Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CIEMME OLTRETORRENTE vs EUROACQUE PIACENZA (Jul 01, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
CIEMME OLTRETORRENTE 9, EUROACQUE PIACENZA 5 (Game 1) - Composite Box Score
Jul 01, 2018 at Piacenza (PC) (De Benedetti)

CIEMME OLTRETORRENTE  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
POMPONI ss 
DADDI lf 
SIGNORASTRI ph/lf 
CANNATA 2b 
BIANCHI 2b 
D'AMICO p 
LOMBARDI pr 
MORETTI p 
LORI 3b 
FERRARI rf 
GRAVANTE 1b 
ZANACCA 1b  10 
ONOFRI c 
AGOLETTI cf 
Totals   37  14  27  12 

EUROACQUE PIACENZA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
HENRIQUEZ ss 
CETTI cf 
CAPRA 1b  10 
HATMA c 
CALDERON lf 
IMBERTI lf 
AGOSTI ph 
NACCARELLA pr 
PEREZ dh 
ROSSI D 2b 
MOLINA rf 
MINOIA 3b 
SCORSOGLIO p 
SANNA p 
MACAK p 
Totals   40  14  27  13 

CIEMME OLTRETORRENTE  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
D'AMICO N. Enrique W  8.0  13  37  39  11  10 
MORETTI Nicoḷ   1.0 
 
EUROACQUE PIACENZA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SCORSOGLIO Andrea L  5.0  19  24 
SANNA Lorenzo   3.0  13  14 
MACAK Aldin   1.0 

Umpires - HP: CARINGELLA Michele 1B: INGRAO Marco
Start: 11:00 Time: 3:20 Attendance: 50
Weather: Sunny Game notes: Scorer - LUCCHESE Giuseppe.
SCORSOGLIO faced 2 batters in the 6th.
SANNA faced 2 batters in the 9th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
CIEMME OLTRETORRENTE 9, EUROACQUE PIACENZA 5 (Game 1)
Jul 01, 2018 at Piacenza (PC) (De Benedetti)

CIEMME OLTRETORRENTE starters: 30/ss POMPONI; 58/lf DADDI; 95/2b CANNATA; 84/p D'AMICO; 43/3b LORI; 90/rf FERRARI; 9/1b GRAVANTE; 77/c ONOFRI; 7/cf AGOLETTI;

EUROACQUE PIACENZA starters: 7/ss HENRIQUEZ; 23/cf CETTI; 41/1b CAPRA; 12/c HATMA; 25/lf CALDERON; 29/dh PEREZ; 20/2b ROSSI D; 33/rf MOLINA; 3/3b MINOIA; 4/p SCORSOGLIO;

