Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BLUE FIOI PONZ. VEN. vs EUROPA SAGER (Apr 15, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
EUROPA SAGER 5, BLUE FIOI PONZ. VEN. 2 (Game 1) - Composite Box Score
Apr 15, 2018 at Castions delle M. UD (Parrocchiale)

BLUE FIOI PONZ. VEN.  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DE LO SANTOS 2b 
MILAN R ss 
DUPRE' c 
SCANDIUZZI 1b 
TONON 1b 
PEREZ dh/rf 
MONTAGNER cf 
BETTIOL 3b 
BIANCHIN rf 
ZAMBON lf 
DE LA ROSA p 
Totals   33  10  24  15 

EUROPA SAGER   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MUSER T 2b 
NARDI 3b 
COLUSSI ss 
BERTOLDI p/1b 
BERGAGNA D rf 
DELNEGRO c/lf 
BOSCAROL cf 
GAZZOLA lf 
PASQUALINI lf/c 
DEGANIS 1b 
SAMSA p 
Totals   31  27  12 

BLUE FIOI PONZ. VEN.  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DE LA ROSA Erik Alex L  8.0  31  38  13 
 
EUROPA SAGER   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERTOLDI Francesco W  7.0  26  31 
SAMSA Andrea S  2.0 

Umpires - HP: POZZAR Valeriano 1B: BASSAN Fulvio
Start: 11:00 Time: 2:30 Attendance: 35
Weather: Sunny Game notes: Scorer - MARANGONI Barbara.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
EUROPA SAGER 5, BLUE FIOI PONZ. VEN. 2 (Game 1)
Apr 15, 2018 at Castions delle M. UD (Parrocchiale)

BLUE FIOI PONZ. VEN. starters: 16/2b DE LO SANTOS; 96/ss MILAN R; 7/c DUPRE'; 10/1b SCANDIUZZI; 54/dh PEREZ; 25/cf MONTAGNER; 21/3b BETTIOL; 6/rf BIANCHIN; 11/lf ZAMBON; 45/p DE LA ROSA;

EUROPA SAGER starters: 41/2b MUSER T; 16/3b NARDI; 14/ss COLUSSI; 43/p BERTOLDI; 11/rf BERGAGNA D; 3/c DELNEGRO; 25/cf BOSCAROL; 31/lf GAZZOLA; 5/1b DEGANIS;

BLUE FIOI PONZ. VEN. 1st - DE LO SANTOS grounded out to p. MILAN R grounded out to 2b. DUPRE' popped up to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROPA SAGER 1st - MUSER T walked. NARDI singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss; MUSER T advanced to second, advanced to third on the error. COLUSSI struck out swinging. BERTOLDI intentionally walked. BERGAGNA D flied out to rf, RBI; MUSER T scored on a throwing error by rf, unearned. DELNEGRO grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 2nd - SCANDIUZZI singled to right center. PEREZ struck out swinging. MONTAGNER reached on a muffed throw by 1b, assist by c, advanced to second on the error, SAC; SCANDIUZZI advanced to second, advanced to third on the error. BETTIOL intentionally walked. BIANCHIN struck out swinging. BETTIOL advanced to second on a passed ball; MONTAGNER advanced to third on a passed ball; SCANDIUZZI scored on a passed ball, unearned. ZAMBON walked. DE LO SANTOS reached on a fielder's choice; ZAMBON advanced to second on a fielder's choice; BETTIOL out at third 3b unassisted. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

EUROPA SAGER 2nd - BOSCAROL struck out swinging, out at first c to 1b. GAZZOLA grounded out to p. DEGANIS struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 3rd - MILAN R struck out swinging, out at first c to 1b. DUPRE' walked. SCANDIUZZI reached on a fielder's choice; DUPRE' out at second ss to 2b. PEREZ singled through the right side; SCANDIUZZI advanced to second. MONTAGNER flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

