Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

AVIGLIANA BEES vs CIEMME OLTRETORRENTE (Sep 16, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
AVIGLIANA BEES 11, CIEMME OLTRETORRENTE 1 (Game 2) - Composite Box Score
Sep 16, 2018 at Parma (PR) (Nino Cavalli)

AVIGLIANA BEES   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MELIS 2b 
GIACCONE dh/p 
OLDANO ss 
TESIO 3b 
BARBERI U rf/cf 
MICHELOTTI 1b 
BARBERI J c 
MANTIA lf 
FESTA T cf 
GIROLA ph/rf 
MIGLIORINI p 
SERCI p 
Totals   38  11  12  11  11  27  14 

CIEMME OLTRETORRENTE  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
AGOLETTI cf 
POMPONI ss 
FERRARI c/rf 
D'AMICO dh 
MORETTI ph 
LORI 3b 
CECCAROLI ph/3b 
ZANACCA 1b 
GALBULLI G 1b 
TONELLI rf 
SORRENTINO c 
PIETRUCCI c 
SIGNORASTRI lf 
CASANA 2b 
BIANCHI ph/2b 
FAVA p 
VALLE p 
LOMBARDI p 
DADDI p 
Totals   28  27 

AVIGLIANA BEES   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MIGLIORINI Andrea W  7.0  21  24 
SERCI Andrea   1.0 
GIACCONE Lorenzo   1.0 
 
CIEMME OLTRETORRENTE  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FAVA R. Marcello L  4.0  14  17 
VALLE Eugenio   2.0  12  14 
LOMBARDI Matteo   2.0 
DADDI Filippo   1.0 

Umpires - HP: RODRIGUEZ Kelly 1B: BIANCHI Vittorio
Start: 15:30 Time: 3:08 Attendance: 50
Game notes: Scorers - GALBULLI C. Antonio Maria, GALLIANI Chiara.
FAVA faced 1 batter in the 5th.
LOMBARDI faced 1 batter in the 9th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
AVIGLIANA BEES 11, CIEMME OLTRETORRENTE 1 (Game 2)
Sep 16, 2018 at Parma (PR) (Nino Cavalli)

AVIGLIANA BEES starters: 55/2b MELIS; 50/dh GIACCONE; 91/ss OLDANO; 26/3b TESIO; 56/rf BARBERI U; 95/1b MICHELOTTI; 14/c BARBERI J; 9/lf MANTIA; 84/cf FESTA T; 68/p MIGLIORINI;

CIEMME OLTRETORRENTE starters: 7/cf AGOLETTI; 30/ss POMPONI; 90/c FERRARI; 84/dh D'AMICO; 43/3b LORI; 15/1b ZANACCA; 60/rf TONELLI; 12/lf SIGNORASTRI; 44/2b CASANA; 17/p FAVA;

AVIGLIANA BEES 1st - MELIS lined out to 1b. GIACCONE flied out to rf. OLDANO singled to center field. TESIO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 1st - AGOLETTI walked. POMPONI popped up to 2b. FERRARI walked; AGOLETTI advanced to second. D'AMICO grounded into double play 2b to ss to 1b; FERRARI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

