Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

NUOVA PIANORESE B.S. vs EUROPA SAGER (Apr 29, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
NUOVA PIANORESE B.S. 14, EUROPA SAGER 4 (Game 2) - Composite Box Score
Apr 29, 2018 at Castion d. Mura (UD) (Parrocchiale)

NUOVA PIANORESE B.S.  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
INFANTE ss 
CAPPIELLO 3b 
RIZZI 2b 
MERTENS cf 
CLEMENTE rf 
DRAGHETTI dh 
CHIEREGATTI ph 
DESIDERI lf/1b 
FACCHINI 1b/c  12 
FRASCAROLI c 
GIUSTI lf 
BOSCHETTI p 
LUSSIANA A p 
AVENDANO C p 
Totals   37  14  12  12  24 

EUROPA SAGER   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOSCAROL rf 
NARDI c 
COLUSSI ss 
BERTOLDI 2b 
PORTELLI D 1b 
PAVIOTTI dh 
SAMSA 3b 
DORIGO cf 
DELNEGRO lf 
STOCCO lf 
BARUFFALDI p 
DEGANIS p 
PLUSIGH p 
MIANI p 
CAIFFA p 
Totals   33  10  24 

NUOVA PIANORESE B.S.  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BOSCHETTI Davide   3.2  17  20 
LUSSIANA Alberto W  3.1  12  13 
AVENDANO Cristian   1.0 
 
EUROPA SAGER   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BARUFFALDI Federico   5.1  19  24 
DEGANIS Alfio   0.2 
PLUSIGH Denis L  0.1 
MIANI Thomas   0.2 
CAIFFA Tommaso   1.0 

Umpires - HP: POZZAR Valeriano 1B: BASSAN Fulvio
Start: 15:30 Time: 2:55 Attendance: 70
Weather: Sunny
DEGANIS faced 2 batters in the 7th.
MIANI faced 3 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
NUOVA PIANORESE B.S. 14, EUROPA SAGER 4 (Game 2)
Apr 29, 2018 at Castion d. Mura (UD) (Parrocchiale)

NUOVA PIANORESE B.S. starters: 13/ss INFANTE; 15/3b CAPPIELLO; 73/2b RIZZI; 83/cf MERTENS; 41/rf CLEMENTE; 14/dh DRAGHETTI; 35/lf DESIDERI; 90/1b FACCHINI; 4/c FRASCAROLI; 12/p BOSCHETTI;

EUROPA SAGER starters: 25/rf BOSCAROL; 16/c NARDI; 14/ss COLUSSI; 43/2b BERTOLDI; 33/1b PORTELLI D; 26/dh PAVIOTTI; 29/3b SAMSA; 18/cf DORIGO; 3/lf DELNEGRO; 13/p BARUFFALDI;

NUOVA PIANORESE B.S. 1st - INFANTE walked. CAPPIELLO walked; INFANTE advanced to second. RIZZI flied out to cf; INFANTE advanced to third. MERTENS reached on a fielder's choice, RBI; CAPPIELLO out at second 2b to ss; INFANTE scored. CLEMENTE struck out swinging. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROPA SAGER 1st - BOSCAROL grounded out to ss. NARDI singled up the middle. COLUSSI grounded into double play ss to 2b to 1b; NARDI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 2nd - DRAGHETTI walked. DESIDERI flied out to cf. FACCHINI struck out swinging. FRASCAROLI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

EUROPA SAGER 2nd - BERTOLDI doubled down the lf line. PORTELLI D singled to right center; BERTOLDI advanced to third. PAVIOTTI walked; PORTELLI D advanced to second. SAMSA walked, RBI; PAVIOTTI advanced to second; PORTELLI D advanced to third; BERTOLDI scored. DORIGO flied out to cf, SF, RBI; PORTELLI D scored. DELNEGRO struck out looking. BOSCAROL struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 3rd - INFANTE reached on a throwing error by 2b, grounded out to 1b unassisted. CAPPIELLO walked. RIZZI tripled to center field, RBI; CAPPIELLO scored. MERTENS lined out to 1b. CLEMENTE grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

