Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

NUOVA PIANORESE B.S. vs VALBRUNA P. VICENZA (May 19, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
NUOVA PIANORESE B.S. 13, VALBRUNA P. VICENZA 3 (Game 2) - Composite Box Score
May 19, 2018 at Vicenza (VI) (Pomari)

NUOVA PIANORESE B.S.  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
INFANTE ss 
CAPPIELLO 3b 
RIZZI 2b 
MERTENS cf 
CLEMENTE rf 
DRAGHETTI p/1b 
DESIDERI 1b/lf 
FACCHINI c  10 
GIUSTI lf 
AVENDANO C p 
Totals   37  13  12  11  24 

VALBRUNA P. VICENZA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SALVIATI cf 
SALVIATO FR rf 
MOCCIA ss 
GIACOMAZZI dh 
TUZZI 3b 
ERLE A 3b 
CHIMETTO 1b  10 
TOMBEL lf 
MONTI c 
SANDINI c 
FABIANI 2b 
GIRARDI p 
SALVIATO FI p 
BOMMARTINI p 
Totals   30  10  24 

NUOVA PIANORESE B.S.  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DRAGHETTI Edoardo   5.0  21  27 
AVENDANO Cristian W  3.0  10 
 
VALBRUNA P. VICENZA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIRARDI Elia L  6.1  25  30 
SALVIATO Filippo   1.1  11  14 
BOMMARTINI Matteo   0.1 

Umpires - HP: VENZO Valerio 1B: BRAGA Andrea
Start: 15:30 Time: 3:07 Attendance: 23
Weather: Sunny Game notes: Scorers - GRAMOLA Giovanna Maria, CELANI Simona.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
NUOVA PIANORESE B.S. 13, VALBRUNA P. VICENZA 3 (Game 2)
May 19, 2018 at Vicenza (VI) (Pomari)

NUOVA PIANORESE B.S. starters: 13/ss INFANTE; 15/3b CAPPIELLO; 73/2b RIZZI; 83/cf MERTENS; 41/rf CLEMENTE; 14/p DRAGHETTI; 35/1b DESIDERI; 90/c FACCHINI; 54/lf GIUSTI;

VALBRUNA P. VICENZA starters: 70/cf SALVIATI; 17/rf SALVIATO FR; 32/ss MOCCIA; 55/dh GIACOMAZZI; 40/3b TUZZI; 89/1b CHIMETTO; 72/lf TOMBEL; 76/c MONTI; 74/2b FABIANI; 85/p GIRARDI;

