Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

VALBRUNA P. VICENZA vs WHITE SOX BUTTRIO (May 26, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
WHITE SOX BUTTRIO 10, VALBRUNA P. VICENZA 9 (Game 1) - Composite Box Score
May 26, 2018 at Buttrio (UD) (Comunale)

VALBRUNA P. VICENZA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SALVIATI lf 
PORRO cf 
GIACOMAZZI dh 
MOCCIA ss 
MONTI c 
ERLE P 3b 
MOJICA A rf 
SALVIATO FR 1b 
BOTTERI 2b 
GIUSTI p 
SALVIATO FI p 
DAL CERE' p 
Totals   40  12  13  29  15 

WHITE SOX BUTTRIO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FURLANI M 2b 
NOLLI rf/1b 
BARCHETTA cf/p 
SAYOL c  13 
FLORE dh 
BISCHER lf 
PILUTTI 1b 
PERDOMO lf/3b 
PIZZOLINI 3b/p 
NUNIN lf/rf 
BOREAN pr 
FURLANI L ss 
DE FACCIO p/lf 
Totals   37  10  15  30  18 

VALBRUNA P. VICENZA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIUSTI Emilio   3.0  15  18 
SALVIATO Filippo   5.0  19  24 
DAL CERE' Luca L  1.2 
 
WHITE SOX BUTTRIO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DE FACCIO Mattia   6.2  10  28  37 
PIZZOLINI Marco   2.1  11 
BARCHETTA Alessio W  1.0 

Umpires - HP: ZORZENON Roger 1B: BASSAN Fulvio
Start: 15:30 Time: 4:01 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorer - BATTISTELLA Marco.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
WHITE SOX BUTTRIO 10, VALBRUNA P. VICENZA 9 (Game 1)
May 26, 2018 at Buttrio (UD) (Comunale)

VALBRUNA P. VICENZA starters: 70/lf SALVIATI; 13/cf PORRO; 55/dh GIACOMAZZI; 32/ss MOCCIA; 76/c MONTI; 93/3b ERLE P; 15/rf MOJICA A; 17/1b SALVIATO FR; 54/2b BOTTERI; 86/p GIUSTI;

WHITE SOX BUTTRIO starters: 5/2b FURLANI M; 21/rf NOLLI; 27/cf BARCHETTA; 21/c SAYOL; 54/dh FLORE; 19/1b PILUTTI; 99/3b PIZZOLINI; 15/lf NUNIN; 3/ss FURLANI L; 46/p DE FACCIO;

