Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

PALF. REGGIO EMILIA vs B.C. SETTIMO A.S.D. (Jul 01, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
B.C. SETTIMO A.S.D. 8, PALF. REGGIO EMILIA 6 (Game 2) - Composite Box Score
Jul 01, 2018 at Settimo Torinese TO (Valter Aluffi)

PALF. REGGIO EMILIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CERIALI L ss 
VECCHI 2b 
BIAGINI cf 
MORILLO J cf 
RICCO' P. L. dh 
EXPOSITO 3b 
FODERARO 1b  12 
PERRICONE FB c 
PANUCCI lf 
PERRICONE FZ pr/lf 
ARDISSONE rf 
ESPINOSA F p 
GASPARINI p 
Totals   34  24  11 

B.C. SETTIMO A.S.D.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CARRILLO dh 
BAGARIN ph/dh 
LUONGO rf 
VARALDA lf/1b 
SILVA 3b 
SALVATORE A cf 
CIRILLO 1b/c  12 
FORTE c 
SALVATORE S lf 
CALVO ss 
NISI 2b 
BROSSA p 
DE LA CRUZ p 
MENEGHELLO p 
Totals   34  27  17 

PALF. REGGIO EMILIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ESPINOSA F. Ruben D. L  3.0  14  15 
GASPARINI Nico   5.0  20  23 
 
B.C. SETTIMO A.S.D.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BROSSA Alberto W  5.0  19  23 
DE LA CRUZ M. Jeorge   3.0  11  14 
MENEGHELLO P Niccolò S  1.0 

Umpires - HP: DI DIO Renato 1B: SIGNORETTI Maurizio
Start: 15:45 Time: 3:15 Attendance: 50
Weather: Sunny Game notes: Scorers - SARACCO Giancarlo, MANCA Anita.
ESPINOSA F faced 4 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
B.C. SETTIMO A.S.D. 8, PALF. REGGIO EMILIA 6 (Game 2)
Jul 01, 2018 at Settimo Torinese TO (Valter Aluffi)

PALF. REGGIO EMILIA starters: 11/ss CERIALI L; 24/2b VECCHI; 33/cf BIAGINI; 17/dh RICCO' P. L.; 10/3b EXPOSITO; 22/1b FODERARO; 56/c PERRICONE FB; 28/lf PANUCCI; 77/rf ARDISSONE; 26/p ESPINOSA F;

B.C. SETTIMO A.S.D. starters: 80/dh CARRILLO; 54/rf LUONGO; 5/lf VARALDA; 12/3b SILVA; 68/cf SALVATORE A; 15/1b CIRILLO; 28/c FORTE; 58/ss CALVO; 53/2b NISI; 7/p BROSSA;

