Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BATTIONI PAGANI J.P. vs PALF. REGGIO EMILIA (Sep 01, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
PALF. REGGIO EMILIA 15, BATTIONI PAGANI J.P. 1 (Game 2) - Composite Box Score
Sep 01, 2018 at Reggio Emila (RE) (Caselli)

BATTIONI PAGANI J.P.  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TINARELLI ss 
GUAITA ss 
SCIALPI 2b 
VILORIA S dh 
LEONI rf 
ROZZI 1b 
DE MARTINO c 
CARUSO cf 
GRECI cf 
PALAMIDESI lf 
STORCI lf 
FONTANA 3b 
BERTONCINI ph 
CASALINI p 
CORSARO p 
BAISI p 
Totals   25  18 

PALF. REGGIO EMILIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VECCHI 2b 
VILIMAS dh 
EXPOSITO c 
GREGORINI cf 
RICCO' P. L. 3b 
FAZIO B rf 
CERIOLI A lf 
FODERARO 1b 
CERIALI L ss 
RICCO' P. F. p 
Totals   34  15  14  13  21 

BATTIONI PAGANI J.P.  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CASALINI Gabriele L  3.2  16  21 
CORSARO Francesco   1.1  10  11 
BAISI Federico   1.0  10 
 
PALF. REGGIO EMILIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RICCO' P. Fabio W  7.0  25  27 

Umpires - HP: BIANCHI Vittorio 1B: GHILLANI Luca
Start: 15:30 Time: 2:25 Attendance: 45
Weather: Sunny Game notes: Scorer - BROGLIA Gian Luca.
CORSARO faced 3 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
PALF. REGGIO EMILIA 15, BATTIONI PAGANI J.P. 1 (Game 2)
Sep 01, 2018 at Reggio Emila (RE) (Caselli)

BATTIONI PAGANI J.P. starters: 51/ss TINARELLI; 13/2b SCIALPI; 23/dh VILORIA S; 6/rf LEONI; 86/1b ROZZI; 25/c DE MARTINO; 14/cf CARUSO; 27/lf PALAMIDESI; 15/3b FONTANA; 4/p CASALINI;

PALF. REGGIO EMILIA starters: 24/2b VECCHI; 23/dh VILIMAS; 10/c EXPOSITO; 58/cf GREGORINI; 17/3b RICCO' P. L.; 16/rf FAZIO B; 12/lf CERIOLI A; 22/1b FODERARO; 11/ss CERIALI L; 34/p RICCO' P. F.;

BATTIONI PAGANI J.P. 1st - TINARELLI struck out looking. SCIALPI flied out to cf. VILORIA S singled to left field. LEONI grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 1st - VECCHI grounded out to ss. VILIMAS struck out looking. EXPOSITO singled to center field. EXPOSITO stole second. GREGORINI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BATTIONI PAGANI J.P. 2nd - ROZZI flied out to 2b. DE MARTINO grounded out to ss. CARUSO flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 2nd - RICCO' P. L. singled to center field. RICCO' P. L. stole second. FAZIO B flied out to cf. CERIOLI A struck out swinging, reached first on a throwing error by c; RICCO' P. L. advanced to third on a fielder's choice. FODERARO flied out to 2b. CERIALI L grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

BATTIONI PAGANI J.P. 3rd - PALAMIDESI tripled to center field. FONTANA hit by pitch. FONTANA stole second. TINARELLI struck out swinging. FONTANA advanced to third on a wild pitch; PALAMIDESI scored on a wild pitch. SCIALPI grounded out to p. VILORIA S flied out to lf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 3rd - VECCHI flied out to cf. VILIMAS walked. EXPOSITO singled up the middle; VILIMAS advanced to third. EXPOSITO stole second. GREGORINI flied out to lf, SF, RBI; VILIMAS scored. RICCO' P. L. singled to center field, RBI; EXPOSITO scored. FAZIO B out on batter's interference. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BATTIONI PAGANI J.P. 4th - LEONI walked. LEONI out at second c to 2b, caught stealing. ROZZI popped up to 1b. DE MARTINO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 4th - GRECI to cf for CARUSO. CERIOLI A struck out swinging. FODERARO hit by pitch. CERIALI L reached on a throwing error by 3b; FODERARO advanced to second. CERIALI L stole second; FODERARO stole third. CERIALI L advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt; FODERARO scored on the error, unearned. VECCHI grounded out to ss. VILIMAS walked. EXPOSITO walked; VILIMAS advanced to second. CORSARO to p for CASALINI. GREGORINI flied out to rf. 1 run, 0 hits, 2 errors, 3 LOB.

