Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

AVIGLIANA BEES vs B.C. SETTIMO A.S.D. (Set 23, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
AVIGLIANA BEES 11, B.C. SETTIMO A.S.D. 1 (Game 1) - Composite Box Score
Set 23, 2018 at Settimo TORRINESE to (V. Aluffi)

AVIGLIANA BEES   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MELIS dh 
VASCHETTO pr/dh 
GIROLA rf 
OLDANO ss 
TESIO 1b/3b  15 
BARBERI U c 
GIACCONE 2b 
MICHELOTTI lf 
MANTIA ph/lf 
BARBERI J 3b 
VALETTI ph/3b 
FESTA T cf 
SERCI p 
Totals   36  11  10  10  27  16 

B.C. SETTIMO A.S.D.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CALVO ss 
NISI 3b 
VARALDA 1b  10 
BAGARIN dh 
SILVA ph/dh 
SALVATORE S 2b/lf 
RIGGIO c/rf 
FORTE ph/c 
DORTA lf 
CARRILLO ph/lf 
COPPOLINO cf 
QUARELLO rf 
CIRILLO c/rf 
PROVERO p 
CHIARAVANO p 
BROSSA p 
Totals   27  27  11 

AVIGLIANA BEES   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SERCI Andrea W  8.0  23  29  13 
VALETTI Gabriele   1.0 
 
B.C. SETTIMO A.S.D.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PROVERO Martin L  2.0  13 
CHIARAVANO Leonardo   6.0  23  27  10 
BROSSA Alberto   1.0 

Umpires - HP: CRESCENZI Emilio 1B: FARINA Denis
Start: 10:45 Time: 3:10 Attendance: 100
Weather: Sunny Game notes: Scorers - PESENTI Angelo, BELTRANDO Bruna, SARACCO Giancarlo.
PROVERO faced 2 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
AVIGLIANA BEES 11, B.C. SETTIMO A.S.D. 1 (Game 1)
Set 23, 2018 at Settimo TORRINESE to (V. Aluffi)

AVIGLIANA BEES starters: 55/dh MELIS; 24/rf GIROLA; 91/ss OLDANO; 26/1b TESIO; 56/c BARBERI U; 50/2b GIACCONE; 95/lf MICHELOTTI; 14/3b BARBERI J; 84/cf FESTA T; 22/p SERCI;

B.C. SETTIMO A.S.D. starters: 58/ss CALVO; 53/3b NISI; 5/1b VARALDA; 10/dh BAGARIN; 75/2b SALVATORE S; 77/c RIGGIO; 25/lf DORTA; 42/cf COPPOLINO; 0/rf QUARELLO; 11/p PROVERO;

AVIGLIANA BEES 1st - MELIS singled down the rf line. GIROLA hit by pitch; MELIS advanced to second. OLDANO fouled out to 1b. TESIO hit by pitch; GIROLA advanced to second; MELIS advanced to third. BARBERI U singled to left field, RBI; TESIO advanced to second; GIROLA advanced to third; MELIS scored. GIACCONE flied out to lf. MICHELOTTI walked, RBI; BARBERI U advanced to second; TESIO advanced to third; GIROLA scored. MICHELOTTI advanced to second on a wild pitch; BARBERI U advanced to third on a wild pitch; TESIO scored on a wild pitch. BARBERI J reached on a fielder's choice, RBI; MICHELOTTI out at third ss to 3b; BARBERI U scored. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 1st - CALVO walked. NISI grounded out to ss; CALVO advanced to second. CALVO advanced to third on a passed ball. VARALDA flied out to lf. BAGARIN struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

