Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

PALF. REGGIO EMILIA vs EUROACQUE PIACENZA (Sep 09, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
EUROACQUE PIACENZA 8, PALF. REGGIO EMILIA 2 (Game 2) - Composite Box Score
Sep 09, 2018 at Piacenza (PC) (De Benedetti)

PALF. REGGIO EMILIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PANUCCI 1b 
FODERARO ph/1b 
CERIOLI A cf 
VILIMAS rf 
RICCO' P. L. dh 
EXPOSITO 3b/ss 
MORILLO J lf 
BIAGINI ss 
RICCO' P. F. 3b 
PERRICONE FB c 
FAZIO B ph/c 
BORGHI 2b 
PERRICONE FZ ph/2b 
GANASSI p 
GASPARINI p 
ESPINOSA F p 
Totals   31  24  12 

EUROACQUE PIACENZA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
HENRIQUEZ ss 
CETTI cf 
CAPRA 1b 
HATMA dh 
NACCARELLA ph/dh 
CALDERON lf 
BOSI ph/rf 
PEREZ 2b 
AGOSTI 2b 
PINOIA rf/lf 
GAMBINI c 
CARSANA c 
MINOIA 3b 
BORLINI 3b 
SANNA p 
LAMBRI p 
ROSSI M p 
Totals   34  12  27 

PALF. REGGIO EMILIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GANASSI Luca L  1.2  11  13 
GASPARINI Nico   1.2 
ESPINOSA F. Ruben D.   4.2  17  19 
 
EUROACQUE PIACENZA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SANNA Lorenzo W  5.2  17  22 
LAMBRI Eugenio   2.1 
ROSSI Marcello   1.0 

Umpires - HP: CRESCENZI Emilio 1B: BIANCHI Vittorio
Start: 15:30 Time: 2:50 Attendance: 80
Weather: Sunny Game notes: Scorer - LUCCHESE Giuseppe.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
EUROACQUE PIACENZA 8, PALF. REGGIO EMILIA 2 (Game 2)
Sep 09, 2018 at Piacenza (PC) (De Benedetti)

PALF. REGGIO EMILIA starters: 28/1b PANUCCI; 12/cf CERIOLI A; 23/rf VILIMAS; 17/dh RICCO' P. L.; 10/3b EXPOSITO; 29/lf MORILLO J; 33/ss BIAGINI; 56/c PERRICONE FB; 25/2b BORGHI; 46/p GANASSI;

EUROACQUE PIACENZA starters: 7/ss HENRIQUEZ; 23/cf CETTI; 41/1b CAPRA; 12/dh HATMA; 25/lf CALDERON; 29/2b PEREZ; 31/rf PINOIA; 10/c GAMBINI; 3/3b MINOIA; 69/p SANNA;