CIEMME OLTRETORRENTE 1st - POMPONI walked. POMPONI out at first c to 1b, picked off. DADDI struck out swinging. CANNATA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 1st - HENRIQUEZ lined out to cf. CETTI singled to center field. CAPRA flied out to lf. HATMA flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 2nd - D'AMICO singled to center field. LORI walked; D'AMICO advanced to second. FERRARI singled to pitcher, advanced to second on a throwing error by p, bunt; LORI advanced to second, advanced to third on the error; D'AMICO advanced to third, scored on the error. GRAVANTE walked. ONOFRI struck out swinging. AGOLETTI walked, RBI; GRAVANTE advanced to second; FERRARI advanced to third; LORI scored. POMPONI singled to left field, RBI; AGOLETTI advanced to second; GRAVANTE advanced to third; FERRARI scored. DADDI struck out swinging. CANNATA flied out to rf. 3 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 2nd - ZANACCA to 1b for GRAVANTE. CALDERON grounded out to 3b. PEREZ singled to second base. PEREZ stole second. ROSSI D flied out to lf. MOLINA grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 3rd - D'AMICO grounded out to ss. LORI flied out to cf. FERRARI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 3rd - MINOIA singled up the middle. MINOIA stole second. HENRIQUEZ grounded out to p, SAC; MINOIA advanced to third. CETTI lined out to ss. CAPRA singled to second base, RBI; MINOIA scored. HATMA singled to left field; CAPRA advanced to second. CALDERON flied out to cf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 4th - ZANACCA walked. ONOFRI fouled out to 1b. AGOLETTI flied out to 1b. POMPONI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 4th - BIANCHI to 2b for CANNATA. PEREZ reached on a fielding error by 2b. ROSSI D grounded out to 1b unassisted; PEREZ advanced to second. MOLINA reached on a fielder's choice, bunt; PEREZ out at third p to 3b. MINOIA grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 5th - DADDI struck out looking. BIANCHI singled to right field. D'AMICO grounded into double play 2b to ss to 1b; BIANCHI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 5th - HENRIQUEZ struck out looking. CETTI walked. CAPRA singled to center field; CETTI advanced to second. HATMA singled up the middle, RBI; CAPRA advanced to second; CETTI scored. CALDERON flied out to 1b. PEREZ reached on a fielder's choice; HATMA advanced to second; CAPRA advanced to third. ROSSI D singled to center field, 2 RBI; PEREZ advanced to second, out at second cf to p to 3b to 2b; HATMA scored; CAPRA scored. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 6th - IMBERTI to lf for CALDERON. LORI doubled to left field. FERRARI tripled to center field, RBI; LORI scored. SANNA to p for SCORSOGLIO. ZANACCA reached on a dropped fly by cf, out at second cf to c to ss, SF, RBI; FERRARI scored. ONOFRI flied out to lf. AGOLETTI doubled down the lf line. POMPONI lined out to ss. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 6th - MOLINA singled to right field. MINOIA flied out to rf. HENRIQUEZ flied out to rf. CETTI grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 7th - SIGNORASTRI pinch hit for DADDI. SIGNORASTRI grounded out to ss. BIANCHI doubled to left center. D'AMICO grounded out to 2b; BIANCHI advanced to third. LORI singled to right field, advanced to second on an error by cf, RBI; BIANCHI scored. FERRARI struck out looking. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 7th - SIGNORASTRI to lf. CAPRA grounded out to 2b. HATMA singled up the middle. IMBERTI reached on a fielder's choice; HATMA out at second 1b to ss. PEREZ singled to left field; IMBERTI advanced to second. ROSSI D fouled out to 1b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 8th - ZANACCA flied out to cf. ONOFRI struck out looking. AGOLETTI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 8th - MOLINA struck out swinging. MINOIA grounded out to 3b. HENRIQUEZ singled to center field. CETTI tripled to right center, RBI; HENRIQUEZ scored. CAPRA flied out to lf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 9th - POMPONI doubled to left field. SIGNORASTRI singled to shortstop, advanced to second on an error by ss; POMPONI advanced to third. MACAK to p for SANNA. BIANCHI singled to center field, RBI; SIGNORASTRI advanced to third; POMPONI scored. D'AMICO reached on a fielder's choice, grounded into double play ss to 2b to 1b to c; BIANCHI out on the play; SIGNORASTRI out on the play. LOMBARDI pinch ran for D'AMICO. LORI singled to right field; LOMBARDI advanced to second, scored on a throwing error by rf. FERRARI hit by pitch; LORI advanced to second. ZANACCA singled up the middle, RBI; FERRARI advanced to third; LORI scored. ONOFRI flied out to rf. 3 runs, 5 hits, 2 errors, 2 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 9th - MORETTI to p for LOMBARDI. HATMA doubled to left field. AGOSTI pinch hit for IMBERTI. AGOSTI walked. NACCARELLA pinch ran for AGOSTI. ::: HATMA E. out by rule - Runner INterference (RIN) - :::. PEREZ reached on a fielder's choice; NACCARELLA advanced to second on a fielder's choice; HATMA out at second ss unassisted. ROSSI D reached on a fielder's choice; PEREZ out at second 2b unassisted; NACCARELLA advanced to third. ROSSI D out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


CIEMME OLTRETORRENTE 9, EUROACQUE PIACENZA 5 (Jul 01, 2018 at Piacenza (PC)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
CIEMME OLTRETORRENTE 030 002 103  -  9 14  1
EUROACQUE PIACENZA.. 001 030 010  -  5 14  5
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CIEMME OLTRETORRENTE - D'AMICO N. Enrique; MORETTI Nicoḷ(9) and ONOFRI Sebastiano.
EUROACQUE PIACENZA - SCORSOGLIO Andrea; SANNA Lorenzo(6); MACAK Aldin(9) and HATMA E. Starling.
Win-D'AMICO N. Enrique  Loss-SCORSOGLIO Andrea  T-3:20  A-50
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - LUCCHESE Giuseppe.

SCORSOGLIO faced 2 batters in the 6th.
SANNA faced 2 batters in the 9th.
IBAF