PALF. REGGIO EMILIA 1st - CERIALI L flied out to 1b. VECCHI singled to left field. VECCHI stole second. BIAGINI grounded out to ss; VECCHI advanced to third. RICCO' P. L. walked. RICCO' P. L. stole second. EXPOSITO reached on a fielding error by ss; RICCO' P. L. advanced to third on the error; VECCHI scored on the error, unearned. RICCO' P. L. out at home c to ss to c, caught stealing. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 1st - CARRILLO flied out to lf. LUONGO tripled to right center. VARALDA flied out to cf, SF, RBI; LUONGO scored. SILVA grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 2nd - FODERARO struck out swinging, out at first c to 1b. PERRICONE FB grounded out to 3b. PANUCCI walked. PANUCCI stole second. ARDISSONE grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 2nd - SALVATORE A struck out swinging. CIRILLO grounded out to ss. FORTE flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 3rd - CERIALI L grounded out to p. VECCHI walked. BIAGINI singled to second base; VECCHI advanced to second, out at third 2b to 3b. RICCO' P. L. grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 3rd - CALVO grounded out to 2b. NISI tripled down the lf line. CARRILLO lined out to p. LUONGO flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 4th - EXPOSITO flied out to rf. FODERARO flied out to lf. PERRICONE FB flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 4th - VARALDA singled to shortstop. VARALDA stole second. SILVA tripled to center field, RBI; VARALDA scored. SALVATORE A homered to center field, inside the park, 2 RBI; SILVA scored. CIRILLO reached on a fielding error by ss. MORILLO J to cf for BIAGINI. GASPARINI to p for ESPINOSA F. CIRILLO advanced to second on a balk. FORTE lined out to 3b. CALVO singled to shortstop, RBI; CIRILLO scored, unearned. CALVO advanced to second on a balk. CALVO stole third. NISI grounded out to ss. CARRILLO grounded out to ss. 4 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 5th - PANUCCI singled to pitcher. PANUCCI advanced to second on a wild pitch. ARDISSONE struck out swinging, out at first c to 1b. CERIALI L fouled out to rf. VECCHI doubled to left field, RBI; PANUCCI scored. MORILLO J hit by pitch. RICCO' P. L. reached on a dropped fly by 1b, advanced to second on the error; MORILLO J advanced to third on the error, scored on a throwing error by 1b, unearned; VECCHI scored on the error, unearned. EXPOSITO grounded out to 2b. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 5th - LUONGO grounded out to p. VARALDA reached on a fielding error by ss. VARALDA advanced to second on a wild pitch. SILVA intentionally walked. SILVA advanced to second on a wild pitch; VARALDA stole third. SALVATORE A grounded out to ss. CIRILLO intentionally walked. FORTE singled up the middle, 2 RBI; CIRILLO advanced to second; SILVA scored, unearned; VARALDA scored, unearned. CALVO grounded out to 3b, bunt. 2 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 6th - DE LA CRUZ to p for BROSSA. FODERARO walked. FODERARO advanced to second on a wild pitch. PERRICONE FB struck out swinging. PANUCCI struck out looking. ARDISSONE reached on a fielder's choice; FODERARO out at second ss unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 6th - NISI walked. CARRILLO grounded out to 1b unassisted; NISI advanced to second. LUONGO grounded out to ss. VARALDA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 7th - CERIALI L walked. VECCHI grounded out to p; CERIALI L advanced to second. MORILLO J doubled to center field, RBI; CERIALI L scored. RICCO' P. L. reached on a fielder's choice; MORILLO J out at third ss to 3b. EXPOSITO singled up the middle; RICCO' P. L. advanced to second. FODERARO flied out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 7th - SILVA singled to second base. SALVATORE A flied out to lf. CIRILLO tripled down the rf line, RBI; SILVA scored. FORTE flied out to rf. CALVO struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 8th - PERRICONE FB struck out swinging, out at first c to 1b. PANUCCI walked. PERRICONE FZ pinch ran for PANUCCI. ARDISSONE flied out to cf. CERIALI L singled to second base; PERRICONE FZ advanced to second. PERRICONE FZ out at third p to 3b, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 8th - PERRICONE FZ to lf. NISI grounded out to 3b. BAGARIN pinch hit for CARRILLO. BAGARIN struck out looking. LUONGO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 9th - BAGARIN to dh. VARALDA to 1b. CIRILLO to c. SALVATORE S to lf for FORTE. MENEGHELLO to p for DE LA CRUZ. VECCHI singled to right field. VECCHI stole second. VECCHI advanced to third on a wild pitch. MORILLO J grounded out to 3b, RBI; VECCHI scored. RICCO' P. L. struck out looking. EXPOSITO grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


B.C. SETTIMO A.S.D. 8, PALF. REGGIO EMILIA 6 (Jul 01, 2018 at Settimo Torinese TO) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
PALF. REGGIO EMILIA. 100 030 101  -  6  8  2
B.C. SETTIMO A.S.D.. 100 420 10X  -  8  9  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: PALF. REGGIO EMILIA - ESPINOSA F. Ruben D.; GASPARINI Nico(4) and PERRICONE Fabio.
B.C. SETTIMO A.S.D. - BROSSA Alberto; DE LA CRUZ M. Jeorge(6); MENEGHELLO P Niccolò(9) and
FORTE Simone; CIRILLO Riccardo.
Win-BROSSA Alberto  Save-MENEGHELLO P Niccolò  Loss-ESPINOSA F. Ruben D.  T-3:15  A-50
HR SET - SALVATORE Alessio.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - SARACCO Giancarlo, MANCA Anita.

ESPINOSA F faced 4 batters in the 4th.
IBAF