PALF. REGGIO EMILIA 1st - PANUCCI struck out swinging. CERIOLI A struck out looking. VILIMAS flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 1st - HENRIQUEZ flied out to cf. CETTI grounded out to ss. CAPRA singled up the middle. HATMA flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 2nd - RICCO' P. L. grounded out to 3b. EXPOSITO grounded out to ss. MORILLO J walked. BIAGINI fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 2nd - CALDERON singled up the middle. PEREZ flied out to lf. PINOIA singled to right field; CALDERON advanced to second. GAMBINI out at first p to 2b, SAC; PINOIA advanced to second; CALDERON advanced to third. MINOIA singled to center field, 2 RBI; PINOIA scored; CALDERON scored. MINOIA stole second. HENRIQUEZ singled up the middle, RBI; MINOIA scored. CETTI singled to center field, advanced to second on the throw; HENRIQUEZ advanced to third. CETTI advanced to third on a wild pitch; HENRIQUEZ scored on a wild pitch. CAPRA doubled to left field, RBI; CETTI scored. HATMA walked. GASPARINI to p for GANASSI. CALDERON struck out swinging. 5 runs, 6 hits, 0 errors, 2 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 3rd - PERRICONE FB hit by pitch. ::: PERRICONE F. out by rule - Hit By fair Ball (HBB) - :::. BORGHI singled to second base; PERRICONE FB out at second 2b unassisted. PANUCCI grounded into double play 2b to ss to 1b; BORGHI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 3rd - PEREZ flied out to 1b. PINOIA grounded out to 2b. GAMBINI struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 4th - CERIOLI A grounded out to ss. VILIMAS struck out swinging. RICCO' P. L. struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 4th - MINOIA walked. HENRIQUEZ walked; MINOIA advanced to second. CETTI fouled out to lf; MINOIA advanced to third. CAPRA singled to center field, RBI; HENRIQUEZ advanced to third; MINOIA scored. ESPINOSA F to p for GASPARINI. HATMA flied out to cf, SF, RBI; HENRIQUEZ scored. CALDERON flied out to rf. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 5th - EXPOSITO grounded out to 3b. MORILLO J grounded out to ss. BIAGINI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 5th - PEREZ grounded out to 3b. PINOIA reached on a fielding error by 2b. GAMBINI flied out to cf. MINOIA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 6th - FAZIO B pinch hit for PERRICONE FB. FAZIO B struck out swinging. PERRICONE FZ pinch hit for BORGHI. PERRICONE FZ walked. PERRICONE FZ stole second, advanced to third on a throwing error by c. PANUCCI walked. CERIOLI A walked; PANUCCI advanced to second. VILIMAS flied out to ss. RICCO' P. L. singled to left field, RBI; CERIOLI A advanced to second; PANUCCI advanced to third; PERRICONE FZ scored. LAMBRI to p for SANNA. EXPOSITO flied out to rf. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 6th - EXPOSITO to ss. RICCO' P. F. to 3b for BIAGINI. FAZIO B to c. PERRICONE FZ to 2b. HENRIQUEZ singled to right field. CETTI reached on a fielder's choice; HENRIQUEZ out at second 3b to 2b. CAPRA singled to center field; CETTI advanced to third. HATMA intentionally walked; CAPRA advanced to second. BOSI pinch hit for CALDERON. BOSI grounded into double play ss to 2b to 1b; HATMA out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 7th - BOSI to rf. PINOIA to lf. MORILLO J struck out looking. RICCO' P. F. grounded out to 2b. FAZIO B flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 7th - PEREZ singled to center field. PINOIA fouled out to c. GAMBINI singled down the rf line; PEREZ advanced to third. MINOIA reached on a fielder's choice, RBI; GAMBINI advanced to second; PEREZ scored. HENRIQUEZ grounded into double play 2b to ss to 1b; MINOIA out on the play. No play. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 8th - AGOSTI to 2b for PEREZ. CARSANA to c for GAMBINI. BORLINI to 3b for MINOIA. PERRICONE FZ flied out to cf. FODERARO pinch hit for PANUCCI. FODERARO fouled out to 1b. CERIOLI A singled to right field. VILIMAS struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

EUROACQUE PIACENZA 8th - FODERARO to 1b. CETTI grounded out to ss. CAPRA grounded out to 3b. NACCARELLA pinch hit for HATMA. NACCARELLA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PALF. REGGIO EMILIA 9th - NACCARELLA to dh. ROSSI M to p for LAMBRI. RICCO' P. L. singled to center field. EXPOSITO singled up the middle; RICCO' P. L. advanced to second. MORILLO J singled through the left side; EXPOSITO advanced to second; RICCO' P. L. advanced to third. RICCO' P. F. reached on a fielder's choice, RBI; MORILLO J out at second p to ss; EXPOSITO advanced to third; RICCO' P. L. scored. FAZIO B struck out swinging. PERRICONE FZ fouled out to 3b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


EUROACQUE PIACENZA 8, PALF. REGGIO EMILIA 2 (Sep 09, 2018 at Piacenza (PC)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
PALF. REGGIO EMILIA. 000 001 001  -  2  6  1
EUROACQUE PIACENZA.. 050 200 10X  -  8 12  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: PALF. REGGIO EMILIA - GANASSI Luca; GASPARINI Nico(2); ESPINOSA F. Ruben D.(4) and
PERRICONE Fabio; FAZIO BAFFO Andrea. EUROACQUE PIACENZA - SANNA Lorenzo; LAMBRI Eugenio(6);
ROSSI Marcello(9) and GAMBINI Andrea; CARSANA Guglielmo.
Win-SANNA Lorenzo  Loss-GANASSI Luca  T-2:50  A-80
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - LUCCHESE Giuseppe.
IBAF