AVIGLIANA BEES 2nd - FESTA T struck out swinging, reached first on a wild pitch. MELIS lined into double play p to 1b; FESTA T out on the play. GIROLA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 2nd - SALVATORE S reached on a fielding error by 3b. RIGGIO reached on a fielder's choice; SALVATORE S out at second ss unassisted. DORTA flied into double play ss to 1b; RIGGIO out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 3rd - OLDANO walked. OLDANO stole second. OLDANO stole third. TESIO walked. CHIARAVANO to p for PROVERO. TESIO stole second. BARBERI U walked. GIACCONE infield fly to 2b, RBI; BARBERI U out at second 2b to c to ss; TESIO advanced to third; OLDANO scored. MICHELOTTI struck out looking. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 3rd - COPPOLINO grounded out to 1b unassisted. QUARELLO grounded out to p. CALVO walked. CALVO out at second c to 2b, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 4th - BARBERI J flied out to cf. FESTA T singled up the middle. FESTA T stole second. MELIS flied out to cf; FESTA T advanced to third. GIROLA grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 4th - NISI grounded out to ss. VARALDA grounded out to 2b. BAGARIN flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 5th - OLDANO flied out to lf. TESIO fouled out to 1b. BARBERI U singled to left field. GIACCONE walked; BARBERI U advanced to second. MICHELOTTI walked; GIACCONE advanced to second; BARBERI U advanced to third. MICHELOTTI advanced to second on a balk; GIACCONE advanced to third on a balk; BARBERI U scored on a balk. BARBERI J struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 5th - SALVATORE S flied out to rf. RIGGIO grounded out to 3b. DORTA grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 6th - RIGGIO to rf. CIRILLO to c for QUARELLO. FESTA T singled to third base. MELIS grounded out to 1b unassisted; FESTA T advanced to second. GIROLA grounded out to 3b. OLDANO singled to shortstop; FESTA T advanced to third. OLDANO stole second, advanced to third on the error; FESTA T scored on a throwing error by c, unearned. TESIO flied out to lf. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 6th - COPPOLINO struck out swinging, out at first c to 1b. CIRILLO grounded out to 3b. CALVO lined out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 7th - BARBERI U grounded out to ss. GIACCONE flied out to lf. MANTIA pinch hit for MICHELOTTI. MANTIA singled to center field. VALETTI pinch hit for BARBERI J. VALETTI doubled to center field; MANTIA advanced to third. FESTA T fouled out to 1b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 7th - MANTIA to lf. VALETTI to 3b. NISI walked. NISI stole second. VARALDA walked. SILVA pinch hit for BAGARIN. SILVA grounded into double play p to 2b to 1b; VARALDA out on the play; NISI advanced to third. SALVATORE S walked. FORTE pinch hit for RIGGIO. SALVATORE S stole second. FORTE struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

AVIGLIANA BEES 8th - SILVA to dh. FORTE to c. CIRILLO to rf. MELIS singled to second base. VASCHETTO pinch ran for MELIS. GIROLA flied out to cf. VASCHETTO advanced to second on a wild pitch. OLDANO walked. TESIO flied into double play ss to 2b; VASCHETTO out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 8th - CARRILLO pinch hit for DORTA. VASCHETTO to dh. CARRILLO singled to left field. COPPOLINO grounded out to p, SAC; CARRILLO advanced to second. CIRILLO singled to center field, advanced to second on an error by cf, RBI; CARRILLO scored. CALVO grounded out to 2b; CIRILLO advanced to third. NISI grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

AVIGLIANA BEES 9th - CARRILLO to lf. BROSSA to p for CHIARAVANO. BARBERI U walked. GIACCONE reached on a fielder's choice; BARBERI U advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by ss. SALVATORE S to lf. CARRILLO to 2b. MANTIA walked; GIACCONE advanced to second; BARBERI U advanced to third. MANTIA advanced to second on a wild pitch; GIACCONE advanced to third on a wild pitch; BARBERI U scored on a wild pitch, unearned. VALETTI grounded out to 2b, RBI; MANTIA advanced to third; GIACCONE scored. FESTA T walked. VASCHETTO flied out to rf. GIROLA doubled down the lf line, 2 RBI; FESTA T scored, unearned; MANTIA scored, unearned. OLDANO grounded out to 3b. 4 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

B.C. SETTIMO A.S.D. 9th - VASCHETTO to 1b. TESIO to 3b. VALETTI to p. / for SERCI. VARALDA grounded out to 1b unassisted. SILVA singled to left field. SALVATORE S reached on a fielder's choice; SILVA out at second ss to 2b. FORTE walked; SALVATORE S advanced to second. CARRILLO flied out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


AVIGLIANA BEES 11, B.C. SETTIMO A.S.D. 1 (Set 23, 2018 at Settimo TORRINESE to) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
AVIGLIANA BEES...... 401 011 004  - 11 10  2
B.C. SETTIMO A.S.D.. 000 000 010  -  1  3  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: AVIGLIANA BEES - SERCI Andrea; VALETTI Gabriele(9) and BARBERU Umberto.
B.C. SETTIMO A.S.D. - PROVERO Martin; CHIARAVANO Leonardo(3); BROSSA Alberto(9) and RIGGIO;
CIRILLO Riccardo; FORTE Simone.
Win-SERCI Andrea  Loss-PROVERO Martin  T-3:10  A-100
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - PESENTI Angelo, BELTRANDO Bruna, SARACCO Giancarlo.

PROVERO faced 2 batters in the 3rd.
IBAF