VALBRUNA P. VICENZA 1st - SALVIATI struck out swinging. PORRO struck out looking. GIACOMAZZI walked. MOCCIA hit by pitch; GIACOMAZZI advanced to second. MOCCIA stole second; GIACOMAZZI stole third. MONTI singled through the left side, 2 RBI; MOCCIA scored; GIACOMAZZI scored. ERLE P hit by pitch; MONTI advanced to second. MOJICA A flied out to rf. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 1st - FURLANI M walked. FURLANI M out at second c to ss, caught stealing. NOLLI walked. BARCHETTA singled up the middle; NOLLI advanced to second. SAYOL singled to left field, RBI; BARCHETTA advanced to second; NOLLI scored. BARCHETTA advanced to third on a wild pitch. BARCHETTA stole home. FLORE flied out to lf. PILUTTI singled to third base; SAYOL advanced to second. PIZZOLINI grounded out to p. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 2nd - SALVIATO FR walked. SALVIATO FR stole second. BOTTERI struck out swinging. SALVIATI flied out to 2b. PORRO struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 2nd - NUNIN flied out to rf. FURLANI L flied out to rf. FURLANI M reached on a fielding error by 3b. NOLLI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 3rd - GIACOMAZZI struck out looking. MOCCIA out at first 1b to 2b to 1b. MONTI singled to center field. ERLE P struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 3rd - BARCHETTA grounded out to 2b. SAYOL singled through the left side. FLORE walked; SAYOL advanced to second. PILUTTI reached on a fielder's choice; FLORE advanced to second on a fielder's choice; SAYOL out at third p to 3b. PIZZOLINI singled through the left side, RBI; PILUTTI advanced to second, advanced to third on a throwing error by lf; FLORE scored. NUNIN singled to left field, RBI; PIZZOLINI advanced to second; PILUTTI scored, unearned. FURLANI L reached on a fielder's choice; NUNIN out at second ss to 2b. 2 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 4th - MOJICA A walked. MOJICA A advanced to second on a wild pitch. SALVIATO FR walked. SALVIATO FR advanced to second on the error; MOJICA A advanced to third on a throwing error by c, failed pickoff attempt. BOTTERI flied out to p. SALVIATI singled to left field, 2 RBI; SALVIATO FR scored; MOJICA A scored. PORRO singled to third base; SALVIATI advanced to second. GIACOMAZZI singled to left field; PORRO advanced to second; SALVIATI advanced to third. ::: on the same play :::. GIACOMAZZI advanced to third on the error; PORRO scored on the error, unearned; SALVIATI scored on a throwing error by cf, assist by lf c ss 3b 2b. MOCCIA walked. MONTI flied out to 2b. ERLE P grounded out to c, bunt. 4 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 4th - SALVIATO FI to p for GIUSTI. FURLANI M walked. NOLLI singled through the right side; FURLANI M advanced to third. BARCHETTA flied out to rf, SF, RBI; FURLANI M scored. SAYOL grounded out to ss; NOLLI advanced to second. FLORE grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 5th - MOJICA A singled through the right side. SALVIATO FR singled through the left side; MOJICA A advanced to second. BOTTERI reached on a fielder's choice to third base, SAC; SALVIATO FR advanced to second; MOJICA A advanced to third. SALVIATI grounded into double play 3b to c to 1b; BOTTERI advanced to second on a fielder's choice; SALVIATO FR advanced to third on a fielder's choice; MOJICA A out on the play. PORRO struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 5th - PILUTTI flied out to lf. PIZZOLINI singled through the left side. NUNIN singled through the left side; PIZZOLINI advanced to second. FURLANI L grounded into double play ss to 2b to 1b; NUNIN out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 6th - GIACOMAZZI struck out looking. MOCCIA flied out to cf. MONTI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 6th - FURLANI M struck out swinging. NOLLI singled up the middle. NOLLI stole second, advanced to third on a throwing error by c. BARCHETTA flied out to cf, SF, RBI; NOLLI scored, unearned. SAYOL grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 7th - NOLLI to 1b. PERDOMO to lf for PILUTTI. NUNIN to rf. ERLE P struck out swinging. MOJICA A walked. SALVIATO FR reached on a fielder's choice; MOJICA A out at second 2b to ss. BOTTERI reached on a fielder's choice; SALVIATO FR advanced to third on an error by ss. SALVIATI singled to right field, RBI; BOTTERI advanced to third; SALVIATO FR scored, unearned. DE FACCIO to lf for FLORE. PERDOMO to 3b. PIZZOLINI to p. / for DE FACCIO. PORRO struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 7th - DE FACCIO struck out swinging. PERDOMO struck out swinging. PIZZOLINI singled to shortstop. NUNIN doubled to left field, RBI; PIZZOLINI scored. FURLANI L singled to center field; NUNIN advanced to third, out at home cf to c. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 8th - BISCHER to lf for DE FACCIO. GIACOMAZZI grounded out to 3b. MOCCIA singled to center field. MONTI grounded out to ss; MOCCIA advanced to second. MOCCIA out at second p to 2b, picked off. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 8th - FURLANI M singled to left field. FURLANI M stole second. NOLLI singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; FURLANI M scored. BARCHETTA reached on a throwing error by 3b; NOLLI advanced to third. SAYOL flied out to rf, SF, RBI; NOLLI scored. BARCHETTA out at second c to ss, caught stealing. BISCHER walked. BISCHER stole second. PERDOMO struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 9th - ERLE P walked. MOJICA A doubled to right field, RBI; ERLE P scored. SALVIATO FR flied out to rf. BOTTERI singled to shortstop; MOJICA A advanced to third. SALVIATI grounded out to 2b, RBI; BOTTERI advanced to second; MOJICA A scored. PORRO hit by pitch. GIACOMAZZI struck out looking. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 9th - DAL CERE' to p for SALVIATO FI. PIZZOLINI struck out swinging. NUNIN reached on a fielding error by 1b. NUNIN out at second c to ss, caught stealing. FURLANI L struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 10th - NOLLI to cf. BARCHETTA to p. PIZZOLINI to 1b. PORRO placed on second. GIACOMAZZI placed on first. MOCCIA flied into double play rf to 2b to 3b; PORRO out on the play. MONTI singled to left field; GIACOMAZZI advanced to second. ERLE P struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 10th - NUNIN placed on second. FURLANI L placed on first. BOREAN pinch ran for NUNIN. FURLANI M grounded out to p, SAC; FURLANI L advanced to second; BOREAN advanced to third. NOLLI intentionally walked. BARCHETTA flied out to cf, SF, RBI; BOREAN scored. 1 run, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


WHITE SOX BUTTRIO 10, VALBRUNA P. VICENZA 9 (May 26, 2018 at Buttrio (UD)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
VALBRUNA P. VICENZA. 200 400 102 0 -  9 12  5
WHITE SOX BUTTRIO... 202 101 120 1 - 10 15  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: VALBRUNA P. VICENZA - GIUSTI Emilio; SALVIATO Filippo(4); DAL CERE' Luca(9) and
MONTI Alberto. WHITE SOX BUTTRIO - DE FACCIO Mattia; PIZZOLINI Marco(7); BARCHETTA Alessio(10)
and SAYOL Nahr Luis.
Win-BARCHETTA Alessio  Loss-DAL CERE' Luca  T-4:01  A-30
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - BATTISTELLA Marco.
IBAF