Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

AVIGLIANA BEES vs PALF. REGGIO EMILIA (Jun 16, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
PALF. REGGIO EMILIA 6, AVIGLIANA BEES 2 (Game 1) - Composite Box Score
Jun 16, 2018 at Reggio Emilia (RE) (Caselli)

AVIGLIANA BEES   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MELIS dh/2b 
GIROLA 1b 
GIACCONE 2b/p 
MARELLO p 
OLDANO ss 
FESTA F lf/cf 
VALETTI 3b 
BARBERI J c 
MICHELOTTI rf 
FESTA T cf 
MANTIA lf 
MIGLIORINI p 
Totals   30  13  24  10 

PALF. REGGIO EMILIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VECCHI 2b 
BIAGINI rf/lf 
RICCO' P. L. 3b 
GREGORINI cf 
FODERARO 1b 
PERRICONE FZ c  12 
MORILLO J dh 
ARDISSONE lf 
MACALUSO ph/rf 
CERIALI L ss 
VILIMAS p 
ESPINOSA F p 
Totals   34  11  27 

AVIGLIANA BEES   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MIGLIORINI Andrea   6.0  24  25 
GIACCONE Lorenzo L  1.0 
MARELLO Simone   1.0 
 
PALF. REGGIO EMILIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VILIMAS Robertas   6.0  10  20  24 
ESPINOSA F. Ruben D. W  3.0  10  12 

Umpires - HP: PEGORARO Franco 1B: VALENTE Naike
Start: 15:30 Time: 3:00 Attendance: 48
Weather: Sunny Game notes: Scorer - BROGLIA Gian Luca.
VILIMAS faced 1 batter in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
PALF. REGGIO EMILIA 6, AVIGLIANA BEES 2 (Game 1)
Jun 16, 2018 at Reggio Emilia (RE) (Caselli)

AVIGLIANA BEES starters: 55/dh MELIS; 24/1b GIROLA; 50/2b GIACCONE; 91/ss OLDANO; 48/lf FESTA F; 69/3b VALETTI; 14/c BARBERI J; 95/rf MICHELOTTI; 84/cf FESTA T; 68/p MIGLIORINI;

PALF. REGGIO EMILIA starters: 24/2b VECCHI; 33/rf BIAGINI; 17/3b RICCO' P. L.; 58/cf GREGORINI; 22/1b FODERARO; 32/c PERRICONE FZ; 29/dh MORILLO J; 77/lf ARDISSONE; 11/ss CERIALI L; 23/p VILIMAS;

AVIGLIANA BEES 1st - MELIS struck out swinging. GIROLA singled through the right side. GIROLA advanced to second on a balk. GIACCONE grounded out to ss. OLDANO struck out swinging, reached first on a wild pitch; GIROLA advanced to third on a wild pitch. OLDANO advanced to second on a wild pitch; GIROLA scored on a wild pitch. FESTA F struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 1st - VECCHI struck out swinging. BIAGINI flied out to cf. RICCO' P. L. singled to center field. GREGORINI singled to left center; RICCO' P. L. advanced to second. FODERARO flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

AVIGLIANA BEES 2nd - VALETTI struck out swinging. BARBERI J struck out looking. MICHELOTTI walked. FESTA T struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 2nd - PERRICONE FZ flied out to cf. MORILLO J struck out looking. ARDISSONE struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 3rd - MELIS flied out to rf. GIROLA grounded out to 2b. GIACCONE walked. GIACCONE advanced to second on a wild pitch. OLDANO grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 3rd - CERIALI L grounded out to ss. VECCHI struck out swinging. BIAGINI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 4th - FESTA F grounded out to 2b. VALETTI flied out to cf. BARBERI J struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 4th - RICCO' P. L. tripled to left center. GREGORINI struck out looking. FODERARO fouled out to 2b. PERRICONE FZ grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