EUROPA SAGER 3rd - MUSER T walked. NARDI reached on a fielder's choice; MUSER T out at second ss to 2b. NARDI advanced to second on a passed ball. COLUSSI singled to shortstop; NARDI advanced to third. COLUSSI stole second. BERTOLDI intentionally walked. BERGAGNA D reached on a fielder's choice, RBI; BERTOLDI advanced to second on a fielder's choice; COLUSSI out at third ss to 3b; NARDI scored. DELNEGRO singled to pitcher; BERGAGNA D advanced to second; BERTOLDI advanced to third. BOSCAROL walked, RBI; DELNEGRO advanced to second; BERGAGNA D advanced to third; BERTOLDI scored. GAZZOLA reached on a muffed throw by 1b, assist by 2b; BOSCAROL advanced to second on the error; DELNEGRO scored on the error, unearned; BERGAGNA D scored on the error, unearned. DEGANIS reached on a fielder's choice; GAZZOLA out at second ss unassisted. 4 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 4th - BETTIOL flied out to lf. BIANCHIN struck out looking. ZAMBON struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROPA SAGER 4th - MUSER T flied out to 2b. NARDI flied out to cf. COLUSSI fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 5th - DE LO SANTOS flied out to cf. MILAN R singled to shortstop. MILAN R out at first p to 1b, picked off. DUPRE' struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

EUROPA SAGER 5th - BERTOLDI walked. BERTOLDI out at second c to ss, caught stealing. BERGAGNA D grounded out to ss. DELNEGRO singled through the left side. BOSCAROL grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 6th - PASQUALINI to lf for GAZZOLA. SCANDIUZZI singled through the left side. PEREZ reached on a fielder's choice; SCANDIUZZI out at second ss unassisted. MONTAGNER reached on a fielder's choice; PEREZ out at second ss to 2b. BETTIOL doubled to right field, RBI; MONTAGNER scored. BIANCHIN struck out swinging, reached first on a wild pitch; BETTIOL advanced to third on a wild pitch. ZAMBON struck out swinging, out at first c to 1b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

EUROPA SAGER 6th - PASQUALINI doubled to right center. DEGANIS grounded out to 2b; PASQUALINI advanced to third. MUSER T flied out to 2b. NARDI grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 7th - DE LO SANTOS hit by pitch. DE LO SANTOS stole second. MILAN R grounded out to 2b; DE LO SANTOS advanced to third. DUPRE' flied out to 2b. SCANDIUZZI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROPA SAGER 7th - TONON to 1b for SCANDIUZZI. PEREZ to rf. DE LA ROSA to p for BIANCHIN. / for DE LA ROSA. COLUSSI grounded out to ss. BERTOLDI singled to shortstop. BERGAGNA D flied out to ss. DELNEGRO grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 8th - BERTOLDI to 1b. DELNEGRO to lf. PASQUALINI to c. SAMSA to p for DEGANIS. PEREZ grounded out to ss. MONTAGNER struck out swinging. BETTIOL fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROPA SAGER 8th - BOSCAROL singled to third base. PASQUALINI reached on a throwing error by 3b, SAC; BOSCAROL advanced to second. SAMSA reached on a fielder's choice, bunt; PASQUALINI advanced to second on a fielder's choice; BOSCAROL out at second p to ss. MUSER T grounded out to 2b; SAMSA advanced to second; PASQUALINI advanced to third. NARDI flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 9th - DE LA ROSA out at first 1b to p. ZAMBON singled to right field. DE LO SANTOS flied out to ss. MILAN R flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


EUROPA SAGER 5, BLUE FIOI PONZ. VEN. 2 (Apr 15, 2018 at Castions delle M. UD) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
BLUE FIOI PONZ. VEN. 010 001 000  -  2  6  4
EUROPA SAGER........ 104 000 00X  -  5  7  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BLUE FIOI PONZ. VEN. - DE LA ROSA Erik Alex and DUPRE' Marco. EUROPA SAGER -
BERTOLDI Francesco; SAMSA Andrea(8) and DELNEGRO Simone; PASQUALINI Riccardo.
Win-BERTOLDI Francesco  Save-SAMSA Andrea  Loss-DE LA ROSA Erik Alex  T-2:30  A-35
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - MARANGONI Barbara.
IBAF