BATTIONI PAGANI J.P. 5th - GRECI struck out looking. PALAMIDESI struck out looking. FONTANA struck out swinging, reached first on a wild pitch. FONTANA advanced to second on a wild pitch. TINARELLI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 5th - RICCO' P. L. doubled to left field. FAZIO B grounded out to 3b; RICCO' P. L. advanced to third. CERIOLI A doubled to left center, RBI; RICCO' P. L. scored. FODERARO grounded out to 2b; CERIOLI A advanced to third. CERIALI L doubled to center field, RBI; CERIOLI A scored. VECCHI singled through the right side, RBI; CERIALI L scored. VECCHI advanced to second on a wild pitch. VILIMAS struck out looking. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

BATTIONI PAGANI J.P. 6th - SCIALPI flied out to rf. VILORIA S grounded out to 1b unassisted. LEONI singled through the right side. ROZZI lined out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 6th - GUAITA to ss for TINARELLI. STORCI to lf for PALAMIDESI. EXPOSITO walked. GREGORINI doubled to left field, RBI; EXPOSITO scored. RICCO' P. L. doubled to left field, RBI; GREGORINI scored. BAISI to p for CORSARO. FAZIO B hit by pitch. CERIOLI A flied out to ss. FODERARO singled through the left side; FAZIO B advanced to second; RICCO' P. L. advanced to third. CERIALI L singled up the middle, RBI; FODERARO advanced to second; FAZIO B advanced to third; RICCO' P. L. scored. VECCHI reached on a fielding error by 2b, advanced to second on an error by cf, RBI; CERIALI L advanced to second, advanced to third on the error; FODERARO advanced to third, scored on the error; FAZIO B scored. VILIMAS intentionally walked. EXPOSITO singled to left field, 2 RBI; VILIMAS advanced to second; VECCHI scored, unearned; CERIALI L scored. EXPOSITO advanced to second on a wild pitch; VILIMAS advanced to third on a wild pitch. GREGORINI grounded out to 3b, RBI; EXPOSITO advanced to third; VILIMAS scored, unearned. RICCO' P. L. singled up the middle, RBI; EXPOSITO scored, unearned. RICCO' P. L. advanced to second on a wild pitch. FAZIO B struck out swinging. 9 runs, 6 hits, 2 errors, 1 LOB.

BATTIONI PAGANI J.P. 7th - DE MARTINO flied out to rf. GRECI singled up the middle. STORCI struck out swinging. BERTONCINI pinch hit for FONTANA. BERTONCINI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


PALF. REGGIO EMILIA 15, BATTIONI PAGANI J.P. 1 (Sep 01, 2018 at Reggio Emila (RE)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
BATTIONI PAGANI J.P. 001 000 0 -  1  4  5
PALF. REGGIO EMILIA. 002 139 X - 15 14  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BATTIONI PAGANI J.P. - CASALINI Gabriele; CORSARO Francesco(4); BAISI Federico(6) and
DE MARTINO Emanuele. PALF. REGGIO EMILIA - RICCO' P. Fabio and EXPOSITO Ernesto.
Win-RICCO' P. Fabio  Loss-CASALINI Gabriele  T-2:25  A-45
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - BROGLIA Gian Luca.

CORSARO faced 3 batters in the 6th.
IBAF