Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

AVIGLIANA BEES vs EUROACQUE PIACENZA (Jul 08, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
AVIGLIANA BEES 10, EUROACQUE PIACENZA 2 (Game 2) - Composite Box Score
Jul 08, 2018 at Piacenza (PC) (Debenedetti)

AVIGLIANA BEES   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TESIO dh 
MELIS ph/2b 
GIACCONE 2b/p 
OLDANO ss 
BARBERI U rf 
VALETTI 3b 
MICHELOTTI 1b  13 
BARBERI J c 
MANTIA lf 
FESTA T cf 
GIAROLA F p 
Totals   40  10  12  11  27  10 

EUROACQUE PIACENZA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
HENRIQUEZ ss 
CETTI cf 
CAPRA 1b 
NACCARELLA rf 
HATMA c  11 
CALDERON lf/1b 
ROSSI D 2b 
PINOIA rf/lf 
MINOIA 3b 
IMBERTI dh 
GAMBINI ph/dh 
PELUSO R p 
SANNA p 
ROSSI M p 
Totals   32  27  11 

AVIGLIANA BEES   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIAROLA Filippo W  7.0  24  26  10 
GIACCONE Lorenzo   2.0 
 
EUROACQUE PIACENZA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PELUSO R. Eduardo L  4.2  20  25 
SANNA Lorenzo   2.1 
ROSSI Marcello   2.0  13  13 

Umpires - HP: PANE Fabio 1B: CRESCENZI Emilio
Start: 15:30 Time: 3:10 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorer - LUCCHESE Giuseppe.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
AVIGLIANA BEES 10, EUROACQUE PIACENZA 2 (Game 2)
Jul 08, 2018 at Piacenza (PC) (Debenedetti)

AVIGLIANA BEES starters: 26/dh TESIO; 50/2b GIACCONE; 91/ss OLDANO; 56/rf BARBERI U; 69/3b VALETTI; 95/1b MICHELOTTI; 14/c BARBERI J; 9/lf MANTIA; 84/cf FESTA T; 34/p GIAROLA F;

EUROACQUE PIACENZA starters: 7/ss HENRIQUEZ; 23/cf CETTI; 41/1b CAPRA; 12/c HATMA; 25/lf CALDERON; 20/2b ROSSI D; 31/rf PINOIA; 3/3b MINOIA; 45/dh IMBERTI; 50/p PELUSO R;

AVIGLIANA BEES 1st - TESIO flied out to rf. GIACCONE singled up the middle. GIACCONE advanced to second on a wild pitch. OLDANO walked. BARBERI U hit by pitch; OLDANO advanced to second; GIACCONE advanced to third. VALETTI struck out looking. MICHELOTTI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 1st - HENRIQUEZ lined out to ss. CETTI popped up to ss. CAPRA singled to center field. HATMA flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

AVIGLIANA BEES 2nd - BARBERI J struck out swinging, out at first c to 1b. MANTIA struck out swinging. FESTA T struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 2nd - CALDERON walked. ROSSI D struck out swinging. CALDERON advanced to third on a throwing error by c, failed pickoff attempt. CALDERON scored on a wild pitch. PINOIA grounded out to 3b. MINOIA walked. IMBERTI singled to right field; MINOIA advanced to second. HENRIQUEZ popped up to 1b. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

AVIGLIANA BEES 3rd - TESIO grounded out to 2b. GIACCONE flied out to ss. OLDANO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 3rd - CETTI singled to center field. CETTI stole second. CAPRA lined into double play ss unassisted; CETTI out on the play. HATMA grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 4th - BARBERI U flied out to ss. VALETTI singled to third base. VALETTI advanced to second on a wild pitch. MICHELOTTI reached on a fielding error by ss. MICHELOTTI advanced to second on a passed ball; VALETTI advanced to third on a passed ball. BARBERI J flied out to lf. MANTIA grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 4th - CALDERON grounded out to 2b. ROSSI D popped up to ss. PINOIA doubled to right center. PINOIA advanced to third on a wild pitch. MINOIA flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