EUROPA SAGER 3rd - NARDI flied out to rf. COLUSSI reached on a throwing error by 2b. BERTOLDI popped up to 1b. PORTELLI D singled to right field; COLUSSI advanced to second. PAVIOTTI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 4th - DRAGHETTI flied out to cf. DESIDERI grounded out to 3b. FACCHINI popped up to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EUROPA SAGER 4th - SAMSA grounded out to 2b. DORIGO singled to pitcher, bunt. DORIGO stole second. DORIGO advanced to third on a passed ball. DELNEGRO reached on a throwing error by ss, assist by p; DORIGO scored on the error, unearned. DELNEGRO stole second. BOSCAROL grounded out to 2b; DELNEGRO advanced to third. NARDI singled to shortstop, RBI; DELNEGRO scored, unearned. LUSSIANA A to p for BOSCHETTI. NARDI stole second. COLUSSI grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 5th - FRASCAROLI flied out to ss. INFANTE grounded out to p, bunt. CAPPIELLO reached on a throwing error by ss. RIZZI singled to center field; CAPPIELLO advanced to second. MERTENS flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

EUROPA SAGER 5th - DESIDERI to 1b. FACCHINI to c. GIUSTI to lf for FRASCAROLI. BERTOLDI flied out to ss. PORTELLI D hit by pitch. PAVIOTTI struck out swinging. SAMSA singled to right center; PORTELLI D advanced to second. DORIGO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 6th - CLEMENTE fouled out to 1b. DRAGHETTI walked. DEGANIS to p for BARUFFALDI. DESIDERI struck out swinging. FACCHINI singled to left field; DRAGHETTI advanced to second. GIUSTI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

EUROPA SAGER 6th - DELNEGRO singled to second base, bunt. BOSCAROL struck out swinging; DELNEGRO stole second. DELNEGRO out at third c to 3b, caught stealing. NARDI grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 7th - INFANTE doubled to left center. CAPPIELLO singled to right field, advanced to second on an error by rf, RBI; INFANTE scored. PLUSIGH to p for DEGANIS. RIZZI struck out swinging to catcher. MERTENS intentionally walked. MERTENS advanced to second on a wild pitch; CAPPIELLO advanced to third on a wild pitch. MERTENS advanced to third on a wild pitch; CAPPIELLO scored on a wild pitch. CLEMENTE walked. DRAGHETTI walked; CLEMENTE advanced to second. DESIDERI walked, RBI; DRAGHETTI advanced to second; CLEMENTE advanced to third; MERTENS scored. MIANI to p for PLUSIGH. FACCHINI infield fly to 2b. GIUSTI singled through the left side, RBI; DESIDERI advanced to second; DRAGHETTI advanced to third; CLEMENTE scored. INFANTE doubled to left center, 3 RBI; GIUSTI scored; DESIDERI scored; DRAGHETTI scored. CAPPIELLO grounded out to ss. 7 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

EUROPA SAGER 7th - COLUSSI singled to left field. BERTOLDI flied out to cf. PORTELLI D struck out looking. PAVIOTTI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 8th - RIZZI singled to left field. MERTENS doubled to right field; RIZZI advanced to third, scored on an error by 2b. CLEMENTE singled through the left side; MERTENS advanced to third. STOCCO to lf for DELNEGRO. CHIEREGATTI pinch hit for DRAGHETTI. CAIFFA to p for MIANI. CHIEREGATTI singled to right center, RBI; CLEMENTE advanced to second; MERTENS scored. CHIEREGATTI advanced to second on a wild pitch; CLEMENTE advanced to third on a wild pitch. DESIDERI doubled to left center, 2 RBI; CHIEREGATTI scored; CLEMENTE scored. FACCHINI grounded out to 2b; DESIDERI advanced to third. GIUSTI grounded out to ss, RBI; DESIDERI scored. INFANTE flied out to lf. 5 runs, 5 hits, 1 error, 0 LOB.

EUROPA SAGER 8th - AVENDANO C to p for LUSSIANA A. SAMSA singled to third base. DORIGO flied out to rf. STOCCO struck out looking. BOSCAROL grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


NUOVA PIANORESE B.S. 14, EUROPA SAGER 4 (Apr 29, 2018 at Castion d. Mura (UD)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
NUOVA PIANORESE B.S. 101 000 75 - 14 12  2
EUROPA SAGER........ 020 200 00 -  4 10  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: NUOVA PIANORESE B.S. - BOSCHETTI Davide; LUSSIANA Alberto(4); AVENDANO Cristian(8)
and FRASCAROLI Riccardo; FACCHINI Marco. EUROPA SAGER - BARUFFALDI Federico; DEGANIS Alfio(6);
PLUSIGH Denis(7); MIANI Thomas(7); CAIFFA Tommaso(8) and NARDI Alessandro.
Win-LUSSIANA Alberto  Loss-PLUSIGH Denis  T-2:55  A-70
Weather: Sunny

DEGANIS faced 2 batters in the 7th.
MIANI faced 3 batters in the 8th.
IBAF