AVIGLIANA BEES 5th - MICHELOTTI flied out to lf. FESTA T struck out swinging. MELIS fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 5th - MORILLO J walked. ARDISSONE singled to right field; MORILLO J advanced to second, out at third rf to 2b to 3b. CERIALI L singled to left field; ARDISSONE advanced to second. ARDISSONE out at second p to ss, picked off. CERIALI L stole second. VECCHI flied out to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

AVIGLIANA BEES 6th - GIROLA grounded out to ss. GIACCONE struck out looking. OLDANO hit by pitch. OLDANO stole second. FESTA F struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 6th - BIAGINI flied out to rf. RICCO' P. L. singled through the right side. GREGORINI singled to left field; RICCO' P. L. advanced to second. GREGORINI advanced to second on a balk; RICCO' P. L. advanced to third on a balk. FODERARO fouled out to c. PERRICONE FZ singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; GREGORINI scored; RICCO' P. L. scored. MORILLO J grounded out to ss. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

AVIGLIANA BEES 7th - VALETTI walked. VALETTI stole second. ESPINOSA F to p for VILIMAS. BARBERI J out at first 1b to 2b, SAC; VALETTI advanced to third. MICHELOTTI singled to right field, RBI; VALETTI scored. ::: FESTA T out by rule - Strikeout By Rule (KBR) - :::. FESTA T struck out swinging; MICHELOTTI advanced to third on a wild pitch. MELIS grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 7th - MELIS to 2b. GIACCONE to p. / for MIGLIORINI. MACALUSO pinch hit for ARDISSONE. MACALUSO walked. CERIALI L flied out to p, bunt. VECCHI reached on a dropped fly by cf; MACALUSO advanced to second on the error. BIAGINI singled to right field; VECCHI advanced to second; MACALUSO advanced to third. RICCO' P. L. singled to center field, RBI; BIAGINI advanced to second; VECCHI advanced to third; MACALUSO scored. GREGORINI reached on a fielder's choice; RICCO' P. L. advanced to second on a fielder's choice; BIAGINI advanced to third on a fielder's choice; VECCHI out at home 3b to c. FODERARO hit by pitch, RBI; GREGORINI advanced to second; RICCO' P. L. advanced to third; BIAGINI scored, unearned. FESTA F to cf. MANTIA to lf for FESTA T. PERRICONE FZ grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

AVIGLIANA BEES 8th - BIAGINI to lf. MACALUSO to rf. GIROLA hit by pitch. GIACCONE grounded out to ss; GIROLA advanced to second. OLDANO flied out to rf; GIROLA advanced to third. FESTA F popped up to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 8th - MARELLO to p for GIACCONE. MORILLO J walked. MACALUSO singled to right field; MORILLO J advanced to third. MACALUSO stole second. CERIALI L struck out swinging. VECCHI grounded out to 2b, RBI; MACALUSO advanced to third; MORILLO J scored. MACALUSO scored on a wild pitch. BIAGINI flied out to cf. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 9th - VALETTI lined out to 3b. BARBERI J struck out swinging. MICHELOTTI singled up the middle. MICHELOTTI advanced to second on a wild pitch. MANTIA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


PALF. REGGIO EMILIA 6, AVIGLIANA BEES 2 (Jun 16, 2018 at Reggio Emilia (RE)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
AVIGLIANA BEES...... 100 000 100  -  2  3  1
PALF. REGGIO EMILIA. 000 002 22X  -  6 11  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: AVIGLIANA BEES - MIGLIORINI Andrea; GIACCONE Lorenzo(7); MARELLO Simone(8) and
BARBERI Jacopo. PALF. REGGIO EMILIA - VILIMAS Robertas; ESPINOSA F. Ruben D.(7) and
PERRICONE Fabrizio.
Win-ESPINOSA F. Ruben D.  Loss-GIACCONE Lorenzo  T-3:00  A-48
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - BROGLIA Gian Luca.

VILIMAS faced 1 batter in the 7th.
IBAF