AVIGLIANA BEES 5th - FESTA T doubled to left field. TESIO reached on a fielder's choice to second base. GIACCONE reached on a fielder's choice, advanced to second, out at second lf to 3b to ss; TESIO advanced to second on a fielder's choice, advanced to third, scored on the error, unearned; FESTA T advanced to third, scored on a throwing error by p, unearned. OLDANO singled to left field. OLDANO advanced to second on a wild pitch. BARBERI U walked. VALETTI struck out looking. MICHELOTTI walked; BARBERI U advanced to second; OLDANO advanced to third. BARBERI J walked, RBI; MICHELOTTI advanced to second; BARBERI U advanced to third; OLDANO scored, unearned. SANNA to p for PELUSO R. MANTIA doubled to left field, 3 RBI; BARBERI J scored, unearned; MICHELOTTI scored, unearned; BARBERI U scored, unearned. FESTA T struck out swinging. 6 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 5th - IMBERTI grounded out to 2b. HENRIQUEZ grounded out to ss. CETTI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 6th - TESIO struck out swinging. GIACCONE grounded out to ss. OLDANO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 6th - CAPRA grounded out to ss. HATMA flied out to cf. CALDERON struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 7th - BARBERI U walked. BARBERI U out at second c to 2b, caught stealing. VALETTI singled to first base. MICHELOTTI grounded out to c, SAC; VALETTI advanced to second. BARBERI J struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 7th - ROSSI D grounded out to 2b. PINOIA fouled out to 1b. MINOIA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 8th - ROSSI M to p for SANNA. MANTIA grounded out to ss. FESTA T reached on a fielding error by 2b. NACCARELLA to rf for CAPRA. CALDERON to 1b. PINOIA to lf. MELIS pinch hit for TESIO. MELIS singled to right field; FESTA T advanced to second. GIACCONE struck out looking. OLDANO singled to left field, advanced to third on an error by lf; MELIS advanced to second, scored on the error, unearned; FESTA T advanced to third, scored on the error, unearned. BARBERI U tripled to center field, RBI; OLDANO scored, unearned. VALETTI reached on a fielder's choice; BARBERI U out at home 3b to c. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 8th - MELIS to 2b. GIACCONE to p. / for GIAROLA F. GAMBINI pinch hit for IMBERTI. GAMBINI struck out looking. HENRIQUEZ hit by pitch. CETTI singled to left field; HENRIQUEZ advanced to second. NACCARELLA struck out looking. HATMA singled through the left side, RBI; CETTI advanced to second; HENRIQUEZ scored. CALDERON grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

AVIGLIANA BEES 9th - GAMBINI to dh. MICHELOTTI singled through the left side. BARBERI J flied out to cf. MANTIA singled to center field; MICHELOTTI advanced to second. FESTA T singled through the left side, RBI; MANTIA advanced to second; MICHELOTTI scored. MELIS flied out to rf. GIACCONE fouled out to 1b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 9th - ROSSI D flied out to 1b. PINOIA grounded out to 3b. MINOIA grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


AVIGLIANA BEES 10, EUROACQUE PIACENZA 2 (Jul 08, 2018 at Piacenza (PC)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
AVIGLIANA BEES...... 000 060 031  - 10 12  1
EUROACQUE PIACENZA.. 010 000 010  -  2  6  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: AVIGLIANA BEES - GIAROLA Filippo; GIACCONE Lorenzo(8) and BARBERI Jacopo.
EUROACQUE PIACENZA - PELUSO R. Eduardo; SANNA Lorenzo(5); ROSSI Marcello(8) and
HATMA E. Starling.
Win-GIAROLA Filippo  Loss-PELUSO R. Eduardo  T-3:10  A-30
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - LUCCHESE Giuseppe.
IBAF