NUOVA PIANORESE B.S. 1st - INFANTE grounded out to ss. CAPPIELLO walked. CAPPIELLO stole second. RIZZI walked. MERTENS struck out looking. CLEMENTE struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 1st - SALVIATI struck out looking. SALVIATO FR walked. MOCCIA grounded out to ss; SALVIATO FR advanced to second. GIACOMAZZI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 2nd - DRAGHETTI grounded out to 3b. DESIDERI grounded out to 2b. FACCHINI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 2nd - TUZZI singled up the middle. CHIMETTO flied out to cf. TOMBEL flied out to cf. MONTI reached on a fielding error by ss; TUZZI advanced to second on the error. FABIANI grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 3rd - GIUSTI struck out swinging. INFANTE walked. CAPPIELLO struck out looking. INFANTE stole second. RIZZI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 3rd - SALVIATI reached on a muffed throw by 1b, assist by ss. SALVIATI stole second. SALVIATO FR singled to second base; SALVIATI advanced to third. MOCCIA grounded out to ss; SALVIATO FR advanced to second. GIACOMAZZI intentionally walked. TUZZI struck out swinging. CHIMETTO singled to right center, 2 RBI; GIACOMAZZI advanced to third; SALVIATO FR scored, unearned; SALVIATI scored, unearned. TOMBEL struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 4th - ERLE A to 3b for TUZZI. MERTENS struck out swinging. CLEMENTE singled to right center. CLEMENTE stole second. DRAGHETTI grounded out to 1b unassisted; CLEMENTE advanced to third. DESIDERI doubled to right center, RBI; CLEMENTE scored. FACCHINI flied out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 4th - MONTI struck out swinging. FABIANI walked. SALVIATI singled to pitcher, bunt; FABIANI advanced to second, advanced to third on a throwing error by p. SALVIATO FR walked; SALVIATI advanced to second. MOCCIA infield fly to ss. GIACOMAZZI walked, RBI; SALVIATO FR advanced to second; SALVIATI advanced to third; FABIANI scored. ERLE A struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 5th - GIUSTI flied out to 1b. INFANTE flied out to rf. CAPPIELLO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 5th - CHIMETTO struck out swinging. TOMBEL fouled out to 1b. MONTI hit by pitch. FABIANI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 6th - RIZZI reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. MERTENS singled to right field; RIZZI advanced to third. CLEMENTE struck out looking. MERTENS stole second. DRAGHETTI walked. DESIDERI grounded into double play ss to 1b; DRAGHETTI out on the play. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 6th - DRAGHETTI to 1b. DESIDERI to lf. AVENDANO C to p for GIUSTI. SALVIATI grounded out to 1b unassisted. SALVIATO FR grounded out to 1b unassisted. MOCCIA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 7th - FACCHINI struck out swinging. AVENDANO C singled through the left side. INFANTE singled to right center; AVENDANO C advanced to second. CAPPIELLO walked; INFANTE advanced to second; AVENDANO C advanced to third. RIZZI tripled to left center, 3 RBI; CAPPIELLO scored; INFANTE scored; AVENDANO C scored. SALVIATO FI to p for GIRARDI. MERTENS struck out swinging, out at first c to 1b. CLEMENTE doubled to right center, RBI; RIZZI scored. DRAGHETTI flied out to 3b. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 7th - GIACOMAZZI popped up to 2b. ERLE A struck out swinging. CHIMETTO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 8th - DESIDERI singled down the lf line, advanced to second on an error by lf. FACCHINI walked. AVENDANO C reached on a fielder's choice, advanced to second on the error, bunt; FACCHINI advanced to second on a fielder's choice, advanced to third on the error; DESIDERI scored on a throwing error by p, unearned. INFANTE grounded out to 2b, RBI; AVENDANO C advanced to third; FACCHINI scored. CAPPIELLO walked. RIZZI doubled to left center, 2 RBI; CAPPIELLO scored; AVENDANO C scored. MERTENS singled to center field; RIZZI advanced to third. CLEMENTE flied out to rf. DRAGHETTI singled to left field, RBI; MERTENS advanced to second; RIZZI scored, unearned. DESIDERI singled to right field; DRAGHETTI advanced to second; MERTENS advanced to third. FACCHINI hit by pitch, RBI; DESIDERI advanced to second; DRAGHETTI advanced to third; MERTENS scored, unearned. SANDINI to c for MONTI. BOMMARTINI to p for SALVIATO FI. FACCHINI advanced to second on a wild pitch; DESIDERI advanced to third on a wild pitch; DRAGHETTI scored on a wild pitch, unearned. AVENDANO C reached on a fielder's choice, RBI; FACCHINI out at third ss to 3b; DESIDERI scored, unearned. 8 runs, 5 hits, 2 errors, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 8th - TOMBEL grounded out to 3b. SANDINI struck out looking. FABIANI hit by pitch. SALVIATI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


NUOVA PIANORESE B.S. 13, VALBRUNA P. VICENZA 3 (May 19, 2018 at Vicenza (VI)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
NUOVA PIANORESE B.S. 000 100 48 - 13 12  3
VALBRUNA P. VICENZA. 002 100 00 -  3  4  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: NUOVA PIANORESE B.S. - DRAGHETTI Edoardo; AVENDANO Cristian(6) and FACCHINI Marco.
VALBRUNA P. VICENZA - GIRARDI Elia; SALVIATO Filippo(7); BOMMARTINI Matteo(8) and MONTI Alberto
; SANDINI Pablo.
Win-AVENDANO Cristian  Loss-GIRARDI Elia  T-3:07  A-23
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - GRAMOLA Giovanna Maria, CELANI Simona.
IBAF