Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

B.C. SETTIMO A.S.D. vs AVIGLIANA BEES (May 27, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
B.C. SETTIMO A.S.D. 10, AVIGLIANA BEES 5 (Game 1) - Composite Box Score
May 27, 2018 at Avigliana (TO) (Comunale)

B.C. SETTIMO A.S.D.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CARRILLO 2b 
NISI 2b 
FORTE c  10 
VARALDA p/rf 
SILVA 3b 
SALVATORE A cf 
CIRILLO 1b 
LUONGO rf 
SALVATORE S p 
CALVO ss 
DORTA lf 
Totals   34  10  11  27 

AVIGLIANA BEES   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MELIS dh/2b 
GIACCONE 2b 
MIGLIORINI p/1b 
OLDANO ss/p 
GIORDANA 1b/2b 
BARBERI U c 
VALETTI 3b 
BARBERI J 3b 
MICHELOTTI rf 
MANTIA lf 
FESTA F lf 
FESTA T cf 
GIROLA cf 
GIAROLA F p 
MARELLO p 
Totals   31  10  27 

B.C. SETTIMO A.S.D.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VARALDA Mattia W  7.0  25  27 
SALVATORE Simone   2.0 
 
AVIGLIANA BEES   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIAROLA Filippo L  4.1  16  22 
MARELLO Simone   3.0  10  15 
MIGLIORINI Andrea   1.0 
OLDANO Matteo   0.2 

Umpires - HP: SIGNORETTI Maurizio 1B: FORTE Giampiero
Start: 11:00 Time: 4:15 Attendance: 21
Weather: Sunny Game notes: Scorers - VIETTI Eleonora, BLACHE Francesca.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
B.C. SETTIMO A.S.D. 10, AVIGLIANA BEES 5 (Game 1)
May 27, 2018 at Avigliana (TO) (Comunale)

B.C. SETTIMO A.S.D. starters: 80/2b CARRILLO; 28/c FORTE; 5/p VARALDA; 12/3b SILVA; 68/cf SALVATORE A; 15/1b CIRILLO; 54/rf LUONGO; 58/ss CALVO; 25/lf DORTA;

AVIGLIANA BEES starters: 55/dh MELIS; 50/2b GIACCONE; 91/ss OLDANO; 11/1b GIORDANA; 56/c BARBERI U; 69/3b VALETTI; 95/rf MICHELOTTI; 9/lf MANTIA; 84/cf FESTA T; 34/p GIAROLA F;

B.C. SETTIMO A.S.D. 1st - CARRILLO flied out to lf. FORTE flied out to ss. VARALDA reached on a fielding error by 2b. VARALDA stole second. SILVA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

AVIGLIANA BEES 1st - MELIS struck out looking. GIACCONE struck out swinging. OLDANO flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 2nd - SALVATORE A lined out to ss. CIRILLO grounded out to ss. LUONGO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 2nd - GIORDANA grounded out to 3b. BARBERI U flied out to rf. VALETTI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 3rd - CALVO struck out looking. DORTA flied out to ss. CARRILLO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 3rd - MICHELOTTI walked. MICHELOTTI out at first p to 1b, picked off. MANTIA struck out swinging. FESTA T flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 4th - FORTE singled through the left side. VARALDA reached on a fielding error by 2b; FORTE advanced to second. SILVA lined into double play 3b to 2b; FORTE out on the play. SALVATORE A walked; VARALDA advanced to second. CIRILLO hit by pitch; SALVATORE A advanced to second; VARALDA advanced to third. LUONGO fouled out to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

AVIGLIANA BEES 4th - MELIS singled up the middle. MELIS stole second. GIACCONE grounded out to p unassisted, bunt. OLDANO singled to center field; MELIS advanced to third. OLDANO advanced to third on the error; MELIS scored on a throwing error by c, failed pickoff attempt. GIORDANA singled to right field, RBI; OLDANO scored. GIORDANA advanced to second on a throwing error by 2b, assist by p 1b, caught stealing. BARBERI U singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; GIORDANA scored, unearned. VALETTI walked. MICHELOTTI struck out looking. MANTIA reached on a fielder's choice; VALETTI advanced to second on a throwing error by ss; BARBERI U advanced to third on the error. FESTA T struck out swinging. 3 runs, 4 hits, 3 errors, 3 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 5th - CALVO grounded out to 2b. DORTA singled to left field. CARRILLO walked; DORTA advanced to second. CARRILLO advanced to second on a wild pitch; DORTA advanced to third on a wild pitch. FORTE walked. VARALDA reached on a dropped fly by rf, SF, RBI; FORTE advanced to second on the error; CARRILLO advanced to third, scored on the error; DORTA scored. VARALDA advanced to second on a wild pitch; FORTE advanced to third on a wild pitch. SILVA walked. MARELLO to p for GIAROLA F. SILVA advanced to second on a wild pitch; VARALDA advanced to third on a wild pitch; FORTE scored on a wild pitch. SALVATORE A struck out swinging. CIRILLO fouled out to 1b. 3 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