AVIGLIANA BEES 2nd - BARBERI U walked. MICHELOTTI struck out looking. BARBERI U out at second c to ss, caught stealing. BARBERI J grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 2nd - LORI singled to left center. ZANACCA flied out to rf. TONELLI grounded into double play ss to 2b to 1b; LORI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 3rd - MANTIA grounded out to 3b. FESTA T flied out to cf. MELIS singled to center field. MELIS out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 3rd - SIGNORASTRI singled through the left side. CASANA struck out looking. AGOLETTI lined into double play p to 1b; SIGNORASTRI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 4th - GIACCONE walked. OLDANO struck out swinging. TESIO singled to left field; GIACCONE advanced to second. BARBERI U tripled to center field, 2 RBI; TESIO scored; GIACCONE scored. MICHELOTTI struck out swinging. ::: BARBERI J. out by rule Other INterference (OIN) - :::. BARBERI J grounded out to 1b unassisted. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 4th - POMPONI walked. FERRARI grounded into double play 2b to ss to 1b; POMPONI out on the play. D'AMICO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 5th - MANTIA walked. VALLE to p for FAVA. FESTA T fouled out to c, bunt. MELIS flied out to lf. GIACCONE struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 5th - LORI reached on a fielding error by 2b. ZANACCA singled to center field, advanced to second on the throw; LORI advanced to third. TONELLI struck out swinging. SIGNORASTRI reached on a fielder's choice; ZANACCA advanced to third on a fielder's choice; LORI out at home ss to c. SIGNORASTRI stole second, out at third cf to 3b; ZANACCA stole home. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 6th - OLDANO doubled to center field. TESIO singled to right field; OLDANO advanced to third. BARBERI U hit by pitch; TESIO advanced to second. MICHELOTTI struck out swinging. BARBERI J reached on a fielding error by ss, RBI; BARBERI U advanced to second; TESIO advanced to third; OLDANO scored. MANTIA singled to center field, RBI; BARBERI J advanced to second; BARBERI U advanced to third; TESIO scored. FESTA T struck out swinging. MELIS singled to left center, 2 RBI; MANTIA advanced to second; BARBERI J scored, unearned; BARBERI U scored, unearned. GIACCONE walked; MELIS advanced to second; MANTIA advanced to third. OLDANO doubled down the lf line, 3 RBI; GIACCONE scored, unearned; MELIS scored, unearned; MANTIA scored, unearned. TESIO grounded out to 3b. 7 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 6th - BIANCHI pinch hit for CASANA. BIANCHI flied out to rf. AGOLETTI grounded out to ss. POMPONI singled down the lf line. FERRARI reached on a fielder's choice; POMPONI out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

AVIGLIANA BEES 7th - FERRARI to rf. GALBULLI G to 1b for ZANACCA. SORRENTINO to c for TONELLI. BIANCHI to 2b. LOMBARDI to p for VALLE. BARBERI U singled up the middle. BARBERI U advanced to second on a wild pitch. MICHELOTTI struck out looking. BARBERI U out at third c to 3b, caught stealing. BARBERI J struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 7th - D'AMICO grounded out to ss. CECCAROLI pinch hit for LORI. CECCAROLI grounded out to 1b unassisted. GALBULLI G popped up to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AVIGLIANA BEES 8th - CECCAROLI to 3b. PIETRUCCI to c for SORRENTINO. MANTIA lined out to 1b. GIROLA pinch hit for FESTA T. GIROLA struck out looking. MELIS doubled to left field. GIACCONE grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 8th - BARBERI U to cf. GIROLA to rf. SERCI to p for MIGLIORINI. PIETRUCCI struck out swinging. SIGNORASTRI struck out looking. BIANCHI walked. AGOLETTI reached on a fielder's choice; BIANCHI out at second 3b to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

AVIGLIANA BEES 9th - OLDANO reached on a throwing error by 2b, advanced to second on the error. DADDI to p for LOMBARDI. OLDANO advanced to third on a wild pitch. TESIO walked. BARBERI U singled to right field, RBI; TESIO advanced to second; OLDANO scored, unearned. BARBERI U advanced to second on a passed ball; TESIO advanced to third on a passed ball. MICHELOTTI struck out swinging. BARBERI J walked. MANTIA reached on a fielder's choice, RBI; BARBERI J advanced to second on a fielder's choice; BARBERI U out at third 3b unassisted; TESIO scored, unearned. GIROLA reached on a fielder's choice; MANTIA out at second ss to 2b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

CIEMME OLTRETORRENTE 9th - GIACCONE to p. / for SERCI. POMPONI grounded out to 3b. FERRARI struck out swinging. MORETTI pinch hit for D'AMICO. MORETTI singled to right field. MORETTI advanced to second on a wild pitch. CECCAROLI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


AVIGLIANA BEES 11, CIEMME OLTRETORRENTE 1 (Sep 16, 2018 at Parma (PR)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
AVIGLIANA BEES...... 000 207 002  - 11 12  1
CIEMME OLTRETORRENTE 000 010 000  -  1  5  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: AVIGLIANA BEES - MIGLIORINI Andrea; SERCI Andrea(8); GIACCONE Lorenzo(9) and
BARBERI Jacopo. CIEMME OLTRETORRENTE - FAVA R. Marcello; VALLE Eugenio(5); LOMBARDI Matteo(7);
DADDI Filippo(9) and FERRARI A. Francesco; SORRENTINO Fabio; PIETRUCCI Francesco.
Win-MIGLIORINI Andrea  Loss-FAVA R. Marcello  T-3:08  A-50
Game notes:
Scorers - GALBULLI C. Antonio Maria, GALLIANI Chiara.

FAVA faced 1 batter in the 5th.
LOMBARDI faced 1 batter in the 9th.
IBAF