing error by 2b; BORLINI advanced to third, scored on the error, unearned. CAPRA struck out looking. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


PIEMONTE O. VERCELLI 13, EUROACQUE PIACENZA 5 (May 13, 2018 at Piacenza (PC)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
PIEMONTE O. VERCELLI 142 002 022  - 13 18  4
EUROACQUE PIACENZA.. 100 200 002  -  5  6  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: PIEMONTE O. VERCELLI - OLZER Gabriele; FONTANA Federico(5); ARTITZU Marco(7) and
CARTESAN Simone; TEJADA Frandy. EUROACQUE PIACENZA - SANNA Lorenzo; MOLINA Gabriel(2);
SCORSOGLIO Andrea(7); MACAK Aldin(8); ROSSI Marcello(9) and HATMA E. Starling; GAMBINI Andrea.
Win-FONTANA Federico  Loss-SANNA Lorenzo  T-3:15  A-60
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - SARZANA Francesco.
IBAF