AVIGLIANA BEES 5th - MELIS grounded out to 2b. GIACCONE flied out to ss. OLDANO flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 6th - MELIS to 2b. MARELLO to p for GIACCONE. / for MARELLO. LUONGO flied out to rf. CALVO struck out looking. DORTA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 6th - GIORDANA flied out to cf. BARBERI U grounded out to ss. VALETTI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 7th - CARRILLO walked. FORTE doubled to center field, RBI; CARRILLO scored. VARALDA flied out to lf. SILVA intentionally walked. SILVA stole second; FORTE stole third. SALVATORE A walked. SALVATORE A advanced to second on a fielder's choice; SILVA advanced to third on a fielder's choice; FORTE out at home c unassisted. CIRILLO intentionally walked. LUONGO lined out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

AVIGLIANA BEES 7th - MICHELOTTI struck out swinging. MANTIA flied out to 1b. FESTA T struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 8th - BARBERI J to 3b for VALETTI. FESTA F to lf for MANTIA. GIROLA to cf for FESTA T. CALVO singled to right field, advanced to second on a throwing error by rf. DORTA out at first p to 2b; CALVO advanced to third. CALVO scored on a wild pitch, unearned. CARRILLO walked. MIGLIORINI to p for MARELLO. CARRILLO stole second. CARRILLO out at third c to ss to 3b, caught stealing. FORTE flied out to cf. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 8th - NISI to 2b for CARRILLO. VARALDA to rf. SALVATORE S to p for LUONGO. MELIS walked. MELIS stole second. MIGLIORINI flied out to c. MELIS advanced to third on a wild pitch. OLDANO grounded out to 3b; MELIS scored on a throwing error by 1b, unearned. GIORDANA grounded out to 2b. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 9th - VARALDA doubled to left field. SILVA doubled to right field, RBI; VARALDA scored. SILVA advanced to third on a wild pitch. SALVATORE A walked. CIRILLO singled to center field, RBI; SALVATORE A advanced to third; SILVA scored. CIRILLO stole second. SALVATORE S walked. SALVATORE S advanced to second on a wild pitch; CIRILLO advanced to third on a wild pitch; SALVATORE A scored on a wild pitch. CALVO grounded out to 2b. DORTA singled through the left side, RBI; SALVATORE S advanced to third; CIRILLO scored. MELIS to ss. MIGLIORINI to 1b. OLDANO to p. GIORDANA to 2b. DORTA stole second. DORTA advanced to third on a wild pitch; SALVATORE S scored on a wild pitch. NISI flied out to rf. FORTE struck out swinging. 5 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

AVIGLIANA BEES 9th - BARBERI U walked. BARBERI J singled up the middle; BARBERI U advanced to second. MICHELOTTI flied out to cf; BARBERI U advanced to third. FESTA F flied out to cf, SF, RBI; BARBERI U scored. GIROLA struck out swinging, out at first c to 1b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


B.C. SETTIMO A.S.D. 10, AVIGLIANA BEES 5 (May 27, 2018 at Avigliana (TO)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
B.C. SETTIMO A.S.D.. 000 030 115  - 10  8  4
AVIGLIANA BEES...... 000 300 011  -  5  5  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: B.C. SETTIMO A.S.D. - VARALDA Mattia; SALVATORE Simone(8) and FORTE Simone.
AVIGLIANA BEES - GIAROLA Filippo; MARELLO Simone(5); MIGLIORINI Andrea(8); OLDANO Matteo(9) and
BARBERU Umberto.
Win-VARALDA Mattia  Loss-GIAROLA Filippo  T-4:15  A-21
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - VIETTI Eleonora, BLACHE Francesca.
IBAF